- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
Hayırlı olsun...kolisiz,gazsız,alerjisiz bir bebek olur inşallahBir bebek müjdesi de benden.. henüz doktora gitmesem de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun...kolisiz,gazsız,alerjisiz bir bebek olur inşallahBir bebek müjdesi de benden.. henüz doktora gitmesem de :)
İnşallah canım ne çok sevindim her şeyi hatırlamana :) ben bile unutuyorum bazen geçirdiğim süreçleri ki unutmasam tekrar cesaretim olmazdı.. Horozcuk ne yapıyor nasıl?Hayırlı olsun...kolisiz,gazsız,alerjisiz bir bebek olur inşallah
liliii hayırlı olsun ikinci bebeğini almışsın kucağına.. hayırlısıyla büyüt inşallah yavrularını.. ilki de normal doğumdu değil mi, ikinci doğum daha kolay oldu mu?Amin cnm
Eren pasaya sende yap bi kardes :)
Hayirlisi olsun cnmMerhaba hanımlar
Ne günlerdi ne heyecanlı bekleyişleri be.
Geriye dönüp bakınca ne kadar büyüdü çocuklarımız...ne güzel kimimiz kardeşleri yapmış çocuklara.darısı bana inşallah bende bu ay başlayacağım çalışmalara
Merhaba cnmliliii hayırlı olsun ikinci bebeğini almışsın kucağına.. hayırlısıyla büyüt inşallah yavrularını.. ilki de normal doğumdu değil mi, ikinci doğum daha kolay oldu mu?
Cinsiyet belli oldumu cnmÇok geçmiş olsun canım kelle paça özellikle tırnak paça iyi geliyor diyorlar
Ah cnm ya cok uzuldum simdi gordumÇok sevindim canım.
Bende düşük yapiyorum.allahim hayırlısını versin.
Ne çektin be efsun :) senin şekerpare unutturmuş ki o günleri ikinciye yol açmış...İnşallah canım ne çok sevindim her şeyi hatırlamana :) ben bile unutuyorum bazen geçirdiğim süreçleri ki unutmasam tekrar cesaretim olmazdı.. Horozcuk ne yapıyor nasıl?
Ay inşallah düşmez dua edicemÇok sevindim canım.
Bende düşük yapiyorum.allahim hayırlısını versin.
ay yeni gördüm ben cok sevindim. hayırlı olsun arkadasım :)Bir bebek müjdesi de benden.. henüz doktora gitmesem de :)
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür :) her şeyi unutmuşum ama suni sancının acısını unutamıyorum ondan sordum canım inşallah daha kolay olur..Merhaba cnm
Nasilsin
Sende hamilesin hayirli olsun saglikla dogsun insallah
Ilki normal iki de normal
Cabuk acilma oluyor o acidan daha kolay
Dimi dimiii :) kimisi der büyüdükçe zorlaşıyor ben en zoruyla başladığım için büyüdükçe kolaylaştı çok şükür ki :) hahaa yerim onu ya 12 mi gözlük :)))Ne çektin be efsun :) senin şekerpare unutturmuş ki o günleri ikinciye yol açmış...
Horoz iyi ya büyüyor kendi çapında tarz falan yapıyor 12 gözlüğü var ona sardı bu aralar
canımm sağol sana da hayırlı olsun şaşırdım ve çok sevindim.. bakalım kızlarımızın kardeşlerinin cinsiyetleri ne olacak :)ay yeni gördüm ben cok sevindim. hayırlı olsun arkadasım :)
Olur olurcnmteşekkür ederim canım iyiyim çok şükür :) her şeyi unutmuşum ama suni sancının acısını unutamıyorum ondan sordum canım inşallah daha kolay olur..
Dimi dimiii :) kimisi der büyüdükçe zorlaşıyor ben en zoruyla başladığım için büyüdükçe kolaylaştı çok şükür ki :) hahaa yerim onu ya 12 mi gözlük :)))
canımm sağol sana da hayırlı olsun şaşırdım ve çok sevindim.. bakalım kızlarımızın kardeşlerinin cinsiyetleri ne olacak :)
yaa duygulandım gerçekten her şeyi hatırlıyorsunuz.. o günler gelsin yazarım inşallah :) ne güzel aile gibi olmuştuk dediğin gibi...Olur olurcnm
Bakalim oglun olacak mi
Erkek istiyordun
Ogrenince mutlaka yaz :)
Hayırlı olsun bir avazda doğurmak nasip olur inşallah.ne güzel kasım anneleri yeni yavrularına gebe masallahBir bebek müjdesi de benden.. henüz doktora gitmesem de :)
Hayırlısı inşallah. Bir kız olsun istiyorum arkadas olsun diye. Bir de diyorum erkek cocugu tatmak da isterm. Karışık duygular. Bu arada su an ki grubu sevmedim pek. Bizim kasım anneleri cok daha güzelditeşekkür ederim canım iyiyim çok şükür :) her şeyi unutmuşum ama suni sancının acısını unutamıyorum ondan sordum canım inşallah daha kolay olur..
Dimi dimiii :) kimisi der büyüdükçe zorlaşıyor ben en zoruyla başladığım için büyüdükçe kolaylaştı çok şükür ki :) hahaa yerim onu ya 12 mi gözlük :)))
canımm sağol sana da hayırlı olsun şaşırdım ve çok sevindim.. bakalım kızlarımızın kardeşlerinin cinsiyetleri ne olacak :)
Canım iyimisin su an. Gebelik takvimi devam ediyor. Acaba dedim bebek iyi mi?Hayırlı olsun bir avazda doğurmak nasip olur inşallah.ne güzel kasım anneleri yeni yavrularına gebe masallah
Of ya burda ne duygular paylastik
Sorunlarimizi, sevinclerimizi herseyi
Ozledimm yaa o zamanlari
Koptuk iyice
E tabi bebisler buyudu
Ay hatirlamam mi cnm cok uzuldummlili doğum yapmışsın çok sevindim canım ya..Rabbim analı babalı büyütsün..
neler paylaştık burada ya.. dua zincirleri kurduk bebeklerimizde..
şimdide duaya ihityacı olan hatırlarsınız xxlerix abla vardı.. yaşı bizden büyük.. atlasa hamileydi..
atlas paşamız kas hastasıymış.. dua edin canlar bu hastalığı en kolay şekli ile yaşasınlar.. Rabbim zor olanı kolay kılsın onlar için..
bir sürü hamiş gördüm burada onların duası daha makbul dua edin canlar.
Ay hatirlamam mi cnm cok uzuldumm
Sen nasil hbr aldin