2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bendede ıkı gundur sankı hafıff bır noktada çatlak oluşmaya başladı gıbı göbeğimde

benim annemde hiç çatlak olmamış,doktor ne güzel o zaman sende de olmaz dedi.ben de gayet oldu.Göbeğimin altından başladı çatlaklar,yukarı doğru geliyo.sabah akşam lierac sürüyorum.hiçbişey olmadı.Duştan çıkınca da bebe yağı sürüyorum.

Önce çok üzüldüm görünce,kötü oluyo ama şimdi umrumdamı,valla artık değil.kızım tekme atınca amaan diyorum çatlarsa çatlasın :KK49:

koltuk altı koyulaşır diye de yazı buldum şimdi nette.Çoğu bölge,bacak vs de koyulaşırmış,normalmiş diyo.merak ettim benden başka koltuk altı koyulaşam var mı diye.

Günaydın kızlar. .
Hepiniz iyisinizdir inşallah. .
Benim biraz canım sıkkın. .
31 aralık tan beri bebeğimin hareketlerini çok nadir hissediyorum. .

benim annemde hiç çatlak olmamış,doktor ne güzel o zaman sende de olmaz dedi.ben de gayet oldu.Göbeğimin altından başladı çatlaklar,yukarı doğru geliyo.sabah akşam lierac sürüyorum.hiçbişey olmadı.Duştan çıkınca da bebe yağı sürüyorum.

Önce çok üzüldüm görünce,kötü oluyo ama şimdi umrumdamı,valla artık değil.kızım tekme atınca amaan diyorum çatlarsa çatlasın :KK49:

koltuk altı koyulaşır diye de yazı buldum şimdi nette.Çoğu bölge,bacak vs de koyulaşırmış,normalmiş diyo.merak ettim benden başka koltuk altı koyulaşam var mı diye.

esım ısrarala o çatlak degıl sana oyle geliyor dıyor benı rahatlatmaya çalışıyor sanırım:) ınsallah çatlak olmaz fazla ben bısey kullanmıyorum badem yagı aldım onuda daha 4 kere kulandım ama artık hergun kullanıcam

arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese bu gelen yeni yıl huzur mutluluk başarı en önemlisi bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde getirmesini dilerim... çok sık yorum yapıp yazmasamda sık sık takip ediyorum burayı... bende sizler gibi nisan annesi olucam inşallah. 25 haftalık bir paşa :emir_bebek: bu aralar nedense bacak arasında inanılmaz ağrılar hissediyorum yatarken kalkarken oturuken yürürken :KK4: yaşayan varmı? doktoruna soran varmı? kontrolume daha 2 hafta var ama endişeleniyorum, canım acıyor! nedir bileniniz varsa Allah rızası için yazsın... birde şu iki gündür çarpıntım da var :KK14: sanırım ben epeyi nazlı bir hamilelik geçiriyorum...

çarpıntım yok ama aynı ağrılar bende de var normaldir herhalde bazen bayağı ağrı oluyor bazen de et kırığı gibi ağrı.

benımde 9 ocakta asım var onun ıcın ızın alıcam nasıl olsa bende ogun yaptırayım barı

ihmal etme aman diyim

Günaydın kızlar. .

o arada bana da oluyo bazen bakıyorum kıpır kıpır bazende hareketleri çok hafif yoruluyolardır belkide

kızlar günaydın, pazartesi görünümlü perşembe gününden hepinize selamlar:)

yarın şeker yüklememiz var umarım her şey yolunda geçer. anladığım kadarıyla kan ve idrar tahlilleri de yapılıyor rutin kontrol olarak değil mi? off bir de tetenoz aşım var 2. doz, delik deşik olacağım yarın:KK43:

evet canım benimde 10 ocakta bana da 75 gr şeker yüklemesi, hemogram ve tit kontrolü yapacakmış ben 2.dozu olmayabilirim kolum 3 gün ağrıdı 1.de hadi ağrıyı geçtim kolum kızardı şişti ateşlendim üstüne de gribe yakalandım 1 hafta izne ayrılıp ancak atlattım şuan iyiyim şükür.

Günaydın kızlar... ben grip oldum :KK43: çok öksürüyorum ve burun akıntım ve boğaz ağrım var. dün tatildi bol bol limonlu ihlamur içtim ama banamısın demiyo... doktora gitsemmi acaba ? belki bogazımı rahatlatacak bişeyler verir :2: :2:

geçmiş olsun canım git görün istersen.

bende izne ayrılınca şubat tatilinde ailemin yanına gidip annem ve ablamla herşeyi alıcam onlarda eminönü diyordu sen başka nerelerden yaptın yapacaksın tavsiyen varmı canım?:KK49:

Canım zaten ordan herşeyini buluyosun.Ben hepsini ordan yaptım.Başka yere bakmama gerek kalmadı.Hanın içinde perdecisinden süsçüsüne kıyafetçisine beşik puset vs. hepsi mevcut zaten.Böyle daha iyi oluyo.Çok dolaşmıyosun.Fiyatlar dışarıyla aynı.O konuda bşy diyemem ama çeşit fazla ve herşeyi bi mağazadan tamamlıyosun.

Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.:KK55:

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:107:

Günaydın kızlar. .

Ben de dünden beri hissetmiyorum fazla canım. Pozisyon değiştirmiştir, korkma:107:

günaydın annişler 2014 hayırla gelsın bıze inşallah yine iş başı bır uykum var anlatamam 2 gün cok yoruldum mısafırlerden suan kafamı zor tutuyorum :KK50:allahtan yarın cuma 2 gün uyuyacağım sonra

Günaydın kızlar.Salı günü eminönüne gittik.A'dan Z'ye bebeğimin bütün alışverişini yaptık çok şükür.Kapı süsüne kadar yaptırdım.Fotoları çekicektim ama o kadar eşyayı açıp serip uğraşmayı gözüm yemedi.İnşallah odası geldiğinde yerleştirip çekerim.Dün de tatildim.Öğlene kadar uyudum.Bol bol oğlumla dinlendik.Şimdi işe gelmek zor geldi.1 ayım kaldı.Şu zaman geçse de artık izne ayrılıp bol bol evde yatsam.:KK55:

canım benım hayırlı günlerde kullanın sağlıkla gıysın bebişin

Günaydın kızlar. .

günaydın canım öyle düşünme sıkma canını bazen azalıyor hareketleri düzelir annesi sen yeterki kendini üzme

hepsini bir arada yaptırma balım... Sonra vücut yorgun ve bitkin düşüyor hasta felan olursun
sen dikkat et..
o zaman haftaya yaptırayım aşıyı sağlık ocağını arayım da sorayım...

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Rutin mi bilmiyorum ama bana idrar ve kan tahlili de yapılmıştı.
inşallah ...şeker bizim ailede var yılbaşı akşamı da tatlıydı tuzluydu fazla kaçırdım dün sabahta başım dönüp durdu acaba şeker çıkarbilir mi diyorum...

X