2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Seni becerikli buldular, ben beceriksizim diye kendimi
Hic uzmiim en iisi ;p Cayin yanina koy petibör, bi de cekirdek :) artar bile. Ttansiyonum benim de dustu, bak ben okula bile gitmedim evde yatiyorum.

Ahhhh ahhh annemin evindede beni bildikleri için mecbur yapıyorum hazırlığı..
Hep alistirdik zamanında misafirleri çeşit çeşit pasta böreğe..şimdi yapmazsam bana bi tuhaf geliyo. .
Geçmiş olsun fındığım. .

Amin bitanem hepimiz sağlıkla Güle güle kullanalım inşallah..
Valla haklısın banada gina geldi ama el mahkum napayım?
Dünden böreğim vardı..
Makarna salatası yaptım dolaba attim..
Et i mek tatlısı yaptım sogumasini vekliyorum..
Geriye bi tek kek ve akşama yapacağım yemegim kaldı. .
Ayyyyy daha ev temizlenecek ve toz alınacak pofffff..

Kıyamam sana ya...
Çok iyi anlıyorum seni ben bile kalkıp yarım saat ayakta kalsam düşecek gibi oluyorum.
Dinlene dinlene yap balım sakın kendini yorma.
Dediğin gibi gelmeyinde diyemiyor insan.
Allah kolaylık versin yakın olsak valla gelir yardım ederdim.

esmer aldıkların çok çok güzel bence şimdilik herşeyin tamam güzel günlerde kullan

Çok sağol tatlım, şimdi beslenme ve temizlik ürünleri kaldı almadığım.
Onları da önümüzde ki aylarda bir çırpıda tamamlarım alacaklarım belli zaten.

Ayyyyyy canım söylemen yeter hem ben Kıyamam ki hiç birinize
Aldıkların çok güzel kuzum..
Ben kendime 2 hastane çıkışı önlük çorap alsam yeter diyodum ama s eninkileri görünce yetmez gibi geldi..
Bu arada Aldıklarımizin bi kismi aynı.. b ende butik Bebe den almıştım..
O zaman bi kaç parca bişeyler daha alayım ben kuzuma..

Benim iş yerinde yoğunluğumda yok ama yine utanıp alamıyorum biliomusun normalde yarım gün gitsem işimi halledip gelirim yarım gün dinlenebirim ama olmuyor işte :)

ya aslında noolur ki düşünüverseler, kendileri böyle bi teklif sunsalar... hamilesin, azıcık torpil çok değil ki sana, işini de aksatmak gibi bi durumun yokmuş. benim patron (müdür yani ) da hastayım diye arasan bi geçmiş olsun demez de çok mu hastasın dersler hep boş geccek, bak bu raporu kabul etmeyip inceletme hakkım var haberin olsun der. patronlar mı çok düşüncesiz, biz mi onların gözünden bakmayı beceremiyoruz

yenidoğan için 125 ml biberon yeterli mi cam mı plastik mi, doğal akış vs dedikleri ne ola ki :26: kafamda deli sorular

canım cam daha sağlıklı deniyo her zaman ama ağır oluyo diye BPA 0 plastikler tercih ediliyo. kanserojen yok plastiğinde. ben bayaa araştırdım. Avent markanın Natural olanından aldım. Dr. Browns da var, yine anne memesine yakın ve kolik sanci önleyici. ama onun içindeki aparat temizlenmiyomuş, hijyenik gelmedi bana. avent de aynı şekilde kolik sancı engelliyormuş ve anne meme dokusu taklit edilerek yapıldığı için bebeğe doğal geliomuş. doğal akışlı olunca anne göğsünden emiyomuş gibi mama akıyo bebeğe, böylece hani olur da biberonun kolaylığına alışıp, emme zahmetine girmez, memeyi bırakır gibi korkuya gerek kalmıyo.

sorma valla bende hemen yoruluyorum,inş.yakında olur da biter.yavaş yavaş yerleşirim.
Seninkine de maşallah,çok sağol,biz de en son çektik video,insan izlemeye doyamıyor

Kızlar yaa benim son adet tarihim 09.07.2013 şimdi ben ay olarak kaç aylık hamileyim :):):)

kuzum hesaplama sitesine göre 5,5 aylık hamilesin,25.haftadasın.26 bitince (5 Ocak'ta) 6.ayı bitirmiş olucaksın.

saol canım. bu arada aldıklarını da güle güle kullan demeyi unuttum güzel ve sağlıklı günlere kullanın herşeylerinizi bulamadım ben otribebe yaaa, son çare hellobaby nin mağazasına da bakcam, olmadı netten alcam artık napam :44::44:

benim oğlumda haftasonu boyu içerde kıvıl kıvıldı bazen bi yere toplanıyo ordan vuruyo 5-6 kez canımı acıtıyo karnımın şekli değişiyo gece boyuda hareketliydi haftasonu ama bugün sakin, o sakin ama ben bugün leyla gibiyim bence tansiyonunun doğrudan bi ilişkisi yoktur az sıvı tüketmekte tansiyonu düşürüyomuş

merhaba arkadaşlar uzun süredir giremiyorum ara ara bakıyorum, ama yazamıyorum bir türlü, umarım bundan sonra daha sık girebilirimimm,

yavaş yavaş hazırlıklar başlamış, bende bir ara ayıklıyacam kızımın elbiselerini bakayım nelere ihtiyaç var almak lazım artık sonra çıkamam

ESMER aldıkların çok güzel güle güle sağlıkla giysin kuzunn

bende birazda dr kontrolüne gidecem, bakalım miniğim nasılmış, bide geçen hafta bir hastane ücretsiz cekup yapıyordu orada sağ böbreğimde büyüme olduğunu söylediler dr bu gün söyliyeyim, sonrada ürolojiye gitmem gerekecek sanırımm, aslında yanım ara ağrıyordu ama ben bömbrek daha arkada diye idrar yolları sanıyordum demen böbrekmiş

çok iyi maşallah bodul bodul olmuş annesi

sagol canım biraz tosuncuk kız olacak galiba.ben kilo almıyorum çok yiyemiyorum.miğdem bulanıyor ve iştahım hiç yok.korkuyordum bebekte alamıyo kilo gelişmezi zayıf diye.ama maşallah iyi.ben 3 kilo altım toplamda.65 kiloyum şuan.sadece karnım var top gibi.inş. böyle gider hep.

sen almamışsın ama maşallah yediklerin hep bebeğe yaramış ki makbulu o ben 53tüm 58.5 oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…