2014 Kasım Anneleri

kuzu öncelikle hayırlı olsun Rabbim inşallah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

dpo 10 da ve 11 de az açık kahverengi bi akıntım oldu dr a gittim progestan verdi ağızdan alıyorum ama sence bu yapar mı :26: ayrıca clexane 04 lük iğne yapıyorum haliyle bi de folk asit :26:

senin önde randevun inşalkah gitmişken bebişide görürsün ilk bebeğin mi tatlım bu

geçen mayısta bi kürtajım var canım, ama boş gebelik mi neydi o zaman ki cahillikle bilemiyorum yani nasıl olduğunu ,doktor bebeğin gelişmedi mi dedi yoksa bebek yok muydu dedi tam hatırlamıyorum, sonrasında kromozom ve pıhtılaşma testi yaptım pıhtılaşma sorunu çıktı, yani bu ilk olacak inşallah canım, inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçiririz cümlemiz, baştan beri okuyorum yazılanları herkesin başından geçmiş bu tür olaylar inşallah böyle şeyler yaşamayız bu başlıkta

inşallah hepimiz sağ salim alırız yaVrularımızı kucağımıza topiğimiz sorunsuz bi hamilelik geçirir

selam herkese , herkesin bebişi hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bende hamile olduğumu 7 martta gecesi öğrendim Beta hcg 336 çıktı.

Cumartesi günü sabahtan doktora gittim, test yaptırdım 514 çıktı.37 saatte bu kadar artmış. Doktor artış hızını beğenmedi.Dış gebelik olabilir dedi. 15 inde doktora gitmeyi düşünüyom.

İçimde çok büyük endişe var. Allah inşallah nasip eder.

36 saat olduğuna emin misin 7 mart cuma değil mi cumartesi sabah tekrar kan verdiysen 36 saat olmuyor ki :26:

Inşallah olması gerektiği gibi artar ve alırsın bebisini kucağına.

Bence değerin hiçte az değil... Doktor benden hiç hcg testi istemedi. Ben kan testine göre iş yapmam. Az çıkar çok çıkar stres yaratır dedi. Haftaya gel ultrasonda bakarız demişti.. O hafta geldi çarşamba günü gitcem inş

Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz. Umuyorum sağlıkla tamamlarız hepimiz bu süreci.

Akıntınız açık sarı renkte ise problem yoktur sanırım. Ben de de var, az az, günlük pedde belli oluyor, açık sarı, orta renkli sarıya yakın. Kötü bir koku vs de yok. Gerçi diğer arkadaşlar da yanıtlamışlar sizi ama ben de kendi tecrübemi iletmek istedim, eğer sizde de durum böyleyse sanıyorum endişe edecek bir şey yoktur.

Bir de sormak istediğim bir şey var genel olarak herkese. Kasık ağrım hep sağ tarafımda oluyordu, bugün ilk kez orta karnımda oldu. Dalga dalga oluyor, biraz sürüp geçiyor. Çok endişelendim. Sık sık lavaboya gidip kontrol ediyorum, hatta fazla detay olacak ama peçeteyi bile milim milim inceliyorum kan var mı diye korkudan Kimyasal gebeliğim ağrıyla düşmüştü çünkü Ofis de çok stresli, hep gerginlik, hep psikolojik baskı, o kadar korkuyorum ki
Bu ağrılar kaçıncı haftaya kadar normal, ne zaman düşük korkusunu bir nebze olsun geride bırakabiliriz? 12 hafta tamamlandığında mı acaba?

Canım ağrı hepimizde var, ama çok şiddetli değilse, kanama vs.yoksa normal demişti doktorum ilk zamanlar. O yüzden stres yapıp etkileme kendini.
Doktorum bana bol bol su iç bu ağrıları rahatlatır demişti bide. Bu arada bol bol ayakları uzatıp dinlenmek çok önemli.
Ben bu soruyu geçen gün Ekim anneleri topiğine sordum, yani ne zamana kadar devam edecek ağrılar diye, sağolsunlar yanıtladılar, çoğunun ki 12.haftaya doğru azalmış. Okuduklarımda da gördüm ya azalmış ya geçmiş hep.
O yüzden bi süre daha sabredicez. Atlatıp kucağımıza alıcaz inşallah, emin ol streste çok etkliyor.

Son düzenleme:

cevap verdiğin için öncelikle tşk ederim, akıntım açık sarı ve koku yok sanırım az su tükettiğim için sanırım

bu arada keşke günlük ped kullanmasınız enfeksiyon riskini arttırıyor , ayrıca saten çamaşır giymekte bakterilere davetiye çıkartıyor paylaşmak istedim

ağrılara gelince doğuma kadar geçmeyecek sanırım bebek orada büyümeye çalıştıkça biz kasık ağrısı çekeceğiz, bence ağrıların çok normal, stress yapma, bence korku her zaman var kese görünsün, kalp atışı alınsın, ense kalınlığı, 2-3 lü test- doğum yöntemi falan derken sürekli endişeler bizi bekliyor maalesef, hakkımıza hayırlısı

36 saat olduğuna emin misin 7 mart cuma değil mi cumartesi sabah tekrar kan verdiysen 36 saat olmuyor ki :26:

arkadaşım tarihi yanlış yazmışım .Geçen hafta perşembe gece 21:00 de 336 çıktı, cumartesi saat 10 da 514 çıktı.

hayırlısı olur inşallah...

Yanıtlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu arada günlük ped mevzusunu hiç bilmiyordum, sağolun paylaştığınız için.

arkadaşım tarihi yanlış yazmışım .Geçen hafta perşembe gece 21:00 de 336 çıktı, cumartesi saat 10 da 514 çıktı.

hayırlısı olur inşallah...

en az %60 artması gerekiyor zaten neden beğenmediğini anlamadım , sen kalbini ferah tut arkadaşım inşallah bebişin seninledir hakkına hayırlısı

Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm

Canım yok yere kendini üzme, kese 1 günde bile 2 katı büyüyebiliyor, bu doktorları anlamak gerçekten çok zor,
karşıda ki insanı hiç düşünmeden her lafı söylüyolar...

hadi hayırlısı arkadaşım. çok az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…