2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlar ya ben grip olmuşum boğazım burnum dolu birde nefes alırken boğazıma bişey batmış gibi oluyo ya ilaçta kullanamıyorum nasıl geçecek bu grip dün doktora gittim amoklavin antibiyotik yazmış yarım içebilrin dedi ama ben içmek istemiyorum gebelikte ilaç içmekten çok korkarımm

Kızlar günaydın bugün nasılsınız bebişler nasıl bende gribimi atlatmak üzereyim annemde dinleniyorum ama dünden beri kasıklarımda hafif ağrı var ve meleğim maşallah kıpırdanıp duruyor arada tekmeler sallıyor özellikle sol kasığ:nazar:ıma ağrı giriyor ilk zamanlar doktor küçük bir myom var ama çok önemli değil sadece hafif sancı yapabilir demişti bu zamana kadar yapmamıştı acaba o mu yaptı?

Günaydın kızlarrr
Buğün çok hastayım geceyi zOr gecirdim boğazım felekat öksürürken bile içim dışına çıkıyor büğünde gitmedim işe dinlenmek için nasıl gececek bu bilmiorum :KK43:

Kızlar hepinize Allahtan acil şifa diliyorum.
İnşallah hemen geçer.
Hamilelikte atlatmak çok zor çok sık hasta oldum ben 6 ay içinde.
Şu an bile arada hapşırıyorum sanırım burnumda akacak.
Aman dikkat edelim.
Bu memleketin insanı gibi havasına da güven olmuyor.
Çok ama çok geçmiş olsun.:2::KK31:

canım merak etme geri döner bebek sürekli hareket ediyor korkma benımde 25 haftada dönmüştü baş aşağı dorktor normal geri döner dedi korkma ama kendınıde fazla yorma ayakları yükseğe kaldır akşamları :KK34:

ınş. canımm benım kuzenım 24 haftalık doğum yapmıştı aklıma o geliyor.allah kımsenın basına vermesın .ınsallah gününde sağlıklı bebişlerimiz olur

kızlar şey bişey sorucam size göğüslerinizde kırmızı izler var mı sanki ayaklarımızda varis oluşunca kılcal damarlar çıkarya ortaya aynı onun gibi göğüslerim şuan:KK17::KK17::KK17::KK17: var mı böyle olan benim gibi korkmaya başladım çünkü:18::18::18:

geçmiş olsun canım göğüslerin çatlamaya başlamış o kırmızılıklar daha sonra çatlaklara dönüşüyor, bol bol nemlendir göğsünü daha fazla çatlamasın benimde ilk gebeliğimde oldu aynı şeyler

bişey dıcem kızlar benım son bı aydır çatı kemıklerım ağrıyo yaww ayrık ayrık yuruyom hele gece ıkı yastık alıyom bacaklarımın arasına yıne de ağrıyo saga sola donmek zaten cok zor oluyo dr.a da yılbasından sonra gıtcem seker yuklemesı de o zaman yapılacak benımgıbı olan var mı pekı bazan cok korkuyom da bı kere sormustum hamıle bı arkadasıma bendede olmustu demeıstı doumdan sonra gcer demıstı o bıraz rahatlatıyo benı:KK31::KK31:

canım çatı kemiği genişliyor ve vücudu doğuma hazırlıyor, evet arkadaşın doğru demiş doğumdan sonra geçiyor o ağrılarr

geçmiş olsun. miniğin de iyidir, iyi haberlerle gelirsin umarım :nazar:

saol canım miniğim iyiymiş dr organlarına baktı iyi görünüyor dedi, tabi tpıpta hiçbir zaman % 100 yoktur dedi. Benmim böbreğimede baktı evet genişlemiş bayağı dedi ağrı yapması normal, bir ürolaga git dedi hatta bir dr ismi verdi, bir şey yapamazlar dedi ama doğumdan önce çok büyürse, yandan delik açıp hortumlarla böbreği boşalta biliyorlarmış, en azından kontrol altında olur müdahale gerekiyorsa yapılır dedi.

Slm kızlar bende 22+5 haftalığım bugun Dr kontrolumuz vardı bebegım boyu 28 cm 596 gr nasıl sizce sizinkiler nasıldı
canım benim dün kontrolüm vardı 22+6 günlüktü 578 gr boyuda 30 cm dedi normalmiş aramızda pek fark yokmuş seninki de iyi bence

ay ne güzel dedin. ya normalde haklarımızı bilmemenin dışında bi düzen bozulmasın, aman gerginlik çıkmasın filan tavrı da oluyo. ben sene başında taleplerde bulundum. herkes kendince talebini söyledi çünkü okulumuz tam günden ikili öğretime geçti, ben de başlarda çok zorlandığım için hem de ilerleyen hamileiğimi rahat geçirmek adına az ders saati istedim. sabahçı olayım, eşim beni bıraksın, minibüslerde yorulmayayım diye hesap yaptım kendimce. mazeretime ramen bana full ders ve hep öğleden sonra verdiler. çıkış saatim tam trafiğe denk geliyo, minibüs benim durağımdan hiç boş geçmiyo. ayakta, bayılmalık olarak gittim geldim senenin başından beri full de derse girdim. halbu ki yaz dilekçe, 21 saatin üzerinde derse girmeme hakkım var. ama bana siz girmiiceksiniz de ben mi gircem, siz kadrolusunuz, diğerleri görevlendirme dediler:KK47:. neyse deyip yaptık. aslında tepemize bu kadar biniyolarsa suç biraz da bizim. yine de çok ahımı aldı o müdür, bebeğime ettiği eziyeti hiç affetmiyorum:KK19::KK19:

oo bayağı zorlamış müdür seni, azıcık dişini göstersen yapamaz bunları , neticede bizimde haklarımız var istemiyorsan öğretmen bulmak zorunda devlet kusura bakmasın müdürün, sende çok zorlanıyorsan söyle telrar gerçi dönemim sonu geldi, artık ikinci dönem mecburen bulacak öğretmen herhalde sana iznini kullanma gel çalış diyecek hali yok, bu arada doğru söylüyorsun bir çok hakkımızı bilmiyoruzz, sonrada sıkıntı çekiyoruzz

Fefilya aldıklarınızı güle güle güzell günlerde kullanın

kızlar dun ayrıntılı ultrsayonum vardı 23. haftam bıtmek uzere dr bebegın basşı aşağıda onun dışında sağlıklı dedı ama cok dıkkat et agır ıs yapma dedı bende memurum ve sureklı koca koca dosyalarla uğraşıyorum ama artık kaldırmıcam korktum ıns. erken doğum olmaz dr rısk dedı ama

aaa, çok şaşırdım. benim bebeğimin de başı hep aşağıda. doktorum normalde böyle olunca erken doğum riski sanıp tedirgin oluyolar ama bu pozisyon çok güzel. bebeğin en iyi beslendiği pozisyon budur dedi. Ağır iş yapma diye hep söyler doktorum, bebekle inatlaşma, o ne derse yap der ve ben doktorumun dediklerine fazlasıyla güvenirim. :KK34: çok stres yapma kendine, ağır iş de yapma. yorulunca hemen kasıklarımda bir baskı ve ağrı oluyo benim, en iyisi yorulmamak, kocalar yorulsun birazzz :KK1::KK1:

Esmer ve İlgilenen diğer anneler butikde sebamed ürünleri indirime girmiş belki bakmak istersiniz. haberiniz olsun.

Bi de bişey sorcam, bebek masaj yağı alınca ayrıca bi de bebek vücut losyonu almaya gerek var mı??

aaa, çok şaşırdım. benim bebeğimin de başı hep aşağıda. doktorum normalde böyle olunca erken doğum riski sanıp tedirgin oluyolar ama bu pozisyon çok güzel. bebeğin en iyi beslendiği pozisyon budur dedi. Ağır iş yapma diye hep söyler doktorum, bebekle inatlaşma, o ne derse yap der ve ben doktorumun dediklerine fazlasıyla güvenirim. :KK34: çok stres yapma kendine, ağır iş de yapma. yorulunca hemen kasıklarımda bir baskı ve ağrı oluyo benim, en iyisi yorulmamak, kocalar yorulsun birazzz :KK1::KK1:

drların hepsi başka başka alemmmm:) neyse sorun olmasında ne derlerse desınler

Esmer ve İlgilenen diğer anneler butikde sebamed ürünleri indirime girmiş belki bakmak istersiniz. haberiniz olsun.

Bi de bişey sorcam, bebek masaj yağı alınca ayrıca bi de bebek vücut losyonu almaya gerek var mı??

ben sımdı sebamed urunlerının ve mustela nın fıyat larını karşılaştırma yaptım ve derım kı akakçeden arstırın ordakı sıtelerden alın sebamed 500ml bebek şampuanı 17 lira ,200 ml pişik kremi 17 liradan başlıyor yıne 5 tl kargo verırsınız aynıyerden alınca cok ucuza gelır

maşallah:nazar: tü tü tü güle kullansın meleğin canım Allah nazarlardan saklasın.
amin canim cok tesekkur ederim hepbirlikte ins :KK16:
Gule gule kullansin kuzucugun. Besigi sormak istedim internetten mi aldiniz elinize ulasti mi bende cok begendim bu besigi ancak siparis vermeye crsaret edemiyorum gormeden alinca memnun kalirmiyim diye
canim ben yerinden aldim netten degil persembe esim almaya gidecek ben arabayla gitmedigim icin getiremedim
annem gorunce asik oldu dedim almayalim en fazla 1 sene yatabilir icinde olsun dedi ben aliyorum karisma diyince gobek attim icimden cok begeniyordum cunku bu modeli rabbim yolladi can sagligi ile yatsin icinde bebislerimiz ins :emir_bebek:
Herkese hayırlı bir gün diliyorum. Bebişlerinizle ve tocalarınızla tabiii:KK34: ben tocacığıma küsüm, ben yandım siz yanmayınnnn:KK1:

Fefilifaaa
, aldıklarına bayıldım canım hepsini güle güle kullanın miniğinle. aziz bebenin o kup cake li hastane çıkışının kırmızısına içim gitmişti benim de, babamız beğenmedi diye başka model aldık. şimdi sende görünce çok sevindimmm:KK16::KK16:

kızlar bugün nihayet sağlık ocağına gidip şeker yüklememi yaptırdım. çok sevdim tadını yaa, hiç zor olmadı içmesi. bi kavanoza yaptılar, 3 pet bardakla anca bitti. ama içine limon sıktım, içimi de rahattı tadı da güzeldi. zaten tatlıyı severim ben, acıkınca canım hep pasta filan çeker benim normalde:KK56::KK56: belki o yüzden zorlanmadım:KK9::KK9: sonrasında hafif bi bulantı kaldı, kahvaltı yaparken filan pek bi tatsız geldi yediklerim:44: bi çözeltiyi içmeden kan verdik, bi de içtikten 1 saat sonra kan verdik. sonra da tetanoz aşısının 2. dozunu vuruldum ve bi saatte bitti işim, eve geldim. :21::21: fakat sol kolum felç şu an, delik deşik :KK52:
tesekkur ederim cnm bende onu istiyordum ama gereksiz buluyordum annem yok illa olmasi lazim bebek ceyizinde diyince o zaman bu olsun dedim kirmizisini bende cok begenmemistim pembesini gorunce asik oldum :KK52:
bende kustum tocama bugun biraz anlayis dedim ya hormonlarim sasirdi ustume gelme dedim kizdim kizdim yok efendim niye kapi susu almişmişim ne gerek varmişmiş gormemismiymişim bla bla bla
ben 8 sene bu bebegi bekledim evet görmemişim :KK4::KK4:

ins sonucun guzel cikar cnm benim yuksek cikti diyet yapiyorum ve hamilelikte diyet yapmak kadar zor bisi yok :KK14:

kızlar merhaba biz nisan sonu mayıs 3 gibi bebek bekliyoruz ama mayıs başlığı yerine burası daha sıcak geldiği için burada sormayı uygun gördüm :) şimdiden fikirler için teşekkürler :)
ev tip ana kucağı alacağım siz neler tercih ettiniz ben mamaroo(4moms) almayı düşünüyorum özellikleri cok güzel
aşağıda veriyorum ;Sizin gibi hareket eder;
Ebeveynler titreşimli anakucağı gibi titremezler ya da salıncak gibi sallanmazlar.
Ebeveynler bebeklerini hisseder. Tıpkı MamaRoo'nun yaptığı gibi, sizin gibi hareket eder.

Beş farklı hareket sallama hareketi;
MamaRoo, hem yukarı aşağı hem de bir yandan diğer yana sallar, tıpkı anne ve babaların bebeklerini rahatlatmak için yaptıkları gibi.

Kanguru, Rock a Bye, Yukarı-Aşağı ve Sağa-Sola, Ağaç salıncağı, Okyanus dalgası.
Sallama şeklini ve hızını ayarlayıp, mp3 veya telefonunuzu bağlayabilir, müzik veya doğal sesleri çalabilirsiniz.

Uyku zamanından oyun zamanına geçiş;
Ters çevrilebilir oyuncak toplar minik eller için mükemmel ölçüdedir ve kolayca çıkarılabilir.

Ayarlanabilir yatış pozisyonu;
Bebeğinizin oyun ve uyku halinde daha rahat olmasını sağlar.
Yaklaşık 11 kg'a kadar taşıma kapasitesine sahiptir.

4 Moms Mamaroo Anakucağı Silver Plush | joker

siz bu ürün hakkında bilgi sahibimisiniz :)

kızlar merhaba biz nisan sonu mayıs 3 gibi bebek bekliyoruz ama mayıs başlığı yerine burası daha sıcak geldiği için burada sormayı uygun gördüm :) şimdiden fikirler için teşekkürler :)
ev tip ana kucağı alacağım siz neler tercih ettiniz ben mamaroo(4moms) almayı düşünüyorum özellikleri cok güzel
Ebeveynler titreşimli anakucağı gibi titremezler ya da salıncak gibi sallanmazlar.
Ebeveynler bebeklerini hisseder. Tıpkı MamaRoo'nun yaptığı gibi, sizin gibi hareket eder.

MamaRoo, hem yukarı aşağı hem de bir yandan diğer yana sallar, tıpkı anne ve babaların bebeklerini rahatlatmak için yaptıkları gibi.

Kanguru, Rock a Bye, Yukarı-Aşağı ve Sağa-Sola, Ağaç salıncağı, Okyanus dalgası.
Sallama şeklini ve hızını ayarlayıp, mp3 veya telefonunuzu bağlayabilir, müzik veya doğal sesleri çalabilirsiniz.

Ters çevrilebilir oyuncak toplar minik eller için mükemmel ölçüdedir ve kolayca çıkarılabilir.

oyyyy yerim bennn seniiiiiiiiiiiiiii :KK56: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
bn hiç araştırmadm kuzum bilmiyorum valla

merhaba canim hayirli olsun bebisin :KK16::KK16:
ve hosgeldin :KK34:
ben reklamciyim bizim sirkette reklam yazari acigimiz var mesleginiz reklam yazarligimi :126::126:
valla alasim geldi ana kucagini :KK53:

merhaba canim hayirli olsun bebisin :KK16::KK16:
ve hosgeldin :KK34:
ben reklamciyim bizim sirkette reklam yazari acigimiz var mesleginiz reklam yazarligimi :126::126:
valla alasim geldi ana kucagini :KK53:

mühendisim pek benzemiyor ama son çalıştığım yerde sosyal medya ve reklamda bendeydi olabilir :))
kopyala yapıştır ya web sitesinden aldım videolarına bakınca uyku gelir demedi deme :)))

kızlar selam..
canım çok sıkkın dün doktordaydım.. ünv.hastanesi doç. adam güya..
ayrıntılı ultrasondan anladığı sadece kafa ölçümü baktı ve bitti..
kilosunu bile söylemedi..
sonra özele gittim..
21,5 cm, 484 gr.. 22 haftalık olması gerekirken 21+3 görünüyor canım sıkıldı sanırım değerlerin altında.. ne yapmalıyım ne yemeliyim bilmiyorum sadece üzülüyorum çok üzülüyorum..

kızlar selam..
canım çok sıkkın dün doktordaydım.. ünv.hastanesi doç. adam güya..
ayrıntılı ultrasondan anladığı sadece kafa ölçümü baktı ve bitti..
kilosunu bile söylemedi..
sonra özele gittim..
21,5 cm, 484 gr.. 22 haftalık olması gerekirken 21+3 görünüyor canım sıkıldı sanırım değerlerin altında.. ne yapmalıyım ne yemeliyim bilmiyorum sadece üzülüyorum çok üzülüyorum..

bende unıversteye gıttım mıllet yarım saat surdu dıyor benımkı 5-10 dakka surdu kılosunu soylemedı banada elı ayağı gayet duzgun organları yerınde dedı

X