2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ohh maşallah oğluna, artık darısı bana bende bir görseydem bebeğimi çok özledim zaten,
ayrıca içini ferah tut şimdiden pimpiriklenme, kendini yorma, bebeğini yorma, bol bol dinlenerek geçir inşallah bişeycik olmaz sanada oğluşuna da :nazar:

inşallah canım birşeycik olmaz bunu da atlatırım oğlumu mucize diye seviyorum dört defa düşük yaptım, altı yılın sonunda tüp bebek için planlar yaperken geldi ister istemez pimpiriklenip evham yapıyorum elimde değil.:KK17:

selam nisan anneler:KK16:i dün ilk tetanoz aşısını vuruldum, ayrıca detaylı ultrason vardı onu da yaptırdım. Oğlumun sağlığıyla ilgili bir sorun görülmedi 465,86 gr boy 27.3 cm gelişimi bir hafta öndeymiş kuzumun, tekmelerini ekranda görünce gözlerim doldu bu aralar ağlak oldum iyice parmağını emiyordu on dakika bekledi parmaklarını sayabilmek için radyolog hanım. sadece myomlardan birini riskli gördü erken doğabileceğinden bahsetti 28 29 hafta dan şimdi bu takıldı kafama iki hafta sonra şeker yüklemesi var bunu doktoruma danışacağım umarım bunu da atlatırım:KK5:

MAŞŞALLAH OĞLUŞUNA:nazar:
DOKTOR İHTİMAL OLARAK SÖYLEMİŞ.O NA KALIRSA HEPİMİZİN ÖYLE BİR İHTİMALİ VAR..KAFANA TAKIPTA OLMAYCAKLARI OLDURMA

inşallah canım birşeycik olmaz bunu da atlatırım oğlumu mucize diye seviyorum dört defa düşük yaptım, altı yılın sonunda tüp bebek için planlar yaperken geldi ister istemez pimpiriklenip evham yapıyorum elimde değil.:KK17:

çok geçmiş olsun tatlım inşallah bişeycik olmayacak ama sende ne olur çok ama çok fazla dikkat et, fazla kafaya takma ama :)

aynen canım bazılarının kaprisleride hiç çekilmiyor.bende artık karar verdim birikirse biriksin gücümün yettiği kadar yapacağım.ama bizim burda öle değil herşey illaki hemen yapılıp bitecek. acil acil aciliyetleri hiç bitmiyo
aynen herşey hemen yapılmalı yoksa kıyamet.. insanlar kendileri rahat bizi uğraştırıyorlar..
BEN 32. HAFTADA ALICAM FAKAT ÇALIŞMAYADA DEVAM EDİCEM MAAŞ ALABİLMEK İÇİN YÖNETİCİMLE GÖRÜŞTÜM ODA KABUL ETTİ...

aman dikkat et yumuşak tut bağırsaklarını o diğerleride girmeye başlar içeriye inşallah ,girmese bile şişliği iner...krem kullanıyorsun ama olmadığı zamanda vazelinle hem masaj yap hem içeri doğru it parmağınla ...bunu her gün yap..OPERASYONLARI ÇOK KOLAY ARTIK BELKİ DOĞUMDAN ÖNCE BİLE YAPTIRABİLİRSİN HEM ÇOK İLERLEMEMİŞKEN YAPILABİLİYOR MU BİR ÖĞREN İSTERSEN...

ben de biraz önce okudum bir yerde...bu sancılar gerilmeden dolayıda oluyormuş ve doğuma hazırlık provasıymış... hatta bu sancıların bir adıda vardı hatırlamıyorum...ama çok kötüysen git doktora...

birini gönderebilirsen yada gidebilirsen gaviscon aldır beni bir tek o idare ediyor mide için
bu akşam kesin aldıracam çünkü dayanamıyorum hele işte iş bile yapamıyorum ya ..
selam nisan anneler:KK16:i dün ilk tetanoz aşısını vuruldum, ayrıca detaylı ultrason vardı onu da yaptırdım. Oğlumun sağlığıyla ilgili bir sorun görülmedi 465,86 gr boy 27.3 cm gelişimi bir hafta öndeymiş kuzumun, tekmelerini ekranda görünce gözlerim doldu bu aralar ağlak oldum iyice parmağını emiyordu on dakika bekledi parmaklarını sayabilmek için radyolog hanım. sadece myomlardan birini riskli gördü erken doğabileceğinden bahsetti 28 29 hafta dan şimdi bu takıldı kafama iki hafta sonra şeker yüklemesi var bunu doktoruma danışacağım umarım bunu da atlatırım:KK5:

canım hiç kafana takma .. ihtimal daha ne ihtimaller var sadece allah biliyor hepsini.. biz seyirciyiz.. RABBİM hayırlısını hasip etsin diye dua et inşallah sorun çıkmayacak

teş.ederim canım :KK34: olur olmadı bi arayayım doktoru gidemem çünkü izmirde bana çok uzak

nasıl oldun canım aldın mı ızın

iyi günler iyi öğlenler kızlar...
fenayım... midem fena yaınıyor.. ne yesem ne yapsam aynı.. süt iki dakka geçiriyor sonra aynen devam.. .. ilaç almadım daha..
iş yeride canımı sıkıyor zaten, cezaevinde tek bayanım tüm gün aynı odada.. işler yoğun.. sinir oluyorum bide üstüne öğle arası çalışıyoruz yok öle iznimiz falan ... dün arkadaş bi kaç evrak verdi yapayım diye bende tamam birazdan yaparım dedim.. azıcık dinleneyim.. bir afra bir tav4ır.. amirim olsa ha diyecem ama oda değil.. sıkıldım gerçekten.. işin kötüsü 37. haftaya kadar çalışıcam sıkıntı olmazsa.. 4 nisanda anca ayrılacam.. sanırım..
aslında 37. hafta bittiğindemi yoksa 37 + lardamı ayrılabılıyoruz.. bilginiz varmıb..
Bide aslında çok bişey yemiyorum ama kilo alımım hızlandı.. 6 kilo almışım sabah tartıldımda canım sıkıldı.. şekerden korktumn..

ateş ölçer falan konuşulmuş..
ben kızım için plus medin kızılötesi alından ölçerini almıştım hala kullanıyorum hastanelerdede onlardan kullanılıyor zaten. ama evde muhakkak bir civalı dereceniz olsun.. aspiratörde muhakkak otri bebe nazal alın gerisi hikaye.. en iyisi o .. ki zaten rahat emmesi ve rahat olması için burnunun temiz olması şart..
bide biz doğar doğmaz kızımada kardeşimin oğlunada zemzem vermiştik maşallah sıkıntısız oldu ikiside..
ama gaz içinde narı duymuştum.. ALLAHIN hikmeti kim bilebilir.. şifa nerde..
süt olmasıda bünyeyle alakalı.. benim kızımda nasıl sütüm vardı kıyafetlerimden belli olurdu kaynaması fışkırması.. ama emmedi kızım.. hatta haziranda göğüsümde kitle korkusuyla hastaneye gittim de doktor süt kistleşmiş emzirmeyi yenimi bıraktı dedi... yok dedim 2 seneyi geçti şaşırdı.. kimiside emmiyor işte hayırlısı inşallah emecek yavrularımız..

buketcim bana doktor kulaktan ölçen al dedi şimdi hastaneler kızılötesi kullanıyorlar bunuda sordum kolaylarına geldıği için kullanıyorlar dedi yanılma payı varmış sen ıstersen bır kıyaslama yap tabi hıc kullanmayı nasip etmesin ama ben günlerce araştırdım belkı senın kı ıyı markadır bılemıyorburun temızlıgınde sana katılıyorum ortıbebe kesınlıkle inşallah hepimizin sütü bol bol olur bebişlerde içer

Kızlar benim oğlan bi kaç gündür tekmelemiyo.Sadece seğirme şeklinde hareketini hissediyorum.Normalde çok güçlü teekmelerdi.Niye böyle oldu acaba?

canım seyirmede ıyı yorgundur uykusu vardır annesı panık yapma sol tarafına yat izle ılla güçlü tekme atacak değil ya
suay'cım doula ücreti nedir? Kim giricek Ayşe hn mı başkasını mı buldun?:KK16:

canım benım ıstanbuldakı arkadaşım doulaesra doğumuna gırdı esrayla sürekli yazışıyoruz en son bana ayşe öner hamilelik ve çocuk bakımı kitabı gönderdiğinde bahsettı facede blogda daha sonra bana ankarada yaşadığım ıcın bır stajyerden bahsetti ucretsız yapıyor dedi bızde mail yoluyla ırtıbata geçtik yazıştık en kısa zamanda görüşeceğiz bakalım detaylartı burdan yazarım

ne güzel düşünmüşsün bende aynılarından alayım bari ben daha birşey almadım benimde tepikler sertleşmeye başladı maşallah yarın da detaylı var inşallah herhangi bir sorun yoktur bebişimde.:nazar:

al canım ben daha lıste yapıyorum almadım bırsey hepsini ayı gün alacağım şimdi bırıktırıp sonra poffff :KK9:

canım benım maşallah oğluna bu arada sen radyologlara bakma onlar kadın doğumcu değiller banada suyun sınırda dedi günde 4 litre su içtiğim halde doktora gittim bana kızdı kafaya taktım dıye o kadın doğumcu değil sadece dataylı ultrasona bakar kalbe beyne sıkıntı varsa rapora yazar sen hiç korkma doktoruna söyle aynen benım doktorun dediğini söyleyecektır :KK34:

Kızlar toplayıcı südyen aldım daha önce neden akıl edemediysem... Ne kadar rahatmış...hem göğüslerim damızlık gibi de durmuyor hatta eskisinden daha küçük duruyor...
Butik bebeden bir şeyler almıştım onlar geldi şimdi... Aman onlar ne kadar küççük sığacak mı içine acaba

Kızlar toplayıcı südyen aldım daha önce neden akıl edemediysem... Ne kadar rahatmış...hem göğüslerim damızlık gibi de durmuyor hatta eskisinden daha küçük duruyor...
Butik bebeden bir şeyler almıştım onlar geldi şimdi... Aman onlar ne kadar küççük sığacak mı içine acaba

oyyyy güle güle sağlıkla kullansın inşallah bebişin :)
bende sipariş verdim ama yarından itibaren gelmeye başlayacaktı sanırım..
sütyen bende alcam canımda sen hangi marka aldın ?

hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanın

Gözün aydın canım, maşallah mucizene:nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:107:

Hayırlı olsun gülüm, bebeğin güzel günlerde kullansın. Benim de cumaya annem geliyor:KK76: hafta sonu çıkıp alacağız ne lazımsa; durdurmuyor maşallah benden heyecanlı:21:

Hayırlı olsun gülüm, güzel prensesin güle güle kullansın:107:

Gözün aydın canım, maşallah mucizene:nazar::nazar: Rabbim nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:107:

Hayırlı olsun gülüm, bebeğin güzel günlerde kullansın. Benim de cumaya annem geliyor:KK76: hafta sonu çıkıp alacağız ne lazımsa; durdurmuyor maşallah benden heyecanlı:21:

Hayırlı olsun gülüm, güzel prensesin güle güle kullansın:107:

teşekkür ederimmmmm Allah'ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah :)

teşekkürederim senin bebeğinde güle güle kullansın inşallah...markasına hiç bakmadım inan... öyle tanınmış bir marka değil zaten...A101 marketinden aldım 9 tl ye...südtenin demiri falan yok ya sıkmıyor....pamuklu yüksek bel kilotlar da vardı 3 tanesi 4,90 tl

Son düzenleme:
hayırlı olsun tatlım güzel günlerde kullanın

teşekkür ederim kızlar...öyle aham şaham şeyler almadım sadece 1 er parça bişeyler sağlıkla doğsunda hepsi alınır zaten...
allah hepimize aldıklarımız kullandırmayı nasib etsin inşallah

teşekkürederim senin bebeğinde güle güle kullansın inşallah...markasına hiç bakmadım inan... öyle tanınmış bir marka değil zaten...A101 marketinden aldım 9 tl ye...südtenin demiri falan yok ya sıkmıyor....pamuklu yüksek bel kilotlar da vardı 3 tanesi 4,90 tl

haa tamam canım anladım..olmazsa bende bi bakayım akşam..

mide yanmasından şikayetçi olan varsa hergün 2 tane muz yesin. benimde felaketti 2 hafta önce falan düzenli muz yemeye başladım. şuan çok nadir oluyor. dün akşam gecenin 11inde bol acılı dürüm yedim ve yanında bol acılı şalgam vardı. midem yanmadı ama şükür.

anım benım ıstanbuldakı arkadaşım doulaesra doğumuna gırdı esrayla sürekli yazışıyoruz en son bana ayşe öner hamilelik ve çocuk bakımı kitabı gönderdiğinde bahsettı facede blogda daha sonra bana ankarada yaşadığım ıcın bır stajyerden bahsetti ucretsız yapıyor dedi bızde mail yoluyla ırtıbata geçtik yazıştık en kısa zamanda görüşeceğiz bakalım detaylartı burdan yazarım

İstanbul'daki doula ücreti neymiş peki,onu biliyo musun?Benim merak ettiğim bir konuydu da,hiç ücret bimiyorum.
Ücretsiz ayarlarsan kendine süper olur valla.:KK16:

Kızlar aşı olduktan sonra çok rahatsızlandım aynı durumda olan varmı doktora mı gitsem bebeğime bişey olmasın:KK50:

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

İstanbul'daki doula ücreti neymiş peki,onu biliyo musun?Benim merak ettiğim bir konuydu da,hiç ücret bimiyorum.
Ücretsiz ayarlarsan kendine süper olur valla.:KK16:

canım benım ben bılmıyorum fiyatı ama senın ıcın arkadaşımdan öğrenırım :KK34:

Kızlar aşı olduktan sonra çok rahatsızlandım aynı durumda olan varmı doktora mı gitsem bebeğime bişey olmasın:KK50:

canım benım korkma ağrın mı var bebeğe bırsey olmaz sen ıcını ferah tut ama ağrı olabilir

kızlar bugün ayrıntılıya girdik ve meleğim,minnağım çoook şekerdi ultrason hiiiç bitmesin istedik o tekmelerini yumruklarını görünce:))şükür herşey yolunda gidiyor..rabbim yavrularımızı sağ salim kucağıma almayı nasip etsin..

X