2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım benimmm tecrübesizlik kafaya herşeyi getiriyor Allah ın izniyle ikinciye bu kuruntular olmaz rahat rahat geçiririz

benim 4. gebeliğim tecrübeliyim desem yalan olur anca bebişi görünce içim rahatlayacak sanırım

benim 4. gebeliğim tecrübeliyim desem yalan olur anca bebişi görünce içim rahatlayacak sanırım

Demekki hepimiz öyleyiz benimde içim rahatlayacak görünce ay sonu Allah kısmet ederse bebiş çok net olurmuş zaman geçmiyo :26:

Demekki hepimiz öyleyiz benimde içim rahatlayacak görünce ay sonu Allah kısmet ederse bebiş çok net olurmuş zaman geçmiyo :26:

sürekli yatsam zaman geçmezde ayaktayım gunun yarısından fazlası zamanda geçmiyor sanki ilk bebişim gibi heyecanlıyım

hayırlı olsun darısı basımızaa
amin cnm ınsallah
Kesen kaç mm canm ve doktr kaç haftlık defi tam
keseyı olcmustur de soylemedı bırsey benımde aklıma gelmedı dgrusu.5 6 haftalık gorunuyor gec dollenme olabılır dedı. ama endıse etme 16-16 haftalıga kadar ya ılerde ya gerıden gıder bu haftalardan snra duzenlı gıder dedı.
saol cnmbıraz dınlen yavrum.
dra tıtremelerımı sordum sekerın dusuyordur az az sıksık ye dedı.
bu arada bebişi gördün mü merak ettim :) ultrason yok muuu,, keseni ölçtü mü doktorunnnn :) çok soru sordum am ne yapaymmm
bebısı gordum
ınsallah kuzum nazar alır dıye bende soylemıyorum kımseye.
canım maşallahh
bizlerede nasip olur inş. :)

amin ınsallah :))

Selam anneleeer nasılsınız yahu yazdiklarinizi 3günde okuyabildim hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza. eylulyorgunu ve nihle tebrikler size dw çok sevindim. qborg kuzum bnm dinlen hele bisiler atistir kan şekerin düşmüş olabilir. bnmde bulantimm başladı 4 gündür. pazartesi bende gidicemde doktora kızlar sizce kalp atisini duyma ihtimalim yüzde kaç 6+1 olcam inşallah pazartesi.

arkadaşlar ikisinide yaşamış biri olarak boş gebelik ağrı yapmıyor. Sinsi bi durum yanii..kese görmeye gidiyorsunuz hersey normal bi sonraki bulusmada kesede bozulmalar oldugu gözlemleniyor bi kaç gun daha bekle gel diyorlar... yaklaşık 7. haftalara denk geliyor ve kesenin icinde embriyonun gelismedigini goruyorlar..o haftaya kadar kendinizi hamile sanip mutlu mutlu gecirdiginiz gunler buyuk bi yıkım olarak geri dönüyor..
dış gebelik zaten ilk doktor randevunuzda kesenin rahimde olup olmadigina bakinca okey..ama benim gibi adet duzensizligi sonucu gec farkettigimde ki iş işten geçmis tüpte 1.5 aylık embriyo tüpü yırtınca ic kanamayla karınımı sezaryen gibi acip aldilar ki bu ilk gebeligimdi cok bilgizis ki seneler önce boyle internet filan yok..simdi cok sansliyiz ..

ama siz hic bunlari yasayacak biri olmayacaksiniz bunlar ekstrem seyler ... insallah keselerde pıtpıtlarda sırayla gelicek...
ama bos gebeliktede agrim sızım normal gebe gibiydi ancak bebejk gormeye gidince anlasiliyor... sadece dıs gebelik dedigim gibi kanda astronomik artislarla belli ediyooo

evet çogalınca bende takip edemiyorum valla ama daha cooook olalım insallah )))))))
canım kalbi olusmustur ama zor bi ihtimal duyabilirsin duyan oluyor 6 dan sonra ..eger alttan bakarsa duyma ihtimali daha fazla..ben iki hamileligimdede 7. haftamda duydum ama gec döllenme sanirim.. o yuzden ben bi haftada daha sabretmeyi dusunuyorum...
insallah duyarsın canim mutlaka yaz paylaş bekliyoruuuuz

Bilgilendirdiğin için sağl inşallah duyarız pıt pıtları

slm cnm teşekkürler darısı başınıza inş ama bugün yeniden başladı hafif kahverengi leke pzt.tahliller yaptırmak için hastaneye gidecem progestan isteyecem doktordan ağrım da geçmiyo kasık ve karın ağrım ve bana bir önceki doktor tahlillerden bahsetmedi
ilk gebeliğim tecrübesizim bir arkadaşım sayesinde tesadüfen öğrendim ne biçim doktormuş bu progestan da yazmadı kesemi dahi ölçmedi hemen değiştirecem doktorumu sen doktora göre kaçıncı haftadasın burdaki takvime göre ben 6 doktora göre 4.5 haftadayım

Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...
Okuyorum yazacak dermanım yok herkesin derdi baska mehtapcım şimdi kese kalp atışı yarın hareketlendimi karın catlağı yok adı alınacaklar listesi derken bitirecez tek tek günleri allahın izniyle .çok bulantım var kusuyorum halim yok hastanelik olucam yakında bide bebiş var evde bana muhtaç beterim yani bu günler gecince ısıtırız burayı :)

aslında folibolü içsen daha mantıklı ama Dr.a sor tatlım bence,, ikisinide kullanmanı isteyebilir belki. mesela ben hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyorum aynı işi gördüğü halde dr. kullanmamı istiyor. değerlerin artıyo dimi güzel güzel pazartesi gidicem ben kontrole,,, ama bu ara çok sık başım dönüyor,,bugün çok kötüyüm heleki ve midem de berbat.. yediğim ağzıma geliyor

hayırlı olsun gözünaydın darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş.

harikaaa bende çok istiyorum görürüm umarım pzrts günüüü

Canım sen folibol mü kullanıyorsun sadece

amaan takma ya ne takıyosun boşa stres yapıyosun
o kadında ne biçim kadınmış hiç mi merhamet annelik duygusu yokmuş saalla gitsin değmez kendini ve bebişi üzmeye öylelerine he deyip geçmezsek işimiz iş, kıskandı mı fesat mı anlamadım ki nasıl biriymiş keyfini çıkar bu mutlu günlerinin Allaha emanet bebişler

sağol tatlım,,daha iyiyim şimdi.. benim midede berbatlaştı iyice sat'a göre 6+1 ise göremeyebilirsin belki kalp atışlarını.. ama dilerim görürsünnn bende pazartesi gidicem ve 6+3 olucam o gün.. bebişi görürüm diye düşünüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…