2014 Kasım Anneleri

kızlar bu günlerde ayıptır söylemesi kabız olan varmı yaa ben çok kötü oldum neden acaba hamileliktenmi acaba ne yapmam lazım yumuşatmak için biraz tuhaf ama sormak zorunda kaldım......

canım aynı sorunu bende yasıyorum hatta ben hamıle oldugumu ögrenmeden 3-4 gun önce basladı

ve vucudumda bı tuhaflık oldugunu hısetmıstım meger buda belırtıler arasında varmıs: ))

kayısı yiyorum ve bol su ıcerek durumu halletmeye calısıyorum..

gecen gun resmen hıc bısey fayda etmedı zeytın yagı ıcmek zorunda kaldım cok ıgrenctı..

Merhaba kızlar, acaba hamile miyim bilmiyorum. Son 3 aydır ayın 6sında adet olurdum, ama bu ay olmadım 4 gün geçti acaba hamile miyim onu düşünüyorum. 2,5 yaşında bir oğlum var ayrıca. 2.çocuk olduğu için midir nedir ay yarın hemen bi test alayım bakayım diye de bi merak yok :) birkaç gün daha bekleyip doktora gideceğim. Sizlere de hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin diyorum

Canım bi idrar testi yapsana sabah, ben bile çatladım suan meraktan :)
İnş.hamilesindir :)

Kızlar bi sorum var, yardımcı olursanız sevinirim :)
Hamile olduğumu sağlık ocağı, aile hekimliği vs.bildirmem gerekiyor mu? Bu tarz seyler okumuştum da bilgim yok malesef

Hamile olduğumu sağlık ocağı, aile hekimliği vs.bildirmem gerekiyor mu? Bu tarz seyler okumuştum da bilgim yok malesef
evet hayatım aile hekimin kimse ona git kayıt yapman lazım sonra aşı falan öyle şeylere çağırıyorlar kontollere falan seni takip ediyorlar yani

evet canım malesef ;((
Ama benim sağlik ocagim sagolsun ne zaman hamile kalsam ariyorlar..gittigim özel hastane doktoru tarafından sisteme hamile diye giriyorlar sağlik bakanligi zorunlu tutmus artik...Onlar beni ariyorlar...Bu seferkinde beni aramislar duymamisim esimi aramislar yok esiniz hamile mi? Kocama aman 14 subati bekliyim hamileligimi o gun hediye olarak aciklicam desen gitti sūrpriz hahaha ))

Kahverengi akıntısı olan varmi yatıyorum iki gündür az kalkıp is yapsam akıntım kahve rengine donüyor.. Boyle bisey yaşayan varmi
bildiğim kadarıyla kahverengi akıntı normal değildir.. bol boll uzan yorma kendini su iç geçmezse druna git,için rahat eder

ayyy evet yaa bende de oluyor şu aralar.. çok kötü tutamıyorum da geçici bir durumdur bence

evet bildirmen gerekiyor, 16. haftada tetenoz aşısı vuruorlar 4 hafta sonra tekrar(doğumdan sonra bunu 5e çıkarırsan ömürlük tetenoz oluyor)

Canım normalde özel hastaneler saglık ocaklarına bildiriyor ama bazen bildirmeyenlerde oluyormus..

benımkıde bildirilmemiş mesela yakın arkadasımla aynı ay hamıle kalmıs olduk o gıtıdıp kaydını yaptırmıs benıde söylemıs

aıle hekımı benı beklıyor ama henuz gıtmedım..uygun bı zamanda gidip kaydımı yaptırcam..

aşı kartı hazırlayıp verıyorlar..

sende gidip kaydını yaptırabılırsın yanı

günaydıınnnnnnnn
ben bugünde uyuyamadımmm normal zaman olsa gözümü açamammm şimdi rapor aldım 2 gün kim gitcek işe dimi ama

bu arada dün akşam kan verdim 4 gün kala 39 değerim

ben gittim canım kesemi gördüm ağrı fazlalığı, kist falan var diye, iğne yazdı... bugün ilk iğnemi de vurdurdum..

HEHHH dimii yaaa ben hiçbişi hatırlamıyorum resmen dün ne yediğimi bilmiyorum ya
bende gördüm keseyii ctesii günüü pazrteside kalp atışlarını duyarız inşallahh
bi problem falan olurmuymuş tatlım kistten ağrıların azalmıştır inşallahhh birazz

ben gecen hemşiremi aradım hamileyim ne zaman kayda geleyim dedim kalp atışını duyunca dedi ilk bebeğimde kapıya gelmişlerdi

Gunaydin hanimlarrr belirtiler konuşulmuş bendede gmhhicbirsey yok maşallah cin gibiyim yani dun akşam aradtirma ysptim herkeste belirti olacak diyebbirşey yokmuş..boşa endisekenmisimm...sizlerden nbr kizkar

Gunaydin hanimlarrr belirtiler konuşulmuş bendede gmhhicbirsey yok maşallah cin gibiyim yani dun akşam aradtirma ysptim herkeste belirti olacak diyebbirşey yokmuş..boşa endisekenmisimm...sizlerden nbr kizkar

bendede belirti yok bende araştırdım ne bileyim oğlumda canım çıkmıştı bundada aynı olacak korkusu var inşallah normal geçer :12 :
senle aynı gün dogurucazzzz

Son düzenleme:
Benim de ilk hamileligimde hic bulantim olmadi. Bunda da yok. Icini ferah tut. Bende de sadece uyuma istegi var. Hep iyi dusunelim iyi seylerle karsilasalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde ilkinde hiçç yoktuu bunda fena gittimmm bulan bulan bayılıcammm çokk şanslısınnn

merhaba hayırlı olsunnn

ben gecen hemşiremi aradım hamileyim ne zaman kayda geleyim dedim kalp atışını duyunca dedi ilk bebeğimde kapıya gelmişlerdi

sağol canım tşk ederim
ben son gebeliğimde kayda gittim hemşire öncekiler düşmüş kesinleşince gel dedi gıcık,1. sinde doğum zamanı aradı sadece doğdu mu diye bende çoktan düştü dedim

kalp atışı duyanlara kese görenlere maşallah gözünüz aydın kızlarrr darısı bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…