2014 Kasım Anneleri

tek istediğim herşey yolunda gitsin inan,, çok heyecanlıyım ama dolu dolu yaşayamıyor insan sevinicinii bişeyler iyice belli olmadan

Eveet katılıyorum canım kalp ve şeklini görmek için sabırsızlıkla bekliyorumm ne güzel seninki şekillenmeye başlamış benimki daha belli değil takvime göre

Kıslaar bişey sorucam
Şuan ki uyuma pozisyonlarınız nedir
Sırtüstü yatıyorum ama uyuyamayınca yan dönüyorum yan dönünce ya agrim başlıyo ya da endişe
o olmazsa o ....
sizlerde durum nasıllll

bende kasım annesiyim 1.bebeğim inşallah 14 kasım dediler ve afyonda yaşıyorum 27 yaşındayım :)

Hoşgeldin canım, hayırlı olsun :)
Bende Kasım 14 görünüyorum, bakalım kısmet, sağlıkla alırız kucağımıza inşallah :)

Sana da çocuklarınada maşallah canım, 3.de kucağına almak nasip olur inşallah.
Yaşın sebebeiyle zorlanmışsındır ama onlar büyüyünce bütün o zorluklar silinmiştir eminim.
Ağzı olan konuşuyor, herkes her yorumu yapıyor, hemde kolaylıkla ve karsıda ki yıpranır mı diye düşünmeden...

Ben ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim kan pıhtılaşması yüzünden, doktora sebebini öğrenelim, önlem alalım dediğimde 2.düşükle sonuçlanırsa o zaman bakarız dedi. O an başımdan kaynar sular döküldü sanki, dedim ne kolay dökülüyor bazı insanların ağzından kelimeler...
Şimdi hergün iğne olarak devam ettiriyorum hamileliğimi, Rabbim inşallah bu sefer nasip eder kucağımıza almayı... Gözüme bile görünmüyor zorluğu, keske daha erkenden anne olmak isteseymişim diyorum şimdi...
Boş konuşup duranları takmamak gerek, hele ki su saatten sonra...

Eki Görüntüle 1013793

Ogluşumun resmi yükleyebildim mi bakalım
maşallah ogluşuna pek tatlııııı

Oğlum tüm Kasım 2014 bebislerini öpüyooooorrrrr
bizde onu öpüyoruzz
Kıslaar bişey sorucam
Şuan ki uyuma pozisyonlarınız nedir
Sırtüstü yatıyorum ama uyuyamayınca yan dönüyorum yan dönünce ya agrim başlıyo ya da endişe
o olmazsa o ....
sizlerde durum nasıllll

ben hayatım boyunca sırt üstü gerekmedikçe yatamam sag sol yüzükoyun hep oyle yatıyorum

Sanada hayırlı olsun canımm inşallah sağ saglim alırız hep beraber :)

slm kızlar bebgın muhtemelen dogum tarihini son adet tarihinin ilk gününe göre mi yazıyorsunuz

Kızlar gebelik sutyeninden haberiniz var mı hem göğüslerin hatlarını koruyormuş hemde akşam çıkarma gereği yokmuş yani yatılabiliyormuş bu konuda fikriniz var mı nerden bulabiliriz:26:

slm kızlar bebgın muhtemelen dogum tarihini son adet tarihinin ilk gününe göre mi yazıyorsunuz

Canım herhangi bir siteden sat yazıyosun o da muhtemel bebişin geleceği günü yazıyor sağlıklı gebelikler

teşekürler kızlar 27 ekime denk geliyor ben 6hafta +5 günlük hamişim çok yeni önümüzde çok zaman var inşallah zaman cabuk gecerde bebişlerimiz kucagımıza alırız

İzmir dogum tarihi 11. 11.2014. Yas 37 ikinci bebegim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doğru haklısnz canm bu haftalar çok fergin geçiuo..allahım hepimizi selamete çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…