2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

İçinde ki ferahligi sağlayan yine içindeki minigin
Allah bi sıkıntı veriyorsa bizlere düzlüğe çıkmamız içinde elbet gosterecek açacak bi yolu vardır..
Şimdi bizim dükkanlardan biri kapandı bende normalde çok evhamliyimdir ama şuan benm içimde çok rahat..

Benim eşim de iklimlendirme mezunu..1 2 sene kadar çalıştı sonra bambaşka bi sektöre geçiş yaptı..
Yeriniz nerde

insan ne yi zorlarsa zorlasın hep kaderini yaşıyor...sadece çabaladığımızla kalıyoruz...allah herşeyin hayırlısını versin...allah sanada kolaylık versin...
Benim eşim de iklimlendirme mezunu..1 2 sene kadar çalıştı sonra bambaşka bi sektöre geçiş yaptı..
Yeriniz nerde
ankara ,çankaya dayız...benim hiç anlamadığım bir işti.gözü kapalı girdim mecburiyetten...
anne olcaz güçlü olmamız lazım...dediğin gibi belki ondandır bu ferahlık

VALLA SUAN 65-66 ARASIYIM PEKTE ZAYIF SAYILMAM EVET MART BENIM TETIK AYIM

AYNEN BAZEN BENIM KIZDA ÖYLE YAPIYOR KORKMA BÜYÜYORLAR ANNESI

SEN YINEDE COK MISAFIR KABUL ETMEMEYE BAK DIKKAT ET KENDINE

CANIM HEPSİ COK GÜZEL GÜZEL GUNLERDE KULLANSIN INSALLAH

CANIM BENIM GEÇMİŞ OLSUN GÜZEL HABERLERLE GEL INSALLAH EVET YAVAŞ YAVAŞ BAŞLADI ALIŞVERİŞLER KIMILERİNİN HERSEYİ BİTTİ BİLE

kızlar bugün doktora gitim maşallah kızım çok iyiymiş.kilosu 775gr 24+2 günlük bugün.sizce nasıl

TOSUNCUK GELIYOR DESENE MAŞALLAH BIZDE BU CUMARTESİ GİDECEĞİZ

CANIM BENIM HEPSİ COK GÜZEL VE KULLANIŞLI GÜLE GÜLE KULLAN

AYYY ALLAH EMİ SABAH SABAH NE GÜLDÜM COK ŞEKER YA

MAŞALLAH CANIM BENIM HERŞEY COK GÜZEL GÜZEL GÜNLERDE GİYSİN INSALLAH BENDE ANNEMLE CIKACAĞIM ANNEMIN İLK TORUNU BİZİMDE ODA TAKIMIMIZ YAPILIYOR ARKADAŞIMDA SEPET BEŞİK VERECEK KIYAFET İŞİNİDE YAVAŞ YAVAŞ HALLEDİYORUZ BEN HEPSİNİN RESMINI BIRDEN EKLIYECEĞİM İNŞALLAH

müdürün raporu kabul etmeme gibi bir hakkı yok canım. haklarımızı bilirsek ezemezler. müdür raporu şüpheli görürse milli eğitime dilekçe yazar soruşturma için. milli eğitim müfettiş görevlendirir. gerekirse doktorun savunması istenir gerçekten hasta mıydı diye zaten (doktorlar gerekli görmediğinde rapor vermiyor. yalvarsan yakarsan vermiyorlar) doktorda doğal olarak sizin aleyhinize savunma yapmaz. soruşturmada böylece kapanır.bende şuan raporluyum. geçen haftadan beri griptim, farenjitte var. halsizlik var gittim aile hekimimden rapor aldım. geçen haftalarda kar yağdığı günlerde kalorifer bozuktu sınıfım güneş görmüyor birde. öğlene kadar dondum resen ben kardan kadın oldum. o gün şifayı kaptım zaten. hatta bir arkadaşın eşine müfettiş 'hamileysen hamilesin bu kadar raor alınır mı' demiş. eşi hemen milli eğitime müfettişi dilekçe yazarak şikayet etmişti.hangi yönetmeliğe dayanarak karıma hakediliyor, şüpheli görünen bir olay varsa soruşturma isteseydi falan yazmış. sonra müfettiş aramış özür dilemiş. biz yönetmelikten haberdar olmadığımız için kendimizi ezdiriyoruz. eşim hep kızar bu nedenle bana. özellikle bayanların gözü korkutulmaya çalışılıyor. sonuçta keyfi rapor almıyoruz. ek dersimizden ve maaşımızdan gidiyor sonuçta. bebek hazırlıkları zaten maddiyatı zorlarken hani memur durduk yere rapor alır ki. benim bu ay 600 tl lik ek ders 250 liraya falan düştü. maaşımdan da 70 lira kesildi. ben durduk yere bu kadar maddi kaybı neden göze alayım. sonuçta içimizde bir can taşıyoruz. onun için herşeye değer

Kızlar günaydın bugün nasılsınız bebişler nasıl bende gribimi atlatmak üzereyim annemde dinleniyorum ama dünden beri kasıklarımda hafif ağrı var ve meleğim maşallah kıpırdanıp duruyor arada tekmeler sallıyor özellikle sol kasığıma ağrı giriyor ilk zamanlar doktor küçük bir myom var ama çok önemli değil sadece hafif sancı yapabilir demişti bu zamana kadar yapmamıştı acaba o mu yaptı?

canımcım bende memurum. bizim iş yerinde o kadar fuzuli rapor alan varki sorma...gerekçe olarak babam hasta annem hasta kayınbabam hasta deniyor..müdürlerde bunları bile bile araştırma yoluna gitmezken biz kendimizden eminken kim ne derse desin dursun...sonuçta dediğin gibi can taşıyoruzzz

Son düzenleme:
Canım hepsi biribirinden güzel güle güle kullanın. Eksiğin kalmamış maşallah. Darısı başımıza. Bakalım bende önümüzdeki hafta ikinci çıkartmamı yapıcam inşallah eminönüne
tesekkur ederim cnm sizde gule gule kullanin alacaklarinizi ins darisi basiniza
tesekkur ederim canim insaallah hastahane cikisina 117 tl dedi 90 a aldim ama bizim burada ki aziz bebe de 90 a veriyor hic bi esprisi yoktu yani havuzlu hanin yada cok az vaktim var diye cok gezemedigimden denk gelemedim bilemiyorum..
bebek odasinin fiyatini bilmiyorum cnm eger bu sectigimiz cilek odasi olacaksa fiyatini arastirdim bulamadim esimde daha sormadi ama buna benzer bir takim yaptirirsak 3.000-3.500 tl civarinda olur demis esime arkadasi bakicaz hem ucuz hem kaliteli olsun diye ugrasiyorum ama en ucuz fiyati buymus piyasaya gore oyle diyor esim :26:

canim ben 2 tane hastane cikisi aldim biri 10 lu digeri 5 li bir takimda arkadasim verdi kendi bebeginin onun ic zibini kullanicam kroveze olanini zibinda kisa kollu 5-6 tane aldim uzun kollu ayakli 4-5 tane hepsinide oradan almadim bi kactanesini aziz bebeden bi iki tanesini chicco dan bir iki tanesini english home dan ve lcw den
bide ayin 15 ini bekliyorum mother care de %50 indirim oluyormus oradan da takim falan bakarim
2-3 tane de ayakli altli ustlu takim aldim bence yeter de artar bile kayinvalidemde bebege ceyiz getirdi onun icinde de sifir kollu zibinlar var 3-4 tane ohoooo kismetli bebekmis vesselam zaten bir suru hediye gelecek hepsini giyer mi giymez mi mechul yani oyle iste
annem bebegin yedigi kar giydigi zarar der cok dogru bence
biz 1000 lira harcadik ama bunun icinde besik ve perde de var sen sadece kiyafet alacaksan 500 lira al yeterde artar bile geceligini de alacaksan bi 100 -150 lira al 3-4 lu takimlar hemen hemen 100 kusur ben almadim zira bedenime gore yoktu

maşallah tü tü tü güle kullansın meleğin canım Allah nazarlardan saklasın.

Gule gule kullansin kuzucugun. Besigi sormak istedim internetten mi aldiniz elinize ulasti mi bende cok begendim bu besigi ancak siparis vermeye crsaret edemiyorum gormeden alinca memnun kalirmiyim diye

müdür işte, kendince göz dağı veriyo, önüme set çekiyo ki ben rahat davranmayayım. Aynen öyle, pek bi sinir bozucudur müdürüm okula gelen herkes, müdürü tanıdıktan sonra nasıl bu okuldan gidebiliriz derdinde, ah patron ahhhh

Günaydın kızlarrr
Buğün çok hastayım geceyi zOr gecirdim boğazım felekat öksürürken bile içim dışına çıkıyor büğünde gitmedim işe dinlenmek için nasıl gececek bu bilmiorum

çok geçmiş olsun Anarcım. Dİnlen, bol sıvı tüket. öksürüğe de ayva çok iyi geliyomuş, alüminyum folyoya sarıp fırında pişir, içini ye. denemedim ama deneyenler memnun. En kısa zamanda atlatırsın inşallah

canım aman sıkı giyin hastalanma. o patronuna da de ki hasta olup gelemezsem daha mı memnun olursun. bırak da üşütmeyeyim. ilaç kullanamıyoruz biz yaa, iyileşemiyoruz. hayret bişey sağlık ocağında kan da idrar da baktılar benim ama her sağlık ocağında bakılır mı bilemiyorum. inşallah bşey çıkmaz.:18:

toparlayıcı ıkı yıldır trıump dıye bı marka var kullandıklarımın ıcınde kesınlıkle en ıyısı tavsıye ederım canım

kızlar dun ayrıntılı ultrsayonum vardı 23. haftam bıtmek uzere dr bebegın basşı aşağıda onun dışında sağlıklı dedı ama cok dıkkat et agır ıs yapma dedı bende memurum ve sureklı koca koca dosyalarla uğraşıyorum ama artık kaldırmıcam korktum ıns. erken doğum olmaz dr rısk dedı ama

günaydın kızlar ya ben grip olmuşum boğazım burnum dolu birde nefes alırken boğazıma bişey batmış gibi oluyo ya ilaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bu grip dün doktora gittim amoklavin antibiyotik yazmış yarım içebilrin dedi ama ben içmek istemiyorum gebelikte ilaç içmekten çok korkarımm

ay ne güzel dedin. ya normalde haklarımızı bilmemenin dışında bi düzen bozulmasın, aman gerginlik çıkmasın filan tavrı da oluyo. ben sene başında taleplerde bulundum. herkes kendince talebini söyledi çünkü okulumuz tam günden ikili öğretime geçti, ben de başlarda çok zorlandığım için hem de ilerleyen hamileiğimi rahat geçirmek adına az ders saati istedim. sabahçı olayım, eşim beni bıraksın, minibüslerde yorulmayayım diye hesap yaptım kendimce. mazeretime ramen bana full ders ve hep öğleden sonra verdiler. çıkış saatim tam trafiğe denk geliyo, minibüs benim durağımdan hiç boş geçmiyo. ayakta, bayılmalık olarak gittim geldim senenin başından beri full de derse girdim. halbu ki yaz dilekçe, 21 saatin üzerinde derse girmeme hakkım var. ama bana siz girmiiceksiniz de ben mi gircem, siz kadrolusunuz, diğerleri görevlendirme dediler. neyse deyip yaptık. aslında tepemize bu kadar biniyolarsa suç biraz da bizim. yine de çok ahımı aldı o müdür, bebeğime ettiği eziyeti hiç affetmiyorum

canım merak etme geri döner bebek sürekli hareket ediyor korkma benımde 25 haftada dönmüştü baş aşağı dorktor normal geri döner dedi korkma ama kendınıde fazla yorma ayakları yükseğe kaldır akşamları

Herkese hayırlı bir gün diliyorum. Bebişlerinizle ve tocalarınızla tabiii ben tocacığıma küsüm, ben yandım siz yanmayınnnn

Fefilifaaa
, aldıklarına bayıldım canım hepsini güle güle kullanın miniğinle. aziz bebenin o kup cake li hastane çıkışının kırmızısına içim gitmişti benim de, babamız beğenmedi diye başka model aldık. şimdi sende görünce çok sevindimmm

kızlar bugün nihayet sağlık ocağına gidip şeker yüklememi yaptırdım. çok sevdim tadını yaa, hiç zor olmadı içmesi. bi kavanoza yaptılar, 3 pet bardakla anca bitti. ama içine limon sıktım, içimi de rahattı tadı da güzeldi. zaten tatlıyı severim ben, acıkınca canım hep pasta filan çeker benim normalde belki o yüzden zorlanmadım sonrasında hafif bi bulantı kaldı, kahvaltı yaparken filan pek bi tatsız geldi yediklerim:44: bi çözeltiyi içmeden kan verdik, bi de içtikten 1 saat sonra kan verdik. sonra da tetanoz aşısının 2. dozunu vuruldum ve bi saatte bitti işim, eve geldim. fakat sol kolum felç şu an, delik deşik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…