iyi günler iyi öğlenler kızlar...
fenayım... midem fena yaınıyor.. ne yesem ne yapsam aynı.. süt iki dakka geçiriyor sonra aynen devam.. .. ilaç almadım daha..
iş yeride canımı sıkıyor zaten, cezaevinde tek bayanım tüm gün aynı odada.. işler yoğun.. sinir oluyorum bide üstüne öğle arası çalışıyoruz yok öle iznimiz falan ... dün arkadaş bi kaç evrak verdi yapayım diye bende tamam birazdan yaparım dedim.. azıcık dinleneyim.. bir afra bir tav4ır.. amirim olsa ha diyecem ama oda değil.. sıkıldım gerçekten.. işin kötüsü 37. haftaya kadar çalışıcam sıkıntı olmazsa.. 4 nisanda anca ayrılacam.. sanırım..
aslında 37. hafta bittiğindemi yoksa 37 + lardamı ayrılabılıyoruz.. bilginiz varmıb..
Bide aslında çok bişey yemiyorum ama kilo alımım hızlandı.. 6 kilo almışım sabah tartıldımda canım sıkıldı.. şekerden korktumn..
ateş ölçer falan konuşulmuş..
ben kızım için plus medin kızılötesi alından ölçerini almıştım hala kullanıyorum hastanelerdede onlardan kullanılıyor zaten. ama evde muhakkak bir civalı dereceniz olsun.. aspiratörde muhakkak otri bebe nazal alın gerisi hikaye.. en iyisi o .. ki zaten rahat emmesi ve rahat olması için burnunun temiz olması şart..
bide biz doğar doğmaz kızımada kardeşimin oğlunada zemzem vermiştik maşallah sıkıntısız oldu ikiside..
ama gaz içinde narı duymuştum.. ALLAHIN hikmeti kim bilebilir.. şifa nerde..
süt olmasıda bünyeyle alakalı.. benim kızımda nasıl sütüm vardı kıyafetlerimden belli olurdu kaynaması fışkırması.. ama emmedi kızım.. hatta haziranda göğüsümde kitle korkusuyla hastaneye gittim de doktor süt kistleşmiş emzirmeyi yenimi bıraktı dedi... yok dedim 2 seneyi geçti şaşırdı.. kimiside emmiyor işte hayırlısı inşallah emecek yavrularımız..
Kendini sıkma tatlım boşver kalsın işler sen sağlığına bak yavaş yavaşl yaparsınn işleri