- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
günaydın taze anneaşağıya bebişinin muhtemel doğum tarihini eklesen ne güzel olur
Herkese gunaydin. Carsambayi iple cekiyorum keseyi gormek icin. Ama gorunmeyebilir. Sata sore 5+0 cunku. Karindan gorunmezse vajinal bakmasini istiycem. Bikac hafta daha zor beklerim cunku. Ben de anneme hwnuz soylemwdim ve cok stresliyim. Erken diye surat yapicak bana ve cocuk gibi kprkuyor soylemeye. Bugun kizimin 3.yas dogum gunu. Bu gunumu berbet etmemek icin yarin soylemeyi dusunuyorum. Allahim niye bu kadar mudahale ediyolar hayatimiza.
merhabaa doğum gunu kutlu olsun kızının nice mutlu yaşlaraa
benimde annem çok söylendi ama mecbur kaldım demeye çünkü her gelişi stres üzüntü yaşatıyordu bende eşim ve kardeşim söyle en azından ona göre hareket etsin dediler söyledim ama keşke demeseydim sürekli zorluklarından ne sıkıntı yaşayacağımdan bahsediyor ama çok dinlememeye çalışıyorum sende oyle yap
Kızlar birşey sormak istiyorum bugün 6.haftama girdim herşey yolunda kanama ağrı vesaire yok ama mide bulantısı da yok yada başka bir belirti 5+4 de keseyi gördüm 2hafta sonra gel kalp atışlarını duyacağız dedi doktorum ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum acaba boş gebelik olabilir mi diye yaşayan var mı daha önce
bence kafanı hiç bulandırma böyle şeyler düşünerek. maşallah demek ki rahat bi gebelik geçireceksin
Üzme kendini canm ferah tut içini.kese günde 1.1 mm nüyürmüş ordan hesapla ama benimki 2.2 mm büyümüş günde....şu hamilelik çok xor.karnına düştğü anda derdi tasasıda başlıyo....yok b hcg değerim yükseldmi...kese görüncek miii...kalp atışı duyulcakmı..sağlıklı foğacak mı...birsürü birsürü stres..benm 1 kürtajım var kalp atışı dırdu..o uüzden korkum katlanıyo
Hayırlısıyla kucağına almak nasip inşallah
Çok teşekkürler duyarlı davete icab eder bi cay kahveye topiginize geliriz))))
aslında haklısın bi doktora gideyim de öyle yapıcam şimdi kendi hesabıma göre 5+0 ama doktor ne dicek bakalım
İnşallah öyledir takıntı yaptım kendime bir an önce günler geçsin istiyorum
İyigeceler kizlar sanirim bende kasim annesi olucam azonce idrar testi yaptim cift cizgi cikti doktorumu arayip sabaha randevu aldim umarim araniza yarin hayirli haberle donerim. Buarada. 3 yasinda birde kizim var
Kızlar merhaba:) bende ilk bebeğim olacak inşş daha 5 haftalığım:)))
arkadaşlar ben 1 yıldır bebek istiyorum dile kolay neler denemedik keçi boynuzu,soğan kürü, hayıt suyu, çakşır suyu bal-tarçın-çörekotu
aklınıza ne gelirse forumda 41 meryem suresini gördüm onu yapmaya basladım 20 bitti hamileliğimi öğrendim hayırlısı ile oldu şükürler olsun duanın gücü sizinle paylaşmak istedim.
Arkadasimin cocuklarijin arasinda 19 ay var.o bile yapilamsyacak bisey degil.sadece bedenen cok yoruluyosun diyo. Kaldi ki benim cocuklarimin aradinda yaklasik 4 yas olcak kismetse. Ayrica kizimi nisan ayinda krese de vericem. Yani cok zor olscagini dusunmuyorum.
Senin cocugun kac yadinda cnm?
kIZLARRR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM BENDE RABBİM İZİN VERİRSE KASIM ANNESİ OLACAĞIM
SANIRIM EN ACEMİ BENİM ŞUANDA
Maşallahhımız var gün be gün büyüyoruz kasım ailesi olarak:)) Aminn inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim bebişlerimize :)) bunu saymayız yine yazmanı beklerizzsağlıklı hamilelikler:))
ben bugun fasulyemı gormeye gıdıyorum ınsallah durumu ıyıdır dua edın olurmu :))
heyecan doruktaaaa
Yakaladım seni
Hoşgeldin canımm, sana demiştim dimi :)
Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
ben bugun fasulyemı gormeye gıdıyorum ınsallah durumu ıyıdır dua edın olurmu :))
heyecan doruktaaaa
Güzel haberlerle gelmeni bekliyoruzz canım
ayyy sen artık bebişi görücen dimiii
güzel haberlerle gelll,,kalp atışlarını göreceksin dimiii