kızlar bu günlerde ayıptır söylemesi kabız olan varmı yaa ben çok kötü oldum neden acaba hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf ama sormak zorunda kaldım......
Merhaba kızlar, acaba hamile miyim bilmiyorum. Son 3 aydır ayın 6sında adet olurdum, ama bu ay olmadım 4 gün geçti acaba hamile miyim onu düşünüyorum. 2,5 yaşında bir oğlum var ayrıca. 2.çocuk olduğu için midir nedir ay yarın hemen bi test alayım bakayım diye de bi merak yok :) birkaç gün daha bekleyip doktora gideceğim. Sizlere de hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum
evet hayatım aile hekimin kimse ona git kayıt yapman lazım sonra aşı falan öyle şeylere çağırıyorlar kontollere falan seni takip ediyorlar yaniKızlar bi sorum var, yardımcı olursanız sevinirim :)
Hamile olduğumu sağlık ocağı, aile hekimliği vs.bildirmem gerekiyor mu? Bu tarz seyler okumuştum da bilgim yok malesef
Kızlar bi sorum var, yardımcı olursanız sevinirim :)
Hamile olduğumu sağlık ocağı, aile hekimliği vs.bildirmem gerekiyor mu? Bu tarz seyler okumuştum da bilgim yok malesef
bildiğim kadarıyla kahverengi akıntı normal değildir.. bol boll uzan yorma kendini su iç geçmezse druna git,için rahat ederKahverengi akıntısı olan varmiyatıyorum iki gündür az kalkıp is yapsam akıntım kahve rengine donüyor.. Boyle bisey yaşayan varmi
ayyy evet yaa bende de oluyor şu aralar.. çok kötü tutamıyorum dahamileliğimi öğrenmeden önce başlayan ve hamilemiyim dedirten bi geğirme problemim vardı. hala devam ediyor. halam da böyleymiş hamileliklerinde. tiksinme gibi bi durum yok. sadece geğirme. sizde de var mı? daha önce hiç duymadım da başkasından ....
evet bildirmen gerekiyor, 16. haftada tetenoz aşısı vuruorlar 4 hafta sonra tekrar(doğumdan sonra bunu 5e çıkarırsan ömürlük tetenoz oluyor)Kızlar bi sorum var, yardımcı olursanız sevinirim :)
bu arada dün akşam kan verdim 4 gün kala 39 değerim
ben gittim canımkesemi gördüm ağrı fazlalığı, kist falan var diye, iğne yazdı... bugün ilk iğnemi de vurdurdum..
Gunaydin hanimlarrrbelirtiler konuşulmuş bendede gmhhicbirsey yok maşallah cin gibiyim yani dun akşam aradtirma ysptim herkeste belirti olacak diyebbirşey yokmuş..boşa endisekenmisimm...sizlerden nbr kizkar
Benim de ilk hamileligimde hic bulantim olmadi. Bunda da yok. Icini ferah tut. Bende de sadece uyuma istegi var. Hep iyi dusunelim iyi seylerle karsilasalim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hayırlı olsunnn
ben gecen hemşiremi aradım hamileyim ne zaman kayda geleyim dedim kalp atışını duyunca dedi ilk bebeğimde kapıya gelmişlerdi