Canım yok yere kendini üzme, kese 1 günde bile 2 katı büyüyebiliyor, bu doktorları anlamak gerçekten çok zor,
karşıda ki insanı hiç düşünmeden her lafı söylüyolar...
arkadaşım tarihi yanlış yazmışım .Geçen hafta perşembe gece 21:00 de 336 çıktı, cumartesi saat 10 da 514 çıktı.
hayırlısı olur inşallah...
dr a lekelenmem var dedim ne yapmam gerekiyor oda git evde adetini bekle hanım dedi, ne bekliyorsun ki
Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm
Vala canım bana doktor ilk düşüğümün sebebini öğrenip önlem alalım dediğimde, 2.düşükle sonuçlanırsa o zaman arastırırız dediğine göre daha bişey beklememek gerek bazı doktorlardan!
Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm
dr a lekelenmem var dedim ne yapmam gerekiyor oda git evde adetini bekle hanım dedi, ne bekliyorsun ki
pıhtılaşma testi istedim dr dan dedim 1 kürtajım var diye, bana gerek yok dedi kendim gittim testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı, tamam dr da haklı ne gelirse Allahtan verende o alanda ama bu kadarda duyarsız olmayın be kardeşim, evde 10 tane çocuğum yok ki benim bu bebeği keyf için yapayım
geçen mayısta bi kürtajım var canım, ama boş gebelik mi neydi o zaman ki cahillikle bilemiyorum yani nasıl olduğunu ,doktor bebeğin gelişmedi mi dedi yoksa bebek yok muydu dedi tam hatırlamıyorum, sonrasında kromozom ve pıhtılaşma testi yaptım pıhtılaşma sorunu çıktı, yani bu ilk olacak inşallah canım, inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçiririz cümlemiz, baştan beri okuyorum yazılanları herkesin başından geçmiş bu tür olaylar inşallah böyle şeyler yaşamayız bu başlıkta
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz. Umuyorum sağlıkla tamamlarız hepimiz bu süreci.
Akıntınız açık sarı renkte ise problem yoktur sanırım. Ben de de var, az az, günlük pedde belli oluyor, açık sarı, orta renkli sarıya yakın. Kötü bir koku vs de yok. Gerçi diğer arkadaşlar da yanıtlamışlar sizi ama ben de kendi tecrübemi iletmek istedim, eğer sizde de durum böyleyse sanıyorum endişe edecek bir şey yoktur.
Bir de sormak istediğim bir şey var genel olarak herkese. Kasık ağrım hep sağ tarafımda oluyordu, bugün ilk kez orta karnımda oldu. Dalga dalga oluyor, biraz sürüp geçiyor. Çok endişelendim. Sık sık lavaboya gidip kontrol ediyorum, hatta fazla detay olacak ama peçeteyi bile milim milim inceliyorum kan var mı diye korkudanKimyasal gebeliğim ağrıyla düşmüştü çünkü Ofis de çok stresli, hep gerginlik, hep psikolojik baskı, o kadar korkuyorum ki
Bu ağrılar kaçıncı haftaya kadar normal, ne zaman düşük korkusunu bir nebze olsun geride bırakabiliriz? 12 hafta tamamlandığında mı acaba?
arkadaşım tarihi yanlış yazmışım .Geçen hafta perşembe gece 21:00 de 336 çıktı, cumartesi saat 10 da 514 çıktı.
hayırlısı olur inşallah...
Canım yok yere kendini üzme, kese 1 günde bile 2 katı büyüyebiliyor, bu doktorları anlamak gerçekten çok zor,
karşıda ki insanı hiç düşünmeden her lafı söylüyolar...
Hemen olumsuz düşünmeyin. Her zaman bir hatta iki doktordan daha görüş almak gerekir böyle durumlarda.
Belki de her şey yolundadır, umudunuzu yitirmeyin. Başka hekimlerle de görüşün mutlaka.
Tekrar kontrol için gün aldınız mı?
Ay ne guzel seninle dpgum zamanlari ayni benim bebisin son adet 4 subat mi
evet 4 şubat canım senin yaş kaç hamile olduğunu ne zaman öğrendin kaç günde bir adetin düzenlimi
ne sağlık ocağıymışKızlar biz ebe ve aile hekimi yönünfen çok şanslıyız bugün oğlumun aşısı vardı ebe aradı aç gelde senin de tahlillerini yapalım diye gittikte oğluşuma 3 tane aşı oldu bendende 3 tüp kan aldılar sonuçları çok merak ediyorım en çokta değerim artmış mı onun merakındayım
umarım hakkında hayırlısı olur ve bebişinin orada olduğunu görürsün canımKızlar dualarınızı bekliyorum ilk defa dr a gidicem umarım kese gözükür bebiş iyidir
ne biçim bi tarz o ya hangi hastane hangi doktor diyor bunu ? :88:
Sosyalimi yine kızdırmışlar :)))
Amann kızlarrrrrrrrrrrr siz bi de bana bakın... Adetimden 2 gün geçti değerim 6278 ve keseyi göremedi doktor... Bat a göre çok erken görünmesi imkansız ama değerlere göre de görünmesi lazım diyo adam da şaşırdı kaldı bakalım neler olacak
Zaten önemli olan doktorun yaklaşımı. Pat diye her lafı söylemek yerine daha olumlu ve ikna edici konuşsalar kötü durumlarda bile sakin kalırız ama yoookk, düşünmüyor bazıları karsıdakinin ruh halini :)
Bende senin gibi gittim kendim yaptırdım ve öğrendim kan pıh.problemini canım.
umarım hiç birimiz yaşamayız benimde sonuncular ikiz toplamda 4 bebek kaybım var,bu 5 olacak nasip olursa
canım üzme kendini inş bir sonraki gidişinde herşey yolunda olacak benim normal bebeğime bile mol gebelik dedi4 dr da aynı düşüncedeydi ama bebeğim normalmiş başka bir sebepten yaşamadıama olsun yanılabiliyorlar. kesesi sonradan düzelen çok örnek var üzme kendini
kendiinizi bukadar bunaltmayın kızlar ağrılar ve akıntılar normal hatta akıntılar daha da çoğalacak günlük ped yetişmeyecek bile bu bebeğe giden yolu temiz tutmak enf oluşumunu önlemek içingünlük ped konusunda da ince yüzeyi naylon görüntüsünde olmayan ve kokusuz tercih edin ben molped kullanıyorum kokusuz cok memnunum tavsiye ederim
cumartesi akşam 9 da bakılması bence bu korkunun oluşmasını engellerdi ama bu şekild olduysa da bir anneye korku vermek çok sinir bozucu.sen gönlünü ferah tut annesi bebeğin sana sıkı sıkı tutnuyor bence
dün tahlil yaptım kadın diyo ki bana kime sorarak yaptırdın arkadaşş 4 kaybım var anlatabiliyor muyum diyom hala tiriplerde bazısı valla hakediyo dayağı
Merhaba herkese; cumartesi kontrolüm vardı keseyi gördük , çok heyecan vericiydi henüz kalp atışını duymadık bir daha ki kontrole inşallah onu da duyacağız . Bu arada mide bulantılarım bugün itibariyle başladı, bulantı-kusma-mide de yanma gibi. Zor mu geçecek acaba bu dönem bilemiyorum hiç, erken mi başladı benim bu belirtiler acaba?
yok kız kızmadım kuzu konuşuyorduk arkadaşlarla