Benm kürtaj kanamala adetim birleşti canm o uüzden bilemiyorum klomenle hamile kaldım sadece yum. Çatldğı tarhi biliyorum...çok sordum ama 10 mm mi 1 cm yapıyo
Benm kürtaj kanamala adetim birleşti canm o uüzden bilemiyorum klomenle hamile kaldım sadece yum. Çatldğı tarhi biliyorum...çok sordum ama 10 mm mi 1 cm yapıyo
Görmüşken cvp vereyim dedim, Canım evet, 10 mm=1 cm.
Ultrasonda mm hesabını kullanıyorlar genelde.
Yok canım sor ne olacak, evet canım 10 mm 1 cm oluyor. Ben cumartesi gittiğimde 4+2'ydim. 4mm dedi, haftaya geldiğinde 1 cm olur dediğine göre 5+2 olucam o zamanda.
Doktorum Cok iyi bir bayan.. ona guveniyorum.. carsambaya tekrar randevu Verdi bakicaz durumda gore .. Su an 5+3 teyiz Allah insallah saglikli bi sekilde onu Bana bagislar
Çook tşk ederim kızlar çarşamba taa ankaraya doktruma gdcem bakalım alttan bakar kalp atısını görürüm inş
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah, bizlere de haber ver
Ben de çarşamba gününe randevu aldım. Çarşamba büyük gün ozaman
İnş canm dualarımız seninle. . .
bende çarşamba sabahı ilk kez gidicemm inşaALLAH BENİMDE KESE GÖZÜKÜRRR
İnş hber veririm inş...bi daha kürtaj olmak istemiyrum rabbim kimseyw yaşatmasınn.
Canım bende çarşamba gidiyorum, inş.ikimizde güzel haberlerle geliriz :)
Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz. Umuyorum sağlıkla tamamlarız hepimiz bu süreci.
Akıntınız açık sarı renkte ise problem yoktur sanırım. Ben de de var, az az, günlük pedde belli oluyor, açık sarı, orta renkli sarıya yakın. Kötü bir koku vs de yok. Gerçi diğer arkadaşlar da yanıtlamışlar sizi ama ben de kendi tecrübemi iletmek istedim, eğer sizde de durum böyleyse sanıyorum endişe edecek bir şey yoktur.
Bir de sormak istediğim bir şey var genel olarak herkese. Kasık ağrım hep sağ tarafımda oluyordu, bugün ilk kez orta karnımda oldu. Dalga dalga oluyor, biraz sürüp geçiyor. Çok endişelendim. Sık sık lavaboya gidip kontrol ediyorum, hatta fazla detay olacak ama peçeteyi bile milim milim inceliyorum kan var mı diye korkudanKimyasal gebeliğim ağrıyla düşmüştü çünkü Ofis de çok stresli, hep gerginlik, hep psikolojik baskı, o kadar korkuyorum ki
Bu ağrılar kaçıncı haftaya kadar normal, ne zaman düşük korkusunu bir nebze olsun geride bırakabiliriz? 12 hafta tamamlandığında mı acaba?
Evet canım çarşamba gününe giden var baya :)
Herkes Güzel, hayırlı haberlerle gelir inşallahh
Hosbuldummm 9 subat senin?bende hapsuruncakasikiyorum bidr cok hapsuruyorum anlamadim ben daha dr gitmedim yarin gitcem bnm beta hcg 72 cikti 3 gun once yaptirdim bakalim nolcak
İlginçti sahiden, öyle bir halka görüyorsun ekranda , bir halka görmek seni bu kadar mutlu edecek deselerdi hayatta inanmazdım :) Sen de hayırlısıyla görürsün inşallah keseyi sonra da kalp atışlarını duyarız.
Teşekkür ederiiimmm kese göründü bebişide gördüm herşey yolundaAllah a şükürler olsunn
Yaa benim carsamba idi randevum. Simdi aradilar doktorumun ameliyati cikmis perswmbe gidicem. Cnm sikilmisti bi an ama simdi belki de iyi oldu diyorum. Birgun sonra daha net gozukur belkide carsamba gozukmicekti diyorum. Kendi kendimi avituyorum iste. Simdi bir gun fazla bekliycem.
Yaa benim carsamba idi randevum. Simdi aradilar doktorumun ameliyati cikmis perswmbe gidicem. Cnm sikilmisti bi an ama simdi belki de iyi oldu diyorum. Birgun sonra daha net gozukur belkide carsamba gozukmicekti diyorum. Kendi kendimi avituyorum iste. Simdi bir gun fazla bekliycem.
canım tamamen tecrübe ettiğim için konuşuyorum yoksa bu konuda en doğru yorum doktorun. evet o kanamalar insanın aklını başından alıyor malesef. ama sakın korkma sıkıntı yapma. inan sıkıntı arttırıyor kanamayı. tuvalet haricinde kalkma. bol bol su iç. bilmiyorum doktor progestana başladımı ama onu önerilen şekilde kullan. öyle beyin gelişimi filan dediğin şey yanlış çok insan var kanaması olupta bebeğini kucağına alan. evet düşük belirtisi olarak geçiyor ama. tamamen önlem amaçlı denilen bir kelime. rahim açılmadığı sürece düşük olmaz. o kahverengi lekelenmeler yoğun adet kanamasına dönmediği sürece de panik yapma. geçmiş olsun inşallah biran önce o lekelenmeler biter insanın moralini çok bozuyor allah yardımcın olsun canım
Eslaaya katılıyorum cok guzell anlatmis....
calisiyorsan rapor al....dinlenince geciyor
insallah progestan vermistir
eczaci o ilaci alirken bu ilac hayat kurtariyo demisti.. Allaha şukur gormedim daha kahveleri ama yinede önlem amaclı dinlen progestanin yoksa doktorunla telefonla gorusme imkanin varsa sor istersen ..canım benim gecicek insallah ama doktora danış yine de onun teşhisi çok daha dogru olur..