Merhaba Kasım anneleri :))
Ne kadar da çabuk büyümüşsünüz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi. Ayy siz çıkınca ortaya ben bebişimle beraber gerçekten büyüdüğümüzü anladım :)) sizde Aralık ayı anneleri başlayınca kendinizin ve Bebişinizin büyüdüğünü anlayacaksınız,bu heyecanlar çok farklı heyecanlar. Benim ilk bebeişimizin olacak Rabb'imin izni ile oyuzden cok daha fazla heyecanlıyım :)) umarım bulantılarınız hiç olmaz dualarım sizinlede de aynı zamanda. Arasıra bizede yazın olurmu? İnşallah sıkıntısız huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz. Öpüyorum sizi
Benim bulantim da yok, hic olmadi
14 Mart icin randevu aldim doktordan, belki keseyi gorurum diye. Elim yuregimde bekliyorum...
Hayirlisiyla atlatsaydik su gunleri.
İnşallah canım, bizede nasip olur :)
Sende bebişine hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallahh
Benimde yok canım yaa bUlantım falan canım sıkılıyor bu duruma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onu bılemeyecegım
hmmm bi gün arayla randevu almışız tatlım yaaa çok soru sordum biliyorum Ama senin folbioldemi 5 mg ona göre bende günde 2 kere kullancam
Ne kadar da çabuk büyümüşsünüz. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi. Ayy siz çıkınca ortaya ben bebişimle beraber gerçekten büyüdüğümüzü anladım :)) sizde Aralık ayı anneleri başlayınca kendinizin ve Bebişinizin büyüdüğünü anlayacaksınız,bu heyecanlar çok farklı heyecanlar. Benim ilk bebeişimizin olacak Rabb'imin izni ile oyuzden cok daha fazla heyecanlıyım :)) umarım bulantılarınız hiç olmaz dualarım sizinlede de aynı zamanda. Arasıra bizede yazın olurmu? İnşallah sıkıntısız huzurlu bir hamilelik geçirirsiniz. Öpüyorum sizi
Kızlar bugün dktra gttim kesem14 mm ama doktrum kaç haftalık oldğunu söylemedi.tahmini hesaplar yapıyrum.sizler kese mm ve haftanızı yazar mısnx
İyigeceler kizlar sanirim bende kasim annesi olucam azonce idrar testi yaptim cift cizgi cikti doktorumu arayip sabaha randevu aldim umarim araniza yarin hayirli haberle donerim. Buarada. 3 yasinda birde kizim var
Kızlar şu hayır mübarek günde dua istiyorum sizden.
4günden beri kasıklarımda ve belimde ağrı vardı sanki adet olcakmışım gibi.Tekrar doktora gittim. Doktor düşük tehlikem oldugunu söyledi.
İlaç verdi. Şuan yatıyorum...
Dua edin lütfen...
Perşembe günü doktora kim gidiodu yaa :44::44: Yani dünn =))
doğal yoldan canım...
Maşallahhımız var gün be gün büyüyoruz kasım ailesi olarak:)) Aminn inşallah hepimiz kavuşalım sağ salim bebişlerimize :)) bunu saymayız yine yazmanı beklerizzsağlıklı hamilelikler:))
Tşk ederim canm ben 5 hadtalıken gitmiştim 3.5 mm ydi.....4 gün sonrada 14 mm yükselmiş mşllhCanım benim 4+5 Çarşamba gitmiştim doktora keseme 3 mm demişti
kızlar özelden 50 mesaj olmamış diye cevap yazamadım ama gönderen herkese teşekkürler ekledim gönderdiğiniz bilgileri & ve güncelledim tablomuzu:)
eksilmeyelim hep artalım inşallah :) herkes bebişine (ve bebişlerine:) sahip çıksın ve hiç bırakmasın... hepinize kucak dolusu sevgiler
Kızlar merhaba:) bende ilk bebeğim olacak inşş daha 5 haftalığım:)))