2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
İsim koyarken ille dini isim mi olması lazım ben kızım olursa Cemre koyucam diyodum bazı aklı evveller Cemre ateş demek dolayısıyla şeytan demek diyodu halbuki cemre baharı müjdeler, oğlumada öz Türkçe bi isim koymaktan başka derdim olmadı inşallah Mete gibi vatanına milletine hayırlı bir evlat olur

Ben isim düşünürken hiç takmadım illa bir anlamı olsun şu olsun bu olsun diye içimden ne geçiyorsa onu düşündüm, kız olsaydı ismi hazırdı benim istediğim bir isim olacaktı erkek olacağını da öğrenince eşime ben hiç düşünmedim sen hangilerinin olmasını istersin var mı dedim, o da yok dedi, hoşuna giden bir iki isim söyledi o an içinden Poyraz'a karar kıldık öyle kaldı.... iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bence ötesini, berisini düşünmemek lazım bireylerin ne hoşuna gidiyorsa o konmalı,

bızde oğlumuzun ismini ilbey koyucak allah kısmet ederse herkess o nedemek mıs falan dıyor başka admı bulaadınız dıyenlerde var:)

halbuki öz Türkçe bir isim şaşılacak bişey yok çok güzel düşünmüşsünüz

Ben isim düşünürken hiç takmadım illa bir anlamı olsun şu olsun bu olsun diye içimden ne geçiyorsa onu düşündüm, kız olsaydı ismi hazırdı benim istediğim bir isim olacaktı erkek olacağını da öğrenince eşime ben hiç düşünmedim sen hangilerinin olmasını istersin var mı dedim, o da yok dedi, hoşuna giden bir iki isim söyledi o an içinden Poyraz'a karar kıldık öyle kaldı.... iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bence ötesini, berisini düşünmemek lazım bireylerin ne hoşuna gidiyorsa o konmalı,

çok düşününce zaten beğenemiyosun hiçbirini ya da aile büyükleri bakıyolar ortada isim yok şu olsun diye ortaya atıveriyolar

kız raziye bızde arabayla gıdıyoruz valla şıppadak buluyoruz otopark evet kalabalık oluyor ama cıkanları takıp edeceksın bızde dün nata vegadaydık ordakı kipadan aldık cıcılerımız ama o kadar güzel şeyler varkı anlatamam hepsi marka cok kalıtelı ve ucuz kızçeme 43 tl.nevresim aldık muhteşemdi tavsıye ederim git bak unıbaby ıslak pamuklarınıda ordan aldım 12 paket kolıyle aynı fıyata geliyor 1 paketde canbebe alt açma aldık

ayyy benm kocam bulamayınca sinirleniyo o istiyo ki girince hemen park yeri bulayım..
yaa biz bu ay bi çöp dahi alamayız hazırdaki paramız suyunu çekti..
artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :KK9::KK9:
kipanın içinden mi aldınız nevresim takımını 43 liraya?
sağlıkla kullansın bıdığın hepiciiini :)
ben alt açma almıcam kuzenimde varmış onları verecek..
ıslak mendili de hani bu sıkıştırılmış mendiller var ya onlardan mı kullansam ki acaba ilk aylar diyorum?

güzel annişlerim bişi sorucam sizlere..
yarın kv lerle birlikte annemlere gidicez biz..
annem benden pastane kurabiyesi kardeşimde çikolata topu istedi..
kurabiye pişiyo diğerinide sonra hazırlıcam petibörlerini hazırlayıp oturdum..
pekiii başka ne yapabilirim ki? akıl verin bana noluuuurrrr :KK56::KK56::KK56:

bebek arabası ve ana kucağını bende temmuz gibi falan alıcam birden bütçeyi göçertmeyelim :KK1: zaten ücretsiz izne ayrılıcam hesaplı olmamız lazım

bizde ev alacağız. o nedenle ücretsiz izin alamayacağım. daha büyüyecek çok ihtiyaçları olacak bebişlerin. Allah maddi durumu iyi olmayanlara yardım etsin. masraflı iş ebeveyn olmak. ama onlar için değer

hani şu doğum izni uzicaktı noldu? esnek çalışma gelecekti? :44:

yalan oldu... gerçi benim değişmiyor. yasalaşırsa 1 hafta yasalaşmassa 2 hafta çalışıp 2. dönem bırakıyorum. çocuklara faydalı olamıyorum huzursuz oluyorum o nedenle. yerimden kalkamıyorum. 52 kiloydum 62 kilo oldum. ilk 3 ay mide bulantısından bir şey yiyemediğim halde e 7 kilo aldım. bence doğum izni çok az. zaten veririmiz düşüyor. ama tabi baştakiler erkek ne anlarlar hamile kadının halinden :KK43:

güzel anneler sizleri takip ediyorum ama yazmaya pek fırsatım
olmuyor.şimdide şiddetli soğuk algınlığı geçiriyorum.
dualarınızı bekliyorum.cumartesi kontolumuz vardı.
her şey yolunda kızım 900 gram olmuş boyu iyi
dedi.kızımı babasına benzettim:KK1: şeker yüklemesi yapmadı ailende
şeker yokmuş dedi.
gebeliğimden bu yana 5 kilo aldım.böyle devam et dedi.
kızlar bu benim sağlıklı 2.gebeliğim oğlumu normal doğum yaptım.
hemde kolay oldu. sorun şu kızım ters dönmüş baş yukarıda.
doktorum daha döner dedi ama kafama taktım. sizcede döner mi benim
gibi olanlar varmı:44:

İsim koyarken ille dini isim mi olması lazım ben kızım olursa Cemre koyucam diyodum bazı aklı evveller Cemre ateş demek dolayısıyla şeytan demek diyodu halbuki cemre baharı müjdeler, oğlumada öz Türkçe bi isim koymaktan başka derdim olmadı inşallah Mete gibi vatanına milletine hayırlı bir evlat olur

ismin arapça olması gerekmiyor. zaten biz arap değiliz ki arapça isim koyalım. ancak anlamının güzel olması gerektiğini söylemişti nihat Hatipoğlu.

kuzucuuuuummm yardım edecek kimse yok muu?
hem neden sizde toplanıyosunuz siz gitseniz kayınvalidenlere olmazmı?

Bugünlük yok canım yardım edecek kimsem.
Annem de dahil ablalarım çalışıyor.
K.validem bugünden gelecek.
Sarmaları ona yaptırıyorum =)
Gerisini ben halledeceğim.
Yemek konusunda evimde kimseye bir şey yaptırmak istemiyorum hazırlamak çok hoşuma gidiyor.

Eki Görüntüle 914165 Eki Görüntüle 914165 kızlar normalde park besık düşünmüyorum ama bu modelı begenıyorum eger ahşap ıstedıgım gıbı bısey bulamazsam bunu alabılırım nasıl sizce

Canım aynı park beşiği bende çok beğeniyorum ama kısmet.
Fiyatı 360 civarı, yatağı,uyku seti dahil edince 570 e falan geliyor.
Bende kararsız kaldım.

ismin arapça olması gerekmiyor. zaten biz arap değiliz ki arapça isim koyalım. ancak anlamının güzel olması gerektiğini söylemişti nihat Hatipoğlu.

kesinliklikle katılıyorum bncede mana çok önemli yoksa arapça diye her isim koyulmaz mesela kezban yalancı demek bilmeden koyan cok ama isimlere bakarken fark edersiniz çogu arapça yada farsça kökenli ayşe fatma ali...vs en yaygın türk isimleri ve arapça

halbuki öz Türkçe bir isim şaşılacak bişey yok çok güzel düşünmüşsünüz

çok düşününce zaten beğenemiyosun hiçbirini ya da aile büyükleri bakıyolar ortada isim yok şu olsun diye ortaya atıveriyolar

amaannnn boşverin herkes bişey söylüyo zaten. benim ilk çocuğum kız buda kız olacak. bizdede kimse cinsiyetini beğenmedi tövbe yarabbim. bide karşıma geçmiş biz kız olduğuna inanmıyoruz bizim gönlümüzde erkek var diyorlar. vallahi iki çocuğumada çok zor sahip oldum kızmış erkekmiş ismi fatmaymış aliymiş hiç önemli değil. insanlar ister beğensin ister beğenmesin ben çocuklarımın isimlerinden memnunum inşallah ilerde büyüyünce onlarda memnun olurlar :)

şeker yokmuş dedi.

benimde ilk hamileliğimde başı yukardaydı. benim kız inatçı çıktı doğum sancısıyla döner dedikleri halde o zaman bile dönmedi :) herkesin bünyesi farklı benimki dönmedi ama dönenlerde vardır heralde. bence kafana takma normal doğum yapmak için doğumhaneye girip son anda aksi bişey oup sezeryan olanlar bile var. içini ferah tut hayırlısı neyse o olsun.

amaannnn boşverin herkes bişey söylüyo zaten. benim ilk çocuğum kız buda kız olacak. bizdede kimse cinsiyetini beğenmedi tövbe yarabbim. bide karşıma geçmiş biz kız olduğuna inanmıyoruz bizim gönlümüzde erkek var diyorlar. vallahi iki çocuğumada çok zor sahip oldum kızmış erkekmiş ismi fatmaymış aliymiş hiç önemli değil. insanlar ister beğensin ister beğenmesin ben çocuklarımın isimlerinden memnunum inşallah ilerde büyüyünce onlarda memnun olurlar :)

bide böyle bişey var harbiden benim bütün sülale kocam erkek diyordu herkes erkek ismi bakıyordu bn ilk ay ruyamda gördum kızım olacak dedikçe inanmıyorlardı doktor kız dedi hala inanmayanlar yuzde 1 ihtimal oluyormus ya ultrason yanılma payı merakla onu bekleyenler var yaa her anaya bi kız lazım sinir oluyorum beğenmeyenlere . iki kız senin daha güzel evine çifte neşe allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin cümlemize:emir_bebek::nazar:

Bugünlük yok canım yardım edecek kimsem.
Annem de dahil ablalarım çalışıyor.
K.validem bugünden gelecek.
Sarmaları ona yaptırıyorum =)
Gerisini ben halledeceğim.
Yemek konusunda evimde kimseye bir şey yaptırmak istemiyorum hazırlamak çok hoşuma gidiyor.

Canım aynı park beşiği bende çok beğeniyorum ama kısmet.
Fiyatı 360 civarı, yatağı,uyku seti dahil edince 570 e falan geliyor.
Bende kararsız kaldım.

yok canım ya akakceden aratıp bak 300 lıraya buldum ben besıgı bazıları yatagınıda hedıye edıyor vısco yatak benım annem yapcak zaten yatak yorgon almıcam yun yapıcak annem

Günaydın hanımlar... Yeni yılınız kutlu olsun, 2014 size ve ailenize huzur&mutluluk getirsin:KK48: Benim gibi ilk bebeğini bekleyen anne adayları için, yeni yılın daha farklı anlamları da olabilir. Hayatımız kökten değişecek, iki kişilik ailemiz üç kişi olacak; 2014 yılında ilk defa anneler günü yüzümüzde ayrı bir tebessüm olacak... :KK55:

$baby_christmas.jpg

şeker yokmuş dedi.

Gözün aydın canım, maşallah prensesine:nazar::emir_bebek: Teorik olarak son haftaya kadar dönebilirler canım, rabbim gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah:107:

arkadaşlar hepinize günaydın sizleri zaman zaman takip ediyorum. ama pek yazma fırsatım olmadı. şimdi sizlere bişey danışmak istiyorum. ben bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım 3 haftadır beri hissediyorum. ama hala pıt pıt şeklinde bazan daha da net ama bunun ötesine gidemedik sizce neden olabilir.

Günaydın hanımlar... Yeni yılınız kutlu olsun, 2014 size ve ailenize huzur&mutluluk getirsin:KK48: Benim gibi ilk bebeğini bekleyen anne adayları için, yeni yılın daha farklı anlamları da olabilir. Hayatımız kökten değişecek, iki kişilik ailemiz üç kişi olacak; 2014 yılında ilk defa anneler günü yüzümüzde ayrı bir tebessüm olacak... :KK55:

Gözün aydın canım, maşallah prensesine:nazar::emir_bebek: Teorik olarak son haftaya kadar dönebilirler canım, rabbim gönlüne göre bir doğum nasip etsin inşallah:107:

Senin kendini bu kadar net ve güzel bi şekilde ifade etmene bayılıyorum maşallah sana. .
Evet ilk defa anneler günümüz kutlanacak inşallah..
Güzel temennilerin için teşekkür ederim umarım bebislerimizle geçireceğimiz sağlıklı mutlu huzurlu sevgi şefkat aşk dolu bi yıl olur. .
Dün eşim yeni yıla girisimizin en çok neyine seviniyorum biliyomusun askim dedi?
Yooo söyle bakalım dedim. .
Bebisimizin dogacagi güne dahada yaklaşıyoruz bak bu kadarcik kalcak diyerek şirin bi şekilde parmaklarını gösterdi :KK76::KK76::KK76::KK76:

şeker yokmuş dedi.

ohh ne güzel maşallah sana normal doğum kolay olmuş, darısı bizlere olur inşallah
bebeğin daha 25 haftalık merak etme sen onlar bir düz bir ters yan çarpraz her şekilde duruyorlar, döner kafana takma daha çok erken, bir sürü zamanın var

X