- 30 Mayıs 2013
- 307
- 27
Eki Görüntüle 894892 Eki Görüntüle 894898
bu göbeklerde bendenize ait, ilk resim işten gelmiş halim, içimde siyah dar bady vardı net çıkar diye kazağımı çıkarıp çektim ikinci resimde soyunduk dökündük babamızı bekliyoruz 5 dk önce çektim
alışverişe başladınız mı? ben daha iğne almadım hatta bakmadım bile hep daha çooook varmış gibi geliyor hata mı ediyorum?
Maşallah sana
Sende de sadece göbiş var =)
annem erkek bebek böyle olur diyodu zaten
halbuki 5 kilo aldım azda değil bebeğimde sanki biraz iri doktor 530 gram dedi :18:
annem erkek bebek böyle olur diyodu zaten
halbuki 5 kilo aldım azda değil bebeğimde sanki biraz iri doktor 530 gram dedi :18:
Kızlar cok tesekkur ederım rahatlattınız benı bebısımız saglıklı olsunda gobıs az cıksın napalımm..ıykı varsınız saolun
Balım ben sade şeyler aldım hep kızım için...
Kendim çok basit süslerim şimdi bağsettiğimiz lohusa taçı, bebek bandları var ya fiyatı hazır 50 tl...
Malzemeleri alıp kendin yapsın taş çatlasa 15 tutuyor.
Bak mesela ...
Eki Görüntüle 894821
Bu şekil sade şapkalar alıp, bir de dekoratif düğmeler alıp...
Eki Görüntüle 894828 Eki Görüntüle 894829
Çok güzel şeyler çıkara bilirsin =)
3 süslü şapka sana 15 tl ye gelir...
Evet doğum iznine gidince bnde gezecem arastıracamm hevesimide alacammm bulunduğum yerde yok bu tarz şeyler
Eki Görüntüle 894892 Eki Görüntüle 894898
bu göbeklerde bendenize ait, ilk resim işten gelmiş halim, içimde siyah dar bady vardı net çıkar diye kazağımı çıkarıp çektim ikinci resimde soyunduk dökündük babamızı bekliyoruz 5 dk önce çektim
Ben ne tembel insanım ya =))
Hep internetten alıyorum ne alıyorsam böyle şeyler de dahil
Süslemeleride mi nerden mesala :)
Kızlarrr buda benim yakışıklımmmm :))) gerçi görünmüyor ama olsunnn yakışıklı oğluşum benimmmm
Maşallah
Allah nazarlardan saklasın sizi
Yakışıklı olacağına eminim annesinin güzelliğinden aldıysa =)
Çok can yakar yeğenim...
Bakalım balım merak ediyorum zaten kime benzeyecek die :) babasına benzesinn istiorum ama ...
Allahtan hayırlısı arttıkk kilo üç kilo ama inanılmaz kilo almış görünüyor ve göbüşş çok çıktıı
Kızlarrr buda benim yakışıklımmmm :))) gerçi görünmüyor ama olsunnn yakışıklı oğluşum benimmmm
Özelden link atayım canım =)