2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
$18122013047.jpg

babamızın hastane çıkışı hediyesi :) çok şeker ama bunlar

kızlar bugün ayrıntılıya girdik ve meleğim,minnağım çoook şekerdi ultrason hiiiç bitmesin istedik o tekmelerini yumruklarını görünce:))şükür herşey yolunda gidiyor..rabbim yavrularımızı sağ salim kucağıma almayı nasip etsin..

ohhh çok şükür gözünüz aydın :)
aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

oyyyyy yerim ben seni yaaaaa..sağlıkla ii günlerde giysin inşallah bebişin..:nazar::nazar:
ya bu süpriz yapan eşlere bayılıyorum..darısı benim kocişimin başına inşallah amiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :18::18::18::18:

birde karne hazırlamış babası oğluma teyzesi. :)) ne yapsın adam dırdırıma dayanamadı.

kızlar bugün ayrıntılıya girdik ve meleğim,minnağım çoook şekerdi ultrason hiiiç bitmesin istedik o tekmelerini yumruklarını görünce:))şükür herşey yolunda gidiyor..rabbim yavrularımızı sağ salim kucağıma almayı nasip etsin..

Gözün aydın canım, maşallah minnağına:nazar::emir_bebek:

Eki Görüntüle 900604

Çok güzel, bebeğin güzel günlerde giysin canım:107:

Ballarım günaydın :KK16:
Herkese keyifli ve güzel bir gün diliyorum... :KK71:

Özellikle çalışan ve hamiş kıyafeti ihtiyacı olan arkadaşlar butikbebeye baksın..
Çok güzel şeyler var =)
Fiyatları da çok uygun...:KK54:

saol canım benı o dedıgın yere uye olmak lazım heralde bende dun aldın vakıkden cok guzel seyler vardı vallahı bayıldım cokta rahat defaktoda hıc bıse yoktu sayfalarındaakı elbıselerın hıc bırı fazla gezemedım ama olsun bıdakı alıs verıse ınsallh bundan sonra bol bolll :KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyy cok tatlı yaaa bende alcam olusuma ınsallah bı kac gun sonra detaylımız var ınsllah kesın ama ıyce erkek oldugunu gorıyım ole alıs verıs yapcam bende ne guzel baslamısınız cıcılere:KK52::KK52::KK52::KK52:

16. haftada 4 boyutluda pipisini görmüştük biz. 12. haftada erkeğe benzetilmiştik. benimkinin cicileri hazır teyzesi. yıkadım misler gibi yerleştirdim. annem yıka hazır dursun dedi. anne tecrübesine güvendik.

kızlar yaa bişey sorucam evde klozet kullanıyoruz ama iş yerinde tuvaletler alaturka, eğildiğimizde bebek sıkışıyo mudur içerde :26:

Eki Görüntüle 900604

Çok güzel saglıkla giysin bebişin inş.ne şanslısın eşin süpriz yapıyor.benim eşim de hiç öyle düşünceler yok.kızıyorum ona neden hevesin yok özenip birşey almıyorsun diyorum dogsun kucagına alsın ozaman farklı olcakmış.ben fazla aşermedim allahtan.aşersem yandım.aşermeninde önemini anlamıyor çünki.aslında bebegi olcagı için çok mutlu ama benim beklediğim tepkileri heyecanları yok.niye öyle bana mı öyle geliyo.

Çok güzel saglıkla giysin bebişin inş.ne şanslısın eşin süpriz yapıyor.benim eşim de hiç öyle düşünceler yok.kızıyorum ona neden hevesin yok özenip birşey almıyorsun diyorum dogsun kucagına alsın ozaman farklı olcakmış.ben fazla aşermedim allahtan.aşersem yandım.aşermeninde önemini anlamıyor çünki.aslında bebegi olcagı için çok mutlu ama benim beklediğim tepkileri heyecanları yok.niye öyle bana mı öyle geliyo.

Aynı benim eşimi tarif etmişsin =)
Benim eşimde kucağıma alayım benden sana fırsat kalmaz sevmek için diyor...

ohhh çok şükür gözünüz aydın :)
aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

amiiinnn inşallah canıım...Teşekkürler Snowyy ve kızlar dualarınız ve temennileriniz için çoook sağolun...(çoklu alıntıyı nasıl öğrencem ben yaa uzun zamandan beri forum kullanmayınca herşeyi unutmuşum:))

bizim ilk bebeğimizin kalbi durmuştu 11 haftalıkken. o nedenle farklı davranıyor eşim. kaybetmenin acısını yaşadık, çaresizliği yaşadık. düşük olmadı kürtaj oldum mecbur. hayalimizi bir pet bardağın içine koymuşlardı. elleri titreye titreye laboratuvara götürdü o bardağı.bebeğimizin acısını sarılıp ağlayarak paylaştık. ozaman babalığı hissetti. hala da ilk bebeğimden bahsettiğimizde gözlerimiz dolar. erkekler taşımıyor ki karnında senin gibi hissedemez elbet.sağ salim doğsun bebişlerimiz alır baları herşeyi onlara.

16. haftada 4 boyutluda pipisini görmüştük biz. 12. haftada erkeğe benzetilmiştik. benimkinin cicileri hazır teyzesi. yıkadım misler gibi yerleştirdim. annem yıka hazır dursun dedi. anne tecrübesine güvendik.

ayyy masllah masllah ya ne guzel bızımde kesın ama gorıyım net ıstıyorum ben bıraz tenbel annemı cıktım ne daha hıc bırsay almadım olusuma yaa :KK53::KK53::KK53: ne guzel sen hazır bıle etmısın cnm hayılı olsun gule gule kulanın

günaydın koca göbekliler
güne snowy nin mesajıyla başlardık...
herkese güzel bir gün dilerim ve bebeklerimizden bol bol tekme yememiz temennisiyle

günaydın kızlar benım kız resmem gögsümün altına geldı yerınde durmuyor cadı

canım benım tebrık ederim cok sevindim
Eki Görüntüle 900604

güle güle giysin canım çok tatlı maşallah

merhaba kızlar bebişler ne yapıyor kıpraşıyorlarmı :)

valla benım kı hiç durmuyor resmem sığmıyorum diyor buraya :KK9:
günaydın koca göbekliler
herkese güzel bir gün dilerim ve bebeklerimizden bol bol tekme yememiz temennisiyle

günaydın canım benım :KK34:

Günaydın hanımlar. 2. doz tetanoz aşımı olmaya gitmiştim. Burası yine bahar oldu, dışarısı güllük gülistanlık:KK16:

günaydın koca göbekliler

Gerçekten kocaman bir göbeğim oldu:KK49: Çok tuhaf oldum bugün sağlık ocağında ebe "diğer aşını 6 ay sonra yapacağım, bebeğin de yaklaşık 3 aylık olur o zaman" dediğinde. İş ciddiye biniyor:KK30:

kızlar yaa bişey sorucam evde klozet kullanıyoruz ama iş yerinde tuvaletler alaturka, eğildiğimizde bebek sıkışıyo mudur içerde :26:

Plasenta ile ilgili bir sıkıntın yoksa, ya da bebeği "aşağıda taşımıyorsan" alaturka tuvalette sorun olmaz canım. Büyük annem 5 tane doğurdu, kadın yaşlılığında tanıştı klozetle:21:

X