- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Burada ki, işim bitsin eve geçip hazırlanacağım akşam eşimle k.validemlere gidip gece orada kalacağız.
Bayağıdır görmüyorum havalar soğuktu gidemedim.
niye kv dede kalıyosunuz canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada ki, işim bitsin eve geçip hazırlanacağım akşam eşimle k.validemlere gidip gece orada kalacağız.
Bayağıdır görmüyorum havalar soğuktu gidemedim.
merhaba bayanlar bebeğiniz ne kadar zamanda ne kadar kımıldıyor? gündüz sanki tık yok akşamları biraz bizim ara ara artıp ara ara azalıyor hissetmem normal mi ki? doktor çok rahat benim ne desem normal amaan boşver diyor :)
esmercim ben sağlık personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum etrafım ebe hemşire doktor eczacı dolu aşıyı kesinlikle ol dediler bana hiçbi zararı yok tetanos aşısının canlı aşı değil neticede, doktorlar sana köyde doğum yapmıcaksan vs demişler ama ne hastanelerde ne ihmaller oluyo görüyoruz belki acil sezeryan gerekli oldu ve aletler %100 değilde %90 steril önceden bağışık olsan fena mı olur tatlım olmanı tavsiye ederim şahsen, şeker yüklemesi hakkında yazdıkların içinde çok sağol bende tam soracaktım nasıl oluyo diye
niye kv dede kalıyosunuz canım?
Yarın öbür gün birşey çıkar neden olmadım aşı diyeceğime olayım dediğin gibi.
Çok sağol canım.
sağolasın canım... ateş düşürücü vermiştim düşmüştü ateşi... babası doktora götürdü şimdi daha iyiymişahhhh canım benim.. ya keşke bi bebek aspirini verseydin.. çooooooooooook geclix olsun..
kesinlikle, ben 3 dozu da olayım diyorum genelde anneler 2 doz olup doğumdan sonra olan aşıyı yaptırmıyolarmış ben onuda vurdurcam 10 sene koruyomuş ikinci aşım 10 ocakta
Dozların arasında 1 ay mı oynuyor canım ?
Kalmamızı çok istiyorlar bizde ısrar etmiyoruz =)
Onlar avrupa yakasında, biz anadolu yakasındayız ama araba var bizde gidip gelmek 45 dk.
K.validem eşime çok düşkün haliyle annesi çünkü =)
Zaman geçirmek istiyorlar bizimle.
sağolasın canım... ateş düşürücü vermiştim düşmüştü ateşi... babası doktora götürdü şimdi daha iyiymiş
Çok geçmiş olsun miniğime
Ateşli hastalıklar hiç ihmale gelmez.
Hele ki çocuklarda.
İçinizde rahatlamıştır şimdi.
Kızlar dün ben itiraf edeyim ki Esra Erol'u izliyorum Yapacak başka bişe olmadığından burda...
Genelde her gün bir uzman oluyor av., psikoloji danışmanı, gibi. dünde bilinç altı uzmanı katılmıştı evde olduğum için başından izledim bayana hoşgeldin felan dedi, nedir bu bilinç altı dedi, biraz bahseder misiniz? Bayan bilinç altı anne karnında başlar dedi, biz her ne kadar anne karnında bebek anlamaz desekte ilk andan itibaren bilinç altına kaydeder diyor, bende dedim sonrasında
Eyvahh benim oğlan Esra Erol ile büyüyor burda başka entirika stres kaygı yaşamıyor şimdilik yandık
ama şaka bir yana klasik müzik dinlettiğimizde bebeğimizin gerçekten zeka gelişimine etkisi varmış onu da doğruladı... Gerçi fazla konuşturmadı, konuşsa işimize yarayacak çok şey söylerdi...
Kizlar öksürük var bendede sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi 2 gun rapor aldım yatıyorum ıhlamur içiyorum
Günaydın güzel annişler ve bebişleri
oku oku bitiremedim dünden beri yazılanları..
ya kızlar bişey sorucam size..
ben 2 gecedir uykudan uyanıyorum 3 gibi falan..
inanılmaz aç oluyorum ve inanılmaz derecede kuru kuru midem bulanıyo elma yiyip geri yatıyorum..
napsamki geceleri :S
Sebamed Bakım Seti Çantalı Hediyeli GittiGidiyor'da 99883423
Baby&Me Pamuk Mendil 12li Erkek Bebeklere Özel - ebebek.com
canlar bi bakın bakayım..
sabamedin bakım setini aldım.. ucuz geldi bana.. ben kızıma sabamedin 150 ml. burdan 15 liraya alıyorum..
pahalımı sizce..
baby me nin mendilleride doğal ve uygun ama işin kötüsü kızımada alacaktım kız bebeğinki tükenmiş çok mu farkı varki acaba...
allahım eksik üstüne eksik çıkıyor..
hangi bezi alıyorsunuz.. ben kızımda hep prima aktif bebek kullandım çokta memnun kaldım aksine premium care okadar övüyorlar bi kez aldım accayip bir kimyasal kokusu var ve çok sızdırıyor.. dikkat edin olurmu
Kızlar nasılsınız?
Biz kızımla, hastanedeyiz.
Şeker yüklememiz yapıldı.
Sonuçları bekliyoruz.
Fena acıktım =))
Meleğim de iyi...
Şu tetanoz aşısı da şeker yüklemesi kadar önemliymiş.
Onu da halletmem lazım.
Doktorum yine gerek yok dedi aşıya =))
Aşıyı yaptırmayacağım.
Ya beni gören diğer gebiş hastalar erkek bebek mi bekliyorsun diyorlar. :26:
İyice deli oluyorum...
Neden gören erkek diyor bebeğim için anlamadım.
Almamıştım canım, bende bu setten alırım.
Hastanedeyim şu an yemekteler diye pclerini işgal ediyorum bizimkilerin )
Eve gidince bende sipariş vereyim.
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için.
Merhaba kızlar dün 50 gr şeker yüklememiz yapılldı.148 çıktı 2 hafta sonra 100 gr için gideceğim çok mooralim bozuldu bbirde ben sata göre 25+6 ydım dün ultrasonda 25+4 çıktı doktor fark bile değil normal dedi 852 gr geldi bebişim sizce iyimi. Ama benim bunlara canım sıkıldı sanki bişey olcak gibi korkuyorum geçen haftadaki kontrolde 2 gün önde gidiyorduk ne oldu anlamadım bu şeker olayı sanırım çoğu kişide çıkyor.ne yiyeceğimi bilemiyorum hamur işi ve tatlıyı kesktik ama ekmek yemeden nasıl doyacam ki ben offff.zaman geçmiyorr daha 3 ay var
Kalmamızı çok istiyorlar bizde ısrar etmiyoruz =)
Onlar avrupa yakasında, biz anadolu yakasındayız ama araba var bizde gidip gelmek 45 dk.
K.validem eşime çok düşkün haliyle annesi çünkü =)
Zaman geçirmek istiyorlar bizimle.
evet kuzum ilkini 10 aralıkta yaptırdım ikinci 10 ocakta son dozda doğumdan 6 ay sonraydı sanırım ama uyduruyo olabilirim onu emin değilim
hmmm anladım canım..
kv ler bize arabayla 5 dk mesafede..
eşim sabahtan akşama bbayla beraber olduğu için evde olmayı evde kalmayı istiyo..
ben dersem gideriz yoksa yok..
bizim de aynı ma biz kalamıyoruz,evimizde bekleyen 4 ayaklı çocuklar da olduğu için
Kızlar dün ben itiraf edeyim ki Esra Erol'u izliyorum Yapacak başka bişe olmadığından burda...
Genelde her gün bir uzman oluyor av., psikoloji danışmanı, gibi. dünde bilinç altı uzmanı katılmıştı evde olduğum için başından izledim bayana hoşgeldin felan dedi, nedir bu bilinç altı dedi, biraz bahseder misiniz? Bayan bilinç altı anne karnında başlar dedi, biz her ne kadar anne karnında bebek anlamaz desekte ilk andan itibaren bilinç altına kaydeder diyor, bende dedim sonrasında
Eyvahh benim oğlan Esra Erol ile büyüyor burda başka entirika stres kaygı yaşamıyor şimdilik yandık
ama şaka bir yana klasik müzik dinlettiğimizde bebeğimizin gerçekten zeka gelişimine etkisi varmış onu da doğruladı... Gerçi fazla konuşturmadı, konuşsa işimize yarayacak çok şey söylerdi...
Benimde öyle güzel bir mecburiyetim olacaktı =)
Hastaymış eşim geri götürdü...
Çok istiyorum bir tane almak ama zor geliyor şimdi bana kedi,köpek.