2014 Kasım Anneleri

Kizlar bnm dr yarin cagirdi beni ama kese icin daha erken degilmi gorurmuyuzki

Tarihlerimiz yakın, ben cumartesi gittim keseyi gördük. kalp atışını 6. hafta da duyarız o yüzden bir daha ki kontrole dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz.

AAAA 6278 Mİİİİ ikiz mi acebaaaa

Canmm kese boyutu ne yani kaç mm haftanıda yaxar mısın

Tarihlerimiz yakın, ben cumartesi gittim keseyi gördük. kalp atışını 6. hafta da duyarız o yüzden bir daha ki kontrole dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz.

Canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor, sen keseyi görmüşsün ne güzel :)
Umarım bende görürüm, çarşamba günü gidicem doktora. 4+5 oluyorum o zaman, görünür diye ümit ediyorum

Son düzenleme:

Simdi dahada heyecanlandim ayy ne guzel heyecanlar mis bunlar bide hersey yolunda giderse insallah ..yarin olmaz bana simdi ne mutlu sanada kese gorunmus darisi kalp atisina insallah haber verelim birbirimize mutlaka

Canım eğer hastanede kan tahlili yaptılarsa sağlık ocağı yapmıyo ama yapılmadıysa yapmaları gerek belki kansızlığın veyada vitamin eksikliğin var bunlar bebişin ve rahat bir hamilelik için çok önemli

AAAA 6278 Mİİİİ ikiz mi acebaaaa

Ben bat günü değerimi 2779 görünce aynı şoku yaşadım iki gün sonra da yani bugün de 6278 çıktı valla.. Doktor da şaştı kaldı adamcağız :))) Ama hiç çoğul gebelik ihtimalinden bahsetmedi.. Daha çok mol gebelik üzerinde durdu inşallah öyle bir şey yoktur yoksa ölürüm Perşembe çağırdı bakalım inşallah sıkıntı yoktur..

Simdi dahada heyecanlandim ayy ne guzel heyecanlar mis bunlar bide hersey yolunda giderse insallah ..yarin olmaz bana simdi ne mutlu sanada kese gorunmus darisi kalp atisina insallah haber verelim birbirimize mutlaka

İlginçti sahiden, öyle bir halka görüyorsun ekranda , bir halka görmek seni bu kadar mutlu edecek deselerdi hayatta inanmazdım :) Sen de hayırlısıyla görürsün inşallah keseyi sonra da kalp atışlarını duyarız.

Canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor, sen keseyi görmüşsün ne güzel :)
Umarım bende görürüm, çarşamba günü gidicem doktora. 4+5 oluyorum o zaman, görünür diye ümit ediyorum

AAa evet, Allah sağlıkla sıhhatle geçirmemizi kısmet etsin bu dönemleri. Sonra da sağlıkla alalım bebeklerimizi kucaklarımıza.

Canım benim son adet tarihim 7 Şubat'tı yani bugün itibariyle 4+3 Haftalık. Kese boyutu 4mm dedi doktorum.

Ben tam kaç haftaşık oldığunu blmyrum da o uüzden sordm...3 martta kesem 3.5 mm 5 haftlk dedi. 4 gün sonra gttim 14 mm dedi.bende6. Haftada olduğmu tahmin edyrum

evet ama hiçbiri yapmadı, druma soracam bu konuyu sağol. unutmuşum detayları
çok uykum geldii uyumaya gidiyorum kalın sağlıcaklaa

Allahım korusun düşünme öyle şeyler ikiz :)) yoksaaaa üçüz belkide sen bu ihtimaller üzerinde dur tatlım

o bendede var doktorum pırıl pırıl dedi hormonlardan galiba o akıntı
3ümüzde aynı 11 kasım hadi hayırlısı hakkımızda Allah buradaki herkese bebişlerini bağışlasın bazen ayrıntılara çok takılıyoruz bunlarda bebişleri etkiliyor annelerimizin zamanında ultrasonmu vardı beta hcg testimi vardı bu kadar kafanıza takmayın lütfen kızlar ...
Carla hadi inşallah darısı başımıza..kalp atışlarını duymuşsun sağlıcakla doğar bebişin inşallah

Bende sana sorqcaktim bizim kizlar egepolde cem beye gidiyorlar bilemedim bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende egepolden randevu aldım 25 marta Gökalp beyden aldım ben cok övüyoalr onuda ondan önce kese için balcovada bir tıp merkezıne gıdıcem

bulantı genelde kalp atımından sonra başlıyor ama olmaması sağlıksız olduğu anlamına gelmez kesinlikle

Ben tam kaç haftaşık oldığunu blmyrum da o uüzden sordm...3 martta kesem 3.5 mm 5 haftlk dedi. 4 gün sonra gttim 14 mm dedi.bende6. Haftada olduğmu tahmin edyrum

Son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz sizde. Ancak 5 haftalık gebelikte kesenin 1cm falan olması bekleniyor sanırım. Yani doktorum bana bir daha geldiğinde kesenin boyutu 1 cm olur demişti.

ay Allah korusunnnnnn çok güzel çıkıcak herşey inşallahhh

Insallah haftaya carsamba Hersey belli olacak.. beklemek olum geliyo Bana..

Son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz sizde. Ancak 5 haftalık gebelikte kesenin 1cm falan olması bekleniyor sanırım. Yani doktorum bana bir daha geldiğinde kesenin boyutu 1 cm olur demişti.

Benm kürtaj kanamala adetim birleşti canm o uüzden bilemiyorum klomenle hamile kaldım sadece yum. Çatldğı tarhi biliyorum...çok sordum ama 10 mm mi 1 cm yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…