2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım, bizede nasip olur :)
Sende bebişine hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallahh

Son düzenleme:
Benim bulantim da yok, hic olmadi
14 Mart icin randevu aldim doktordan, belki keseyi gorurum diye. Elim yuregimde bekliyorum...
Hayirlisiyla atlatsaydik su gunleri.

Benimde yok canım yaa bUlantım falan canım sıkılıyor bu duruma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde yok canım yaa bUlantım falan canım sıkılıyor bu duruma

Bulantılar bebişin kalp atışı ile başlıyor tahminen 6. Haftada başlıyor benim 9. Haftada azaldı baya suanda sadece kokulara karşı hassasiyetim kaldı. Aslında öde bulantısı kadar iğrenç birsey yok biz bitsin diye her sabah dua ettik hatta Ekim annelerinde bazı annelerimizin okadar midesi bulanıyor ki hergün serum yiyorlar benim azaldı ve müthiş mutluyumm. Bence rahatımızın kıymetini bilin

hmmm bi gün arayla randevu almışız tatlım yaaa çok soru sordum biliyorum Ama senin folbioldemi 5 mg ona göre bende günde 2 kere kullancam

olurmu öyle şey sorucaz tabiki birbirimize :) canım evet bende senden 1 gün sonrayım ama 17 martta birde genetik testim var benim o yüzden o güne aldım. :)

evet benim folibolde 5 mg. günde iki defa aç veya tok alınıyor ama ben aç karnıma ilaç içemem. o yüzden yemek sonraları alıyorum. aslında decavit diye vitamin de verdi onun içinde de var folic asit ama zaten fazla alımını tuvalet ihtiyacı ile vücut atıyor fazlalığı. onuda söyleyeyim vitamin veya folic asit içtiğinizde büyük tuvaletinizin renginde değişme oluyorsa yani siyaha yakın oluyorsa fazla vitamini dışarı atıyormuş. ben doktora sormuştum korktuğum için bana öyle söyledi

Hayırlısıyla kucağına almak nasip inşallah
Çok teşekkürler duyarlı davete icab eder bi cay kahveye topiginize geliriz ))))

İyigeceler kizlar sanirim bende kasim annesi olucam azonce idrar testi yaptim cift cizgi cikti doktorumu arayip sabaha randevu aldim umarim araniza yarin hayirli haberle donerim. Buarada. 3 yasinda birde kizim var

İyigeceler kizlar sanirim bende kasim annesi olucam azonce idrar testi yaptim cift cizgi cikti doktorumu arayip sabaha randevu aldim umarim araniza yarin hayirli haberle donerim. Buarada. 3 yasinda birde kizim var

Ne güzel hadi hayırlı olsun canım
Allah sağlık bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canımm Allah hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.. kafana hiç takma... bende ağrı çok fazla dr iğne vermişti bugün ilkini vurdurdum 4 günde 1 üç tane daha yaptırıcam. hep güzel şeyler düşünelim bebişlerimiz bizi hiç bırakmasınn :)

Maşallahhımız var gün be gün büyüyoruz kasım ailesi olarak:)) Aminn inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim bebişlerimize :)) bunu saymayız yine yazmanı beklerizz sağlıklı hamilelikler:))

Maşallahhımız var gün be gün büyüyoruz kasım ailesi olarak:)) Aminn inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim bebişlerimize :)) bunu saymayız yine yazmanı beklerizz sağlıklı hamilelikler:))

kızlar özelden 50 mesaj olmamış diye cevap yazamadım ama gönderen herkese teşekkürler ekledim gönderdiğiniz bilgileri & ve güncelledim tablomuzu:)

eksilmeyelim hep artalım inşallah :) herkes bebişine (ve bebişlerine:) sahip çıksın ve hiç bırakmasın... hepinize kucak dolusu sevgiler

Canım benim bilgiler eksik yaş 27 ilk gebeliğim konya dayım

Kızlar merhaba:) bende ilk bebeğim olacak inşş daha 5 haftalığım:)))

kızlar hamilelikte özellikle yenmesi gereken yiyecekler var mı? ilk olunca tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…