2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bugün evdeydim çoooook sıkıldım yığınla ev işi beni bekliyodu hiç birini yapmadım haftaiçi dr a gitmem gerekiyodu vakit bulamadım(izin almak istemedim) tam bi depresyon modu yarında evde kalırsam(eşime bağlı) pazartesiyi düşünemiyorum sürünerek giderim herhalde işe pufff

slm annecıkler
umarım sızler ve bebıslerınız ıyısınızdır.benım bel agrılarıyla basım belada.10 dk ayakta durdummu belım kopuyo.ne yatabılıyorum ne kalkabılıyorum
gecen hafta bı kuru oksuruk tuttu 1 hafta ızın aldım dınlendm gectı sukurler olsun.

calısan anneler ozellıkler sızlere soruyorum ne zaman dogum ıznıne ayrılmayı dusunuyorsunuz.benım ısım baya bı yorucu ve streslı.tum gun sandalyede oturmak ınsanı mahvedıyo bunu evde gecırdıgım 1 hafta boyunca daha ıyı anladım.
ocak sonu yada subat ortalarında ızıne ayrılmayı planlıyorum sızler ne zaman cıkacaksınız?

geçmiş olsun Filoloğum yaa, çok üzüldüm.yardımcı da olamayacağım, inşallah çabuk iyileşirsin
Günaydın kızlar dün gece saat 5 e kadar uyuyamadim baş ağrısı burun akıntısı derken hastaligim ilerledi fenalardayim ya
geçmiş olsun
maşallah bebişine, hep böyle sağlıkla büyüsünler, sağlıkla kucaklarımıza gelsinler inşallah
canım önemli bişey gibi durmuyo. böyle ağrılar düzenli aralıklarla tekrarlamadığı sürece tedirgin hissetme kendini şiddettli bi ağrı mıydı? bazen bende de oluyo.
size gelcek o altınlar geri, biz kimseye götürmüyoz altın filan, gelenler de ööle gelcek ellerini sallayarak
geçmiş olsun. ben de yürüdüğümde oluyo acaip bel ve kasık ağrısı doğum izni konusunda da ben 33. haftada ayrılmayı planlıyorum. 32. hafta sömestrenin son haftasıyla kesişiyo, boşa gitcek yani. doğum iznimi bir hafta erteletip, 2. dönem okulların açılmasıyla izne ayrılmak niyetindeyim. artık çok zor geliyo çalışmak

bilmem oldu mu, 12. hafta bittiğinde ve 24. hafta bittiğinde. 28 i de bitirince yine çekcem. bööle 4 haftada bir rutine bindirdim bu işi

kizlar sizi cok seviyorum ya3:
ilk kez yaziyorum,benim sat 23 temmuz ,kismetse nisan annesiyim ,ilk hamileligim ,hepimiz bi avazda

Son düzenleme:

ben ztn öğretmenim tam subat tatılıne denk gelıyor iznim ama on gün önce baslamıs oluyorum subat tatılı sayesınde.1 gün bile fazla çalısmayı dusunmuyorum gerçekten çok zor bu halde çalışmak belin bu kadar kötuyse bence sende gunun dolar dolmaz bırak hıç birşey biiz ve bebişlerimizden önemli değil

Günaydın, keyifli pazarlar. Annemi yolcu edeceğim bugün, bir hayli alışmıştım varlığına yalnız kalacağım yine

ben bir çözüm bulamadım gaviscon da artık 15 dakika etki yapıyor.. hele boş mideyle durunca midem altüst oluyor ...yedikten sonra daha kötü...ama yine ,az ye sık ye uygulamasına devam

Canım başka bir forumda, bir arkadaş gavisconun artık fayda etmediğini doktorunun başka bir ilaç verdiğini ve bu ilaçtan sonra hiçbir şikayetinin kalmadığını söylemişti. Bir dahaki randevunda doktoruna danış istersen. Benim sorunum Allah'tan yemekten kaynaklanmıyor, bebek baskı yapınca oluyor o da geçici çok şükür:107:

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hırsızı arkadaşımızın önerileri derdine derman olur...

Gözün aydın canım, maşallah güzel prensesine kocaman olmuş; rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım, maşallah tombişine

Ben birkaç rutini takip ediyorum canım, hepsi de ısınma hareketleri ile başlıyor ve atlamıyorum ben. Sonraki hareketleri daha rahat yapmamı ve nefes kontrolünü sağlıyor. Yıllar önce büyükler konuşurken, çok sayıda normal doğum yapan hanımlarda idrar tutma sorunu olduğunu duymuştum. Onu araştırırken kegel egzersizlerini okuyup her tuvaletimde yapmaya başlamıştım. Ayrıca ben cinsel ilişki sırasında da vajen kaslarını kullanıyorum; dolayısıyla benim kaslar idmanlı canım Şimdi hergün olmasa da aklıma geldikçe tuvalette idrar tutma egzersizleri yapıyorum

kizlar sizi cok seviyorum ya3:
ilk kez yaziyorum,benim sat 23 temmuz ,kismetse nisan annesiyim ,ilk hamileligim ,hepimiz bi avazda

Hoş geldin canım maşallah bebeğine

Vavv tass
Vay benim halime :)
Tas mas degil :) 6 kilo almis, doktordan firca yiyip, esi tarafindan yusyuvarlak olmakla suclanmis halim :) ayrica her halimizle guzeliz, anneyiz biz gerekirse veririz kilolarimizi nolcak
Günaydın, keyifli pazarlar. Annemi yolcu edeceğim bugün, bir hayli alışmıştım varlığına yalnız kalacağım yine

Hoş geldin canım maşallah bebeğine

Gunaydin Snowycim, Allah kavustursun tekrar. Annene de hayirli yolculuklar :)

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı? geçen tahlil yaptırdım referans aralığı 0-4 olması gerekirken benm lökositim 23 çıktı.dr.antibiyotiğe başlattı azosilin.içerken tedirgin oluyorum.içtiğim zamanlarda bebeğim daha az haraket ediyor sanki.ilacı kullanmayı kessem mi acaba??

2 hafta önce bende idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullandım bence kullanmayı bırakma çünkü enfeksiyon ilerlerse daha kötü sonuçlara neden oabiliyor. antibiyotikten sonra mantar oluşur bende hep şu andada mantar için fitil kullanıyorum. doktor verdiyse ilacı tedirgin oacak bişey yok :)

kızlarr gece zeytinyağı ve sıcak su torbası koydum ama azalma nerde akine çiçek açması gibi her yerden ayrı ayrı şişti...zonkluyoo.ama bugece azıcık uyumuşum...ne yapacam bennnn...nasıl çalışcam böyle...

cnmmm sen nasıl iyileştin...darısı şifa bekleyen herkese.. ve bize...artık dayanılmaz oluyorrr çünkü..

ahh bu hamilelik yorgunluk ve depresyon hisleri ...azıcık yürüyüş yap cnm.yada netten bebişine ciciler bak..iyi geliyor

Eki Görüntüle 912318 buda bizim hastane çıkışımızz

Cok tatli kuzucun gule gule giysin :)

Cok cok gecmis olsun cnm nasilsin simdi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…