ben iyiyim canım sizinde iyi olmanıza sevindim..
güzel haberlerle gel emi :)
aşıyıda en kısa zamanda ol bakalım kuzum..
dikkat et kendine bebişeeee
aynen bende neredeyse tüm sitelere baktım ve bunu aldım .. almadıysan bunu al canım ya
sevi bebeninkiler gereksiz tırnak makası kesmiyor burun aspiratörü işe yaramıyor normal makasıda iyi değil ben ilk bebeğimde kullandım memnun kalmadım..
Doktorum yine gerek yok dedi aşıya =))
Aşıyı yaptırmayacağım.
Ya beni gören diğer gebiş hastalar erkek bebek mi bekliyorsun diyorlar. :26:
İyice deli oluyorum...
Neden gören erkek diyor bebeğim için anlamadım.
Almamıştım canım, bende bu setten alırım.
Hastanedeyim şu an yemekteler diye pclerini işgal ediyorum bizimkilerin )
Eve gidince bende sipariş vereyim.
Çok sağol canım bilgilendirdiğin için.
Sebamed Bakım Seti Çantalı Hediyeli GittiGidiyor'da 99883423
Baby&Me Pamuk Mendil 12li Erkek Bebeklere Özel - ebebek.com
canlar bi bakın bakayım..
sabamedin bakım setini aldım.. ucuz geldi bana.. ben kızıma sabamedin 150 ml. burdan 15 liraya alıyorum..
pahalımı sizce..
baby me nin mendilleride doğal ve uygun ama işin kötüsü kızımada alacaktım kız bebeğinki tükenmiş çok mu farkı varki acaba...
allahım eksik üstüne eksik çıkıyor..
hangi bezi alıyorsunuz.. ben kızımda hep prima aktif bebek kullandım çokta memnun kaldım aksine premium care okadar övüyorlar bi kez aldım accayip bir kimyasal kokusu var ve çok sızdırıyor.. dikkat edin olurmu
Aşıyı yaptırmayacağım.
İyice deli oluyorum...
Aşıyı yaptırmayacağım.
İyice deli oluyorum...
Allah Allah niye gerek yok diyo ki?
benide erkeğe benzetiyolar ama 2 farklı dr kız dedi
dönmüş olamaz demiii
aynen bende neredeyse tüm sitelere baktım ve bunu aldım .. almadıysan bunu al canım ya
geçmiş olsun canım benimde fıtık ağrı yapıyor sürekli
Kızlar, 27.haftama girdim gebelik şekeri için test yaptırdım ,50 gr şeker yüklemesinde sonucum 144 çıktı( doktor yüksek dedi,haftaya yüksek doz yüklenip tekrar bakılacak çok moralim bozuldu (
esmer
geldiğinde haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin
Nasıl yaptılar şeker yüklemesini benimde 10 ocakta
tatlım karnın önden önden gidiyorsa yanlardan kilo almadıysan ondan erkek bebek mi diye soruyorlardır,
Ama tetenoz aşısını ihmal etme ya ne olur ne olmaz bak benim doktorum bu gittiğimde özellikle sordu yaptırdın mı dedi. evet diyince unutmadıysan güzel dedi, hatta...
Köyde falan doğum yapmayacaksın burada bizimlesin birşey olmazx yaptırmana gerek yok dedi aşıyı...
Ben usg ye girdim doktorum kızdı demi dedi =)
Evet dedim güldü..
Dedim kız demi =))
Evet kız dedi yine ama aklımda böyle deli sorular oluşuyor.
Balım aşı olayını sadece hastalar diyor yaptır.
Benimle ilgilenen 6 doktor var hepsini yaklaşık 11 yıldır tanıyorum onlar gerek yok diyor.
Ben de iyice kararsız kaldım aşı konusunda.
Bunlar da çok iyi görünüyor hem fiyat olarak hem özellik olarak...
Ama ben diyorum ki bebeğin 40 çıkana kadar pamuk ve gül suyu ile mi poposunu temizlesem sonra büyür ne kullanırsam kullanılır diye düşünüyorum :) gül suyu yerine ılık su da olabilir ... sanki ilk etapta en sağlıklısı o gibime geliyor
esmercim ben sağlık personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum etrafım ebe hemşire doktor eczacı dolu aşıyı kesinlikle ol dediler bana hiçbi zararı yok tetanos aşısının canlı aşı değil neticede, doktorlar sana köyde doğum yapmıcaksan vs demişler ama ne hastanelerde ne ihmaller oluyo görüyoruz belki acil sezeryan gerekli oldu ve aletler %100 değilde %90 steril önceden bağışık olsan fena mı olur tatlım olmanı tavsiye ederim şahsen, şeker yüklemesi hakkında yazdıkların içinde çok sağol bende tam soracaktım nasıl oluyo diye