2014 Kasım Anneleri

ben folic 1kullanıyorum canım :) progestan coraspin ve iğnede kullanıyorum buarada. belki haftaya vitamin verir dr.um :

Anladım tatlım bende progestan folibol ve bebek aspirini kullanıyorum elevit verdi ama folik asit bitince başla ona dedi senin pıhtılaşma sorununvar sanırım Allah yardımcın olsun Doğumdaşım

keyfini çıkarıyorum vallahi soylediği an çok üzüldüm ama ona ne degilmi ben dogurcam ben buyutcem ben bakıcam onunda cocugu var 2 tane kocaman 3. ye hamile kalmış aldırmış ne meraklı

keyfini çıkarıyorum vallahi soylediği an çok üzüldüm ama ona ne degilmi ben dogurcam ben buyutcem ben bakıcam onunda cocugu var 2 tane kocaman 3. ye hamile kalmış aldırmış ne meraklı

aldırmanın günahını bilmiyo galiba korunsaydın o zaman çok kızıyorum böylelerine yıllarca çocuk isteyen var olmayan var bunlar nasıl kıyarlar Allahın verdiği canı nasibi nasıl alırlar

Anladım tatlım bende progestan folibol ve bebek aspirini kullanıyorum elevit verdi ama folik asit bitince başla ona dedi senin pıhtılaşma sorununvar sanırım Allah yardımcın olsun Doğumdaşım

sağol tatlım :) evet aynı günümüzde pıhtılaşma yok benim, dr önceki kaybımdan dolay verdi önlem olsun diye şanslısın iğne yapmıyosun bi yakıyo beni varyaaa anlatamammm.. folic 12. haftadan sonra bırakılıyor diye biliyorum bende,,, pazartesi sorayım doktora

aldırmanın günahını bilmiyo galiba korunsaydın o zaman çok kızıyorum böylelerine yıllarca çocuk isteyen var olmayan var bunlar nasıl kıyarlar Allahın verdiği canı nasibi nasıl alırlar

aldıralı çok oldu kadın 54 yaşında suanda gençken yapmış banada aldır bebeğini dedi manyak ben yapamam zaten istiyordum yalan değil

Ayak bağı olur mu hiç candır onlar can evin neşesi, huzuru, bereketi, meleği İnşallah hepimize nasip olur sağlıkla hayırlısıyla mis kokulu bebişler gelsin dolsun buralar

aynen yaa bazen oğlumla zor anlar yaşıyorum hatta suanda boğazımdaki kolyeyi çekip nesef almamı zorlasada hayat onunla güzel yahuuu zaten bebek kokusunu yumuk yumuk elleri çok özledim gece uykusuzlukları falan vız geliyor tabi suaanki düşüncem

ne güzel sen tecrübelisin de ben napacam bakalım oldum olası bebeklere bayılırım ama bakımını hiç bilmem uzaktan sevmek güzeldi başkalarınınkini şimdiye kadar kendi çocuğunu sevmek büyütmek apayrı çok değişik yüce ve güzel duygu tabi neyseki annemle aynı apartmandayım yardım eder sağolsun

Yok canım gorunmedim.ilk defa gidicem nasip ise bende kanama falan yok.inşallah sağlıcakla kulağımıza aliriz bebislerimizi .
kimileri diyor bulantı varsa kalp atisi duyabiliyor diye gideyim olmadı diğer hafta duyariz inşallah.vajinada da baktirabilirim ben

çok şanslısın inan bana bebeğini buyuturken tecrübeye sahip oluyorsun sunu demem lazım her anın keyfini çıkart gerçekten mükemmel bişey annelik

kızlar doktora gittim geldim ama mercimeğim görünmedi henüz karnımdan ultrasondan baktı daha erken dedi doktor alttan muayene de ben istemedim önümüzdeki perşembeye kaldı:26:

inşallah evet bazıları bulantı varsa sağlıklı diyo ben d eduydum ama genelleme yapılmamalı bir arkadaşımın hiç bulantı baş dönmesi vs.olmadı sağlıklı doğdu genel geçer değil yani

Tamam tatlim paylaşmam mi hiç. seviyorum bu topigi güzel dostluklar kuruluyor

kızlar doktora gittim geldim ama mercimeğim görünmedi henüz karnımdan ultrasondan baktı daha erken dedi doktor alttan muayene de ben istemedim önümüzdeki perşembeye kaldı:26:

daha erken ama sana kaç haftalık dedi doktor keseyi gördüyse iyi bekleriz yeter ki sağlıklı olsunlar inşallah

inşallah evet bazıları bulantı varsa sağlıklı diyo ben d eduydum ama genelleme yapılmamalı bir arkadaşımın hiç bulantı baş dönmesi vs.olmadı sağlıklı doğdu genel geçer değil yani

Bakalım yarışan sonra belli olacak inşallah hayirlisi olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…