2014 Kasım Anneleri

Canım yok yere kendini üzme, kese 1 günde bile 2 katı büyüyebiliyor, bu doktorları anlamak gerçekten çok zor,
karşıda ki insanı hiç düşünmeden her lafı söylüyolar...

dr a lekelenmem var dedim ne yapmam gerekiyor oda git evde adetini bekle hanım dedi, ne bekliyorsun ki

arkadaşım tarihi yanlış yazmışım .Geçen hafta perşembe gece 21:00 de 336 çıktı, cumartesi saat 10 da 514 çıktı.

hayırlısı olur inşallah...

çok merak ediyorum neyini beğenmemiş acaba.
Canım sen kafanı buna takma, stres yapıp kendini etkileme lütfen, emin ol ki herşey yolunda.

dr a lekelenmem var dedim ne yapmam gerekiyor oda git evde adetini bekle hanım dedi, ne bekliyorsun ki

Vala canım bana doktor ilk düşüğümün sebebini öğrenip önlem alalım dediğimde, 2.düşükle sonuçlanırsa o zaman arastırırız dediğine göre daha bişey beklememek gerek bazı doktorlardan!

pıhtılaşma testi istedim dr dan dedim 1 kürtajım var diye, bana gerek yok dedi kendim gittim testi yaptırdım pıhtılaşma çıktı, tamam dr da haklı ne gelirse Allahtan verende o alanda ama bu kadarda duyarsız olmayın be kardeşim, evde 10 tane çocuğum yok ki benim bu bebeği keyf için yapayım

Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm

Hemen olumsuz düşünmeyin. Her zaman bir hatta iki doktordan daha görüş almak gerekir böyle durumlarda.
Belki de her şey yolundadır, umudunuzu yitirmeyin. Başka hekimlerle de görüşün mutlaka.

Tekrar kontrol için gün aldınız mı?

Sosyalimi yine kızdırmışlar :)))
Amann kızlarrrrrrrrrrrr siz bi de bana bakın... Adetimden 2 gün geçti değerim 6278 ve keseyi göremedi doktor... Bat a göre çok erken görünmesi imkansız ama değerlere göre de görünmesi lazım diyo adam da şaşırdı kaldı bakalım neler olacak

Zaten önemli olan doktorun yaklaşımı. Pat diye her lafı söylemek yerine daha olumlu ve ikna edici konuşsalar kötü durumlarda bile sakin kalırız ama yoookk, düşünmüyor bazıları karsıdakinin ruh halini :)
Bende senin gibi gittim kendim yaptırdım ve öğrendim kan pıh.problemini canım.

umarım hiç birimiz yaşamayız benimde sonuncular ikiz toplamda 4 bebek kaybım var,bu 5 olacak nasip olursa

Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm

canım üzme kendini inş bir sonraki gidişinde herşey yolunda olacak benim normal bebeğime bile mol gebelik dedi4 dr da aynı düşüncedeydi ama bebeğim normalmiş başka bir sebepten yaşamadı ama olsun yanılabiliyorlar. kesesi sonradan düzelen çok örnek var üzme kendini

kendiinizi bukadar bunaltmayın kızlar ağrılar ve akıntılar normal hatta akıntılar daha da çoğalacak günlük ped yetişmeyecek bile bu bebeğe giden yolu temiz tutmak enf oluşumunu önlemek içingünlük ped konusunda da ince yüzeyi naylon görüntüsünde olmayan ve kokusuz tercih edin ben molped kullanıyorum kokusuz cok memnunum tavsiye ederim

arkadaşım tarihi yanlış yazmışım .Geçen hafta perşembe gece 21:00 de 336 çıktı, cumartesi saat 10 da 514 çıktı.

hayırlısı olur inşallah...

cumartesi akşam 9 da bakılması bence bu korkunun oluşmasını engellerdi ama bu şekild olduysa da bir anneye korku vermek çok sinir bozucu.sen gönlünü ferah tut annesi bebeğin sana sıkı sıkı tutnuyor bence

dün tahlil yaptım kadın diyo ki bana kime sorarak yaptırdın arkadaşş 4 kaybım var anlatabiliyor muyum diyom hala tiriplerde bazısı valla hakediyo dayağı

Merhaba herkese; cumartesi kontrolüm vardı keseyi gördük , çok heyecan vericiydi henüz kalp atışını duymadık bir daha ki kontrole inşallah onu da duyacağız . Bu arada mide bulantılarım bugün itibariyle başladı, bulantı-kusma-mide de yanma gibi. Zor mu geçecek acaba bu dönem bilemiyorum hiç, erken mi başladı benim bu belirtiler acaba?

Canım hoşgeldin.Doğum tarihlerimiz arasında bir gün var. Adet tarihin neydi senin?

Hosbuldummm 9 subat senin?bende hapsuruncakasikiyorum bidr cok hapsuruyorum anlamadim ben daha dr gitmedim yarin gitcem bnm beta hcg 72 cikti 3 gun once yaptirdim bakalim nolcak

Doktor ilk değerime göre bana ikiz gibi demişti ama sonra hiç hcg baktırmadğım için durumum ne bilmiyorum. Ama ben topikte görmüştüm kesesini gören bi kaç tane ikiz annesi [/QUOTE]

Canım yok yere kendini üzme, kese 1 günde bile 2 katı büyüyebiliyor, bu doktorları anlamak gerçekten çok zor,
karşıda ki insanı hiç düşünmeden her lafı söylüyolar...

Insallah gec dollenme olmustur.. tek umudum o Su anda

Doktorum Cok iyi bir bayan.. ona guveniyorum.. carsambaya tekrar randevu Verdi bakicaz durumda gore .. Su an 5+3 teyiz Allah insallah saglikli bi sekilde onu Bana bagislar

Bekle bakalım canım biraz daha büyüsün herşey değişebilir..dua edelim elden gelen başka bisey yok suan..ama dedigim gibi henüz bi teşhis konmamış herşey değişir..Hayırlısıyla güzel haberler getir inşallah...

ne sağlık ocağıymış ben gebeyim dedim ok dedi kilo tansiyon form doldur hadi git 16. haftada seni ararız aşı için
hatta dr um bile kan amadı bu normall mi kızlar? aklıma takılıyor öncekinde almıştı, bunda keseyi gördü kalp atışlarına baktı ama dinletmedi bilmiorum küçük mü diye acaba, 3 hafta 1 ay sonnra gel dedi

çok uzun bir zaman nasıl geçecek, başka bir dr a da mı gitsem bir defalığına emin olmak için:))

Kızlar dualarınızı bekliyorum ilk defa dr a gidicem umarım kese gözükür bebiş iyidir
umarım hakkında hayırlısı olur ve bebişinin orada olduğunu görürsün canım

ne biçim bi tarz o ya hangi hastane hangi doktor diyor bunu ? :88:

devlet hastanesi canım

yok kız kızmadım kuzu konuşuyorduk arkadaşlarla

aynen canım bazıları hipokrrat yemini ettikten sonra sanırım duygularınıda aldırıyorlar

Rabbim bi daha yaşatmasın canım sana aynı acıları , canım günlük pedi hiç bi doktor önermiyor markası şekli yapısı ne olursa olsun en iyisi pamuklu çamaşırmış

bünyeden bünyeye değişir arkadaşım,darısı kalp atımına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…