2014 Kasım Anneleri

Günaydın kızlar, ben de Kasım annesi olacağım inşallah. Hamileliğimi dün öğrendim. İnşallah hepimiz sorunsuzbir hamilelik geçirip sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

günaydınlar hamişler
benim de ilk bebeğim olcak
çok heyecanlıyım
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Günaydın kızlar, ben de Kasım annesi olacağım inşallah. Hamileliğimi dün öğrendim. İnşallah hepimiz sorunsuzbir hamilelik geçirip sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Arkadaslar hepiniz hoş geldiniz,
ne güzel her gün büyüyoruz, bu zorlu süreci birbirirmizin tecrübelerinden yararlanıp beraber atlatıcaz inşallah.
Kucağımıza almak nasip olsun inşallah hayırlısıyla
Bu arada bilgilerinizi yazında listede sizlerinde adınız olsun

Canım gözün aydın Öyle hemen en baştan ümitsizliğe kapılmak yok.
3 düşük diyosun, sebebi arastırıldı mı? Benimde ilk gebeliğim malesef düşükle sonuçlandı, sebebi ise kan pıhtılaşması.
O yüzden her gün iğne vurunuyorum kan sulandırıcı. Bu sefer daha ümitliyim arkadaslarında sayesinde, ama korkum her zaman ağır basıyor.
Stres-sıkıntı dahada zarar bizlere, o yüzden hayırlısını isteyip ümitle beklicez, çok şükür ki hepimiz hamile kalabilmişiz, mutlaka devamı gelecektir.
Bu arada ağrıları hepimiz yasıyoruz, doktorlar normal olduğunu söylüyor, bol bol dinlenmek gerek.
İnşallah kucağına almak nasip olur :)

selam kızlar nasılsınız,

gecmişi oku oku yeni bitirdim : ))

ben dün gece ağrıyla uyandım sanki rahmimi büküyorlardı gibi tuhaf bir agrıydı 5 dakıkada bir gidip gelen ve sonra gecti.

Çok korktum bişey oluyor sandım,hala daha korkuyorum neden gece o agrıyla uyandım acaba diyorum..

sizlerede böyle oluyor mu ya da tecrubeli olan arkadaslar fikirlerinizi paylasır mısınız benimle.

kızlarrrrr ççookkkkk sevinçliyim sabah 7.40 dan beri uyanığımmmm uyuyamıyorummmmm
sabah test yaptım aslında klomen kullanmama rağmen pek umutsuzdum bu ay adet belirtilerimi yaşadığım için(normalde hiç yanılmam hislerimde) ama yanıldığıma çokk sevindimm
bu 4. hamileliğim 5. bebeğim(en sonuncular ikiz) henüz hiç birini kucağıma almak nasip olmadı
çoğumuzun durumu bu şekildeymiş inş Rabbim kucağımızı boş bırakmaz bu sefer
sadece eşimin haberi var ben haberi yaymak için çıldırıyorum ama bu kez söylemicem kimselere sadece sizz şimdilikDDDDDDDDDDD
kan uyuşmazlığı ve kanama pıhtılaşma bozukluğu var. iğneye geçicem kısa sürede,coraspin kullanıyorum,dekort kullanmaya başlıcam birde
yaş 28--1. bebek-- iş nedeniyle Erzurum İzmirliyim sat:11 şubat--bat:13 mart
hepinizi öperim Rabbim bebişlerimizi korusun kucağımıza aldığımız günleri göstersin sağlıkla inş

canım oluyor bunlar bendede kasık agrıalrı oluyor benım ıkınci cocugum olucak kısmetse ılkındede oldu 7.haftaya kadar fln olucak bunlar merak etme

hayırlısı olsun güzel olumlu paylaşımlarımız olsun hıcbırımzıde olumsuz bırsey olmasın ınsallah yarın kanda baktır sende bende yenılıycem yarın testımı

canım oluyor bunlar bendede kasık agrıalrı oluyor benım ıkınci cocugum olucak kısmetse ılkındede oldu 7.haftaya kadar fln olucak bunlar merak etme

Ebru cok tesekkür ederim içimi rahatlattın inan,benim ilk bebeğim olacagı için fazla bilgisiz ve endişeliyim sanırım.

allah saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsin insallah

kızlar bırsey sorucam keseyı görmemıs yenı hamıle olduğunu öğrenenler cinsel ılıskı konusunda napıyosunuz devammı aramı

tebrıkler canım rabbim saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın,

bizde eğer hamile kalırsam kimselere söylemeyız dıyorduk öğrenınce pozıtıf oldugunu saniyeler içinde herkes birbirine söylemiş ve duymayan kalmadı

rabbim hepimizi nazarlardan korusun insallah

kızlar bırsey sorucam keseyı görmemıs yenı hamıle olduğunu öğrenenler cinsel ılıskı konusunda napıyosunuz devammı aramı

Canım bende henüz keseyı görmedim persembe eger nasıp olursa görmeye gidicez..

İlişki konusuna gelince ara verdik zaten bısey olacak korkusuyla eşim bile yaklaşmıyor yapmak istemiyor.

hayırlısı olsun güzel olumlu paylaşımlarımız olsun hıcbırımzıde olumsuz bırsey olmasın ınsallah yarın kanda baktır sende bende yenılıycem yarın testımı

henüz teste gitmedim canım sabah test yaptım şimdilik yarın giderim diye düşünüyorum bi konuşalım dr la iğnelere hemen başlamalıyım

valla bizim uzunnn bi süre araa

canım daha öncekileri söyledim herkes bi yorum yapıyo artık söylemicem 3 ay bitene kadar

Ayyyyy güzel anneciklere be onunların minicik meleklerine günaydın hergün biraz daha birlikte nüyüyoruz çok şükür:)

aslında haklısın canım birden bire etrafındaki herkes doktor kesılıyor yorum yapıyor herseye karısıyor

bende rahatsızım bu durumdan.

Kızlar benim günde bir kere sağ kasığımda bi srğirme oluyo çok bariz belli bi şekilde ilk gebeliğimde de oluyoDu iyi bişey bebeğim büyüyo diyorum ama sizdede oluyo mu kızlar seğirme?

aslında haklısın canım birden bire etrafındaki herkes doktor kesılıyor yorum yapıyor herseye karısıyor

bende rahatsızım bu durumdan.

bizimkiler daha fazlası oluyorlar canım o yüzden bu zmanları daha sakin geçirmek istiyorum gerçi kocam yetiyor sağolsun ama

Kızlar benim günde bir kere sağ kasığımda bi srğirme oluyo çok bariz belli bi şekilde ilk gebeliğimde de oluyoDu iyi bişey bebeğim büyüyo diyorum ama sizdede oluyo mu kızlar seğirme?

bende seğirme değilde bildğin doğruyorlar içerden dilim dilim kesiyorlar içeriyi D benimde sol tarafım

bende seyırme olmuyor canım ama agrım oluyor kasıklarımda buda korkutuyor ıster ıstemez:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…