- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
eline sağlık derdim...
zaten hamile olduğumu söylediğimde korkmuştu...işten ayrılcam diye
işimi seviyorum...tek zorluğu bu adama katlanmak oluyor...
senelerdir buradayım...daha iyi bir iş olsa 1 dakika durmazdım...
eşimle kredi borcumuz var evlenirken ailelerimizden hiç bir şey istemedik kendi düğünümüzü kendimiz yaptık...
borç elimi kolumu bağlıyor...çocuk yapmayı da düşünmüyorduk nasıl bakarız diye...kendi annem ısrarla bir çocuğamı bakamıycaz yaşınız geçiyor ,ben bakarım diye diye allah kısmet etti...şimdi ,2 yeğenim var demiştim ya onların anneleri yani gelinimiz çocukları bırakıp gitti annem bakıyor yeğenlerime...yani benim bebeğime bakacak durumu kalmadı kadının... kv bakmam demedi bakarım da demedi... gerçi oda kendi kızının bebeğine bakıyor ona da bir şey diyemem zor 2 çocuk bakmak...bakıcıda tutamam ...çalışmamda lazım...
Allah büyüktür ne olacak bilemiyorum... başlarda çok stres yaptım düşünmekten ama şimdi içim enteresan bir şekilde rahat
garip...çok pimpirikliyimdir... bir iş hallolmadan uyuyamam bile ama çıkmaz bir durumun içindeyken içim son 1 aydır çok ferah
öyle düşünmüş ama ben bunu kabul edemem bebeğemi bakıcam işimemi...
aslında seramik öğretmeniyim...alakasız bir iş yapıyorum...5 sendir buradayım iklimlendirme firmasında yönetici asistanıyım...
ilk girdiğim firmayı kapattık yeni baştan kurduk...çok emek verdim buraya
insan ne yi zorlarsa zorlasın hep kaderini yaşıyor...sadece çabaladığımızla kalıyoruz...allah herşeyin hayırlısını versin...allah sanada kolaylık versin...canım benim Allah yardımcın olsun.hepimizin olsun. bizde herşeyimizi kendimiz yaptık aldık kimsenin 1 parça katkısı olmamıştır. zaten kv dem vefat etmiş ben evlenmeden önce.Annemle babam yaşıyolar ama onlarda ancak kendilerini idare ediyolar.ev kredisi ve araba kredisi ödüyoruz. bundan dolayı çalışmak zorundayım. iş yerindeki idarecinin olsun diğer çalışanların olsun kahrını hep ekmek parası için çekiyoruz.ne yapalım
ankara ,çankaya dayız...benim hiç anlamadığım bir işti.gözü kapalı girdim mecburiyetten...Benim eşim de iklimlendirme mezunu..1 2 sene kadar çalıştı sonra bambaşka bi sektöre geçiş yaptı..
Yeriniz nerde
Evet senin doğumun mart sonu görünüyor mart başından itibaren tetikte olmak lazım bayağıı zayıfsın sen o zaman bnde şimdilik öyle kilo almadım ama ilerde çok alırım die hiç gecelik felan bakmıorum
Kizlar bence benim kizim karnimi yirtip disari cikmak icin ugrasiyo. Yoksa sabahin 6 sindan beri kendi kendine giristigi mucadelenin haala bitmemis olmasinin baska ne gibi bi sebebi olabilir? Bu gun bu kadar hareketli olmasi da tansiyonumu etkilemis olabilir mi? Kafamda deli sorular...
Evlendigimiz den beri gelmek istediler kac kere iptal. Etmek zorunda kaldık..
Bu seferde hamileyim ii değilim gelmeyin diyemedim..
Anneme kiyamiyorum arabayla 15dk sürüyo ama otobüsle 2vesait..
Kv me hayatta söylemem Kraliçe dir kendileri herkese yardıma gider ama bana 1kere yardıma gelir kv geline yardim ediyo tam tersi olmasi der durur benimde antenlerim çıkar..
Amiiiiinnn inşallah sağlıkla kullanalım hepimiz. .
Kızlar bunlar benim bugüne kadar aldıklarım...
Yeterli sanırım artık değil mi ?
Var mı sizce eksik birşey?
Eki Görüntüle 905595 Eki Görüntüle 905597 Eki Görüntüle 905592 Eki Görüntüle 905597 Eki Görüntüle 905598 Eki Görüntüle 905599 Eki Görüntüle 905600 Eki Görüntüle 905601 Eki Görüntüle 905602 Eki Görüntüle 905603 Eki Görüntüle 905604 Eki Görüntüle 905605 Eki Görüntüle 905606 Eki Görüntüle 905607 Eki Görüntüle 905608 Eki Görüntüle 905609 Eki Görüntüle 905610 Eki Görüntüle 905611 Eki Görüntüle 905612 Eki Görüntüle 905613 Eki Görüntüle 905614 Eki Görüntüle 905615 Eki Görüntüle 905616 Eki Görüntüle 905617 Eki Görüntüle 905618 Eki Görüntüle 905619 Eki Görüntüle 905620 Eki Görüntüle 905621 Eki Görüntüle 905622 Eki Görüntüle 905618 Eki Görüntüle 905623 Eki Görüntüle 905624 Eki Görüntüle 905625
merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum ara ara bakıyorum, ama yazamıyorum bir türlü, umarım bundan sonra daha sık girebilirimimm,
yavaş yavaş hazırlıklar başlamış, bende bir ara ayıklıyacam kızımın elbiselerini bakayım nelere ihtiyaç var almak lazım artık sonra çıkamam
ESMER aldıkların çok güzel güle güle sağlıkla giysin kuzunn
bende birazda dr kontrolüne gidecem, bakalım miniğim nasılmış, bide geçen hafta bir hastane ücretsiz cekup yapıyordu orada sağ böbreğimde büyüme olduğunu söylediler dr bu gün söyliyeyim, sonrada ürolojiye gitmem gerekecek sanırımm, aslında yanım ara ağrıyordu ama ben bömbrek daha arkada diye idrar yolları sanıyordum demen böbrekmiş
kızlar bugün doktora gitim maşallah kızım çok iyiymiş.kilosu 775gr 24+2 günlük bugün.sizce nasıl
Kızlar fikir olur diye paylaşıyorum sizinle...
Kıyafet sorununu çözdüm tamamdır benim için.
Biberon ve bakım ürünleri.
Bunları düşünüyorum.
Eki Görüntüle 905848 Sevi bebe bebek bakım seti: ortalama fiyatı (30-45 tl arası) herşey içinde ve çantalı olması ayrı avantaj diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 905853 Bebek küvet set... Banyo soğuk olur diye oda sıcaklığında rahat yıkamak için ideal diye düşünüyorum. Filesinin ilk aylarda çok yardımı olacak diye düşünüyorum rahatca yatırır yıkarızortalama fiyatları (30-50 tl arası)
Eki Görüntüle 905855 AVENT Yenidoğan Başlangıç Seti ve ya sadece 125 ml cam biberon düşünüyorum.
Bu biberon, BPA içermeyen bir malzeme olan PP'den yapılmıştır.
Anne göğsüne benzer doğal şekli, emzirme ve biberonla beslemeyi birleştirmeye yardımcı olur.
Ayrıca kolik oluşumunu engelliyormuş. (süt gazı)
Eki Görüntüle 905861 Avent emziklerde yine aynı şekil anne göğsüne benzer doğal şekil olduğu için rahatlıkla kullanılıyormuş.
Eki Görüntüle 905865 Bebedor bebek banyo süngeri tay tüyü, bebeklerimiz de rahatlıkla kullanabiliyormuşuz.
Eki Görüntüle 905866 Bebek bakım şampuan,pişik kremi v.s mustela ve ya sebamed arasında kararsızım.
Eki Görüntüle 905868 Bebedor Bebek göbek bakım seti (6-10 tl arasında)...
20 adet steril ıslak mendil
10ml hijyenik gÖbek bakım solüsyonu (%70 alkol)
Eki Görüntüle 905869 Bebek kulak temizleme
Eki Görüntüle 905870 Dişlik
Eki Görüntüle 905871 Emzik tutacağı
Geriye kararsız kaldığım bir tek bebek bezi kalıyor =)
Onu da deneyip bulacağım hayırlısıyla.
güle güle kullan esmer..bayağı kolaylamışsın sen hayırlı olsun hepsi...
Eşim primanın yeni doğanından almış...erkenden neden aldın dedim de...en çok kullanılacak şey diyor...kendi kafasına göre hesap yapmış...bir bebek günde kaç defa işiyor diye sordu ...ne bileyim ben dedim ...öyle rutin bir kaka sayısı yok heralde...aldığı bezde ıslaklık göstergesi varmış...dedim bunların alarmlıları çıkmış onlardan alsaydın ... Hadiya ben görmedim nasıl mış diyo...
Bebek kaka yapınca sıçtım diye ötüyormuş dedim...dalga mı geçiyorsun diyor...
Annemde bez olarak neye alıştırırsan öyle gider dedi...
kizlarrrrr ben bugun bebek alisverisine gittim annemmleeeee
havuzlu hana gittik bi cok sey aldik kizimcima
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
babasi da odasini alinca bi tek bizim prensesimizin gelmesi kaliyooooo
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
kabul etmezmiş ha sıkar biraz kabul etmesin inceletsin alsın ağzının payını, okulda sağlık problemi geçirirsen Allah korusun o hesap verecek, ben de öğretmenim de sizinki epey bi sinir bozucuymuş, düşüncesiz mahlukat.
müdürün raporu kabul etmeme gibi bir hakkı yok canım. haklarımızı bilirsek ezemezler. müdür raporu şüpheli görürse milli eğitime dilekçe yazar soruşturma için. milli eğitim müfettiş görevlendirir. gerekirse doktorun savunması istenir gerçekten hasta mıydı diye zaten (doktorlar gerekli görmediğinde rapor vermiyor. yalvarsan yakarsan vermiyorlar) doktorda doğal olarak sizin aleyhinize savunma yapmaz. soruşturmada böylece kapanır.bende şuan raporluyum. geçen haftadan beri griptim, farenjitte var. halsizlik var gittim aile hekimimden rapor aldım. geçen haftalarda kar yağdığı günlerde kalorifer bozuktu sınıfım güneş görmüyor birde. öğlene kadar dondum resen ben kardan kadın oldum. o gün şifayı kaptım zaten. hatta bir arkadaşın eşine müfettiş 'hamileysen hamilesin bu kadar raor alınır mı' demiş. eşi hemen milli eğitime müfettişi dilekçe yazarak şikayet etmişti.hangi yönetmeliğe dayanarak karıma hakediliyor, şüpheli görünen bir olay varsa soruşturma isteseydi falan yazmış. sonra müfettiş aramış özür dilemiş. biz yönetmelikten haberdar olmadığımız için kendimizi ezdiriyoruz. eşim hep kızar bu nedenle bana. özellikle bayanların gözü korkutulmaya çalışılıyor. sonuçta keyfi rapor almıyoruz. ek dersimizden ve maaşımızdan gidiyor sonuçta. bebek hazırlıkları zaten maddiyatı zorlarken hani memur durduk yere rapor alır ki. benim bu ay 600 tl lik ek ders 250 liraya falan düştü. maaşımdan da 70 lira kesildi. ben durduk yere bu kadar maddi kaybı neden göze alayım. sonuçta içimizde bir can taşıyoruz. onun için herşeye değer
tesekkur ederim cnm sizde gule gule kullanin alacaklarinizi insCanım hepsi biribirinden güzel güle güle kullanın. Eksiğin kalmamış maşallah. Darısı başımıza. Bakalım bende önümüzdeki hafta ikinci çıkartmamı yapıcam inşallah eminönüne
tesekkur ederim canim insaallahaynısı bende var,iyi bari yalnız değilmişim,bende bayadır var,göğüslerimin yan taraflarına oturdu o varise benzeyen kırmızılar,hatta çatlıyo sandım ama bayadır aynı duruyo:26:
benim de tereddütüm bu işte,bebek odasında yatırmıycaz zaten kaç ay bizim odada olur,tek bebek karyolasını mı alsam diyorum bende:26:
canım hepsi çook güzeller,hepsini de sağlıkla giysin maşallahbeşiğe de bayıldım,ben de havuzlu hana gidicem,hastane çıkışı ve oda takımını kaça aldın ?ya da oda takımını kaça alıcaksın,daha alınmamış sanırım
Fefilifa canım hepsine bayıldım.Kocaman maşallah. İnşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur kuzucuğuna.
Benim merak ettiğim şeyler var.2 hafta sonra ben de havuzlu hana gidicem inşallah. Toplam da ne kadar zıbın kaç tk hastane çıkışı aldın.Toplu halde yazarsan bize de bilgi olsun canım.Bir de toplam da kıyafete ne kadar harcama yaptın.Ona göre hazırlıklı gidiyim.
kizlarrrrr ben bugun bebek alisverisine gittim annemmleeeee
havuzlu hana gittik bi cok sey aldik kizimcima
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
babasi da odasini alinca bi tek bizim prensesimizin gelmesi kaliyooooo
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
kabul etmezmiş ha sıkar biraz kabul etmesin inceletsin alsın ağzının payını, okulda sağlık problemi geçirirsen Allah korusun o hesap verecek, ben de öğretmenim de sizinki epey bi sinir bozucuymuş, düşüncesiz mahlukat.
Günaydın kızlarrr
Buğün çok hastayım geceyi zOr gecirdim boğazım felekat öksürürken bile içim dışına çıkıyor büğünde gitmedim işe dinlenmek için nasıl gececek bu bilmiorum
günaydın herkese
olmazmı hatta benim yüzümde bile var. kaşıyorsun sanırım kaşıdıkça çoğalır kaşıma yağlan sürekli..tırnakladığın yerlerinden derilerin ayrılacak yoksa.
fefilifa aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın inşallah ...
diğer annelerin aldıkları da hayırlı olsun ...
çok soğuk çoook...donuyorum iş yerimde...merkezi sistem var ama öğlen kapatıyorlar...bacaklarım üşüyor...klimayı açıyorum gizli gizli çünkü içtiğim suya bile karışan bir patronum var... direk bir şey söylemiyor ama dolaylı yoldan laf çarpıyor...hamile pantolonu almıştım 4. ayımda ...şimdi kalçamı sıkıştırıyor giyince...kalın büyük tayt aldım rahat ama donuyorum resmen...
kasıklarım ağrımaya başladı yine...
bir doktora gidebilseydim haftaya kaldı artık...yada sağlık ocağı yapmazmı ki idrar testi falan ... ben bir sorayım hemşireye
Kızlar toplayıcı südyen aldım daha önce neden akıl edemediysem... Ne kadar rahatmış...hem göğüslerim damızlık gibi de durmuyor hatta eskisinden daha küçük duruyor...
Butik bebeden bir şeyler almıştım onlar geldi şimdi... Aman onlar ne kadar küççük sığacak mı içine acaba
müdürün raporu kabul etmeme gibi bir hakkı yok canım. haklarımızı bilirsek ezemezler. müdür raporu şüpheli görürse milli eğitime dilekçe yazar soruşturma için. milli eğitim müfettiş görevlendirir. gerekirse doktorun savunması istenir gerçekten hasta mıydı diye zaten (doktorlar gerekli görmediğinde rapor vermiyor. yalvarsan yakarsan vermiyorlar) doktorda doğal olarak sizin aleyhinize savunma yapmaz. soruşturmada böylece kapanır.bende şuan raporluyum. geçen haftadan beri griptim, farenjitte var. halsizlik var gittim aile hekimimden rapor aldım. geçen haftalarda kar yağdığı günlerde kalorifer bozuktu sınıfım güneş görmüyor birde. öğlene kadar dondum resen ben kardan kadın oldum. o gün şifayı kaptım zaten. hatta bir arkadaşın eşine müfettiş 'hamileysen hamilesin bu kadar raor alınır mı' demiş. eşi hemen milli eğitime müfettişi dilekçe yazarak şikayet etmişti.hangi yönetmeliğe dayanarak karıma hakediliyor, şüpheli görünen bir olay varsa soruşturma isteseydi falan yazmış. sonra müfettiş aramış özür dilemiş. biz yönetmelikten haberdar olmadığımız için kendimizi ezdiriyoruz. eşim hep kızar bu nedenle bana. özellikle bayanların gözü korkutulmaya çalışılıyor. sonuçta keyfi rapor almıyoruz. ek dersimizden ve maaşımızdan gidiyor sonuçta. bebek hazırlıkları zaten maddiyatı zorlarken hani memur durduk yere rapor alır ki. benim bu ay 600 tl lik ek ders 250 liraya falan düştü. maaşımdan da 70 lira kesildi. ben durduk yere bu kadar maddi kaybı neden göze alayım. sonuçta içimizde bir can taşıyoruz. onun için herşeye değer
kızlar dun ayrıntılı ultrsayonum vardı 23. Haftam bıtmek uzere dr bebegın basşı aşağıda onun dışında sağlıklı dedı ama cok dıkkat et agır ıs yapma dedı bende memurum ve sureklı koca koca dosyalarla uğraşıyorum ama artık kaldırmıcam korktum ıns. Erken doğum olmaz dr rısk dedı ama