- 1 Ağustos 2013
- 136
- 42
kızlar şey bişey sorucam size göğüslerinizde kırmızı izler var mı sanki ayaklarımızda varis oluşunca kılcal damarlar çıkarya ortaya aynı onun gibi göğüslerim şuanvar mı böyle olan benim gibi korkmaya başladım çünkü:18::18::18:
kız usenmedım actım baktım cok kırmızı olmasada var bende
kızlar şey bişey sorucam size göğüslerinizde kırmızı izler var mı sanki ayaklarımızda varis oluşunca kılcal damarlar çıkarya ortaya aynı onun gibi göğüslerim şuanvar mı böyle olan benim gibi korkmaya başladım çünkü:18::18::18:
benim oğlumda haftasonu boyu içerde kıvıl kıvıldı bazen bi yere toplanıyo ordan vuruyo 5-6 kez canımı acıtıyo karnımın şekli değişiyo gece boyuda hareketliydi haftasonu ama bugün sakin, o sakin ama ben bugün leyla gibiyim bence tansiyonunun doğrudan bi ilişkisi yoktur az sıvı tüketmekte tansiyonu düşürüyomuş
merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum ara ara bakıyorum, ama yazamıyorum bir türlü, umarım bundan sonra daha sık girebilirimimm,
yavaş yavaş hazırlıklar başlamış, bende bir ara ayıklıyacam kızımın elbiselerini bakayım nelere ihtiyaç var almak lazım artık sonra çıkamam
ESMER aldıkların çok güzel güle güle sağlıkla giysin kuzunn
bende birazda dr kontrolüne gidecem, bakalım miniğim nasılmış, bide geçen hafta bir hastane ücretsiz cekup yapıyordu orada sağ böbreğimde büyüme olduğunu söylediler dr bu gün söyliyeyim, sonrada ürolojiye gitmem gerekecek sanırımm, aslında yanım ara ağrıyordu ama ben bömbrek daha arkada diye idrar yolları sanıyordum demen böbrekmiş
bişey dıcem kızlar benım son bı aydır çatı kemıklerım ağrıyo yaww ayrık ayrık yuruyom hele gece ıkı yastık alıyom bacaklarımın arasına yıne de ağrıyo saga sola donmek zaten cok zor oluyo dr.a da yılbasından sonra gıtcem seker yuklemesı de o zaman yapılacak benımgıbı olan var mı pekı bazan cok korkuyom da bı kere sormustum hamıle bı arkadasıma bendede olmustu demeıstı doumdan sonra gcer demıstı o bıraz rahatlatıyo benı
hepsi gayet güzel canım. Güle güle kullansın miniğin şimdidenKızlar fikir olur diye paylaşıyorum sizinle...
Kıyafet sorununu çözdüm tamamdır benim için.
Biberon ve bakım ürünleri.
Bunları düşünüyorum.
Eki Görüntüle 905848 Sevi bebe bebek bakım seti: ortalama fiyatı (30-45 tl arası) herşey içinde ve çantalı olması ayrı avantaj diye düşünüyorum.
Eki Görüntüle 905853 Bebek küvet set... Banyo soğuk olur diye oda sıcaklığında rahat yıkamak için ideal diye düşünüyorum. Filesinin ilk aylarda çok yardımı olacak diye düşünüyorum rahatca yatırır yıkarızortalama fiyatları (30-50 tl arası)
Eki Görüntüle 905855 AVENT Yenidoğan Başlangıç Seti ve ya sadece 125 ml cam biberon düşünüyorum.
Bu biberon, BPA içermeyen bir malzeme olan PP'den yapılmıştır.
Anne göğsüne benzer doğal şekli, emzirme ve biberonla beslemeyi birleştirmeye yardımcı olur.
Ayrıca kolik oluşumunu engelliyormuş. (süt gazı)
Eki Görüntüle 905861 Avent emziklerde yine aynı şekil anne göğsüne benzer doğal şekil olduğu için rahatlıkla kullanılıyormuş.
Eki Görüntüle 905865 Bebedor bebek banyo süngeri tay tüyü, bebeklerimiz de rahatlıkla kullanabiliyormuşuz.
Eki Görüntüle 905866 Bebek bakım şampuan,pişik kremi v.s mustela ve ya sebamed arasında kararsızım.
Eki Görüntüle 905868 Bebedor Bebek göbek bakım seti (6-10 tl arasında)...
20 adet steril ıslak mendil
10ml hijyenik gÖbek bakım solüsyonu (%70 alkol)
Eki Görüntüle 905869 Bebek kulak temizleme
Eki Görüntüle 905870 Dişlik
Eki Görüntüle 905871 Emzik tutacağı
Geriye kararsız kaldığım bir tek bebek bezi kalıyor =)
Onu da deneyip bulacağım hayırlısıyla.
güle güle kullan esmer..bayağı kolaylamışsın sen hayırlı olsun hepsi...
Eşim primanın yeni doğanından almış...erkenden neden aldın dedim de...en çok kullanılacak şey diyor...kendi kafasına göre hesap yapmış...bir bebek günde kaç defa işiyor diye sordu ...ne bileyim ben dedim ...öyle rutin bir kaka sayısı yok heralde...aldığı bezde ıslaklık göstergesi varmış...dedim bunların alarmlıları çıkmış onlardan alsaydın ... Hadiya ben görmedim nasıl mış diyo...
Bebek kaka yapınca sıçtım diye ötüyormuş dedim...dalga mı geçiyorsun diyor...
Annemde bez olarak neye alıştırırsan öyle gider dedi...
methaba canım şimdi senin göğsündeki süt bezleri bebğinin ilk sütü olan kolostrum üretimine başladı o yüzden ğöğüslerin şişmeye büyümeye başladı o yüzden bu lekeler normal ha birde çatlak olacak maalesef benim ilk hamilelğimde öle oldu bu ikinci bebeğim bundada bi çatlağım daha oldu maalesef o yüzden korkmana gerek yokk
ya aslında noolur ki düşünüverseler, kendileri böyle bi teklif sunsalar... hamilesin, azıcık torpil çok değil ki sana, işini de aksatmak gibi bi durumun yokmuş. benim patron (müdür yani) da hastayım diye arasan bi geçmiş olsun demez de çok mu hastasın dersler hep boş geccek, bak bu raporu kabul etmeyip inceletme hakkım var haberin olsun der. patronlar mı çok düşüncesiz, biz mi onların gözünden bakmayı beceremiyoruz::
kizlarrrrr ben bugun bebek alisverisine gittim annemmleeeee
havuzlu hana gittik bi cok sey aldik kizimcima
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
babasi da odasini alinca bi tek bizim prensesimizin gelmesi kaliyooooo
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
hepsi gayet güzel canım. Güle güle kullansın miniğin şimdidenben de hep mustela aldım, sadece pişik kremi sebamed aldım. öyle denk geldi, ucuz olan oydu özel bi sebebi yok yani bebek bezine gelince bana çok depolama dediler. zaten her yerde satılıyo, hemen gidip alınır ihtiyaç olunca. çünkü her bez her bebekte kullanışlı olmuyomuş. pişik ya da alerji filan yapabilirmiş. bi de markaları hep değiştire değiştire kullan, bi ürüne alıştırma dediler. bakalım, primayla başlamayı planlıyoruz nasipse, sonra hangisi cebimize hitap ederse onla devam
aynen bendede var ama araştırdım normalmi merak etmebişey dıcem kızlar benım son bı aydır çatı kemıklerım ağrıyo yaww ayrık ayrık yuruyom hele gece ıkı yastık alıyom bacaklarımın arasına yıne de ağrıyo saga sola donmek zaten cok zor oluyo dr.a da yılbasından sonra gıtcem seker yuklemesı de o zaman yapılacak benımgıbı olan var mı pekı bazan cok korkuyom da bı kere sormustum hamıle bı arkadasıma bendede olmustu demeıstı doumdan sonra gcer demıstı o bıraz rahatlatıyo benı
günaydın herkese
snowy aldıklarını bebeğinle güle güle kullanın inşallah...
dün hep yattım miskin miskin...benim kız da dün sabah başladı ben uyuyana kadar hiç durmadı...hiç uyumadımı acaba...kımıl kımıl gece uyuduktan sonra hatırlamıyorum bu sabah kalktığımda hala oynuyordu...bu hafta şeker yüklemesi için izin alamadım ...çarşamba gitmeyi düşünüyordum ama olmadı...acelesi yoksa öbür hafta git dediler,bende tamam dedim...sanıyorum 28. haftaya kadar yapılabiliyordu...bu şeker yüklemesinde kızımı göremiycem devlet olduğu için sadece şeker yüklemesi yaparlar ultrasona giremem sanırım...acaba iş çıkışı bir şey uydurup acile mi gitsem kızımı görebilmek için
Günaydıın,
Geçen hafta doktordaydık,kızım 640 gr olmuşbacak gelişimi önde dedi.Resmen yanaklar tombullaşmış,ben konuşunca da ağzını açıp gülüyo gibiydi herşey yolunda çok şükür.Şeker yüklemem de 10 Ocak'ta.26.hafta gibi yapalım dedi.
Ben artık iyice zor kalkıyorum oturunca,yatınca,e tabi bolca kg da varhemen yoruluyorum.Bir de belki ev taşıycaz,inş.doğumdan önce hallolur,doğumdan sonra iyice zor olucak.
inş.herkes iyidir
Günaydın anneler,
şeker yüklememin sonucu çıkmış açlık 77 gr tokluk 132 gr..140 gr kadar normal deniyor tabi daha sonuçları doktoruma göstermedim.Aranızda yorum yapabilecek arkadaşlar var mı?
Gunaydin. Oh oh, gozun aydin. Kafan rahat bebisini bekle sen artik :) Annelerin kiymeti biz anne olurken daha bi belli oluyogozun aydin, herseyiniz hayirli olsun tekrardan :)
kızlar hepinize günaydın ıyı ve çabuk geçen bır hafta dilerim hepinize minnoşlarınızla bu arada detaylıya ve şeker yüklemesine giren tüm arkadaşları tebrık ederim hepinizin durumu cok ıyı maşallah bebişlerde cok iyi tütütü hepinize bızde haftasonu pijama gecelik işini hallettık 2 takım pijama 1 tane gecelik 1 emzirme atleti 1 emzirme sütyeni polar sabahlık 1 adet terlik 1 adet ev ayakkabısı aldık sabahlık emzirme atletı ve sütyenın resmını cekmeyı unuttum onlarıda yarın eklerım fikir olsun ben spor giyindiğim için bu şekilde tercih ettım sonradan kullanabılmek ıcın