- 21 Şubat 2014
- 707
- 31
Canım sen folibol mü kullanıyorsun sadece
ben folic 1kullanıyorum canım :) progestan coraspin ve iğnede kullanıyorum buarada. belki haftaya vitamin verir dr.um :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen folibol mü kullanıyorsun sadece
ben folic 1kullanıyorum canım :) progestan coraspin ve iğnede kullanıyorum buarada. belki haftaya vitamin verir dr.um :
amaan takma ya ne takıyosun boşa stres yapıyosun o kadında ne biçim kadınmış hiç mi merhamet annelik duygusu yokmuş saalla gitsin değmez kendini ve bebişi üzmeye öylelerine he deyip geçmezsek işimiz iş, kıskandı mı fesat mı anlamadım ki nasıl biriymiş keyfini çıkar bu mutlu günlerinin Allaha emanet bebişler
keyfini çıkarıyorum vallahi soylediği an çok üzüldüm ama ona ne degilmi ben dogurcam ben buyutcem ben bakıcam onunda cocugu var 2 tane kocaman 3. ye hamile kalmış aldırmış ne meraklı
Anladım tatlım bende progestan folibol ve bebek aspirini kullanıyorum elevit verdi ama folik asit bitince başla ona dedi senin pıhtılaşma sorununvar sanırım Allah yardımcın olsun Doğumdaşım
aldırmanın günahını bilmiyo galiba korunsaydın o zaman çok kızıyorum böylelerine yıllarca çocuk isteyen var olmayan var bunlar nasıl kıyarlar Allahın verdiği canı nasibi nasıl alırlar
aldıralı çok oldu kadın 54 yaşında suanda gençken yapmış banada aldır bebeğini dedi manyak ben yapamam zaten istiyordum yalan değil
istenmez mi hiç ya hu :) daha 2.hem senin deli mi ne kadın
aman çocuğu ayak bagı sanıyo evet allah nasip ederse 2. bebeğim 2.5 yaşında oğlum var
Ayak bağı olur mu hiç candır onlar can evin neşesi, huzuru, bereketi, meleği İnşallah hepimize nasip olur sağlıkla hayırlısıyla mis kokulu bebişler gelsin dolsun buralar
aynen yaa bazen oğlumla zor anlar yaşıyorum hatta suanda boğazımdaki kolyeyi çekip nesef almamı zorlasada hayat onunla güzel yahuuu zaten bebek kokusunu yumuk yumuk elleri çok özledim gece uykusuzlukları falan vız geliyor tabi suaanki düşüncem
Yok canım gorunmedim.ilk defa gidicem nasip ise bende kanama falan yok.inşallah sağlıcakla kulağımıza aliriz bebislerimizi .
slm cnm teşekkürler darısı başınıza inş ama bugün yeniden başladı hafif kahverengi leke pzt.tahliller yaptırmak için hastaneye gidecem progestan isteyecem doktordan ağrım da geçmiyo kasık ve karın ağrım ve bana bir önceki doktor tahlillerden bahsetmedi ilk gebeliğim tecrübesizim bir arkadaşım sayesinde tesadüfen öğrendim ne biçim doktormuş bu progestan da yazmadı kesemi dahi ölçmedi hemen değiştirecem doktorumu sen doktora göre kaçıncı haftadasın burdaki takvime göre ben 6 doktora göre 4.5 haftadayım
kimileri diyor bulantı varsa kalp atisi duyabiliyor diye gideyim olmadı diğer hafta duyariz inşallah.vajinada da baktirabilirim bensağol tatlım,,daha iyiyim şimdi.. benim midede berbatlaştı iyice sat'a göre 6+1 ise göremeyebilirsin belki kalp atışlarını.. ama dilerim görürsünnn bende pazartesi gidicem ve 6+3 olucam o gün.. bebişi görürüm diye düşünüyorum sadece
ne güzel sen tecrübelisin de ben napacam bakalım oldum olası bebeklere bayılırım ama bakımını hiç bilmem uzaktan sevmek güzeldi başkalarınınkini şimdiye kadar kendi çocuğunu sevmek büyütmek apayrı çok değişik yüce ve güzel duygu tabi neyseki annemle aynı apartmandayım yardım eder sağolsun
Hoşgeldin vanımmm kasım anneleri çoğalıyor
Yok canım gorunmedim.ilk defa gidicem nasip ise bende kanama falan yok.inşallah sağlıcakla kulağımıza aliriz bebislerimizi .
kimileri diyor bulantı varsa kalp atisi duyabiliyor diye gideyim olmadı diğer hafta duyariz inşallah.vajinada da baktirabilirim ben
çok şanslısın inan bana bebeğini buyuturken tecrübeye sahip oluyorsun sunu demem lazım her anın keyfini çıkart gerçekten mükemmel bişey annelik
evet çogalınca bende takip edemiyorum valla ama daha cooook olalım insallah )))))))
canım kalbi olusmustur ama zor bi ihtimal duyabilirsin duyan oluyor 6 dan sonra ..eger alttan bakarsa duyma ihtimali daha fazla..ben iki hamileligimdede 7. haftamda duydum ama gec döllenme sanirim.. o yuzden ben bi haftada daha sabretmeyi dusunuyorum...
insallah duyarsın canim mutlaka yaz paylaş bekliyoruuuuz
kızlar doktora gittim geldim ama mercimeğim görünmedi henüz karnımdan ultrasondan baktı daha erken dedi doktor alttan muayene de ben istemedim önümüzdeki perşembeye kaldı:26:
inşallah evet bazıları bulantı varsa sağlıklı diyo ben d eduydum ama genelleme yapılmamalı bir arkadaşımın hiç bulantı baş dönmesi vs.olmadı sağlıklı doğdu genel geçer değil yani