ya bide servise çıktım profları benim dr um anlatıyom ordaki uzmanmıdır nedir ona oda diyo ki nerden biliyorsun hamile old dedim test yaptım şimdi de aşağıda kan verdim kim sana kan ver dedi diyo gerzek
raporu başka bi sebepten veremiyorlarmış o zaman açıklama yap biz veremiyoruz özele gidiin diye ne uğrastırıyon beni
rapor veremiyor diye yatış kararı verdiler benim için durduk yere hastanede yatacaktım
bide kadının biri erken doğum yaptı 5 aylık getirdi beklediğim yere açtı üstünü gördüm bide yaşıyo bu yaa diyo getiren çocuk
Yok artik yasa..ole bir bebek.kuvezde olmasılazimmmorasi nasip bir hastaneymis ole Tımarhane gibib:18:
erzurumun üniversite hastanesi bencede tımarhane orasıdr um orada diye gidiyorum mecburrr
Bende üni hastanesinde cakisiyorum ve doktorumda ayni yerde prof simdilik ona ggideceğim tehlikeli zamanlari atlatalim bende özel düşünüyorum acikcasi..
benimde ilkinde hiçç yoktuu bunda fena gittimmm bulan bulan bayılıcammmçokk şanslısınnn
tatlım benim ilk gebeliğimde Hiç bir belirtim yoktu bulantım olduğu 3-4 dür maşallah 1 yaşında oğlum varYok işte hiç bir Belirtim yok bulantı tiksinme sadece uyuyorum bol bol o kadar
Kizlar bende kasim annesi olcam kismetse 16 kasim :) benide araniza alirmisiniz...
bu arada henüz hiç ikiz haberi yok değilmii
Kızlar dualarınızı bekliyorum ilk defa dr a gidicem umarım kese gözükür bebiş iyidir
hayırlı olsun bitanem bebişim seninle aynıyız 4+6 11 kasım doğum zamanı sarı akıntı olmuyo bende ama sarı akıntı mantar olabilir bi doktoruna danış ben ilk kontrolümü 17 martta aldım gittin mi sen?Allahım bu kez nasip ederse 11 kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah
yalnız benim şöyle bi problemim var sarı renkte akıntım oluyor ne çok katı ne çok sıvı acaba sizlerde durumlar nasıl, şimdiden tşklerbu arada bugün 4+6 günlüğüz
evet hayatım aile hekimin kimse ona git kayıt yapman lazım sonra aşı falan öyle şeylere çağırıyorlar kontollere falan seni takip ediyorlar yani
evet canım malesef ;((
Ama benim sağlik ocagim sagolsun ne zaman hamile kalsam ariyorlar..gittigim özel hastane doktoru tarafından sisteme hamile diye giriyorlar sağlik bakanligi zorunlu tutmus artik...Onlar beni ariyorlar...Bu seferkinde beni aramislar duymamisim esimi aramislar yok esiniz hamile mi? Kocama aman 14 subati bekliyim hamileligimi o gun hediye olarak aciklicam desen gitti sūrpriz hahaha))
evet bildirmen gerekiyor, 16. haftada tetenoz aşısı vuruorlar 4 hafta sonra tekrar(doğumdan sonra bunu 5e çıkarırsan ömürlük tetenoz oluyor)
Canım normalde özel hastaneler saglık ocaklarına bildiriyor ama bazen bildirmeyenlerde oluyormus..
benımkıde bildirilmemiş mesela yakın arkadasımla aynı ay hamıle kalmıs olduk o gıtıdıp kaydını yaptırmıs benıde söylemıs
aıle hekımı benı beklıyor ama henuz gıtmedım..uygun bı zamanda gidip kaydımı yaptırcam..
aşı kartı hazırlayıp verıyorlar..
sende gidip kaydını yaptırabılırsın yanı
ben gecen hemşiremi aradım hamileyim ne zaman kayda geleyim dedim kalp atışını duyunca dedi ilk bebeğimde kapıya gelmişlerdi
Allahım bu kez nasip ederse 11 kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah
yalnız benim şöyle bi problemim var sarı renkte akıntım oluyor ne çok katı ne çok sıvı acaba sizlerde durumlar nasıl, şimdiden tşklerbu arada bugün 4+6 günlüğüz
bende çarşamba sabahı ilk kez gidicemm inşaALLAH BENİMDE KESE GÖZÜKÜRRR
hayırlı olsun bitanem bebişim seninle aynıyız 4+6 11 kasım doğum zamanı sarı akıntı olmuyo bende ama sarı akıntı mantar olabilir bi doktoruna danış ben ilk kontrolümü 17 martta aldım gittin mi sen?
Canım benim de aynı çok yoğun olmayan ama renki çokta koyu olmayan sarı akıntım vardı, doktor alttan baktı, çok hafif enfeksiyon belirtisi ama ilaca gerek yok, bol su iç zamanla düzelir dedi, ki öylede oldu. Eğer düzelmezse aksatmadan görün doktora mutlaka...
Allahım bu kez nasip ederse 11 kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah
canım bende çarşamba gidiyorum, inş.ikimizde güzel haberlerle geliriz :)
senin önde randevun inşalkah gitmişken bebişide görürsün ilk bebeğin mi tatlım bubende inşallah 15 martta gideceğim, o zaman sorarım evet canım en son geçen çarşamba betahcg artışı için gitmiştim dr bu hafta için çarşamba gel keseyi görelim dedi bende cumartesi gideceğim iş yerinden zırt pırt izin almak olmuyor bi de kimsenin haberi yokken
bende bol su tüketeyim o zaman sağol canım dr ada sorarım artık bakalım ne diyecek :26: