2014 Kasım Anneleri

Selamlar. Bende Kasım annesiyim inşallah. Yaşım 35. İzmir'de oturuyorum. İkinci Çocuğuma hamileyim ve tahmini doğum tarihim 01.11.2014

bendede belirti yok bende araştırdım ne bileyim oğlumda canım çıkmıştı bundada aynı olacak korkusu var inşallah normal geçer :12 :
senle aynı gün dogurucazzzz

Ben yarin doktora gitcem acaba kese giruncekmi canim..sende durumlar ne dogumdasim

Beni 20 sinde çağırdı kalp atışları için; kistti 3 ayda atar vücut dedi. bebeğe etkisi olmaz dedi ?? ama düşük tehlikesine karşı iğne de verdi. endişelenmeyim diye çok soru sormuyorum da ne derse yapıyorumm:)

sağol canım tşk ederim
ben son gebeliğimde kayda gittim hemşire öncekiler düşmüş kesinleşince gel dedi gıcık,1. sinde doğum zamanı aradı sadece doğdu mu diye bende çoktan düştü dedim
benim ilk 2 sinde hiç aramadılar bile
Ben yarin doktora gitcem acaba kese giruncekmi canim..sende durumlar ne dogumdasim

ben 1 hafta daha beklicem sanırım şuanda kese görünür muhtemelen az daha buyuşun bebişimi görürüm belkii
aslında çok sbırsız bir insanım nasıl dayanıcam bilmiyorum gidince haber verr

Gideyim canim bakakim ne çiçek korku heyecan hepsi var bende :18: haftaya gitmek en msntiklisi aslında

Merhaba kızlar biz bugün ilk gebelik kontrolümüze gidicez ve çok heyecanlıyız.Babamızda ben de duramıyoruz ikimizde işteyiz ama durmadan birbirimizi arıyoruz sürekli belirtilerimin devam edip etmediğini soruyor canım kocam inşallah her şey yolundadır bebeğimi de kalp atışını da görebilirim. sizlerde durum neler?

Bu arada listeyi düzenleyen arkadaşım ben 30 yaşındayım ankarada yaşıyorum eklersen (listede ekliyim ama bu bilgiler eksikti )

Gideyim canim bakakim ne çiçek korku heyecan hepsi var bende :18: haftaya gitmek en msntiklisi aslında

bana kalsa bugun gidicemm acayip heyecanlıyım sanki ilk bebek
hani bulantı bişeyde yokyaa hamile gibi hissetmiyorum kendimi falza ayakta kalınca belim ağrıyor
normalde bugun kan vercektim yine ama hava çok soğuk yağmurlu oğluşumu çıkaramam dışarı
çok heyecanlıyımmmm
inşallah güzel haberlerle geleceksinnn sende

kistler önceleri büyüyor ama sonra kendiliğinden kayboluyor kaybolmasa da sezeryan sırasında büyüyen kisti alıyorlar korkma yani bebeğe etkisi yok

Kahverengi akıntısı olan varmi yatıyorum iki gündür az kalkıp is yapsam akıntım kahve rengine donüyor.. Boyle bisey yaşayan varmi

Biraz ayakta durunca bende de oldu haftasonu misafir falan derken hemen kahverengiye döndü ama ılık bir duş ve hemen jel kullandım düzeldi.

bu arada henüz hiç ikiz haberi yok değilmii
Yavrucuklarim adli arkadasimizin ikizz

Ayy inş csnim ya..endişesi bike guzrlm.yavrum saglikla benle olsunda inss

deli bu hastane çalışanları zaten dün beni zıvanadan çıkardılar
kızlar kesenizi gördükten sonra bekleme sürecine girin lütfen önce kesenin yerinde olduğundan emin olun lütfennn

Yavrucuklarim adli arkadasimizin ikizz

Ayy inş csnim ya..endişesi bike guzrlm.yavrum saglikla benle olsunda inss

yaaa ne güzel keseleri gördükçe haberleri gelir artık

Bende bir hastane calisaniyim ama ayy inş uarin görürümeendişeli bir bekleyiş

Bende bir hastane calisaniyim ama ayy inş uarin görürümeendişeli bir bekleyiş

sen alınma lütfennbende eskiden hastanede çalışordum kafayı yedirttiler bana istifa ettim
ama dün gerçekten delirdim rapor almam lazım diyorum 4 bebeğimi kaybettim diyorum yok anlaşamıyoruz bile bi tavır bi çalım bunlardan heyyttt dedim bee yeter sonra gittim özelden aldım

Ayyyyyy yüce Rabbime şükürler olsunnn
bak ben saba demiştim...
kısa zamanda hissediyorum diyeeee
çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin canımmmmm
Çok saol bebegimm yasa..hala inanamiyirum yarin ilk defa gitcem doktora tirsiyorum birazcik kesenmizi görürüz inss aminnn canimm inş iinş

İste böle calisanlar yüzünden devlet hastaneleri kotu oluyor...hak veriyorum sana canim..

İste böle calisanlar yüzünden devlet hastaneleri kotu oluyor...hak veriyorum sana canim..

ya bide servise çıktım profları benim dr um anlatıyom ordaki uzmanmıdır nedir ona oda diyo ki nerden biliyorsun hamile old dedim test yaptım şimdi de aşağıda kan verdim kim sana kan ver dedi diyo gerzek
raporu başka bi sebepten veremiyorlarmış o zaman açıklama yap biz veremiyoruz özele gidiin diye ne uğrastırıyon beni
rapor veremiyor diye yatış kararı verdiler benim için durduk yere hastanede yatacaktım
bide kadının biri erken doğum yaptı 5 aylık getirdi beklediğim yere açtı üstünü gördüm bide yaşıyo bu yaa diyo getiren çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…