- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
eline sağlık derdim...
zaten hamile olduğumu söylediğimde korkmuştu...işten ayrılcam diye
işimi seviyorum...tek zorluğu bu adama katlanmak oluyor...
senelerdir buradayım...daha iyi bir iş olsa 1 dakika durmazdım...
eşimle kredi borcumuz var evlenirken ailelerimizden hiç bir şey istemedik kendi düğünümüzü kendimiz yaptık...
borç elimi kolumu bağlıyor...çocuk yapmayı da düşünmüyorduk nasıl bakarız diye...kendi annem ısrarla bir çocuğamı bakamıycaz yaşınız geçiyor ,ben bakarım diye diye allah kısmet etti...şimdi ,2 yeğenim var demiştim ya onların anneleri yani gelinimiz çocukları bırakıp gitti annem bakıyor yeğenlerime...yani benim bebeğime bakacak durumu kalmadı kadının... kv bakmam demedi bakarım da demedi... gerçi oda kendi kızının bebeğine bakıyor ona da bir şey diyemem zor 2 çocuk bakmak...bakıcıda tutamam ...çalışmamda lazım...
Allah büyüktür ne olacak bilemiyorum... başlarda çok stres yaptım düşünmekten ama şimdi içim enteresan bir şekilde rahat
garip...çok pimpirikliyimdir... bir iş hallolmadan uyuyamam bile ama çıkmaz bir durumun içindeyken içim son 1 aydır çok ferah
İçinde ki ferahligi sağlayan yine içindeki minigin
Allah bi sıkıntı veriyorsa bizlere düzlüğe çıkmamız içinde elbet gosterecek açacak bi yolu vardır..
Şimdi bizim dükkanlardan biri kapandı bende normalde çok evhamliyimdir ama şuan benm içimde çok rahat..