2014 Kasım Anneleri

Yok artik yasa..ole bir bebek.kuvezde olmasılazimmm orasi nasip bir hastaneymis ole Tımarhane gibib:18:

erzurumun üniversite hastanesi bencede tımarhane orası dr um orada diye gidiyorum mecburrr

Bende üni hastanesinde cakisiyorum ve doktorumda ayni yerde prof simdilik ona ggideceğim tehlikeli zamanlari atlatalim bende özel düşünüyorum acikcasi..

Bende üni hastanesinde cakisiyorum ve doktorumda ayni yerde prof simdilik ona ggideceğim tehlikeli zamanlari atlatalim bende özel düşünüyorum acikcasi..

sana davranışları daha farklı olur bence devam et özelin imkanları bazen yetersiz olabiliyor malesef:26::26:

benimde ilkinde hiçç yoktuu bunda fena gittimmm bulan bulan bayılıcammm çokk şanslısınnn

insallah tez zamanda kesilir seninde bulantilarin. valla cok korkuyorum zor ve bulantisi cok hamilelikten. insallah sonradan baslamaz.ben ilkinde cok mide gazi problemi yasamistim. o da 8. haftada falan baslamisti. bakalim bunda nasil olacak

Kızlar biz ebe ve aile hekimi yönünfen çok şanslıyız bugün oğlumun aşısı vardı ebe aradı aç gelde senin de tahlillerini yapalım diye gittikte oğluşuma 3 tane aşı oldu bendende 3 tüp kan aldılar sonuçları çok merak ediyorım en çokta değerim artmış mı onun merakındayım

Merhaba arkadaslar bi sorum olacak folik asitten baska ilac vitamin herhangi bisi verdimi doktorunuz ben hic balik yiyemem de omega 3 kullanan varmi

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tünaydın kızlarr...
Okuyorum ama yazamadım bir türlü...Yeni hamile haberlerine çok mutlu oldum... Bu ayın sonuna kadar daha çok artacak sayımız sanırım...

Yaa kızlar dün sabah uyurken hapşurdum ve o anda rahmime bıçak saplandı sandım. Dizlerimi karnıma çekmiş ve sağ tarafıma dönük uyuyordum. Hapşurunca nefesim kesildi ağrıdan Kuzularıma bişey olmuştur diye çok korkuyorum Çarşambaya randevum var .. Daha ne kese gördüm ne yeni bir hcg sonucum var. Çok tedirginim. İkiz demişti ilk sonucuma göre doktor ama şuan ne durumda onu bile bilmiyorum :18::18::18:

Eki Görüntüle 1013793

Ogluşumun resmi yükleyebildim mi bakalım

Canım çok tatlı bir oğlun varmış. Maşallah size.. Yeni bebişinde oğlun gibi tatlı olur inş. Buarada kalp atışlarını görmüşsün hayırlı olsun çok sevndim. DArısı bize olur inş...

Kizlar bende kasim annesi olcam kismetse 16 kasim :) benide araniza alirmisiniz...

Canım hoşgeldin.Doğum tarihlerimiz arasında bir gün var. Adet tarihin neydi senin?

bu arada henüz hiç ikiz haberi yok değilmii

Doktor ilk değerime göre bana ikiz gibi demişti ama sonra hiç hcg baktırmadğım için durumum ne bilmiyorum. Ama ben topikte görmüştüm kesesini gören bi kaç tane ikiz annesi

Kızlar dualarınızı bekliyorum ilk defa dr a gidicem umarım kese gözükür bebiş iyidir

Allahım bu kez nasip ederse 11 kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah

yalnız benim şöyle bi problemim var sarı renkte akıntım oluyor ne çok katı ne çok sıvı acaba sizlerde durumlar nasıl, şimdiden tşkler bu arada bugün 4+6 günlüğüz

hayırlı olsun bitanem bebişim seninle aynıyız 4+6 11 kasım doğum zamanı sarı akıntı olmuyo bende ama sarı akıntı mantar olabilir bi doktoruna danış ben ilk kontrolümü 17 martta aldım gittin mi sen?

evet hayatım aile hekimin kimse ona git kayıt yapman lazım sonra aşı falan öyle şeylere çağırıyorlar kontollere falan seni takip ediyorlar yani

evet bildirmen gerekiyor, 16. haftada tetenoz aşısı vuruorlar 4 hafta sonra tekrar(doğumdan sonra bunu 5e çıkarırsan ömürlük tetenoz oluyor)

ben gecen hemşiremi aradım hamileyim ne zaman kayda geleyim dedim kalp atışını duyunca dedi ilk bebeğimde kapıya gelmişlerdi

Teşekkür ederim kızlar, ben özele gidiyorum ama bildirilmemiş sanırım, tel.açan falan olmadı.
Bi sorum daha var, ben bundan 3-4 yıl kadar önce oturduğumuz ilçe de sağlık ocağı aşı kartı verip, belli aralıklarla 5 kere tetenoz aşısı yapmıştı.
Hatta o zamanlar doğumda seni koruyacak falan demişlerdi. Şimdi ben aşı kartımı arıyorum. Bu durumda benim tekrar aşı olmam gerekecek mi kii

Canım benim de aynı çok yoğun olmayan ama renki çokta koyu olmayan sarı akıntım vardı, doktor alttan baktı, çok hafif enfeksiyon belirtisi ama ilaca gerek yok, bol su iç zamanla düzelir dedi, ki öylede oldu. Eğer düzelmezse aksatmadan görün doktora mutlaka...

bende inşallah 15 martta gideceğim, o zaman sorarım evet canım en son geçen çarşamba betahcg artışı için gitmiştim dr bu hafta için çarşamba gel keseyi görelim dedi bende cumartesi gideceğim iş yerinden zırt pırt izin almak olmuyor bi de kimsenin haberi yokken

bende bol su tüketeyim o zaman sağol canım dr ada sorarım artık bakalım ne diyecek :26:

Canım bebişin hayırlı olsun.. bizim de doğum de günümüz 11kasım gözüküyor..
Benim de aynı lekelenme var fakat bebişim tüp bebiş dr. Takibindeyim birsürü iğne ve ilaç kullanıyorum.progestan kapsül var vajinal o yapıyor. Bu gibi Kullandığın ilaç var mı ?

senin önde randevun inşalkah gitmişken bebişide görürsün ilk bebeğin mi tatlım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…