aaaa bugün kimsecikler yokmuş nerdeyse..
anlaşılan herkes gezmelere gitmiş bebişlerle :)
bizimde babamız geldi duşa girdi onu bekliyoruz gezmeye gitmek için..
geçmiş olsun Filoloğum yaa, çok üzüldüm.yardımcı da olamayacağım, inşallah çabuk iyileşirsinkizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
geçmiş olsunGünaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya
maşallah bebişine, hep böyle sağlıkla büyüsünler, sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallahGünaydın kızlar,
Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inatHaliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcam Geçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..Birtek dikkat etmem gereken durum enfeksiyon olayı onun için fitil kullanıyorum doktor bütün kutuyu bitir tekrar etmesin dedi tam bir işkence fitil olayı.serviks uzunluğu,plesantaın yeri rahime uzaklığı bebeğin sıvısı herşey normal Bundan sonra beklemek kalıyor.İnşallah hepimiz hayırlısı ile bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
canım önemli bişey gibi durmuyo. böyle ağrılar düzenli aralıklarla tekrarlamadığı sürece tedirgin hissetme kendinidün gece 10da uykum geldi uyudum kızlar sonra gece 2 gibi eşim görevden geldi ona uyandım. hemen uyuyamadım döndüm durdum biraz sonra sağ yanımda bi ağrı hissettim kas ağrısına benziyordu. geçsin diye bekledim biraz 10 15 dk sürdü. sonra geçmiş uyumuşum. tedirgin oldum sonra uyurken dönerken ters bi hareket yaptım sanırım ondan oldu...
size gelcek o altınlar geri, biz kimseye götürmüyoz altın filan, gelenler de ööle gelcek ellerini sallayaraktünaydın hatunlar :)
dün kv deydik baya hazırlık yaptık ettik ama değdi herşey çok güzel olmuştu maşallah bize ellerimize sağlık
bugünde komplecenek benim amcamlara gidicez kuzenimin eşi doğum yaptı bebiş görmeye :)
bi altın daha gidiyo yahuu :
geçmiş olsun. ben de yürüdüğümde oluyo acaip bel ve kasık ağrısıslm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.
calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?
kizlar sizi cok seviyorum ya3:
ilk kez yaziyorum,benim sat 23 temmuz ,kismetse nisan annesiyim ,ilk hamileligim ,hepimiz bi avazda
tesekkurler BrujaV:13: .burayi o kadar seviyorum ki,23 haftayi sizinle gecirdim.Allah her kese bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsinhoşgeldinnnhayırlı olsun bebişin.
ilk kez yaziyorum,benim sat 23 temmuz ,kismetse nisan annesiyim ,ilk hamileligim ,hepimiz bi avazda
Eki Görüntüle 911937
bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi
slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.
calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?
ben bir çözüm bulamadım gaviscon da artık 15 dakika etki yapıyor.. hele boş mideyle durunca midem altüst oluyor ...yedikten sonra daha kötü...ama yine ,az ye sık ye uygulamasına devam
kizlar dunde yazmaya calistim.netim.gitti..
cok kötüyüm. popom aciyo..hemoroid olmusuz hemde iki gun once ve birden ve kocaman birkactane meme seklinde...oturamiozyatamioz..dayanilmio agrisina.resmen zonkluyor..basina gelen veya kullanilabilen bisey var mi...cok canim.aciyor
Günaydın kızlar,
Dün detaylı ultrasonum vardı.Bizim kız inat etti çekmedi elini yüzünden doktor yarım saat sırf bunun için uğraştı ama nafile aynı babası gibi inatHaliyle bir resmini yakalayamadı doktor sonra bir ara tekrar deneyecek.Çok şükür herşey yolunda şuanda Allah bozmasın inşallah.şeker yüklememdede bir sorun çıkmadı artık bundan sonrası rutin kontroller kaldı onlarıda hayırlısı ile atlattık mı 3.5-4 ay sonra Allahın izniyle meleğimi kucağıma alıcam Geçen cumrtesi 500 gr dı dün gittimde 700 gr olmuş sata göre 23 haftalık görünüyorum ama kontrollerde 24 haftalık göründü 1 hafta ilerde şuan..
tünaydın hatunlar :)
dün kv deydik baya hazırlık yaptık ettik ama değdi herşey çok güzel olmuştu maşallah bize ellerimize sağlık
bugünde komplecenek benim amcamlara gidicez kuzenimin eşi doğum yaptı bebiş görmeye :)
bi altın daha gidiyo yahuu :
bugün bebişimi gördük teyzeleri. gülümsüyordu bir de ağzını açıp kapatıyordu maşallah. 24+0 640 gram olmuşuz. maşallah tombişiz biraz. baba zayıf anne zayıf bebiş tombiş maşallah. yavrum benim kadar güzel gülümsüyordu ki alıveresim geldi onu ultrason ekranından
canım ya evde yaptığında ısınma hareketlerinde başlıyorsun degılmı ben salonda da yapıyorum bazen atlıyoruz ısınmaları
cokta önemli değil ama bir kac yerde ısınma hareketleri daha önemli diye okudum aklımda kaldı şimdi
birde pilatese ek kegel egzersizleri yapıyorum ben sende onu yapıyormusun :)
Tas mas degil :) 6 kilo almis, doktordan firca yiyip, esi tarafindan yusyuvarlak olmakla suclanmis halim :) ayrica her halimizle guzeliz, anneyiz bizVavv tass
Vay benim halime :)
Günaydın, keyifli pazarlar. Annemi yolcu edeceğim bugün, bir hayli alışmıştım varlığına yalnız kalacağım yine
Hoş geldin canımmaşallah bebeğine
kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??
bebeğin baskısından makatındaki damarlar genişlemiş...doktora git...seviyesine baksın çok ilerlemiş hemoroidlerde normal doğum yapılamıyor çünkü...doğru bu yaşadığının olması için kabız olmana gerek yok ama çoğu kadın hamilelikte olabiliyor sonra da geçiyormuş ...demekki senin ki bebeğinden kaynaklanıyor...tuvaletinide etkileyecektir daraldığı için.lif hapı ,basur kremi falan verir doktor...korkma geçmeyecek bişey değil...ben şimdi iyiyim... ki benimki hem kabızlık hem hamilelikten oluyor...düzelirsin merak etme...
bugün evdeydim çoooook sıkıldım yığınla ev işi beni bekliyodu hiç birini yapmadım haftaiçi dr a gitmem gerekiyodu vakit bulamadım(izin almak istemedim) tam bi depresyon modu yarında evde kalırsam(eşime bağlı) pazartesiyi düşünemiyorum sürünerek giderim herhalde işe pufff
Günaydın, keyifli pazarlar. Annemi yolcu edeceğim bugün, bir hayli alışmıştım varlığına yalnız kalacağım yine
Allah kavustursun cnm
Esmer liste paylasti mi?
Alisveris icin 0-3,3-6,6-9 neler kacar tane alacagiz??
Bebek arabasi hangi marka model sizi bekliyorm :)
Eki Görüntüle 912318 buda bizim hastane çıkışımızz
kızlarr gece zeytinyağı ve sıcak su torbası koydum ama azalma nerde akine çiçek açması gibi her yerden ayrı ayrı şişti...zonkluyoo.ama bugece azıcık uyumuşum...ne yapacam bennnn...nasıl çalışcam böyle...
ahh bu hamilelik yorgunluk ve depresyon hisleri ...azıcık yürüyüş yap cnm.yada netten bebişine ciciler bak..iyi geliyor