2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Korkmamak elde mi?
2 gündür aynı pozisyondamidir,?

Neden olmasın gülüm. Benim 1.5 gündür, sadece hafif pıt pıt gibi hissediyorum. Normalde tekmeleri canımı acıtır. Ayakları içe ya da aşağı dönük olunca hissedemiyorum ben. Dışarı doğru olunca ama, değmeyin paşanın keyfine:107:

o zaman haftaya yaptırayım aşıyı sağlık ocağını arayım da sorayım...

inşallah ...şeker bizim ailede var yılbaşı akşamı da tatlıydı tuzluydu fazla kaçırdım dün sabahta başım dönüp durdu acaba şeker çıkarbilir mi diyorum...

İnşallah çıkmaz canım. Ama ilk 50 gr'lık yaparlar. Yüksek çıksa bile korkma (145-165 arası olursa korkma, 200 üstü olursa diyabet teşhisi konuyor) sadece tarama testi olarak düşün. 100 gr'a girersin.

benimde geçen haziranda bi arkadaşım sezeryanla doğurdu doktoru seda hanımdı çok övdü ama ben 32.haftamda gelicem acaba gelir gelmez randevu alabilir miyim, Batmanda 1 ay sonraya randevu alınıyo mesela ama korunun sitesine baktım en erken 1 hafta önceden randevu alınabiliyo

ay çok ürktüm şimdi yaa, annemin hiç çatlağı yok ki kardeşim 4.5 kilo doğmuştu bi dünya karnı vardı inşallah ona çekmişimdir.

ben ilk randevumu aldığımda 2 hafta sonraya gün vermişlerdi. biraz yoğun sanırım. ama sürekli hastası ounca acil bişey oduğunda telefon ediyorum hemen gel diyor. eğer çok acil değilse yarın şu saatte gel diyor o zaman randevu almadan gidiyorum:)

ben ilk randevumu aldığımda 2 hafta sonraya gün vermişlerdi. biraz yoğun sanırım. ama sürekli hastası ounca acil bişey oduğunda telefon ediyorum hemen gel diyor. eğer çok acil değilse yarın şu saatte gel diyor o zaman randevu almadan gidiyorum:)

eyvah o zaman ben biraz zor randevu alırım netten bakıyorum en erken 1 hafta önce randevu veriyo sistem ya arayıp durumumu söylicem a-ya da zor yani :26:

seker yuklemesı yaptırmadım işten sureklı ızın alıp hastaneye gıtmekte olmuyor yaptırmasam olur mu aceba
bana da 2 hafta izin vermediler... sürekli izin alıyormuşsun gibi görünebilir....çekinme hiç bebeğin için...en azından olsa da olmasa da tedbirini alırsın...

Ya aklımdayken bişey sorcam kızlar size.
Sizin de koltuk altınızın rengi koyulaştı mı? Benim bu hafta çok koyulaştı :26:
koltuk altı değilde genital koyulaşmış, onuda aynada gördüm...göbek yüzünden alt kısımla yüz göz olmuyoruz artık...

İnşallah çıkmaz canım. Ama ilk 50 gr'lık yaparlar. Yüksek çıksa bile korkma (145-165 arası olursa korkma, 200 üstü olursa diyabet teşhisi konuyor) sadece tarama testi olarak düşün. 100 gr'a girersin.
allah daha büyük hastalıklar vermesin... her sene 1 defa grip olurdum bu sene hiç hasta olmadım şükür...soğanı sarımsağı çok yedim
hamile kaldığımdan beri...
yanlış hatırlamıyorsam rumuzunu burcu153 girmiyor değilmi uzun zamandır yoksa ben mi farketmedim...nasıl acaba

bana da 2 hafta izin vermediler... sürekli izin alıyormuşsun gibi görünebilir....çekinme hiç bebeğin için...en azından olsa da olmasa da tedbirini alırsın...

koltuk altı değilde genital koyulaşmış, onuda aynada gördüm...göbek yüzünden alt kısımla yüz göz olmuyoruz artık...

allah daha büyük hastalıklar vermesin... her sene 1 defa grip olurdum bu sene hiç hasta olmadım şükür...soğanı sarımsağı çok yedim
hamile kaldığımdan beri...
yanlış hatırlamıyorsam rumuzunu burcu153 girmiyor değilmi uzun zamandır yoksa ben mi farketmedim...nasıl acaba

evet haklısın burcu153 yok uzun zamandır.

işte telefonla arayıp 15 gün önceden falan randevu verirler mi yoksa teldekilerde en erken 1 hafta önceden mi randevu veriyoruz derler

telefonla aldığında da internetten aldığında da fark yok. en erken hangi gün boşsa o güne randevu veriyorlar. oda genelde 1 hafta sonraya denk geliyor

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bu gelen yeni yıl huzur mutluluk başarı en önemlisi bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde getirmesini dilerim... çok sık yorum yapıp yazmasamda sık sık takip ediyorum burayı... bende sizler gibi nisan annesi olucam inşallah. 25 haftalık bir paşa :emir_bebek: bu aralar nedense bacak arasında inanılmaz ağrılar hissediyorum yatarken kalkarken oturuken yürürken :KK4: yaşayan varmı? doktoruna soran varmı? kontrolume daha 2 hafta var ama endişeleniyorum, canım acıyor! nedir bileniniz varsa Allah rızası için yazsın... birde şu iki gündür çarpıntım da var :KK14: sanırım ben epeyi nazlı bir hamilelik geçiriyorum...

o dediğin tam bacak arandaysa çatı kemiği ağrısıymış ben ölüyoru o ağrıdan memlekette kaldım eşimin yanına dönemedim bu yüzden yolculuk yapmayı gözüm yemedi açıkçası uyurken dönerken oturduğun yerden kalkarken altına birşey giyerken çok fena ağrıyor kırık gibi doktor ağrı kesici falan iç dedi ben içmiyorum tabi :)

Günaydın kızlar. .
Hepiniz iyisinizdir inşallah. .
Benim biraz canım sıkkın. .
31 aralık tan beri bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum. .

benimde geçenlerde öyle azalmıştı hiç keyfim yoktu annem azgın mı azgın yaramaz mı yaramaz bir çocuk istiyorsun sanırım dedi :)
günde 8-10 kere oynayacakmış ama sen hareketliyken hissetmiyor olabilirsinn hiç hissetmiyor olsan git doktoruna derdim ama hissediyorsun sonuçta çok şükür

Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.:KK55:
güle güle kullanınn:KK9: senin işin bitmiş o zaman, geriye sadece yerleşme ve bekleme kalmış, hadi gözün aydın :KK34:
Günaydın kızlar. .
Hepiniz iyisinizdir inşallah. .
Benim biraz canım sıkkın. .
31 aralık tan beri bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum. .
sıkma canını bebeğimmm, ufaklık pozisyon değiştirmiştir, içe dönüktür :KK34: için rahat etmezse doktorunla görüş, hassas zamanlardayız, nazımız olsun o kadar:KK54:

o zaman haftaya yaptırayım aşıyı sağlık ocağını arayım da sorayım...

inşallah ...şeker bizim ailede var yılbaşı akşamı da tatlıydı tuzluydu fazla kaçırdım dün sabahta başım dönüp durdu acaba şeker çıkarbilir mi diyorum...
inşallah çıkmaz canım...
çok can sıkıcı bişeymiy bu şeker sürekli şeker hastalarının allah yardımcısı olsun gerçekten...
Neden olmasın gülüm. Benim 1.5 gündür, sadece hafif pıt pıt gibi hissediyorum. Normalde tekmeleri canımı acıtır. Ayakları içe ya da aşağı dönük olunca hissedemiyorum ben. Dışarı doğru olunca ama, değmeyin paşanın keyfine:107:

canım öyle olmuyoki benim hiç bir değerim 200 üstü olmadı ama gebelik şekeri var..gerçi dediğiinde doğru 160 larda normal...benim 180 çıkmıştı 50 likte..100 lükte de öyle çıktı gebelik şekeri var ölçüyorum evde de sürekli.

Son düzenleme:
yupppiiiii süper kızlar memlekette doğum için hastaneden randevu vermediler demiştim yaa
Şimdi aradım başka bir doktordan aldım... tabi randevu için 32. haftada ayrılıp gitmem gerekecek hemen :)
Ama olsun aldım sonunda :KK70:

yupppiiiii süper kızlar memlekette doğum için hastaneden randevu vermediler demiştim yaa
Şimdi aradım başka bir doktordan aldım... tabi randevu için 32. haftada ayrılıp gitmem gerekecek hemen :)
gözün aydın canım...gönlüne göre olmuş...

inşallah çıkmaz canım...
çok can sıkıcı bişeymiy bu şeker sürekli şeker hastalarının allah yardımcısı olsun gerçekten....
amin...doğumdan sonra geçiyor bilgisi rahatlatıyor insanı...

başkentten mi aldın randevuyu ne zaman geleceksin adanaya 32 hafta mı bende adanaya gelip doğum yapacam mart ortası gelirim diyordum ama gebelik ileri olunca tehlikeli mi olur daha mı erken gelsem diyorum ne kadar uzaklıktan geleceksin ben kişisel araçla 7 saatlik mesafedeyim

dün benim kız hiç durmadı.akşama kadar yattım ya , tepinip durdu...kafasımı artık poposumuydu çıkarıp durdu dışarı sipsivri,bende sürekli sevdim elimle... cep telefonuyla kameraya çektim...tv kumandasını göbeğime koyuyorum yere düşürüyor...aklı yeteceği yaşları görürsek inşallah karnımdayken nasıl hareket ettiğini izler ilerde...yılbaşında yine isim krizi vardı...isimsiz yavrum hala...
sağlık ocağını aradım yarın doktora gidicem aşıyı bugün yapsak olur mu dedim ...olmaz dedi...haftaya gel o zaman,geç olsun da erken olmaz dedi...araya 30 gün koyuyorlarmış...

Son düzenleme:
Günaydın güzeller... Rüyamda paşam doğmuş banyo yaptırıyordum:KK9: Onu yatağına yerleştirip sarıp sarmalarken, 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu geldi, "anne ben de banyo yapmak istiyorum" dedi. "Peki hadi gir geliyorum" dedim. Beyin ne kadar güçlü bir yapı, birkaç dakika içinde iki çocuğum oldu; o kadar gerçekti ki:21:

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine:nazar::emir_bebek: Doktorun kolesterol sorunu olmasın diye uyarmış olabilir seni gülüm. Yumurtanın sarısı kolesterol içerir, beyaz kısmı ise bilinen en saf protein kaynağıdır. Kolesterol sorunu olanlar günde 1 sarıyı geçmemeli; dolayısıyla sarısını birine havale edip beyazını yersen sorun kalmaz:KK34: Benim omletlerim genelde 2 yumurtalıdır; bir bana bir yaramaza:21:

Maşallah ne güzel bi rüya görmüşsün inşallah gerçeğinide yaşarsın :KK16:
Haklısın canım doktorumda öyle dedi kolesterol artışı gebelıkte normalden fazla olurmuş, oyüzden hergun yeme dedı bıde bebeğim 1 haftada 150 gram almış sanırım şimdiden benim paşaya diyet verdi:KK9:

X