Kızlar şaka gibi ama şafak saymaya başlıyorum baksanıza 98 gün kalmış :18::18:
Kızlar bunlar benim bugüne kadar aldıklarım...
Yeterli sanırım artık değil mi ?
Var mı sizce eksik birşey?
kızlar bugün doktora gitim maşallah kızım çok iyiymiş.kilosu 775gr 24+2 günlük bugün.sizce nasıl
güle güle kullan esmer..bayağı kolaylamışsın sen hayırlı olsun hepsi...
Eşim primanın yeni doğanından almış...erkenden neden aldın dedim de...en çok kullanılacak şey diyor...kendi kafasına göre hesap yapmış...bir bebek günde kaç defa işiyor diye sordu ...ne bileyim ben dedim ...öyle rutin bir kaka sayısı yok heralde...aldığı bezde ıslaklık göstergesi varmış...dedim bunların alarmlıları çıkmış onlardan alsaydın ... Hadiya ben görmedim nasıl mış diyo...
Bebek kaka yapınca sıçtım diye ötüyormuş dedim...dalga mı geçiyorsun diyor...
Annemde bez olarak neye alıştırırsan öyle gider dedi...
kizlarrrrr ben bugun bebek alisverisine gittim annemmleeeee
havuzlu hana gittik bi cok sey aldik kizimcima
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
babasi da odasini alinca bi tek bizim prensesimizin gelmesi kaliyooooo
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
babaannesi de orme birsuru sey yollamis ceyizanneannesi de besigini alisverisini perdesini halisini aldi
simdi fotograflarini paylasicam sizlerde gorun teyzeleriama annenesi arkamdan durtuyo masaallah desinler guzel bakinca da nazar deger diyor bi masaallahinizi cekin oyle bakin olur mu
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
Eki Görüntüle 906424 Eki Görüntüle 906425 Eki Görüntüle 906426 Eki Görüntüle 906427 Eki Görüntüle 906428 Eki Görüntüle 906429 Eki Görüntüle 906431 Eki Görüntüle 906433 Eki Görüntüle 906434 Eki Görüntüle 906435 Eki Görüntüle 906436 Eki Görüntüle 906441 Eki Görüntüle 906437 Eki Görüntüle 906438 Eki Görüntüle 906443
Günaydın kızlarrr
Buğün çok hastayım geceyi zOr gecirdim boğazım felekat öksürürken bile içim dışına çıkıyor büğünde gitmedim işe dinlenmek için nasıl gececek bu bilmiorum
olmazmı hatta benim yüzümde bile var. kaşıyorsun sanırım kaşıdıkça çoğalır kaşıma yağlan sürekli..tırnakladığın yerlerinden derilerin ayrılacak yoksa.kızlar şey bişey sorucam size göğüslerinizde kırmızı izler var mı sanki ayaklarımızda varis oluşunca kılcal damarlar çıkarya ortaya aynı onun gibi göğüslerim şuanvar mı böyle olan benim gibi korkmaya başladım çünkü:18::18::18:
günaydın herkese
olmazmı hatta benim yüzümde bile var. kaşıyorsun sanırım kaşıdıkça çoğalır kaşıma yağlan sürekli..tırnakladığın yerlerinden derilerin ayrılacak yoksa.
fefilifa aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın inşallah ...
diğer annelerin aldıkları da hayırlı olsun ...
çok soğuk çoook...donuyorum iş yerimde...merkezi sistem var ama öğlen kapatıyorlar...bacaklarım üşüyor...klimayı açıyorum gizli gizli çünkü içtiğim suya bile karışan bir patronum var... direk bir şey söylemiyor ama dolaylı yoldan laf çarpıyor...hamile pantolonu almıştım 4. ayımda ...şimdi kalçamı sıkıştırıyor giyince...kalın büyük tayt aldım rahat ama donuyorum resmen...
kasıklarım ağrımaya başladı yine...
bir doktora gidebilseydim haftaya kaldı artık...yada sağlık ocağı yapmazmı ki idrar testi falan ... ben bir sorayım hemşireye
var numarası ...hemşire, aklına ne gelirse sormak için arayabilirisin demişti...günaydın canım..
benimde yüzümde var yaa dudağımla çenem arası kırmızı kırmızı ve devamlı kuruyo
ayyy gıcık oluyorum şöyle insanlıktan nasibini almamış patronlara..
yarın bi gün kendileri yada çalışanları gibi karıları hamile kalmayacak mı acaba?
insafsızlarrrr
valla sağlık ocağında kan aldırmışlığım çok var ama idrarı hiç hatırlamıyorum ?
sağlık ocağındaki bize bakan doktor ve hemşire numarasını vermişti bana sanada verdilerse bi arada sor bakalım..
var numarası ...hemşire, aklına ne gelirse sormak için arayabilirisin demişti...
belki aile hekimine muayene olursam kasıklarımda ağrı falan var diye test mest bir şey yaptırır belki ..sorayım en iyisi...
iş yerinde topu topu içtiğim su 1 lt geçmez... damacana dan dolduruyorum yarımlık pet şişeye...yudum yudum içiyorum bitmiyor ya ... adam sanıyor ki akşama kadar litre litre içiyorum...bende marketten kendi suyumu kendim alıyorum artık ...
ben doğurunca daha ne planları var bir bilsen...eve bilgisayar alacakmış ...internetim yok dedim...bağlatacakmış...
evden idare edecekmişim işleri...devletin verdiği o 2 ay iznimde de evden çalışacakmışım...
kızlar şey bişey sorucam size göğüslerinizde kırmızı izler var mı sanki ayaklarımızda varis oluşunca kılcal damarlar çıkarya ortaya aynı onun gibi göğüslerim şuanvar mı böyle olan benim gibi korkmaya başladım çünkü:18::18::18:
arkadaşım bebek odası yapmıştı :) ama bebek odasında yatamadan çocuk oldu. şimdi çocuk odası aldılar. bebek odası sadece odayı süslediğiyle kaldı ama tabi içinde kalmasın canım
olduuuuuuuuu canımmm başka sıkıntısı falan varmıymış?
ayyyyyyyyyyyy çok gıcık oldum elime verseler hemen parçalarım o patron bozuntusunu..
var numarası ...hemşire, aklına ne gelirse sormak için arayabilirisin demişti...
belki aile hekimine muayene olursam kasıklarımda ağrı falan var diye test mest bir şey yaptırır belki ..sorayım en iyisi...
iş yerinde topu topu içtiğim su 1 lt geçmez... damacana dan dolduruyorum yarımlık pet şişeye...yudum yudum içiyorum bitmiyor ya ... adam sanıyor ki akşama kadar litre litre içiyorum...bende marketten kendi suyumu kendim alıyorum artık ...
ben doğurunca daha ne planları var bir bilsen...eve bilgisayar alacakmış ...internetim yok dedim...bağlatacakmış...
evden idare edecekmişim işleri...devletin verdiği o 2 ay iznimde de evden çalışacakmışım...
cok tesekkur ederim cnm daha iyileri sizlerin olsun insmaşallah canım hepsi çok güzel ,nazar boncuğu tak beşiğe :) her şey harika ,kıyafet v.s.seçimin çok hoşuma gitti ,hayvan fügürü yok ,genelde sade ve zarif şeyler almışsın .ben de kıyafet vs bebeğimin eşyalarında değişik suretli şeylerin olması taraftari değilim ,bununla alakalı bikaç bişey okumuştum .bu yüzden çok seçici davranıyorum
cok tesekkur ederim tatlim daha iyileri sizlerin olsunMaşallah çok ama çok beğendim
Sağlıkla giysin meleğin canım
Sende benim gibi sade renklerden gitmişsin =)
Üstü yazılı zıbınları bende sevmiyorum o yüzden sade almıştım.
Hepsi birbirinden güzeller.
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım.
maaşallah dedimm:) Rabbim hayırlısıyla giydirmeyi nasip etsin.bizde bi kaç hafta sonra gitcez inşallah havuzlu hana ama bu kadar çok şey almamam sanırım :) oda takımını falan doğduktan sonra nasip olursa şimdilik küçük bi beğşik işimi görür.havuzlu han nasıl bazıları kazık diyorda fiyatlar için.
eline sağlık derdim...
zaten hamile olduğumu söylediğimde korkmuştu...işten ayrılcam diye
işimi seviyorum...tek zorluğu bu adama katlanmak oluyor...
senelerdir buradayım...daha iyi bir iş olsa 1 dakika durmazdım...
eşimle kredi borcumuz var evlenirken ailelerimizden hiç bir şey istemedik kendi düğünümüzü kendimiz yaptık...
borç elimi kolumu bağlıyor...çocuk yapmayı da düşünmüyorduk nasıl bakarız diye...kendi annem ısrarla bir çocuğamı bakamıycaz yaşınız geçiyor ,ben bakarım diye diye allah kısmet etti...şimdi ,2 yeğenim var demiştim ya onların anneleri yani gelinimiz çocukları bırakıp gitti annem bakıyor yeğenlerime...yani benim bebeğime bakacak durumu kalmadı kadının... kv bakmam demedi bakarım da demedi... gerçi oda kendi kızının bebeğine bakıyor ona da bir şey diyemem zor 2 çocuk bakmak...bakıcıda tutamam ...çalışmamda lazım...
Allah büyüktür ne olacak bilemiyorum... başlarda çok stres yaptım düşünmekten ama şimdi içim enteresan bir şekilde rahat
garip...çok pimpirikliyimdir... bir iş hallolmadan uyuyamam bile ama çıkmaz bir durumun içindeyken içim son 1 aydır çok ferah
gunaydin canim tesekkur ederimGunaydinnnnnn..kizlar nasilsiniz..
Fefilita gule gule kullanin canim cicilerinizi
Maşallah maşallah maşallah
cok tesekkur ederim canm daha guzellerini alirsin inscanm hepsi inanılmaz güzeller bittim resmen o minnacık şeylere..
Allah güle güle sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..
siz bu kadar şey almışsınız bn daha hiç bişey almamışım diyorum sizin bu resimlerinizi görünce..
annene çok selam söyle tatlım maşallah
cok mersi cnm insaallah o gunleride goruruz :26:Maşallahh çok güzel şeyler almışsın odası geldiğinde güzelce yerleştirirsin daha da güzel dıurur iyi günlerde kullanın
günaydın herkese
olmazmı hatta benim yüzümde bile var. kaşıyorsun sanırım kaşıdıkça çoğalır kaşıma yağlan sürekli..tırnakladığın yerlerinden derilerin ayrılacak yoksa.
fefilifa aldıklarınızı güle güle sağlıkla kullanın inşallah ...
diğer annelerin aldıkları da hayırlı olsun ...
çok soğuk çoook...donuyorum iş yerimde...merkezi sistem var ama öğlen kapatıyorlar...bacaklarım üşüyor...klimayı açıyorum gizli gizli çünkü içtiğim suya bile karışan bir patronum var... direk bir şey söylemiyor ama dolaylı yoldan laf çarpıyor...hamile pantolonu almıştım 4. ayımda ...şimdi kalçamı sıkıştırıyor giyince...kalın büyük tayt aldım rahat ama donuyorum resmen...
kasıklarım ağrımaya başladı yine...
bir doktora gidebilseydim haftaya kaldı artık...yada sağlık ocağı yapmazmı ki idrar testi falan ... ben bir sorayım hemşireye
öyle düşünmüş ama ben bunu kabul edemem bebeğemi bakıcam işimemi...hayret bişi yaa.öyle şey olurmuymuş yanii doğum iznindedemi çalışacaksın.başka çalışan personel yokmu? orada...bu arada özelde çalışıyosun galiba.ne iş yapıyosun merak ettim ama bu evden idare etme işi hiç hoş değilnasıl insanlar varya idareciler hep böyle galiba üzme kendini sen.