Bayıldım) benim de göbeğim önden önden gidio valla:)) oğluşum pek bi hareketli foto koymayı beceremedim bi denedim bu arada unnado die bi site var arkadaşlar ben bilmiodum yani ) belki biliosunuzdur süper şeyler var tavsiye ederim
slm kızlar bende varım Allah kısmet ederse nisan sonu gibi oğluşumu alacağım kucağıma
İnşallahhhh bu arada hoşgeldinnn
bu göbeklerde bendenize ait, ilk resim işten gelmiş halim, içimde siyah dar bady vardı net çıkar diye kazağımı çıkarıp çektim ikinci resimde soyunduk dökündük babamızı bekliyoruz 5 dk önce çektim
Kızlarrr buda benim yakışıklımmmm :))) gerçi görünmüyor ama olsunnn yakışıklı oğluşum benimmmm
slm kızlar bende varım Allah kısmet ederse nisan sonu gibi oğluşumu alacağım kucağıma
kızlar kaç gündür araştırıyorum,bebek arabasında en hafiflerden biri buymuş.arkadaşım tek başına hızlıca kurup,katlayabildiğini ve çok hafif olduğu için de bebeğini çok rahat gezdirebildiğini söyledi.çok memnun.Onlar 1100 tl ye almış.Ama tabi mağazada kurup,katlamayı bende deniycem.Bir de aysunayy'ın önerdiği wollex new york manhattan modeli aklımda bakalım.
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabas Maxi Cosi Citi Tama Naturel Mavis Anne & Bebek - Bebek Arabalar - Travel Sistem Bebek Arabalar Alveri Dkn | nternetin Glmseten Ucuz Alveri Merkezi
merhaba ben de nisan annesi olacağım inşaallah 5 nisan dgörünüyor doğumu :) ilk bebiş oğlumuz olacak inşaallah 26 yaşındayım bebiş doğduğunda 27 olucaz :)
Günaydın nnnnnn güzel Anneler
Birazdan yola cikiyoruz ankaraya.yarin kizimi gorcem insallah. Guzel haberlerle doneriz.
Benim durum şuanlık bu kızlar =)
Sanırım toplamda 4 kilo aldım...
Ama göbeğim çıktı sadece gerisi yerli yerinde duruyor.
Eki Görüntüle 894577 Eki Görüntüle 894578
maşallah kızlar göbişleriniz pek güzel çıkmış. benim göbiş hemen göğüslerimin altından başlıyo yukarda duruyo:)
bu arada tiroid tahlilim normal çıktı sevindim:)
Google gir, 23 weeks pregnant belly yaz, incele gülüm. Herkes bir değişikBeni de kardeşlerim önden arkadan görünce abla birşey yok kilo almamışsın diyorlar, bir yan dönüyorum; sivri füze gibi bir göbek. Oooooo maşallah abla hepsi bebek mi diyorlar bu sefer
hoş buldum cnm seninde göbişş bayağıı büyümüşş benimki bu kadar büyük durmuyor daha ne kadarlıksın
Bak bilmiyordum bunu çok sağol canım.
Çok dengesiz bir uyku düzenim var kızımda bana benzediyse yandık valla :44:
Şunların tatlılığına bakar mısın ya =))
Bayıldım resmen...
Eki Görüntüle 894734 Eki Görüntüle 894739 Eki Görüntüle 894740
Eki Görüntüle 894753 Eki Görüntüle 894754 Eki Görüntüle 894755 Eki Görüntüle 894756
bak bunlar birkaçı,erkek için de var
Kızlarr çokk sıkılıyorumm bugün iş yerinde o kadar üşüdüm kiii ayaklarımı hissetmedim m şimdide hiç halimmm yok başım ağrıyo(( ama biraz oyalanmak için almış olduğum giysileri paylaşim dedimmm yalnız cinsiyeti belli değilken aldığım zıbınlarda var o yüzden kız işide var içinde kızım olacak die havalara girmiştim de ilk aylardaaa ama olsun şimdi de yakışıklımmm olacak :) Eki Görüntüle 895174 Eki Görüntüle 895173 Eki Görüntüle 895172 Eki Görüntüle 895175 Eki Görüntüle 895176 Eki Görüntüle 895178 Eki Görüntüle 895180
güle güle iyi günlerde giysin inşallah paşan..
sizlerin yanında ben daha hiç bişey almamışım yaa :)
Eki Görüntüle 894892 Eki Görüntüle 894898
bu göbeklerde bendenize ait, ilk resim işten gelmiş halim, içimde siyah dar bady vardı net çıkar diye kazağımı çıkarıp çektim ikinci resimde soyunduk dökündük babamızı bekliyoruz 5 dk önce çektim
Kızlarrr buda benim yakışıklımmmm :))) gerçi görünmüyor ama olsunnn yakışıklı oğluşum benimmmm
Masallaaahhhh :) ben telefondan goremedim ama maasallah diyeyim yine de