2014 Kasım Anneleri

Ay kızlar şimdi nasıl sorsam kestiremedimde.mesela biriniz alıntı yaparak yorum yaptınızya bende onun altına yorum yapmak istiyorum yani alıntının alıntısı nasıl olcak:2::KK50:

Adete 3 gun kala ben de 44.4 cikmisti. Kesin hamilesin dedi hemsire. Senin ayni gun nerdeyse benimkinin iki kati. Ikiz olmasin senin ki:)
Ayyyyy ağzından bal damlıyo arkadaşım inşallahhhhhhh ikizdir ama him sanmam:)

Merhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim. Geçen hafta anne olacağımı öğrendim. Allah nasip ederse Kasım ayına denk geliyor doğum. Bebegim babası gibi Akrep burcu olacak:) Adetimin üzerinden 4 gün geçmesiyle kan testi yaptım 1327 çıktı değerim. Henüz ultrasona girmedim. Doktorum bi takım kan tahlilleri istedi . Onları yaptıktan sonra ultrasona gidicemm. Bu aralar yorgunluk ve kasik ağrısı oluyor biraz... Sizler nasılsinız nasıl geçiyor hamileliğiniz?

Merhaba arkadaşlar ben bu topikte yeniyim. Geçen hafta anne olacağımı öğrendim. Allah nasip ederse Kasım ayına denk geliyor doğum. Bebegim babası gibi Akrep burcu olacak:) Adetimin üzerinden 4 gün geçmesiyle kan testi yaptım 1327 çıktı değerim. Henüz ultrasona girmedim. Doktorum bi takım kan tahlilleri istedi . Onları yaptıktan sonra ultrasona gidicemm. Bu aralar yorgunluk ve kasik ağrısı oluyor biraz... Sizler nasılsinız nasıl geçiyor hamileliğiniz?

Hayırlı olsun canım bebeğin Allah kucağına almayı nasip etsin
Bu haftaya kadar kasık bel ağrısı çektim ikigundur kesildi rahim buyuyor onun agrıları bu... merak etme..halsizlik feciii bende hicbisey yapmak gelmiyo ev isi bana bakıyo ben ona..ufaklık oynamak istiyo akşam babasının gelmesini iple çekiyorum..ama gecicek insallah ..ee aşağıda inşaat var kolay değill :KK66:)))))))))

Ay kızlar şimdi nasıl sorsam kestiremedimde.mesela biriniz alıntı yaparak yorum yaptınızya bende onun altına yorum yapmak istiyorum yani alıntının alıntısı nasıl olcak:2::KK50:
Evvvveeet bende birden fazla alıntı yapmak istiyorum ol mu yoor
Bir bilen var mı acep? Bu iki hamile bayana yardım mağduruz :KK66:)))))))

Buradaki çoğu kişi gibi bende hamileyim çok yeni kanda çıktı ama daha kesenin oluşmasını bekliyoruz 4 mart son adet tarihimdi burada güzel şeyler paylaşacağımızdan eminim herkesin bebeğine sağlık sıhat ve sizlere kolay hamilelik geçirmeniz temennisiyle ben 2.çocuğumu bekliyorum aslında çok yeni devam edecekmi acaba diye arada düşünüyorum Allahtan şu an tek dileğim normal hamilelik olması ultrasona girince belli olacak ama çok heyecanlıyım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

alıntı ile cevapla yazısının yanında birde iki virgül artı var onu tıkla sonra seçtiklerini seç 3.4 neyse konuya cevap tıkla cevapla canım okadar

Kizlar bende hamileyim nasipse kasim annesi olucam, daha once 3 dusugum oldu bu ilk cocugum olucak. Kan tahlillerimi yaptirdim 3 kere degerlerim guzelcene artiyor ama korkuyorum cunku arada sirada adet sancisi gibi gunde 3-4 defa 5-10 saniyelik agri giriyor. Korkuyorum. Rabbime dua ediyorum insallah bu sefer tutar. O kadar cok umitsizim ki tutacagina neredeyse inanamiyorum :KK43:Rabbim insallah bu sefer kucagima saglikla almayi nasip etsin

Kizlar bende hamileyim nasipse kasim annesi olucam, daha once 3 dusugum oldu bu ilk cocugum olucak. Kan tahlillerimi yaptirdim 3 kere degerlerim guzelcene artiyor ama korkuyorum cunku arada sirada adet sancisi gibi gunde 3-4 defa 5-10 saniyelik agri giriyor. Korkuyorum. Rabbime dua ediyorum insallah bu sefer tutar. O kadar cok umitsizim ki tutacagina neredeyse inanamiyorum :KK43:Rabbim insallah bu sefer kucagima saglikla almayi nasip etsin

Inşallah olur canım benimde ilk hamileliğim senin gibi bende korkuyorum.

günaydınlar hamişler
benim de ilk bebeğim olcak
çok heyecanlıyım :KK9:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Arkadaslar coklu yazan yere basarsaniz istediginiz kadar alintilama oluyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X