selam tatlim abimi nisanladik yogun bir donemdi cok sukur atlattim sizler nasilsiniz bebisler nasil benim bu aralar cok fazla haraketli yarin kontrolum var 1 aydir gormuyorum minikimiiiiii
canim cok sukur daha iyiyim diyetimi uyguluyorum yarin kontrolum var yukleme yapilacak tekrardan ins sonuclar guzel cikar ve insulin kullanmama gerek kalmaz..
ihmal etme bence biran once yaptir
bu arada cok gecmis olsun(
Balım hoş geldin
Abinin nişanı hayırlı olsun, Allah tamamını erdirsin.
Şeker konusunda sende iyi biliyorsun dikkat etmen gerektiğini.
İnşallah yarın normal çıkar sonuçlar güzel bir haberler gelirsin.
Çok geçmiş olsun balım.
cok sagol fistigim amin insaallah..
dikkat etmeye calisiyorum bakalim ne cikacak sonuc :18:
sen nasilsin? bebisle hersey yolundadir insaallah
inşallah sağlıklı bir gebelik ve doğum geçiririz hepimiz, birbirimizi buradan motive eder destek oluruz normal doğum için.
ben kollar ve sırt için bu videonun ilk 15 dksını yapıyorum hergün ;
https://www.youtube.com/watch?v=1bwMz4KJfyQ
hemen arkasından leslie ile 20 dk evde yürüyorum kilo kontrolü içinde iyi oluyor hem.
https://www.youtube.com/watch?v=df2gn6-w0dE
amin canim benim cok sukur iyiyim bebisleabinin nişanı hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin. Sen nasılsın?
cok gecmis olsun hayatim ya ins en kisa zamanda atlatirsin o bende de olmustu cok aci veren birseyBizde iyiyiz kelebeğimle, balım =)
Bende de idrar yolu enfeksiyonu sorunu var, onun dışında her şey iyi.
Şeker yüklemesi yaptırmadım daha bakalım bizde bir şey çıkacakmı beklemedeyiz... =)
Ben de koşu bandında 20-30 dk yürüyorum ve akşamları yoga yapıyorum. Belime ve pelvik ağrılara çok iyi geliyor:107:
https://www.youtube.com/watch?v=44fYnoSLL3c
https://www.youtube.com/watch?v=g5w_5F1CC5E
amin canim benim cok sukur iyiyim bebisle
selam soyluyor teyzeleri oda suan tekmeleriyle
ayyyy kizlar valla iyi ki paylastiniz artik benimde yapmam lazim kosu bandini tavsiye etmedi benim doktorum ama havalar sogudu yapacak birsey yok..
tatlim hizini kacta tutuyorsun?
Sen de selam söyle bebeğine bizden
Benim doktorum da önermedi ama, dışarısı artık elverişli değil ve ben dışarıda kontrolümü kaybedip çok yürüyorum:107: Maksimum 3.3-3.5'la yürüyorum canım ben. Yavaş ama, tedbir iyidir
ah caınm RABBİM insanlara insaf versin.. garip bi durum işte kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef..ee o çalışıyorsa sende çalışıyorsun...senin dinlenmeye hakkın yokmu?...ya varya hiç anlayış yok herkeste bir bencillik almış başını gidiyor olmazki ama
canım .. sirke.. kesinlikle çok etkili çoooooooooooooooook.. taharet suyuna katıyorsun enfeksiyona temizliğe kaşıntıya birebir...Allah razı olsun canım
Şükür bebeğim iyi o iyiyse bende iyiyim.
Balım o demir hapı değil mi?
Yok canım antibiyotik vermedi.
İlaç verme taraftarı değiller.
Bol su içeceksin, cinsel ilişkide dikkat edeceksin, temiz tutacaksın, çok sıkı giymeyeceksin içliklerini hava alması lazımmış.
Ama herşeyin başı bol su tüketmekmiş.
Çok geçmiş olsun sana da tatlım inşallah çıkmaz enfeksiyon falan.
şuan böyle düşünüyorsun .. ama inan insan evladını kucağına alınca yaşadığı en güzel dönem olduğunu düşünüyor.. senin tamamen sana emanet sana muhtaç bir canlı.. senden güç alıyor.. ne uykusuzluğun ne yorğunluğun hiç biri önemli olmuyor.. sadece o ve birtek gülüşü.. inan unutturuyor herşeyi..günaydınnn :) Gününüz neşe içinde geçsin :)
Dün doğru düzgün giremedim internet hep hata verdi...
Birde dün çok duygulandım, eski çalıştığım yerdeki çok yakın arkim bizim eskiye dair onda kalan benim haberim bile olmayan fotoları atmış evlilik öncesine dair ayy bir baktım bir ah çektim bir baktım bir ağladımm,,,, ne güzel incecik bir belim varmış dedim,hayat daha kolaymış, ye iç gez ohh miss gibi şimdilerse ise evlilik, koca, birde bebekkk ayy ne bilim dün hormonlarım tavan yaptı galiba ...
bende veremem ya.. çok kullanılmıyor zaten yada ben öle düşünüyorum.. benimki pierre cardinin.. indirimden almıştık.. çoık güzel ama ne kadar kullandım .. sanırım sayılı..Günaydın kızlar canım dediğin araba 1000 tl diyo nette yanlışmı okuyorum.valla şahsen bir arabaya o kadar para vermem.
Cidden çok düşünceli bir adım atmış eşin...
Ne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum.
Güle güle kullanın miniğinle
Bende bekarken ne rahattım diyorum kendime.
Flört dönemi gibi olmuyor evlilik =(
Ahh ahh acele etmişim evlenmek için şimdi daha iyi anlıyorum.
canım bende yaptırmadım daha sanırım şeker yüklememi bir ay sonraya bırakacak..Bizde iyiyiz kelebeğimle, balım =)
Bende de idrar yolu enfeksiyonu sorunu var, onun dışında her şey iyi.
Şeker yüklemesi yaptırmadım daha bakalım bizde bir şey çıkacakmı beklemedeyiz... =)
ohhh sonunda gelebildim
sayfaları oku oku bitiremedim bi türlü..
kızlar dün karnım tok tatlı yemiş bi şekilde gittim idrarı boşalt gel dediler ok dedim gittim hallettim işimi girdim odaya..
10 dk kadar uğraştı radyolog ama bebişim dönmedi yüzüstü yatmış keyif yapıyodu..
tekrar tatlı ye merdivenleri in in çık tempolu yürü dedi radyolog..onada ok dedim ve hastanede deli dana gibi dolandım hele merdivenleri iniş çıkışım tam komediydi :)
beni gören ne dedi hakkımda ne düşündü çok merk ettim gerçekten
neyse yarım saatlik bi yürüme sonunda çağırıldım..yattım ve çok şükür dönmüş prensesim..
uzun süre ölçüm ve inceleme yaptı radyolog teyzemiz..
ama biz yine görüntü almak için uygun bi pozisyonda değildik..
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..
Miniğin çok uğraştırmıs seni annesi =)
Maşallah ona
Benim 10 dk falan sürmemiştir ayrıntılı usg =)
Çok güzel olmuş doya doya bakmışsın meleğine
ah caınm RABBİM insanlara insaf versin.. garip bi durum işte kimse insanın kendi annesi gibi olmuyor malesef..
canım .. sirke.. kesinlikle çok etkili çoooooooooooooooook.. taharet suyuna katıyorsun enfeksiyona temizliğe kaşıntıya birebir...
o fitili ve kremi bana enfeksiyon için verdi tatlım bilmiyorum valla
şuan böyle düşünüyorsun .. ama inan insan evladını kucağına alınca yaşadığı en güzel dönem olduğunu düşünüyor.. senin tamamen sana emanet sana muhtaç bir canlı.. senden güç alıyor.. ne uykusuzluğun ne yorğunluğun hiç biri önemli olmuyor.. sadece o ve birtek gülüşü.. inan unutturuyor herşeyi..
bende veremem ya.. çok kullanılmıyor zaten yada ben öle düşünüyorum.. benimki pierre cardinin.. indirimden almıştık.. çoık güzel ama ne kadar kullandım .. sanırım sayılı..
canım bende yaptırmadım daha sanırım şeker yüklememi bir ay sonraya bırakacak..
enfeksiyon içinde elma sirkesini bir dene
eveeeett ayak parmaklarını teker teker gösterdi kaburgaları omuru ağzı burnu dudağı her bişeyini teker teker gösterdi sağolsun :)
Böyle doktorlara hayranım =)
Birine benzete bildin mi canım =)
Nazlı kızını?
eşim senle benim karışımım olmuş kızımız diyo ama ben benzetemedim yaa
ohhh sonunda gelebildim
en son çare hafta içi bi gün tekrar gel annesi ben öğle yemeğimden 15 dk mı sizin için ayırayımda bebişinin görüntülerini vereyim dedi ve benim kızım utandı görüntü için uygun pozisyona geçti burnunu ağzını gözlerini her bişeyini gördüm :)
ve tabi ki babanne anneanne de bizimleydi onlarda rahat bi 10 dk gördüler torunlarını
10-15 dk ile olacak bişey değilmiş kızlar bu ayrıntıılı usg benimle toplamda rahat 45 dk uğraştılar..
bu arada 460 gr ve 27 cm miş bizim cimcime..