- 13 Ekim 2012
- 41
- 8
masaallah canim ya cooook tatliiii) tam opmelik:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun gözünaydın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş.
harikaaa bende çok istiyorum görürüm umarım pzrts günüüü
Aynen öyle çok tatlı maşallah erkek güzeli
Bu arada çok şıkız bornozuyla terliğiyle
Eki Görüntüle 1013798
Biiz Kasım 2014 Anne ve bebişlerini çooooook öpüyoruz
Kardeslerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz
Ayyyyy ağzından bal damlıyo arkadaşım inşallahhhhhhh ikizdir ama him sanmam:)Adete 3 gun kala ben de 44.4 cikmisti. Kesin hamilesin dedi hemsire. Senin ayni gun nerdeyse benimkinin iki kati. Ikiz olmasin senin ki:)
huuuu ikinizde çok şekersiniz
Merhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim. Geçen hafta anne olacağımı öğrendim. Allah nasip ederse Kasım ayına denk geliyor doğum. Bebegim babası gibi Akrep burcu olacak:) Adetimin üzerinden 4 gün geçmesiyle kan testi yaptım 1327 çıktı değerim. Henüz ultrasona girmedim. Doktorum bi takım kan tahlilleri istedi . Onları yaptıktan sonra ultrasona gidicemm. Bu aralar yorgunluk ve kasik ağrısı oluyor biraz... Sizler nasılsinız nasıl geçiyor hamileliğiniz?
Evvvveeet bende birden fazla alıntı yapmak istiyorum ol mu yoorAy kızlar şimdi nasıl sorsam kestiremedimde.mesela biriniz alıntı yaparak yorum yaptınızya bende onun altına yorum yapmak istiyorum yani alıntının alıntısı nasıl olcak:2:
Ay kızlar şimdi nasıl sorsam kestiremedimde.mesela biriniz alıntı yaparak yorum yaptınızya bende onun altına yorum yapmak istiyorum yani alıntının alıntısı nasıl olcak:2:
Evvvveeet bende birden fazla alıntı yapmak istiyorum ol mu yoor
Bir bilen var mı acep? Bu iki hamile bayana yardım mağduruz )))))))
Kizlar bende hamileyim nasipse kasim annesi olucam, daha once 3 dusugum oldu bu ilk cocugum olucak. Kan tahlillerimi yaptirdim 3 kere degerlerim guzelcene artiyor ama korkuyorum cunku arada sirada adet sancisi gibi gunde 3-4 defa 5-10 saniyelik agri giriyor. Korkuyorum. Rabbime dua ediyorum insallah bu sefer tutar. O kadar cok umitsizim ki tutacagina neredeyse inanamiyorum Rabbim insallah bu sefer kucagima saglikla almayi nasip etsin
1.BEBEĞİM <3 İNŞALLAH
Evvvveeet bende birden fazla alıntı yapmak istiyorum ol mu yoor
Bir bilen var mı acep? Bu iki hamile bayana yardım mağduruz )))))))
Kizlar bende hamileyim nasipse kasim annesi olucam, daha once 3 dusugum oldu bu ilk cocugum olucak. Kan tahlillerimi yaptirdim 3 kere degerlerim guzelcene artiyor ama korkuyorum cunku arada sirada adet sancisi gibi gunde 3-4 defa 5-10 saniyelik agri giriyor. Korkuyorum. Rabbime dua ediyorum insallah bu sefer tutar. O kadar cok umitsizim ki tutacagina neredeyse inanamiyorum Rabbim insallah bu sefer kucagima saglikla almayi nasip etsin
Sen afyonda mi izmirde mi yasiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.