2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar pilates yada yoga yapan varmı normal doguma destek olarak ben yavastan basladım bı kac sorum olacak :)))

GÜNAYDIN HERKESE KILCAL DAMAR ÇATLAMASIDIR TUZLU DENİZ UYU İYİ GELİYOR .KAN BASINCI ARTTIĞI İÇİN BAŞLAMIŞTIR YİNE

kızlar benim bebiş sabah uyandığımdam beri içerde kick-box yapıyo yumruk tekme ard arda sağ yanıma yattığımda paldır küldür bişeyler yaptı biraz acıttı sağ yanımı hala uyumadı yaramazım:)

bende öyle düşünüyordum ama galiba insan doğum sonrasında çok rahatsız oluyor ve üşeniyor .. keske yapabilsek..
sağolasın canım... ateş düşürücü vermiştim düşmüştü ateşi... babası doktora götürdü şimdi daha iyiymiş
geçmiş olsun canım benim ya.. kızlarımız sanırım yaşıt.. nisan 2010 doğumlu benimkide.. dikkat et..
canım 15 tl olan 150 ml.. fiyatı.. çok yani sete göre.. bazı bebekler her bezi kabul etmiyor ama benim denediğim ve bildiğim en iyisi prima aktif bebek..
zararı olmaz canım benim.. inan pişik kremide bulunsun.. bazı ilaçlar bile pişik yapıyor.. ozaman kullunılır.. 500 ml de dediğin gibi 1 yıl kullanılır..
bilemedimki sebamed diye bi ürünü de ilk defa görüyorum :/

chicco diye bi ürün var o nasıl ben çok onu görüyorum?
canım valla doktorların önerisi hep sabamed kokusu bile çooooooooooooooook az .. kimyasalı da az .. sağlıklı.. ben kızımdada onu kullandım inşallah bundada kullanmayı düşünüyorum .. tek tek fiyatlarına görede çok uygun geldi bana set
canım benim.. korkma .. inan bana RABBİM en iyisini biliyor.. hem taşıyamayacağımz yük vermez BİZLERE.. sakin kafayla bekle .. en kolayı o zaten..

canım benım bebegım erkek onun ıcın karar veremedim bıde yüzde ellı ındırım var bu fiyattan 10 lırada hedıye cekıyle 52 ye gelıyor

ilk anda fiyatı fazla geliyor aama bende 10 lu set %100 pamuk seti 55 liraya aldım.. indirimliyse güzel..

Canım çok geçmiş olsun ihmal etme bence git.
Genellikle damar çatlamasından oluşuyor ama hamilelikte neye bağlıdır bilmiyorum.
İnşallah önemli bir şey değildir.

ssaol canım benım gıdıcem bugun yıne oldu ınsallh kotu bıse yoktur canım ya

artık ağrılardan, sinirden oturup ağlıyorum, ilçedeki hastaneye gittim dahiliye görünmek için doktor yokmuş, allahım ne b*ktan bir yer burası sinirlerim iyice bozuldu, çekip gidecem işine de diyecem evine de itten rezil oldum derler aynen benim için geçerli şuan karınımın yanları ağrıyor artık, öksürmekten hapşurmaktan, kuluçlarım desen öyle batıyorda batıyor...
Lütfen sizler çok dikkat edin dışarı her çıktığınızda... ben bir hastaneye gittim bu hallere düştüm hastane koridorlarında...

hayirli cumalar kizlar..
sizlere bi sorum olacak hamile kaldiginizdan bu zamana kac kilo aldiniz acaba? :44::44:

Ayyy ben kasindim dün ikk defa kabul ediyorum..
Biraz önce kahvaltı dan kalktik kv le..
Simdi işe koyulduk bakalım neler yapcaz?

allah bağışlasın canım benim.. senin bi kız daha vardı demi.. ben çok merak ediyorum nasıl olacaklar diye..

sağol canım...hepimizin evlatlarını rabbim bağışlasın...evet 1 kızım daha var oda 2005 doğumlu...o çok şükür büyüdü kurtardı kendini...ikiside çok sevinçliler bir erkek kardeşimiz olacak diye.şimdiden büyük kızım ismi eren olacak küçüğüde mete olacak diye iddalaşıyolar

Son düzenleme:

canım kargo ücreti yok butik bebe de tabi ıhtıyacım yoksa alma

aynen ben de uzaylı halını cok sevıyorum senınkı inşallah rüyandakı gıbı olur

ümrancım canım güle güle sağlıkla kullansın

Kızlar pilates yada yoga yapan varmı normal doguma destek olarak ben yavastan basladım bı kac sorum olacak :)))

çok şeker güle güle kullanın

Gule gule kullanin. Hepsi birbirinden sirin
hayirli cumalar kizlar..
sizlere bi sorum olacak hamile kaldiginizdan bu zamana kac kilo aldiniz acaba? :44::44:
Canim 26+3um. 6 kilo almisim. 7 saniyodum gecen hafta, bu hafta 6 oldu. Ya kilo verdim ya da odem filan vardi o gitti bilmiyorum

Ben de istiyorum babasi gibi sari seker renkli gozlu olsun diye ama neye benzerse benzesin benim prensesim oo :)

Ayyy ben kasindim dün ikk defa kabul ediyorum..
Biraz önce kahvaltı dan kalktik kv le..
Simdi işe koyulduk bakalım neler yapcaz?
Hadi bakalim, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…