2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
grip olan anneler ve çocuklar hasta olan anneler geçmiş olsun hepinize. bende gribim yatıyorum annemde izinliyim.

kızlar benımde hamıllelıgım streslı gecıyor hamılelık öncesi antıdepresan kullanıyordum bırakır bırakmaz hamile kaldım obsesıf bozukluk anksıyate var bende ve hamilelikte cok cok arttı herseyı takıp korkmaya başladım hormonlarda sanırım cok etkılıyor ınsallah doğumdan sonra hepsı geçer sağlıklıca doğar bebeklerımız

ben iyiyim canım sizinde iyi olmanıza sevindim..
güzel haberlerle gel emi :)
aşıyıda en kısa zamanda ol bakalım kuzum..
dikkat et kendine bebişeeee

Doktorum yine gerek yok dedi aşıya =))
Aşıyı yaptırmayacağım.
Ya beni gören diğer gebiş hastalar erkek bebek mi bekliyorsun diyorlar. :26:
İyice deli oluyorum...
Neden gören erkek diyor bebeğim için anlamadım.

aynen bende neredeyse tüm sitelere baktım ve bunu aldım .. almadıysan bunu al canım ya

Almamıştım canım, bende bu setten alırım.
Hastanedeyim şu an yemekteler diye pclerini işgal ediyorum bizimkilerin )
Eve gidince bende sipariş vereyim.

sevi bebeninkiler gereksiz tırnak makası kesmiyor burun aspiratörü işe yaramıyor normal makasıda iyi değil ben ilk bebeğimde kullandım memnun kalmadım..

Çok sağol canım bilgilendirdiğin için.

Allah Allah niye gerek yok diyo ki?
benide erkeğe benzetiyolar ama 2 farklı dr kız dedi
dönmüş olamaz demiii

Bunlar da çok iyi görünüyor hem fiyat olarak hem özellik olarak...
Ama ben diyorum ki bebeğin 40 çıkana kadar pamuk ve gül suyu ile mi poposunu temizlesem sonra büyür ne kullanırsam kullanılır diye düşünüyorum :) gül suyu yerine ılık su da olabilir ... sanki ilk etapta en sağlıklısı o gibime geliyor

rica ederim... :)

tatlım karnın önden önden gidiyorsa yanlardan kilo almadıysan ondan erkek bebek mi diye soruyorlardır,
Ama tetenoz aşısını ihmal etme ya ne olur ne olmaz bak benim doktorum bu gittiğimde özellikle sordu yaptırdın mı dedi. evet diyince unutmadıysan güzel dedi, hatta...

esmer
geldiğinde haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin
Nasıl yaptılar şeker yüklemesini benimde 10 ocakta

Allah Allah niye gerek yok diyo ki?
benide erkeğe benzetiyolar ama 2 farklı dr kız dedi
dönmüş olamaz demiii

Köyde falan doğum yapmayacaksın burada bizimlesin birşey olmazx yaptırmana gerek yok dedi aşıyı...
Ben usg ye girdim doktorum kızdı demi dedi =)
Evet dedim güldü..
Dedim kız demi =))
Evet kız dedi yine ama aklımda böyle deli sorular oluşuyor.

Kızlar, 27.haftama girdim gebelik şekeri için test yaptırdım ,50 gr şeker yüklemesinde sonucum 144 çıktı ( doktor yüksek dedi,haftaya yüksek doz yüklenip tekrar bakılacak çok moralim bozuldu (

Kızlar, 27.haftama girdim gebelik şekeri için test yaptırdım ,50 gr şeker yüklemesinde sonucum 144 çıktı ( doktor yüksek dedi,haftaya yüksek doz yüklenip tekrar bakılacak çok moralim bozuldu (

bozma moralini inşallah diğer yüklemen normal çıkar

esmer
geldiğinde haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin
Nasıl yaptılar şeker yüklemesini benimde 10 ocakta

Balım yazayım sana bak..

* Test için 8-12 saat açlık gerekli.
* Test öncesinde 3 gün karbonhidrattan zengin besnelilmeli ( patates,pilav,makarna,hamur işleri v.s)
* İlaç kullanımı varsa doktora danışarak 3 gün öncesinden kesilmeli.
Öncesinde bunlara dikkat ediyorsun canım.
Doktorun sana dediyse eğer limon götür yanında 1 tane.
Bildiğin şekerli limonata içiyorsun =))
Tadı gayet güzel.
Ama içtikten sonra baş dönmesi yapıyor ona dikkat et hemen ayaklanma otur bir yerde.

Balım aşı olayını sadece hastalar diyor yaptır.
Benimle ilgilenen 6 doktor var hepsini yaklaşık 11 yıldır tanıyorum onlar gerek yok diyor.
Ben de iyice kararsız kaldım aşı konusunda.

doktorlara inanmak ve dediklerini yapmaktan başka bi çaremiz yok :)
aman banada soruyolar erkek mi diye napalım :)

Balım aşı olayını sadece hastalar diyor yaptır.
Benimle ilgilenen 6 doktor var hepsini yaklaşık 11 yıldır tanıyorum onlar gerek yok diyor.
Ben de iyice kararsız kaldım aşı konusunda.

esmercim ben sağlık personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum etrafım ebe hemşire doktor eczacı dolu aşıyı kesinlikle ol dediler bana hiçbi zararı yok tetanos aşısının canlı aşı değil neticede, doktorlar sana köyde doğum yapmıcaksan vs demişler ama ne hastanelerde ne ihmaller oluyo görüyoruz belki acil sezeryan gerekli oldu ve aletler %100 değilde %90 steril önceden bağışık olsan fena mı olur tatlım olmanı tavsiye ederim şahsen, şeker yüklemesi hakkında yazdıkların içinde çok sağol bende tam soracaktım nasıl oluyo diye

Burada ki, işim bitsin eve geçip hazırlanacağım akşam eşimle k.validemlere gidip gece orada kalacağız.
Bayağıdır görmüyorum havalar soğuktu gidemedim.

bı arkadaşımda oyle yapmış ılk zamanlar bıraz zahmetlı oluyor ama bebeğe cok ıyı geliyor pısık olmuyor dedı bana

merhaba bayanlar bebeğiniz ne kadar zamanda ne kadar kımıldıyor? gündüz sanki tık yok akşamları biraz bizim ara ara artıp ara ara azalıyor hissetmem normal mi ki? doktor çok rahat benim ne desem normal amaan boşver diyor :)

banada ıkı drumda yaptır asını dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…