2014 Kasım Anneleri

Hiç karmaşma tatlım..sana bişey dememiş ki doktor..kese göründü nasılsa..ben öncekilerde geç görmûştüm bebegide kalp atışınıda..bu haftalar görebilmekte normal gorememekte...biz gün saydığiımız için gecmiyo zaman...kesen normal kanaman yokk kafan rahat olsun dollenmen gec olmus olabiilir..ne demis alttan baksak herseyi goruruz...demek ki hersey yolunda...būnye meselesi...karındaki yag katmanları o anki gazın bile net gostermeyebilir..milimetrik bi bebek daha dūşūn..emin ol bi hafta daha zamani var demekki.....bir gun bile cok sey farkettiriyor biliyormusun ozellikle bu aylarda...

Tamam devlet hastanelerinin calisma sartlari daha agir ama nasil boyle pat diye hadi dusuk yapicaksin gule gule diyebiliyor bir hekim, el insaf!
Cok uzuldum yazdiklarinizi okurken. Diger hekimi bulmaniza da ayrica cok mutlu oldum. Gecmis olsun, umarim hep boyle guzel seyler duyariz.

Ben de Cuma gunu ilk doktor kontrolume gidicem, keseyi gorebilmeyi umut ediyorum. Insallah sizler gibi iyi haberler alirim ben de. Sabirsizlikla bekliyorum.

Kızlar biz bugün dra gittik 6 haftaligiz ve fasulyemi gördüm kalbini de dinledik çok güzel maşallah allahım devamını getirir inşallah ve bebeğim tekmiş agzim kulaklarimda resmen usg resmi elimde bakıp bakıp gülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1394470920067.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 67

Gozunuz aydin, harika haberler! :) Boyle guzel gelismeleri okudukca benim de moralim duzeliyor.
Darisi bizlerin basina!
Tekrar hayirli ugurlu olsun, bu guzel duygularin tadini cikarin :)

Benimde son adet tarihim 9 şubat. Ama tüp bebek olduğu için hafta konusunda kararsızım. Eğer Transfere göre hesaplarsak benim 5 hafta 3 günlük ama normale göre 4 hafta 1 günlük çıkıyor. Çarşamba doktora gideceğim. Net haftayı söyler heralde. ve inş keseyi görebilirim.. Sen nezaman gideceksin doktora?

Yarin gitcem canim ...tabikide gittiginde herseyi ogrenirsin merak etme insallah goruruz bnm dr alttan muayene ile goruruz dedi ama bakalim yarin neler olcak heyecan dorukta:)))

Bende sunk durumdayim Canim benimde Kese gorundu fakat olmasi gerektgnden biraz kucuk ve duzensiz.. Dr Beni de haftaya carsamba cagirdi.. bende 5+3 teym ve ikinci gebeligim.. ilknde mall atislari olusmamisti

Bende sunk durumdayim Canim benimde Kese gorundu fakat olmasi gerektgnden biraz kucuk ve duzensiz.. Dr Beni de haftaya carsamba cagirdi.. bende 5+3 teym ve ikinci gebeligim.. ilknde mall atislari olusmamisti

Belki gerektiginden küçük degildir haftasi kucuktur..
Yani benimoyle olmasi lazim kese gorunmuyosa.. senin de aynisindandir.. insallah bi iki haftaya guzel haberleri alabiliriz.. merak merak... :)

Gozunuz aydin, harika haberler! :) Boyle guzel gelismeleri okudukca benim de moralim duzeliyor.
Darisi bizlerin basina!
Tekrar hayirli ugurlu olsun, bu guzel duygularin tadini cikarin :)

Teşekkürler umarım siz de en kısa zamanda hayırlısıyla duyarsınız çok güzel bir duyguymus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım çook sevindim, maşallah sana da, bebişine de
Herşey hep böyle yolunda gider inşallah, darısı bizlere :)

inşallah hayırlı haber alırsınız isteyen herkese nasip olsun

kızlar bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydummmmmm :)) kan testi yapmıştık öncesinde,,bir haftada sadece 2 katı artmış ama dr bebeğimi gördükten sonra artık hcg nin artık önemsiz olduğunu söyledi sata göre 6+3..ama dr 5+6 olduğunu söyledi bebişimin çoooooooook mutluyummmm

Canım benm çok sağol icimi ferahlattin yaaa iyi ki varsin

Hadi hayırlı olsun canım çok şükür tebrik ederim seni

Canım bnm çok sevindim darısı başıma

carlaaaaaaa bebişimi gördüm,,pıt pıt atıyodu kalbi :))) çok korktum öncesinde hcg baktırmıştım 1 haftada sadece 2ye katlamış ağladım muayene olana kadar.. sonra dr karından baktı,,boş gebelik sandı.. bide vajinal bakalım dedi,,neyse hazırlandım dr bakmaya başladı,,,baktım dr ve hemşire gülüyolar :44: sonraaa baktımki ekranda bebişim ve kalp atışları... şok oldum ağladım sevinçten,,heleki duyunca kalbinin sesini heyecandan titremeye başlamdım bu kez... çok mutluyum canımmm 5+6 dedi dr bana,, sana kaç demişti dün tatlım???

Oh beeee çok şükür yaaa
Yok kese kucukmus bos yere uzduler canim yaà
çok sevindim canimmm hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…