2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Balım hoş geldin
Abinin nişanı hayırlı olsun, Allah tamamını erdirsin.
Şeker konusunda sende iyi biliyorsun dikkat etmen gerektiğini.
İnşallah yarın normal çıkar sonuçlar güzel haberlerle gelirsin.
Çok geçmiş olsun balım.

Son düzenleme:

cok sagol fistigim amin insaallah..
dikkat etmeye calisiyorum bakalim ne cikacak sonuc :18:
sen nasilsin? bebisle hersey yolundadir insaallah

cok sagol fistigim amin insaallah..
dikkat etmeye calisiyorum bakalim ne cikacak sonuc :18:
sen nasilsin? bebisle hersey yolundadir insaallah

Bizde iyiyiz kelebeğimle, balım =)
Bende de idrar yolu enfeksiyonu sorunu var, onun dışında her şey iyi.
Şeker yüklemesi yaptırmadım daha bakalım bizde bir şey çıkacakmı beklemedeyiz... =)

Son düzenleme:

Ben de koşu bandında 20-30 dk yürüyorum ve akşamları yoga yapıyorum. Belime ve pelvik ağrılara çok iyi geliyor:107:
https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c
https://www.youtube.com/watch?v=g5w_5F1CC5E

abinin nişanı hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Sen nasılsın?
amin canim benim cok sukur iyiyim bebisle
selam soyluyor teyzeleri oda suan tekmeleriyle
Şeker yüklemesi yaptırmadım daha bakalım bizde bir şey çıkacakmı beklemedeyiz... =)
cok gecmis olsun hayatim ya ins en kisa zamanda atlatirsin o bende de olmustu cok aci veren birsey
bide anus fissur oldum ben doktora gitmeden gecti cok sukur susam yagi kullandim aklinizda olsun arkadaslar hamilelikte bi cok gebelerde oluyormus zeytinyagi veya susam yagi bi kac gune geciriyor
seker yuklemesi icin bekleme derim ne kadar erken tani o kadar cabuk tedavi
Ben de koşu bandında 20-30 dk yürüyorum ve akşamları yoga yapıyorum. Belime ve pelvik ağrılara çok iyi geliyor:107:
https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c
https://www.youtube.com/watch?v=g5w_5F1CC5E

ayyyy kizlar valla iyi ki paylastiniz artik benimde yapmam lazim kosu bandini tavsiye etmedi benim doktorum ama havalar sogudu yapacak birsey yok..
tatlim hizini kacta tutuyorsun?

Sen de selam söyle bebeğine bizden

Benim doktorum da önermedi ama, dışarısı artık elverişli değil ve ben dışarıda kontrolümü kaybedip çok yürüyorum:107: Maksimum 3.3-3.5'la yürüyorum canım ben. Yavaş ama, tedbir iyidir

ohhh sonunda gelebildim
sayfaları oku oku bitiremedim bi türlü..
kızlar dün karnım tok tatlı yemiş bi şekilde gittim idrarı boşalt gel dediler ok dedim gittim hallettim işimi girdim odaya..
10 dk kadar uğraştı radyolog ama bebişim dönmedi yüzüstü yatmış keyif yapıyodu..
tekrar tatlı ye merdivenleri in in çık tempolu yürü dedi radyolog..onada ok dedim ve hastanede deli dana gibi dolandım hele merdivenleri iniş çıkışım tam komediydi :)
beni gören ne dedi hakkımda ne düşündü çok merk ettim gerçekten
neyse yarım saatlik bi yürüme sonunda çağırıldım..yattım ve çok şükür dönmüş prensesim..
uzun süre ölçüm ve inceleme yaptı radyolog teyzemiz..
ama biz yine görüntü almak için uygun bi pozisyonda değildik..
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..

Ya iyi benim gibi tembellik yapmıyorsunuz =)
Kedi gibi sıcağı görünce mayışıp kalıyorum.
Soğukta da donukluk yapıyorum
Aslında oturduğum yerin kapalı spor salonu var aletler falan bayağı çeşit var.
Artık benimde kalkıp spor yapmam lazım =)
Beden eğitimi öğretmeniyim sözde
Gerçi mesleğimi yapmadım eşim alıştırdı grafikerliğe ama artık zamanı geldi diye düşünüyorum =)
Bende yarın başlayacağım spora kendime söz veriyorum

ee o çalışıyorsa sende çalışıyorsun...senin dinlenmeye hakkın yokmu?...ya varya hiç anlayış yok herkeste bir bencillik almış başını gidiyor olmazki ama
ah caınm RABBİM insanlara insaf versin.. garip bi durum işte kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef..
canım .. sirke.. kesinlikle çok etkili çoooooooooooooooook.. taharet suyuna katıyorsun enfeksiyona temizliğe kaşıntıya birebir...
o fitili ve kremi bana enfeksiyon için verdi tatlım bilmiyorum valla
şuan böyle düşünüyorsun .. ama inan insan evladını kucağına alınca yaşadığı en güzel dönem olduğunu düşünüyor.. senin tamamen sana emanet sana muhtaç bir canlı.. senden güç alıyor.. ne uykusuzluğun ne yorğunluğun hiç biri önemli olmuyor.. sadece o ve birtek gülüşü.. inan unutturuyor herşeyi..
Günaydın kızlar canım dediğin araba 1000 tl diyo nette yanlışmı okuyorum. valla şahsen bir arabaya o kadar para vermem.
bende veremem ya.. çok kullanılmıyor zaten yada ben öle düşünüyorum.. benimki pierre cardinin.. indirimden almıştık.. çoık güzel ama ne kadar kullandım .. sanırım sayılı..

canım bende yaptırmadım daha sanırım şeker yüklememi bir ay sonraya bırakacak..
enfeksiyon içinde elma sirkesini bir dene

Miniğin çok uğraştırmıs seni annesi =)
Maşallah ona
Benim 10 dk falan sürmemiştir ayrıntılı usg =)
Çok güzel olmuş doya doya bakmışsın meleğine

Miniğin çok uğraştırmıs seni annesi =)
Maşallah ona
Benim 10 dk falan sürmemiştir ayrıntılı usg =)
Çok güzel olmuş doya doya bakmışsın meleğine

eveeeett ayak parmaklarını teker teker gösterdi kaburgaları omuru ağzı burnu dudağı her bişeyini teker teker gösterdi sağolsun :)

Kesinlikle deniyeceğim hatta birazdan yapayım.
Çok teşekkür ederim ablam, çok sağol.

Gözün aydın canım, maşallah kızına Ben de senden haber bekliyordum, bakıyorum online'sın ama mesaj yazmadın. Geçmişi okumadan önce bize verseydin güzel haberleri; meraktan çatladım

cnm geçmiş olsun iyisindir inş şimdi?

ben de öğle arası okulda kaldım. okul çok soğuk. koskoca okul yapmışlar nasıl ısınacak diye düşünmemişler. karnımızı doyurduk hem tv izliyorum hem kkya bakiyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…