2014 Kasım Anneleri

Ama annem bisey derse kararliyim cevabimi vericem. Alaha sukur allah aratmadan veriyo evlatlarimi dicem. Nice insan cocuk sahibi olabilmek icib birsuru seye katlaniyo. Allahom beni bu yolda hic uzmedi lutfen sende beni uzme dicem. Insalah tabi.....

nice yaşlar göresiniz hep beraber inş. canım allah allah niye öyle karışıyolar ki ne güzel işte nice insan istiyo da olmuyo çok şükür sağıklıymışsız demek ki aksine benim ailem de sevinçten havalarda annemin 3. torunu olacak benim bebeğim ama ilk gibi sevindi yalnız kv için aynı şey geçerli değil

Arkadasimin cocuklarijin arasinda 19 ay var.o bile yapilamsyacak bisey degil.sadece bedenen cok yoruluyosun diyo. Kaldi ki benim cocuklarimin aradinda yaklasik 4 yas olcak kismetse. Ayrica kizimi nisan ayinda krese de vericem. Yani cok zor olscagini dusunmuyorum.
Senin cocugun kac yadinda cnm?

Kızlar birşey sormak istiyorum bugün 6.haftama girdim herşey yolunda kanama ağrı vesaire yok ama mide bulantısı da yok yada başka bir belirti 5+4 de keseyi gördüm 2hafta sonra gel kalp atışlarını duyacağız dedi doktorum ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum acaba boş gebelik olabilir mi diye yaşayan var mı daha önce

bence kafanı hiç bulandırma böyle şeyler düşünerek. maşallah demek ki rahat bi gebelik geçireceksin

benimde bi kürtajım var,kalbi durmuştu oyüzden tahmin edebiliyorum hislerini... önce bhcg derdiyle uuğratık, şimdi kese. dediğin gibi kesemizde sıkıntı olmazsa kalp atışı derdine düşücezzz.. ilk gebeliğimde çok ağrım sancım oluyodu.. şimdi daha iyiyim,ağrım yok kanamam yok dilerim sağlıklı bebişlerimiz olurrr

Hayırlısıyla kucağına almak nasip inşallah
Çok teşekkürler duyarlı davete icab eder bi cay kahveye topiginize geliriz ))))

Ismin çok tanıdık geldi kk biryerlerde gördüm ben seni ama nerde acaba :)) tabi tabi bekleriz çay kahveye topiğimize :)

İyigeceler kizlar sanirim bende kasim annesi olucam azonce idrar testi yaptim cift cizgi cikti doktorumu arayip sabaha randevu aldim umarim araniza yarin hayirli haberle donerim. Buarada. 3 yasinda birde kizim var

Kızlar merhaba:) bende ilk bebeğim olacak inşş daha 5 haftalığım:)))

Hoşgeldiniz kızlarrr, Allah tamamına erdirsin inşallaahhh, kucağımıza almak nasip olsun

2.5 yaşında olacak 1 ay sonra oğlum bebeğim dogdugunda 3 yaşında olacak bizde korunuyorduk 1 kerede oldu aynı oğlum gıbı allahın dediği olur ben kim bilir kaç yıl denicezde olacak diye düşünürken 1 kerede oldu ben annemin ağzını kapatıyorum sus beni strese sokma diye çünkü ilk bebeğimi annemle kavga edip düşürmüştüm kmse bakmadı oğluma bundada kimsenin hakkı yok konusmaya

kIZLARRR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE RABBİM İZİN VERİRSE KASIM ANNESİ OLACAĞIM
SANIRIM EN ACEMİ BENİM ŞUANDA

Yakaladım seni
Hoşgeldin canımm, sana demiştim dimi :)
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Maşallahhımız var gün be gün büyüyoruz kasım ailesi olarak:)) Aminn inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim bebişlerimize :)) bunu saymayız yine yazmanı beklerizz sağlıklı hamilelikler:))

Teşekkür ederim ben ara sıra gelirim zaten sizin yazdıklarınızı okuyunca duygusallasıyorum ee bende yaklaşık 1,5 ay once bunları yasıyordum :) zaman ne çabuk geçiyor ilerliyor hemen. Ama hep ben hep ben olmaz sizde gelin bizim topiğimize :) hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim bende

ben bugun fasulyemı gormeye gıdıyorum ınsallah durumu ıyıdır dua edın olurmu :))

heyecan doruktaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…