2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende okbyim ve kesinlikle psikolog desteği tavsiye ediyorum ALLAH yardımcımız olsun
amin canımm

canım bendede oluyor nefesim daralıyor... sıkıntı basıyor... ne bilim ifade edemiyorum...çok farklı bişiy....sebepsiz ağlayasım geliyor bazen
işte bende bundan bahsediyorum canım çok farklı bişey oluyo bu durum bazen neredeyse imdat diye bağırmak geliyor içimden o dereceyimm yanii
normal doğum benim için hiç seçenek olmamıştı zaten hem korkuyorum hem de panik atak tam doğum anında gelirse ki gelir korkudan 8 senedir biliyorum hastalığımın huyunu, o anda nefes alamıyorum ki ıkınayım, bende çok pekmez içiyodum canım baktım kilo alıyorum bıraktım bebeğim zaten 1 hafta önden gidiyo

panik atak olan arkadaşımı maalesef normal doğum yaptırmadı doktorlar canım tehlike olabiliyor diye annem de atak hastası diye dişlerin yaparken genel anstezi verdiler düşü bence senide normal doğum yaptırmaz doktorlarr

amin canımm

işte bende bundan bahsediyorum canım çok farklı bişey oluyo bu durum bazen neredeyse imdat diye bağırmak geliyor içimden o dereceyimm yanii

panik atak olan arkadaşımı maalesef normal doğum yaptırmadı doktorlar canım tehlike olabiliyor diye annem de atak hastası diye dişlerin yaparken genel anstezi verdiler düşü bence senide normal doğum yaptırmaz doktorlarr

yok canım yapamam zaten insan totosunu bilmez mi ben totoma güvenmiyorum normal doğum isteyen arkadaşlara bir avazda doğumlar dilerim :nazar:

Günaydın kuzum..geçmiş olsun atlatmissin misafirleri..
Dun kv fatura yatirmaya çıkacakmış ee anne gel bize buraya kadar gelmişken dedim..
Geldi çay içtik babamı arada aksama buraya gelsin dedi..
Sonra ben kasindim Teyzemleri çağıralim gelin doğuracak ben de daha agirlasicam hiç alamam yemeğe çağıralim dedim veee
Ya Allah ya Bismillah dedik girdik mutfağa. .
Kv yemekleri halletti ben bulasik ve masayi hazırladım..
Geldiler yemek yediler ben makina doldurdum ve o kadar bulasigi belim kopa kopa yikadim..
Cay servisi yaparken artik topalliyodum kalcama giren ağrıdan dolayı. .
Sabah eşim işe giderken beni kv bıraktı.
Şimdi yatıyo kv bende yatıyorum ama yorucu bi gün daha benle kızımı bekliyoooo:KK35:

Günaydın canımm. atlattım çok şükürr:21::21: bidaha da tövbe, bana o kadar da yardım ettiler, bulaşık, sofra filan hiç karışmadım yani. ben severim aslında kalabalık toplantıları, yemekli misafir ağırlamayı ama bu kadar kalabalık olmasını istememiştim. önceden hazırlık da yapamadım, son anda alındı karar, pata küte giriştik :KK9::KK9: yok annem yok, senin içinde var, sana gelmeyelim de deseler, sokaktan geçerken kollarından tutup zorla alcan içeri :KK1::KK1: kolay gelsin, bugünkü plan nedir?

• [*=center]günaydın süzel anneler dün kızımın odasını ayarladım sadece yatak ve dolap alındı ve güzelce yerleştirilip hazır hale getirdik :KK16: şimdide kıyafetlerimzi yıkayıp sonrada güzelce bi ütüledikten sonra gardıroptaki yerlerini alacak :KK16::KK16: $IMAG0038.jpg $IMAG0041.jpg $IMAG0042.jpg

Eklentiler

• $IMAG0039.jpg
    $IMAG0039.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMAG0040.jpg
    $IMAG0040.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 44
Maşallah sen de bizdensin :KK1:

Canım o sıkıntılar bende hemen hemen 2 aydır var.Gece uyku uyumak haram oldu resmen.Sağıma dönsem kaburgalarım ağrıyo.Soluma dönsem nefesim kesiliyo.Sırt üstü yatsam kalçam ağrıyo.En sonunda at gibi ayakta uyucam :KK1:

dün tartıldım ve 70 kilo olmuşum hamileliğimden bu yana 12 kilo almışım maşallah bana :KK1::KK1:

Günaydın kızlar konu ilerlemiş okuyamadım doğru dürüst malum hala devam ediyor benim illet :KK43: gözlerim sulu sulu gribede çevirdi bir bu eksikti şimdi 3 bir arada oldu...

Snowyy ve Esmer gözününz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz... Esmer 3-4 gün geride olmasını takma biraz beslenmene dikkat et..
Bu arada kızlar bende hastayım doğru düzgün bişe yiyemiyorum, kilo kaybı yaşamama rağmen gram gram alıyorum... galiba bal ve pekmezi deliler gibi tükettiğimden hastalığımda meğer ne kilo yapıyormuş şekerli şeyler ...

Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....

Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....

biz sana geçmiş olsun dedikçe sen daha da mı kötü hasta oluyosun neee:KK52::KK52: dikkat et kendine, bir an önce toparlanırsın inşallah. arkadaşın için de hayırlı olsun evladı. bakalım bizler nasıl doğum yapabilcez, ben haala korkmuyorum normal doğumdan:KK9: sen de pozitif hikayeler dinlemeye ve okumaya bak canım. sezeryandan sonra da toparlanamayıp uzun süre acı çekenler var, bi de hemen ayaklanıp çok rahat lohusalık geçirenler de var. biz güzel düşünelim, güzel dileyelim güzel olsun. bi şekilde çıkacaklar ordan sonuçta. Allah kolayını versin hepimize. az kaldı cideen, martın 15inden sonra çorap söküğü gibi başlarız diyorum, belki de daha erken. :KK49::KK49: beklemedeyiz

kızçeler annişler hepinize günaydın ve hayırlı cumalar yarın ızımde kontrolumuz ve seker yuklememız var daha sonra natavega alışveriş merkezine ıkea ya gıdeceğiz kızçeme bırseyler alacağız

canım butikbebe de telsızde ındirim var 99 tl. weweell marka bak ıstersen

canım sağlıklı olsun geriden gelsın onemlı olan sağlıklı olması takma kafana arayı kapatır o sen merak etme tahın pekmez ye

anam maşallah süpanallah :nazar::nazar: yerım ben onun totişliğini canım ıyı bakmışsın yıgenıme aferın bende yarın gıdeceğim bakalım bızım kı kaç kılo olmuş göreceğiz :KK9:

ayyyy cok güzel rüya görmüşsün acaip etkılendım ne hoş demı keşke karnımıza bakınca içeriyi görsek ayy insan bakmaya doyamaz:KK16:
benim haala tüylerim diken diken. hayatta da unutmam o yüzü, doğunca bakayım bakalım rüyamda gördüğüm gibi mi gelcek kızım? o da ayrı bir merak konusu :KK49::KK49: ultrasondaki uzaylı yaratık hallerini bile özlüyoruz da özlüyoruz, öyle olsaydı aynanın karşısından hiç ayrılmazdık heralde :KK9::KK9:

Bugün yaptırdım canım şeker yüklemesini, sorun çıkmadı. Vitamin zaten almıyorum 2 aydır. B vitamini vardı demir hapımda, onu kesti bugün. Doktor sıkıntı yok herşeyi güzel sadece bebek iri dedi; ama sanırım bu normal doğumu riske atan bir durum ayrıca beklenen doğum tarihim de 15 mart'a kadar düştü. Kısmet artık, sağlıkla gelsin de:107:

maşallah bebeğine cnm:nazar:şeker yüklemen de normal çıkmış. bizim en son kontrolde sata göre 23+5te iken 25+2 çıktı bizimkisi doktor 10 gün önden geliyo bebek iyi güzel dedi. benim de sata göre doğum 14 nisan doktor nisan başında da bebek doğabilir dedi. evet bebek kilolu olunca sezeryana yönlendiyorlar. bilemiyorum ya ben çook korkarım valla normal doğum olacak olursa. bakalım hayırlısı artık:)

Günaydın kızlar konu ilerlemiş okuyamadım doğru dürüst malum hala devam ediyor benim illet :KK43: gözlerim sulu sulu gribede çevirdi bir bu eksikti şimdi 3 bir arada oldu...

Snowyy ve Esmer gözününz aydın, güzel haberlerle gelmişsiniz... Esmer 3-4 gün geride olmasını takma biraz beslenmene dikkat et..
Bu arada kızlar bende hastayım doğru düzgün bişe yiyemiyorum, kilo kaybı yaşamama rağmen gram gram alıyorum... galiba bal ve pekmezi deliler gibi tükettiğimden hastalığımda meğer ne kilo yapıyormuş şekerli şeyler ...

Benim de iş yerimden bir ark doğum yaptı, ilk doğumu idi, çatı muayanesi felan normaldi, kendide normal doğumu tercih etti bekledi, ve normal doğum ile 2800 bir erkek bebek dünyaya getirdi, dün telde konuştum hayırlı olsun vs...
Çok zor bir doğum olduğunu, ebeler doğumu gerçekleştiremediğini, doktorununda müdahale ettiğini, ıkınamadığını bbebeğin bir türlü gelmediğini söyledi... ve diyor ki inanılmaz dikişlerim var üzerine oturamıyorum 23 Aralıkta doğumda yaptı... ama şunuda ekliyor bebeğim çok şükür iyi hepsi gelip geçiyor can sağlığı olsun ....

Wala sizleri bilmem ben yavaş yavaş tırsmaya başlıyorum normal doğumdan... gerçi her doğum farklı olur birinin zor birinin kolay.. Allah yardımcımız olsun...
Sezaryan düşünüyor gibiyim, eşimde öyle senin dayanma gücün yok çok çabuk acıyı hissediyorsun diyip duruyor ayy bilmiyorumm....
Mart sonu olabilir benim doğumda...
Ne kaldı şurda ocak şubat ve martttt....

geçmiş olsun cnm evet az kaldı aslında haftaları saya saya geçirdik valla günlerimizi. doğumdan sonra ne kadar çabuk geçti deriz artık:)ben de sezeryan düşünüyorum ama bilemiyorum. ben de hiç acıya dayanamam hasta falan olsam ağlarım salak gibi:)

güle güle kullansın kızın inş sağlıklı mutlu günlerde... çok güzel olmuş odası:)

maşallah bebeğine cnm:nazar:şeker yüklemen de normal çıkmış. bizim en son kontrolde sata göre 23+5te iken 25+2 çıktı bizimkisi doktor 10 gün önden geliyo bebek iyi güzel dedi. benim de sata göre doğum 14 nisan doktor nisan başında da bebek doğabilir dedi. evet bebek kilolu olunca sezeryana yönlendiyorlar. bilemiyorum ya ben çook korkarım valla normal doğum olacak olursa. bakalım hayırlısı artık:)

geçmiş olsun cnm evet az kaldı aslında haftaları saya saya geçirdik valla günlerimizi. doğumdan sonra ne kadar çabuk geçti deriz artık:)ben de sezeryan düşünüyorum ama bilemiyorum. ben de hiç acıya dayanamam hasta falan olsam ağlarım salak gibi:)

güle güle kullansın kızın inş sağlıklı mutlu günlerde... çok güzel olmuş odası:)
amin canım inşallah çok teşekkür ederiz :KK16:

fox tv de mucize hayatlarda normal doğum mu sezeryan mı konusu tartışılacak.. şuanda da gebelik kiloları konuşuluyor izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

X