2014 Kasım Anneleri

kişiden kişiye değişiyodur tabii, ama bulantının sebebi hcg oluyo.. yükseldkçe artıyoo bulantı ilk gebeliğimde hiç bulantım yoktu,, 6. haftadan sonra kalp atışlarını görmüştüm

bende kasım annesiyim 1.bebeğim inşallah 14 kasım dediler ve afyonda yaşıyorum 27 yaşındayım :)

Son düzenleme:
kişiden kişiye değişiyodur tabii, ama bulantının sebebi hcg oluyo.. yükseldkçe artıyoo bulantı ilk gebeliğimde hiç bulantım yoktu,, 6. haftadan sonra kalp atışlarını görmüştüm

Sanırım hcg artışı bende de tatlım çünkü bugün gene idrar testi yaptım iki çizgi 30 saniye içinde kopkoyu oldu.hayirlisi olsun inşallah kuzum çok heyecanlı bisi bu yaa

Nasıl insanlarlar var anlıyamıyorum ne kadar gaddarlar.
size ne kardeşim bebegime siz mi bakacaksınız ?
aldır ne demek ya perişan olcaksam ben olcam sizene...
Arkadaşlar aldır diyenleri daha cok erken diyenleri takmayın kafanıza Allahtan korkmazlar...
henüz 19 yaşındayken aldım ilk bebegimi kucagıma.
Küçüktüm cok zor oldu evet ama bütün zorlukları onun gözlerinin içine bakınca unutuyordum.
2 sene gectiki artık kızım kucagımdaydı.henüz cok erkendi istemiyorduk ama rabbim nasip etti.
Aldır diyen cok oldu en yakınımdakiler hemde nasıl kıyabilirdim bebegime?
cok perişan oldum kimsem yoktu yanımda henüz 21 yaşındaydım.
çoçuklarım ikiz gibi büyüdüler.Onlara her baktığımda şükür ediyorum iyiki benimleler.
6 yıl sonra tekrar istedik rabbim verdi.
şuan düşük tehlikem var yatıyorum.
bir görseniz yavrularımı etrafımda pervane oluyolar.
biri suyumu getiriyor biri yastıgımı getiriyor oglum kuzum bugün kendi başına ben demeden odasını topluyor.
Onların bir gülüşünü dünyalara değişmem.
şimdi bile nekadar laf söyleyen var 26 yaşında üçüncü çoçuk.
Size ne kardeşim hayat benim hayatım çoçuklarımın hayatı...
Rabbim dagına göre kar verir.
eger ben bu sorumlulugun altından kalkamıyacaksaydım nasip edermiydi

teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun

sürpriz bir gebelik oldu benimki şoktayım ama mutluyum

günlerdir kasıklarım ağrıyor ayakta kalınca artıyor sizde de böyle mi :)

tebrikler sağlıkla kucağına al inşallah bir kaç gun bendede oldu ayakta fazla kalıncada ağrıyor normal çünkü adet dönemindeyiz bir kaç ay adet günlerinde sancı olacak

oy maşallahh allah nazarlardan saklasın çocuklarını karnındakinide sağ salim al kucağına inşallah

Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...

Canımcım haklısın belki ama herkes bu haftalarda gergin ben dahil.. Daha kese gormeyen keseyi gorup bebegini gormeyen yani anliican daha hamileligimiz tam baslamadı..Bak kalp atısları baslasın hepimizin cosmaya basliicaz..birde bu ilk haftalar cook halsizlik oluyor ben mesela gripli gibiyim heryerim dayak yemis gibi..bide evde bi yaramaz..valla telefondan giriyorum iki dakka uzandigimda o da iki uc sayfa okuyorum bildigim konulara cevap yazmaya calisiyorum kapatiyorum ..geri geldigimde en az 10 sayfa olmus aynen sadece okuyabiliyorum ...
Atlandıysan kusura bakma tamam mi bilincli bisey yook
bir aya kalmaz toparliicak vucutlarimiz insallah..

teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun

sürpriz bir gebelik oldu benimki şoktayım ama mutluyum

günlerdir kasıklarım ağrıyor ayakta kalınca artıyor sizde de böyle mi :)
sorma tatlım bende de aynı belirtiler çok yorma kendini.inşallah kanama olmadığı sürece dr um problem yok demişti olurmus agri.bebek rahim i kendine barinak ettiği için

Cok doğru canim katiliyorum sana bak ne guzel erkenden yol aldın..
Hersey zamaninda guzel valla simdiki aklim olsa okuldan erken evlenip erken cocuk yapardim..kariyer yapicam diye gec evlendik bi cocuk sahibi olana kadar iki tane kaybettim. oglum dogdu 36ımda....cok sukur kardes yapiim dedim yasım geciyor ardından bi kayıp daha...kayıptan 6 ay sonra Allahım yine gebelik nasip etti..ama gerginim...totalde 5.gebelik hepsi ayrı hikaye üzüntü hayal kırıklığı..kolay cocuk sahibi olunmuyo kimsenin annenin babanın bile karısmaya hakkı yok ki kaldı ki dış kapının dış tokmağı

Gözünüz aydın
Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Amiinn inşallah hep birlikte.

Yazını okudum zor olmuştur ilk iki çocuğun ama ne güzel büyümüşler üçüncüsünüde sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşallah :)

sorma tatlım bende de aynı belirtiler çok yorma kendini.inşallah kanama olmadığı sürece dr um problem yok demişti olurmus agri.bebek rahim i kendine barinak ettiği için

Hareket edemiyorum ki ağrıdan ama şükür kanamam yok inşallah da olmaz...

Sanırım hcg artışı bende de tatlım çünkü bugün gene idrar testi yaptım iki çizgi 30 saniye içinde kopkoyu oldu.hayirlisi olsun inşallah kuzum çok heyecanlı bisi bu yaa

tek istediğim herşey yolunda gitsin inan,, çok heyecanlıyım ama dolu dolu yaşayamıyor insan sevinicinii bişeyler iyice belli olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…