2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sağoll cnmmm sende eklersin en yakın zamanda inşallahhhh

Kızlarrr buda benim yakışıklımmmm :))) gerçi görünmüyor ama olsunnn yakışıklı oğluşum benimmmm

Size de bebeklerinize de maşallah arkadaşlar

slm kızlar bende varım Allah kısmet ederse nisan sonu gibi oğluşumu alacağım kucağıma

Hoş geldin canım Maşallah paşana, sağlıkla gelsin inşallah

Canim quinny guzel bir araba. Gule gule kullansin bebisin. Yalniz ben 3 tekerlekli bebek arabalarinda ozellikle engebeli yollarda on teker bosluga gelince filan denge problemi yasaniyor diye okumustum bi yerde. Arabaya bakmaya gittiginde bu durum da aklinda olsun. kafani karistirmak istemem ama en azindan bu konuda saticiya danisirsan daha saglikli bi karar verirsin diye dusunup, paylasmak istedim :)

merhaba ben de nisan annesi olacağım inşaallah 5 nisan dgörünüyor doğumu :) ilk bebiş oğlumuz olacak inşaallah 26 yaşındayım bebiş doğduğunda 27 olucaz :)

Hosgeldin. Masallah oglusuna :)

Günaydın nnnnnn güzel Anneler

Birazdan yola cikiyoruz ankaraya.yarin kizimi gorcem insallah. Guzel haberlerle doneriz.

Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruzzz :)

Benim durum şuanlık bu kızlar =)
Sanırım toplamda 4 kilo aldım...
Ama göbeğim çıktı sadece gerisi yerli yerinde duruyor.

Eki Görüntüle 894577 Eki Görüntüle 894578

Eki Görüntüle 894671
kızlar benm göbüşüm bi tuhaf duruyo yaa

Ay harika gobukler yaa. Masallah o gobuklerin icinde sakli inci tanelerinee :) kiskandim ben de koycam ama telefondan olmuo kiii

maşallah kızlar göbişleriniz pek güzel çıkmış. benim göbiş hemen göğüslerimin altından başlıyo yukarda duruyo:)
bu arada tiroid tahlilim normal çıktı sevindim:)

Gozun aydin canim :) bi arkadasimin gobugu de seninki gibi. Yukarda, normal pantolonlarini giyiyo ama acaip mide sikayeti var. İnsallah sende olmaz :)

Ben kendi kendime diyodum yaa 6 kilo aldim ama nereye gidio? Gogsum buyumedi, popom buyumedi, karnim cok cikmadi saniodum. Heralde yavas yavas buyudugum icin gozum alisiyomus halime. Kardesim geldiginden beri fotograflarimi cekiyo ve ben o foto.larda kendimi taniyamiyorum :) Anaaamm, yusyuvarlak olmusumm. Yuzum bile sismis benim megerr

[video=youtube;e6qSruEF9N4]http://www.youtube.com/watch?v=e6qSruEF9N4&feature=share[/video]

Kızlarr çokk sıkılıyorumm bugün iş yerinde o kadar üşüdüm kiii ayaklarımı hissetmedim m şimdide hiç halimmm yok başım ağrıyo (( ama biraz oyalanmak için almış olduğum giysileri paylaşim dedimmm yalnız cinsiyeti belli değilken aldığım zıbınlarda var o yüzden kız işide var içinde kızım olacak die havalara girmiştim de ilk aylardaaa ama olsun şimdi de yakışıklımmm olacak :)

Bak bilmiyordum bunu çok sağol canım.
Çok dengesiz bir uyku düzenim var kızımda bana benzediyse yandık valla :44:

maalesef sana benzeyecek :) ben ablamlardan biliyorum. biri uykucudur saat 10a kadar uyurdu çocuklarıda saat 10a kadar uyur. diğeri erkenden yatar erkenden kalkar. onun çocuklarda onun gibi erkenden ayakta. uyumaya çalış. doktor ayrıntılıda söylemişti banada. gece hücreler yenilendiği için uyku şartmış.

güle güle iyi günlerde giysin inşallah paşan..
sizlerin yanında ben daha hiç bişey almamışım yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…