2014 Kasım Anneleri

Benm kürtaj kanamala adetim birleşti canm o uüzden bilemiyorum klomenle hamile kaldım sadece yum. Çatldğı tarhi biliyorum...çok sordum ama 10 mm mi 1 cm yapıyo

Görmüşken cvp vereyim dedim, Canım evet, 10 mm=1 cm.
Ultrasonda mm hesabını kullanıyorlar genelde.

Benm kürtaj kanamala adetim birleşti canm o uüzden bilemiyorum klomenle hamile kaldım sadece yum. Çatldğı tarhi biliyorum...çok sordum ama 10 mm mi 1 cm yapıyo

Yok canım sor ne olacak, evet canım 10 mm 1 cm oluyor. Ben cumartesi gittiğimde 4+2'ydim. 4mm dedi, haftaya geldiğinde 1 cm olur dediğine göre 5+2 olucam o zamanda.

Görmüşken cvp vereyim dedim, Canım evet, 10 mm=1 cm.
Ultrasonda mm hesabını kullanıyorlar genelde.

Yok canım sor ne olacak, evet canım 10 mm 1 cm oluyor. Ben cumartesi gittiğimde 4+2'ydim. 4mm dedi, haftaya geldiğinde 1 cm olur dediğine göre 5+2 olucam o zamanda.

Çook tşk ederim kızlar çarşamba taa ankaraya doktruma gdcem bakalım alttan bakar kalp atısını görürüm inş

Doktorum Cok iyi bir bayan.. ona guveniyorum.. carsambaya tekrar randevu Verdi bakicaz durumda gore .. Su an 5+3 teyiz Allah insallah saglikli bi sekilde onu Bana bagislar

Doktorunuz iyidir eminim, o açıdan değil de, alternatif görüş almak açısından iyi olabilir farklı bir kaç hekime görünmek diye düşünmüştüm.

Nolur olumlu olun, içinizi karartmayın, umuyorum ve diliyorum ki her şey yoluna girecektir.

Bugun Dr a gittim kesemin kucuk ve duzensiz oldgunu soyledi.. Cok uzgunum bu ikinci gebeligim bunu da kaybedersem birdaha ayni cesareti kendimde bulamayabilirm

Lütfen hiç canını sıkma. Bazen küçük olduğu için net göremiyor doktorlar. İyi düşün iyi olsun herşey. Çok dua et. Yavrunu Rabbine emanet et. Bak gör herşey yoluna girecek. Stres yapma sakın...

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun gebeliğiniz. Umuyorum sağlıkla tamamlarız hepimiz bu süreci.

Akıntınız açık sarı renkte ise problem yoktur sanırım. Ben de de var, az az, günlük pedde belli oluyor, açık sarı, orta renkli sarıya yakın. Kötü bir koku vs de yok. Gerçi diğer arkadaşlar da yanıtlamışlar sizi ama ben de kendi tecrübemi iletmek istedim, eğer sizde de durum böyleyse sanıyorum endişe edecek bir şey yoktur.

Bir de sormak istediğim bir şey var genel olarak herkese. Kasık ağrım hep sağ tarafımda oluyordu, bugün ilk kez orta karnımda oldu. Dalga dalga oluyor, biraz sürüp geçiyor. Çok endişelendim. Sık sık lavaboya gidip kontrol ediyorum, hatta fazla detay olacak ama peçeteyi bile milim milim inceliyorum kan var mı diye korkudan :KK43: Kimyasal gebeliğim ağrıyla düşmüştü çünkü :KK43: Ofis de çok stresli, hep gerginlik, hep psikolojik baskı, o kadar korkuyorum ki :KK43:
Bu ağrılar kaçıncı haftaya kadar normal, ne zaman düşük korkusunu bir nebze olsun geride bırakabiliriz? 12 hafta tamamlandığında mı acaba?

Stres yapmamaya çalış .. Aklına kötü şeyler getirme. Bencee hep birlikte iyi düşünelim iyi olsun herşeyyy

Evet canım çarşamba gününe giden var baya :)
Herkes Güzel, hayırlı haberlerle gelir inşallahh :emir_bebek:

İnş canmm çarşamba günü 4+3 olacağım ben. İnş keseyi görebilirim...

Hosbuldummm 9 subat senin?bende hapsuruncakasikiyorum bidr cok hapsuruyorum anlamadim ben daha dr gitmedim yarin gitcem bnm beta hcg 72 cikti 3 gun once yaptirdim bakalim nolcak

Benimde son adet tarihim 9 şubat. Ama tüp bebek olduğu için hafta konusunda kararsızım. Eğer Transfere göre hesaplarsak benim 5 hafta 3 günlük ama normale göre 4 hafta 1 günlük çıkıyor. Çarşamba doktora gideceğim. Net haftayı söyler heralde. ve inş keseyi görebilirim.. Sen nezaman gideceksin doktora?

İlginçti sahiden, öyle bir halka görüyorsun ekranda , bir halka görmek seni bu kadar mutlu edecek deselerdi hayatta inanmazdım :) Sen de hayırlısıyla görürsün inşallah keseyi sonra da kalp atışlarını duyarız.

Yaaa o halkayı görmek için okadar çok bekledimki..Görürsem keseyi ve kalp atışlarını gözyaşlarımı tutamam eminim.. Hayırlı olsun senin adına çok sevindim arkadaşım..

Teşekkür ederiiimmm kese göründü bebişide gördüm herşey yolunda :KK49: Allah a şükürler olsunn:emir_bebek:

oohhh çokkk şükür yaa. Rabbim kalp atımınıda görmeyi nasip etsin inşş... Harika bir duygudur maşallah :KK34:

Son düzenleme:
Yaa benim carsamba idi randevum. Simdi aradilar doktorumun ameliyati cikmis perswmbe gidicem. Cnm sikilmisti bi an ama simdi belki de iyi oldu diyorum. Birgun sonra daha net gozukur belkide carsamba gozukmicekti diyorum. Kendi kendimi avituyorum iste. Simdi bir gun fazla bekliycem.

Yaa benim carsamba idi randevum. Simdi aradilar doktorumun ameliyati cikmis perswmbe gidicem. Cnm sikilmisti bi an ama simdi belki de iyi oldu diyorum. Birgun sonra daha net gozukur belkide carsamba gozukmicekti diyorum. Kendi kendimi avituyorum iste. Simdi bir gun fazla bekliycem.

herseyde bi hayır vardır üzülme canım bir günde bile cok sey degısıyor vücudumuzda.
bende persembe gidicem umarım görürüz keseyi.

Aslında doktor banada salı günü gel dedi ama ben bir gün daha erteleyip çarşamba gideceğim. Hatta bi iki gün daha atma şansım olsa atardım ama ücretsiz muayene hakkım doluyo. O yüzden çarşamba gitmek zorundayım..Sen de boşver ne kadar geç gidersen okadar iyi bence.

hanımlar merhaba ben nereye dahil olacağımı bilemedm bir türlü:KK43:((
son adet tarihim 28 ocak(adetim arada gecikebilir)
son birliktelik de 13 şubattı
4 mart hcg 230
6 mart hcg 784,5(özel hastane) keseyi 3,9x2,8 mm gördük
9 mart 1238 bugün cmetrik byüme olmuş dedi doktor ama kalp atışı veya net kaç haftalık olduğum vb belli değil:KK43:(
sizce her şey yolunda mıdır?ben kaç haftalığım:KK43:(
bu arada Allah nasip ederse 2. olcak 2 kasım 2010 da sezeryanla oğlumu doğurmuştum

Ben bugün dr a gittim.düşük olunca da aynı dr ilgilenmisti . ben tel ile aradgimda diyo bende adet oldun sandim.hemen gelde bakalım dedi.ilgili olmasına çok sevindim. baktık ultrasondan tabi karından baktı.kese göründü.kritik bir evre bu dedi.biz her türlü önlemi alalim dedi dushapton ilacını sabah akşam al dedi.cumartesi gene gün verdi.sürekli iletişim halinde olalım dedi.5 haftalık doktora göre adete göre de 6+1.kese adet tarihi ile uyumlu dedi. alttan baksak herşeyi goruruz dedi ama bakmayalim.bekleyelim dedi. karmaşık duygular içindeyim

Kizlarr ://
Oncelikle keseciklerine ve hatta kalp atislarina kavusanlara hayirli olsun... darısı başımıza..
Bugun 5+3 oldugum dusuncesiyle ultrasona gittim.. bebisimden bir uz bulamadı dr. :/
Demekki daha 5 haftalik degil dedi. Rahimde kalinlasma var dedi. Dış gebelikte yok dedi.. ama biomiyorum ki icte gorunmeyen dışta cikar mi??
Iki hafta sonra gel dedi... nasil geçer iki hafta bilmiyorum. Buna gitmek icin bile catladim. Insallah iki hafta sonra gorebilirim..
Bu arada gelismelerinizi okumak çok hoş... hepimize güzel günler diliyorum... riskli olan herkese de bol sifalar..

canım tamamen tecrübe ettiğim için konuşuyorum yoksa bu konuda en doğru yorum doktorun. evet o kanamalar insanın aklını başından alıyor malesef. ama sakın korkma sıkıntı yapma. inan sıkıntı arttırıyor kanamayı. tuvalet haricinde kalkma. bol bol su iç. bilmiyorum doktor progestana başladımı ama onu önerilen şekilde kullan. öyle beyin gelişimi filan dediğin şey yanlış çok insan var kanaması olupta bebeğini kucağına alan. evet düşük belirtisi olarak geçiyor ama. tamamen önlem amaçlı denilen bir kelime. rahim açılmadığı sürece düşük olmaz. o kahverengi lekelenmeler yoğun adet kanamasına dönmediği sürece de panik yapma. geçmiş olsun inşallah biran önce o lekelenmeler biter insanın moralini çok bozuyor allah yardımcın olsun canım :nazar::KK17:

bebeğin yazacaktım yanlışlıkla beğin yazmışım bebeğin gelişimine engel demek istedim cnm inş. benimle beraberdir bebeğim sağol yorumun için
:nazar:

kızlarr çoooook uykusu olan varmı uyumuş kalmışım koltuktaa 29 aylık oğlum var düştü sanıp sıçradım yerimden:KK53::KK53::KK53::KK53:

Eslaaya katılıyorum cok guzell anlatmis....
calisiyorsan rapor al....dinlenince geciyor
insallah progestan vermistir
eczaci o ilaci alirken bu ilac hayat kurtariyo demisti.. Allaha şukur gormedim daha kahveleri ama yinede önlem amaclı dinlen progestanin yoksa doktorunla telefonla gorusme imkanin varsa sor istersen ..canım benim gecicek insallah ama doktora danış yine de onun teşhisi çok daha dogru olur..:nazar:

canım çok dikkat et bol bol dinlen ayaklarını üşütmee sakın sağlıkla alacaksın inşallah kucagınaa:nazar:

teşekkürler arkadaşlar progestana bugün akşam başlıyorum size şunu söyleyeyim kesinlikle ilk aylarda en az 2 doktora görünün sabah 10 da devlet hast.de randevum vardı doktora kahverengilerin sebebini sordum direk çat diye o zaman düşük yapacaksın dedi nasıl moralim bozuldu ağladım en yakın arkadaşımı aradım o bana başka bir doktor önerdi özel tıp merkezinde bir de o baksın dedi saat 2 de ona gittim kesinlikle ne dış gebelik ne düşük tehliken var dedi hatta keseye bebek yeni girmiş 6 haftalıksın geç döllenmeyse 5 haftalıksın dedi progestanı tedbir amaçlı kullan ama her şey normal dedi kahverengi lekeler de hormonlarının yavaş çalıştığından kaynaklanıyor dedi sabah ki moralim düzeldi çok şükür ve doktrumu buldum artık sonuna kadar onla devam edecem inş. Rabbim hepimizin bbeğini korusun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :nazar:

X