2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

kız usenmedım actım baktım cok kırmızı olmasada var bende

methaba canım şimdi senin göğsündeki süt bezleri bebğinin ilk sütü olan kolostrum üretimine başladı o yüzden ğöğüslerin şişmeye büyümeye başladı o yüzden bu lekeler normal ha birde çatlak olacak maalesef benim ilk hamilelğimde öle oldu bu ikinci bebeğim bundada bi çatlağım daha oldu maalesef o yüzden korkmana gerek yokk

bişey dıcem kızlar benım son bı aydır çatı kemıklerım ağrıyo yaww ayrık ayrık yuruyom hele gece ıkı yastık alıyom bacaklarımın arasına yıne de ağrıyo saga sola donmek zaten cok zor oluyo dr.a da yılbasından sonra gıtcem seker yuklemesı de o zaman yapılacak benımgıbı olan var mı pekı bazan cok korkuyom da bı kere sormustum hamıle bı arkadasıma bendede olmustu demeıstı doumdan sonra gcer demıstı o bıraz rahatlatıyo benı

bak olabilir. ben dün hiç su içmemişim bütün gün. sonra farkettim. belki o yüzden bugün böyle oldu:44::44: sağol canım, sayende yeni bişey öğrendim, artık daha çok dikkat ederim

geçmiş olsun. miniğin de iyidir, iyi haberlerle gelirsin umarım

bendede var canım o ya ilk bebeğimdede oldu bundada var maalesef bebek büyüdükçe kemikleri irileştikçe olmaya başlıyo takii doğuma kadar ama arkadaşın doğru söylemiş evet doğumdan sonra geciyo ve ben bu bebeğimde o ağrını on kat daha fazlasını yaşıyorum çatım ayrık yürüyorum bu bebeğimin eşi aşağıda ve bebekte normalinden aşağıda olduğu için her an doğuracam gibi sanıyorum allah yardımcımız olsun inşallah

hepsi gayet güzel canım. Güle güle kullansın miniğin şimdiden ben de hep mustela aldım, sadece pişik kremi sebamed aldım. öyle denk geldi, ucuz olan oydu özel bi sebebi yok yani bebek bezine gelince bana çok depolama dediler. zaten her yerde satılıyo, hemen gidip alınır ihtiyaç olunca. çünkü her bez her bebekte kullanışlı olmuyomuş. pişik ya da alerji filan yapabilirmiş. bi de markaları hep değiştire değiştire kullan, bi ürüne alıştırma dediler. bakalım, primayla başlamayı planlıyoruz nasipse, sonra hangisi cebimize hitap ederse onla devam

canım güldürdün beni akşam akşam yaaa, alarmlıları da varmışş ama bak adam hevesli, bizimki iki parça şey alsak 3.de söylenmeye başlıyo. hiç gözü yok adamın, bi heves ediim, o çeşide bakiim, bu çeşide bakiim hiç yokkk... yine de çok bez depolamayın derim. bana da öyle dediler, pişik yapar, alerji yapar, bittikçe alın dediler. bi de değiştire değiştire kullan, bi markanın bezine alıştırma mümkünse dediler. bana mantıklı geldi, ama bakalım. deneye deneye öğrencez

ayne canım bide kahve kahve lekeler var teş.ederim valla içimi rahatlattın allah razı olsun

kizlarrrrr ben bugun bebek alisverisine gittim annemmleeeee
havuzlu hana gittik bi cok sey aldik kizimcima
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyiz anneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
babasi da odasini alinca bi tek bizim prensesimizin gelmesi kaliyooooo

simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleri ama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu

Eki Görüntüle 906424

kabul etmezmiş ha sıkar biraz kabul etmesin inceletsin alsın ağzının payını, okulda sağlık problemi geçirirsen Allah korusun o hesap verecek, ben de öğretmenim de sizinki epey bi sinir bozucuymuş, düşüncesiz mahlukat.

maşallah canım hepsi çok güzel ,nazar boncuğu tak beşiğe :) her şey harika ,kıyafet v.s.seçimin çok hoşuma gitti ,hayvan fügürü yok ,genelde sade ve zarif şeyler almışsın .ben de kıyafet vs bebeğimin eşyalarında değişik suretli şeylerin olması taraftari değilim ,bununla alakalı bikaç bişey okumuştum .bu yüzden çok seçici davranıyorum

Maşallah çok ama çok beğendim
Sağlıkla giysin meleğin canım
Sende benim gibi sade renklerden gitmişsin =)
Üstü yazılı zıbınları bende sevmiyorum o yüzden sade almıştım.
Hepsi birbirinden güzeller.
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım.

Sağol canım benim
Bende bebek bezi konusunda deneme yanılma yoluyla doğru yolu bulurum gibi geliyor =)
Bahsettiğin şikayetleri bende okudum.
En iyisi cebi fazla yakmayacak bir bez bulmak =)
Bebeğimin de rahat etmesi önceliğinde tabi.

aynen bendede var ama araştırdım normalmi merak etme

maaşallah dedimm:) Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.bizde bi kaç hafta sonra gitcez inşallah havuzlu hana ama bu kadar çok şey almamam sanırım :) oda takımını falan doğduktan sonra nasip olursa şimdilik küçük bi beğşik işimi görür.havuzlu han nasıl bazıları kazık diyorda fiyatlar için.

Günaydın güzeller, keyifler nasıl?

Sağol gülüm. Senin prensesine de maşallah, büyürmüş te anneyi uyutmazmış Bence seni mutlaka ultrason ile muayene eder sonra şeker yüklemesi testini talep eder. Sonuçların güzel çıkar inşallah canım:107:

Gözün aydın canım, maşallah bebeğine Taşınırken de rabbim kolaylık versin, yormamaya çalış kendini; yeni yuvanızda güle güle oturun:107:

Günaydın anneler,

şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 77 gr tokluk 132 gr..140 gr kadar normal deniyor tabi daha sonuçları doktoruma göstermedim.Aranızda yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?

Senin de yazdığın gibi sonucun 140 üstü olursa testi yenilemek isterler gülüm. Bu durumda sorun olacağını sanmıyorum:107:

Gunaydin. Oh oh, gozun aydin. Kafan rahat bebisini bekle sen artik :) Annelerin kiymeti biz anne olurken daha bi belli oluyo gozun aydin, herseyiniz hayirli olsun tekrardan :)

Sağol canım. Annenin yanında olması gerçekten büyük rahatlık. Doğum sırasında da sonrasında da güzel annemden aynı performansı bekliyorum

Hayırlı olsun canım, çok tatlılar; güzel günlerde kullan:107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…