- 31 Ocak 2012
- 2.955
- 109
Kızlar yarın yılbaşı için evim misafir kaynayacak.
Eşimin ailesi ve yeğenleri geliyor.
Bugün genel bir temizlik yarında yemek falan beni bekliyor.
Eşimle başbaşa geçirmek istemiştim ama düşündüm ki hamileyim eğlence, yüksek ses kaldıramam.
Güzel güzel yemekler yapıp kalabalık bir şekilde sazlı, gitarlı geçiririz geceyi =)
Eşimin ve kız kardeşinin sesi çok güzel.
Ses kaydı yapabilirsem sizlerle de paylaşırım.
Koltuklarım açık renk diye örtü sermem lazım yoksa yarın çok pislenirler, sonrasın da uğraşamam.
İnşallah istediğim gibi geçer.
İşlerimi bitirip aranıza döneceğim...
Bir kaç saatlik sizleri ve göbişlerinizde o minik yürekli kocaman öpüyorum
oh oh ne güzel yarın benımde mısafirim var ama kuzenlerle kadreşim gelecek eğleneceğiz ınsallah güzel geçer yarında 4 de cıkacağız işten benım tüm hazırlıkları annem yapıyor sağolsun ben çalıştığım ıcın sanda güzel eğneceli bır yıl sonu dılerım
olunca takım olsun istiyorum kuzum..
ama dedim yaa yılbaşından sonra annemle Ulus'a gidip orda bakcam bebek arabalarına falan..
ben mobilyayı öyle cicili bicili yaptırmıcam..odanın rengi zaten güzel oynamıcam..
kıyafette bikaç bişeyler aldık 2 tane hastane çıkkışı aldık mı tamamdır..
nazal burun aspiratörü biberonu tırnak makasını ve tarağını aldık..
geriye bi bakım ve banyo malzemeleri bide emzik kaldı..
nevresimide muhtemelen taç tan alırız sanırım..
ohhh çok şükür darısı benim gbi yaptırmayanlara inşallah..
ayyyy ne güzel yaa eksikleri tamamlanıyo kuzunun :)
ohhhhooooo senin eksiklerin varsa ben Ankara'nın en yüksek yerinden atayım kendimi
kız o listeyı hazırladım dıye ben hepsini almadım kı cadı sen herşeyını almışsın bıle tırnak makası bıle almadım ben daha çarşamba yada haftasonu ankamall gideceğiz bakalım gezelım bıraz sende herşeyını güzel sağlıklı günlerde kullanın canım