Doktorlar kızdırmış işte kuzum o yüzdne dedim :)
Kizlar bnm dr yarin cagirdi beni ama kese icin daha erken degilmi gorurmuyuzki
Sosyalimi yine kızdırmışlar :)))
Amann kızlarrrrrrrrrrrr siz bi de bana bakın... Adetimden 2 gün geçti değerim 6278 ve keseyi göremedi doktor... Bat a göre çok erken görünmesi imkansız ama değerlere göre de görünmesi lazım diyo adam da şaşırdı kaldı bakalım neler olacak
Merhaba herkese; cumartesi kontrolüm vardı keseyi gördük , çok heyecan vericiydi henüz kalp atışını duymadık bir daha ki kontrole inşallah onu da duyacağız . Bu arada mide bulantılarım bugün itibariyle başladı, bulantı-kusma-mide de yanma gibi. Zor mu geçecek acaba bu dönem bilemiyorum hiç, erken mi başladı benim bu belirtiler acaba?
Tarihlerimiz yakın, ben cumartesi gittim keseyi gördük. kalp atışını 6. hafta da duyarız o yüzden bir daha ki kontrole dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz.
Tarihlerimiz yakın, ben cumartesi gittim keseyi gördük. kalp atışını 6. hafta da duyarız o yüzden bir daha ki kontrole dedi. Bakalım heyecanla bekliyoruz.
Canım eğer hastanede kan tahlili yaptılarsa sağlık ocağı yapmıyo ama yapılmadıysa yapmaları gerek belki kansızlığın veyada vitamin eksikliğin var bunlar bebişin ve rahat bir hamilelik için çok önemline sağlık ocağıymışben gebeyim dedim ok dedi kilo tansiyon form doldur hadi git 16. haftada seni ararız aşı için
hatta dr um bile kan amadı bu normall mi kızlar? aklıma takılıyor öncekinde almıştı, bunda keseyi gördü kalp atışlarına baktı ama dinletmedi bilmiorum küçük mü diye acaba, 3 hafta 1 ay sonnra gel dedi
çok uzun bir zaman nasıl geçecek, başka bir dr a da mı gitsem bir defalığına emin olmak için:))
umarım hakkında hayırlısı olur ve bebişinin orada olduğunu görürsün canım
AAAA 6278 Mİİİİikiz mi acebaaaa
Canmm kese boyutu ne yani kaç mm haftanıda yaxar mısın
Simdi dahada heyecanlandimayy ne guzel heyecanlar mis bunlar bide hersey yolunda giderse insallah ..yarin olmaz bana simdi ne mutlu sanada kese gorunmus darisi kalp atisina insallah haber verelim birbirimize mutlaka
Canım seninle doğum tarihimiz aynı görünüyor, sen keseyi görmüşsün ne güzel :)
Umarım bende görürüm, çarşamba günü gidicem doktora. 4+5 oluyorum o zaman, görünür diye ümit ediyorum
Canım benim son adet tarihim 7 Şubat'tı yani bugün itibariyle 4+3 Haftalık. Kese boyutu 4mm dedi doktorum.
Canım eğer hastanede kan tahlili yaptılarsa sağlık ocağı yapmıyo ama yapılmadıysa yapmaları gerek belki kansızlığın veyada vitamin eksikliğin var bunlar bebişin ve rahat bir hamilelik için çok önemli
Ben bat günü değerimi 2779 görünce aynı şoku yaşadım iki gün sonra da yani bugün de 6278 çıktı valla.. Doktor da şaştı kaldı adamcağız :))) Ama hiç çoğul gebelik ihtimalinden bahsetmedi.. Daha çok mol gebelik üzerinde durdu inşallah öyle bir şey yoktur yoksa ölürümPerşembe çağırdı bakalım inşallah sıkıntı yoktur..
o bendede var doktorum pırıl pırıl dedi hormonlardan galiba o akıntıAllahım bu kez nasip ederse 11 kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah
evet ikimizinki aynı gittinmi doktora keseyi gördünüznü ben 5 haftanın dolmasını bekleyeceğim 6.haftada kalp atışlarını duyarız inşallah
yalnız benim şöyle bi problemim var sarı renkte akıntım oluyor ne çok katı ne çok sıvı acaba sizlerde durumlar nasıl, şimdiden tşklerbu arada bugün 4+6 günlüğüz
3ümüzde aynı 11 kasım hadi hayırlısı hakkımızda Allah buradaki herkese bebişlerini bağışlasın bazen ayrıntılara çok takılıyoruz bunlarda bebişleri etkiliyor annelerimizin zamanında ultrasonmu vardı beta hcg testimi vardı bu kadar kafanıza takmayın lütfen kızlar ...Canım bebişin hayırlı olsun..bizim de doğum de günümüz 11kasım gözüküyor..
Benim de aynı lekelenme var fakat bebişim tüp bebiş dr. Takibindeyim birsürü iğne ve ilaç kullanıyorum.progestan kapsül var vajinal o yapıyor. Bu gibi Kullandığın ilaç var mı ?
Bende sana sorqcaktim bizim kizlar egepolde cem beye gidiyorlar bilemedim bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar bende ara sıra bel ağrısı uyku ve iştah dışında başka bişey yok aynı durumda olan varmı :) 4+3 teyiz daha :44::44::44:
oğlumda değişim erken başlamıştı aman maşallah böyle olsunda ne bileyim mide bulantısı kusma kokuda hassaslık olmayınca sağlıksız oluyormuş gebelik oyle okudum bir yerede :44::44::44:
Ben tam kaç haftaşık oldığunu blmyrum da o uüzden sordm...3 martta kesem 3.5 mm 5 haftlk dedi. 4 gün sonra gttim 14 mm dedi.bende6. Haftada olduğmu tahmin edyrum
Ben bat günü değerimi 2779 görünce aynı şoku yaşadım iki gün sonra da yani bugün de 6278 çıktı valla.. Doktor da şaştı kaldı adamcağız :))) Ama hiç çoğul gebelik ihtimalinden bahsetmedi.. Daha çok mol gebelik üzerinde durdu inşallah öyle bir şey yoktur yoksa ölürümPerşembe çağırdı bakalım inşallah sıkıntı yoktur..
Insallah haftaya carsamba Hersey belli olacak.. beklemek olum geliyo Bana..Bekle bakalım canım biraz daha büyüsün herşey değişebilir..dua edelim elden gelen başka bisey yok suan..ama dedigim gibi henüz bi teşhis konmamış herşey değişir..Hayırlısıyla güzel haberler getir inşallah...
Son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz sizde. Ancak 5 haftalık gebelikte kesenin 1cm falan olması bekleniyor sanırım. Yani doktorum bana bir daha geldiğinde kesenin boyutu 1 cm olur demişti.