- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
bende dun gıttım ama çok silik gorundu kese.. karından mı baktı sana.. kafama takıldı :18:
ilk bebekte evet nedense korkun çok artıyor. bende o kalmadı sadece hayırlısıyla kalp atışlarını duymak istiyorum. inşallah bu sefer ezanlar okunuyor dualarımı duyar rabbim. bunda seviniriz. göğsümü gere gere ben hamileyim diyebilirim inşallah hepimiz bu duyguları üzülmeden sıkılmadan tadarız.
Hayır hayır hiç telaş yapma tatlım benim ilk gebeliğim bebişte hemen geldi o yüzden ben biraz korktum tecrübem olmadığı için araştırma yaptım hani bişey varsa dr a erken gitmek daha mantıklı mı diye bu dış gebeliği gördüm aslında hiç okumamak gerekiyor o ihtimal herkeste hep var ama bence kanamayla belli eder kendini Allah ım esirgesin tabii sen şimdi gebeliğin tadını çıkar haftayada dr a gittik mi tamamdır
benim 4. gebeliğim tecrübeliyim desem yalan oluranca bebişi görünce içim rahatlayacak sanırım
Demekki hepimiz öyleyiz benimde içim rahatlayacak görünce ay sonu Allah kısmet ederse bebiş çok net olurmuş zaman geçmiyo :26:
amin cnm ınsallahhayırlı olsun darısı basımızaa
keseyı olcmustur de soylemedı bırsey benımde aklıma gelmedı dgrusu.5 6 haftalık gorunuyor gec dollenme olabılır dedı. ama endıse etme 16-16 haftalıga kadar ya ılerde ya gerıden gıder bu haftalardan snra duzenlı gıder dedı.Kesen kaç mm canm ve doktr kaç haftlık defi tam
saol cnmbıraz dınlen yavrum.inanmıyorummmm harika bu canım benim :) inan ağzım kulaklarımda,,çok sevindim senin adına... dilerim bende duyarım bu anlattıklarınışuan feci halde başım dönüyo bu arada,, çok kötü bi duygu buu
bebısı gordumbu arada bebişi gördün mü merak ettim :) ultrason yok muuu,, keseni ölçtü mü doktorunnnn :) çok soru sordum am ne yapaymmm
ınsallah kuzum nazar alır dıye bende soylemıyorum kımseye.selam nihle inşallah senin şu mutluluğunu bizde tadarız. kimseye söylemedim daha hamile olduğumu korkudan. inşallah bende görürüm hiç nasip olmadı inşallah bu sefer olur. 18 martta buraya güzel şeyler yazarım. hayırlı olsun . inan çok sevindim :)
canım maşallahh
bizlerede nasip olur inş. :)
evet çogalınca bende takip edemiyorum valla ama daha cooook olalım insallahSelam anneleeernasılsınız yahu yazdiklarinizi 3günde okuyabildim hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza. eylulyorgunu ve nihle tebrikler size dw çok sevindim. qborg kuzum bnm dinlen hele bisiler atistir kan şekerin düşmüş olabilir. bnmde bulantimm başladı 4 gündür. pazartesi bende gidicemde doktora kızlar sizce kalp atisini duyma ihtimalim yüzde kaç 6+1 olcam inşallah pazartesi.
arkadaşlar ikisinide yaşamış biri olarak boş gebelik ağrı yapmıyor. Sinsi bi durum yanii..kese görmeye gidiyorsunuz hersey normal bi sonraki bulusmada kesede bozulmalar oldugu gözlemleniyor bi kaç gun daha bekle gel diyorlar... yaklaşık 7. haftalara denk geliyor ve kesenin icinde embriyonun gelismedigini goruyorlar..o haftaya kadar kendinizi hamile sanip mutlu mutlu gecirdiginiz gunler buyuk bi yıkım olarak geri dönüyor..
dış gebelik zaten ilk doktor randevunuzda kesenin rahimde olup olmadigina bakinca okey..ama benim gibi adet duzensizligi sonucu gec farkettigimde ki iş işten geçmis tüpte 1.5 aylık embriyo tüpü yırtınca ic kanamayla karınımı sezaryen gibi acip aldilar ki bu ilk gebeligimdi cok bilgizis ki seneler önce boyle internet filan yok..simdi cok sansliyiz ..
ama siz hic bunlari yasayacak biri olmayacaksiniz bunlar ekstrem seyler ... insallah keselerde pıtpıtlarda sırayla gelicek...
ama bos gebeliktede agrim sızım normal gebe gibiydi ancak bebejk gormeye gidince anlasiliyor... sadece dıs gebelik dedigim gibi kanda astronomik artislarla belli ediyooo
Selam anneleeernasılsınız yahu yazdiklarinizi 3günde okuyabildim hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza. eylulyorgunu ve nihle tebrikler size dw çok sevindim. qborg kuzum bnm dinlen hele bisiler atistir kan şekerin düşmüş olabilir. bnmde bulantimm başladı 4 gündür. pazartesi bende gidicemde doktora kızlar sizce kalp atisini duyma ihtimalim yüzde kaç 6+1 olcam inşallah pazartesi.
Okuyorum yazacak dermanım yok herkesin derdi baska mehtapcım şimdi kese kalp atışı yarın hareketlendimi karın catlağı yok adı alınacaklar listesi derken bitirecez tek tek günleri allahın izniyle .çok bulantım var kusuyorum halim yok hastanelik olucam yakında bide bebiş var evde bana muhtaç beterim yani bu günler gecince ısıtırız burayı :)Burası çoook soğuk bi topik yazdıklrıma sadece nikaç kişi cvp yazdı.halbuki sorularım hamilelikle ilgiliydi.Hamile olmasanz tamam bilgsi yoktur diycem ama neyse...
Hosbulduk :) Umarim benim de bir bebisim olucak ❤️
gborg sen gittinmi canım doktora ben kan tahlili yaptırmıştım dün aldım 451.0 çıktı. artık 18 marta kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. ama kansızlıkta çıktı :) kan hapı kullanmaya başladım yine. birde bu folibolu içmesem decaviti içsem sadece yetermi. çünkü i.kiside aynı işi görüyor. doktora sormayı unuttum.
iyi düşün iyi olsun tatlımveririm arkadaşım allah razı olsun..
selammm
kese gorundu
hersey yolunda fasulyem cok ıyı yerde dıkkat etmem gerekıyormus progestan sabah aksam folbıol aksam olmak uzre ılac almaya devam edecegım
3 hafta sonra tekrar gıdecegım :))
ekım sonlarında dogum olur dedı ama duruma gore hareket edecegımızıde soyledı
amin cnm ınsallah
keseyı olcmustur de soylemedı bırsey benımde aklıma gelmedı dgrusu.5 6 haftalık gorunuyor gec dollenme olabılır dedı. ama endıse etme 16-16 haftalıga kadar ya ılerde ya gerıden gıder bu haftalardan snra duzenlı gıder dedı.
saol cnmbıraz dınlen yavrum.
dra tıtremelerımı sordum sekerın dusuyordur az az sıksık ye dedı.
bebısı gordum
ınsallah kuzum nazar alır dıye bende soylemıyorum kımseye.
amin ınsallah :))
aslında folibolü içsen daha mantıklı ama Dr.a sor tatlım bence,, ikisinide kullanmanı isteyebilir belki. mesela ben hem kan sulandırıcı iğne hem coraspin kullanıyorum aynı işi gördüğü halde dr. kullanmamı istiyor. değerlerin artıyo dimi güzel güzelpazartesi gidicem ben kontrole,,, ama bu ara çok sık başım dönüyor,,bugün çok kötüyüm heleki ve midem de berbat.. yediğim ağzıma geliyor
günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun dün canım sıkkındı giremedim
komsum var alt katımda beni çağırdı bende gittim dolap çekmek için yardım istedi
bende abla hamileyim çekemem deyince kadın şaşırdı aaaaaa hayırlı olsun hani korunuyordun yalancı dedi
daha evvel bebek istiyorum ama korunuyoruz daha senesi var demiştim ama bebişim o kadar korunurken
adetin 11. gunu minik bir kaçamakla oldudedim ben istiyorum aa delirdinmi sen iyi halt yedin
baktım çok konuşacak gideyim yemek hazırlamam lazım dedim kapıdan çıkarken arkamdan ben olsam aldırırdım
git aldır dediben ve kocam istiyoruz deyincede hah senin kocana dedi çok üzüldüm annem bile sevinmedi hamile oluşuma
eşim bile oğlum 5 yaşındayken istediği halde hamile oluşuma çok sevindi kaynanam bile sevindi çok üzüldüm gece rüyamda bile kadını
gördümtek dileğim bir an evvel yeni evi alıp burdan taşınmak
Selam anneleeernasılsınız yahu yazdiklarinizi 3günde okuyabildim hayırlı olsun yeni arkadaşlarımıza. eylulyorgunu ve nihle tebrikler size dw çok sevindim. qborg kuzum bnm dinlen hele bisiler atistir kan şekerin düşmüş olabilir. bnmde bulantimm başladı 4 gündür. pazartesi bende gidicemde doktora kızlar sizce kalp atisini duyma ihtimalim yüzde kaç 6+1 olcam inşallah pazartesi.