2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kendini sıkma tatlım boşver kalsın işler sen sağlığına bak yavaş yavaşl yaparsınn işleri

suay'cım doula ücreti nedir? Kim giricek Ayşe hn mı başkasını mı buldun?

merhaba herkese
çalışan annelere bir sorum olacaktı doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz? illa 32 ya da 37 de mi ayrılmamız gerekiyor başka olasılık yok mu??? kafam karışık

ben 32den sonra ayrılmayı düşünüyorum. zaten öğretmenin ikinci dönemi kapatıyorum izinlerle. 5 hafta geçsin diye bekliyorum. zaten riskli durumum var. sen özelde çalışıyorsan kendini iyi hissediyorsan 37ye kadar uzatabilirsin. tabi işine bağlı.

ne güzel düşünmüşsün bende aynılarından alayım bari ben daha birşey almadım benimde tepikler sertleşmeye başladı maşallah yarın da detaylı var inşallah herhangi bir sorun yoktur bebişimde.

kızlar merhaba sizlerde kasılmalar başladı mı? Benim bugün çok kötü karnım çok fena kasılma yaşıyorum dayanamazsam eğer izin alıcam ve normal midir kızlar bu haftalarda olması :18::18::18:

Bende 23. haftadan beri var canım, hergün Mg alıyorum. Bol su iç, ama doktoruna da görün en kısa zamanda:107:

Bende 23. haftadan beri var canım, hergün Mg alıyorum. Bol su iç, ama doktoruna da görün en kısa zamanda:107:

bol suda içiyorum kalsiyum magnezyum demir hepsini kullanıyorum ama pek bi işe yaramıyo sanırım yapcak bişey yok sanırım çekicez

canım özel değilse neden erken ayrılmayı düşünüyosun çocuğun sana doğumdan sonr açok ihtiyacı olacak

canım bulunduğum ilçeden memleketime gitmeyi düşünüyorum yol çok uzun 14 saat felan sürüyor memleket. ilçe merkeze uzak yollar kapalı olabilir, hastaneler tam sistem değil, bir sürü aklıma yatmayan şeyler var ondan.

anladım canım sende haklısın hayırlısı olsun hakkınızda canım

merhaba herkese
çalışan annelere bir sorum olacaktı doğum iznine ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz? illa 32 ya da 37 de mi ayrılmamız gerekiyor başka olasılık yok mu??? kafam karışık
BEN 32. HAFTADA ALICAM FAKAT ÇALIŞMAYADA DEVAM EDİCEM MAAŞ ALABİLMEK İÇİN YÖNETİCİMLE GÖRÜŞTÜM ODA KABUL ETTİ...

aman dikkat et yumuşak tut bağırsaklarını o diğerleride girmeye başlar içeriye inşallah ,girmese bile şişliği iner...krem kullanıyorsun ama olmadığı zamanda vazelinle hem masaj yap hem içeri doğru it parmağınla ...bunu her gün yap..OPERASYONLARI ÇOK KOLAY ARTIK BELKİ DOĞUMDAN ÖNCE BİLE YAPTIRABİLİRSİN HEM ÇOK İLERLEMEMİŞKEN YAPILABİLİYOR MU BİR ÖĞREN İSTERSEN...

kızlar merhaba sizlerde kasılmalar başladı mı? Benim bugün çok kötü karnım çok fena kasılma yaşıyorum dayanamazsam eğer izin alıcam ve normal midir kızlar bu haftalarda olması :18::18::18:
ben de biraz önce okudum bir yerde...bu sancılar gerilmeden dolayıda oluyormuş ve doğuma hazırlık provasıymış... hatta bu sancıların bir adıda vardı hatırlamıyorum...ama çok kötüysen git doktora...

iyi günler iyi öğlenler kızlar...
fenayım... midem fena yaınıyor..
.
birini gönderebilirsen yada gidebilirsen gaviscon aldır beni bir tek o idare ediyor mide için

Son düzenleme:

anladım canım sende haklısın hakkınızda hayırlısı olsun

selam nisan anneleri dün ilk tetanoz aşısını vuruldum, ayrıca detaylı ultrason vardı onu da yaptırdım. Oğlumun sağlığıyla ilgili bir sorun görülmedi 465,86 gr boy 27.3 cm gelişimi bir hafta öndeymiş kuzumun, tekmelerini ekranda görünce gözlerim doldu bu aralar ağlak oldum iyice parmağını emiyordu on dakika bekledi parmaklarını sayabilmek için radyolog hanım. sadece myomlardan birini riskli gördü erken doğabileceğinden bahsetti 28 29 hafta dan şimdi bu takıldı kafama iki hafta sonra şeker yüklemesi var bunu doktoruma danışacağım umarım bunu da atlatırım

anladım canım teş.ederim

ohh maşallah oğluna, artık darısı bana bende bir görseydem bebeğimi çok özledim zaten,
ayrıca içini ferah tut şimdiden pimpiriklenme, kendini yorma, bebeğini yorma, bol bol dinlenerek geçir inşallah bişeycik olmaz sanada oğluşuna da

ah tatlım anlatamıyorsun işte.. napalım çekiyoruz işte..

aynen canım bazılarının kaprisleride hiç çekilmiyor.bende artık karar verdim birikirse biriksin gücümün yettiği kadar yapacağım.ama bizim burda öle değil herşey illaki hemen yapılıp bitecek. acil acil aciliyetleri hiç bitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…