- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
Oo cnm hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş bgn öğrendin sanırım ne hissediosun süreç başladı tekrar:)Merhabalar kızlar. Bir hamilelik haberi de benden :)
sagol canım. evet dün test yaptım öyle öğrendim. valla daha gerçekmiş gibi gelmiyor :) hiç bişe hissedemiyorum sanki. senin ki de hayırlı olsun. baya büyümüş cinsiyet ne?Oo cnm hadi hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş bgn öğrendin sanırım ne hissediosun süreç başladı tekrar:)
Çok sevindim canım.Merhabalar kızlar. Bir hamilelik haberi de benden :)
Öylemi çok üzüldüm. Geçmiş olsun. En hayırlı zamanda tekrar versin Rabbim inşallahÇok sevindim canım.
Bende düşük yapiyorum.allahim hayırlısını versin.
Kız bu sefer,son dönem geçmiyo sanki..sen de keseydi kalp atışıydı derken girmişsindr olaylara:) hersey yolundadr inşsagol canım. evet dün test yaptım öyle öğrendim. valla daha gerçekmiş gibi gelmiyor :) hiç bişe hissedemiyorum sanki. senin ki de hayırlı olsun. baya büyümüş cinsiyet ne?
Hayırlı olsun cnm sağlıkla kavuşun inşKızlar bi hamilelik haberi de benden...isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin rabbim...
Hayırlı olsun inşallah.İkinci de tecrübeli oluyor insan. Daha erken diye doktora bile gitmedim. :) haftaya giderim sanırımKız bu sefer,son dönem geçmiyo sanki..sen de keseydi kalp atışıydı derken girmişsindr olaylara:) hersey yolundadr inş
hamd olsun bende iyiyim iş güç uğraşıyoruz. artık düşünüyorum eşimin de baskısıyla. çalışırken zor ama araları çok açılırsa daha zor olcak sanırım. bakalım ne zaman olursa artık. sen düşünmüyorsun sanırım
annem bakıyor benim canım. bakalım ikinciden sonra da biraz ücretsiz izin alcam inşallah ilkinde de öyle yapmıştım. zor ama napalım. yaş ilerliyor çünkücnm aslında çok isterim de birini daha bırakmak istemiyorum kayınvalideme
kendim bakmam içinde zaman lazım şuan işe ara veremem çünkü.bende araları çok açılsın
istemiyorum ama napım mecbur evde olsam şimdiye çok rabbim de verirse tabi yapmıştım...
senin kim bakıyodu çocuğa
çok çok geçmiş olsun annesi. Bir an önce iyileşir inşallah. çocukların daha kolay kaynıyor sanırım kemikleri2 gün önce oğlumun kolu kırıldı kızlar çok ufaklar daha,insanın içi gdiyo kemik suları kelle paçalar öyle takılıyorz var mı böyle bişe başına gelen? Aman olmasın da bi sorayım dedm
annem bakıyor benim canım. bakalım ikinciden sonra da biraz ücretsiz izin alcam inşallah ilkinde de öyle yapmıştım. zor ama napalım. yaş ilerliyor çünkü
Doğru anneyle kayınvalide bir olmaz. Ama ben de yine anneme baktırmak istemiyorum kadın bir rahat etsin artık. Bakalım çok plan yapmıyorum mevlam ne gösterecek. Darısı istedigin zaman da sana inşallajannen bakıyosa biraz daha iyi canm kayınvalideler pek düşünmüyo benden daha çok yorulduğunu
her dafasında vurgluyo eve zor yetişiyorum akşam çocuk yemek banyo uyku derken oturamıyorum bile ama
böyleyken bile benden hep bişiler bekliyo çocuğuna bakıyorum diye sürekli yüzüme vurur bişyler beklediği için falan
bu durum da canımı sıktığından birini daha bırakmak istemiyorum.anne olsa kızım iyi olsun rahat etsin diye uğraşır
bakar nazın geçer en azından ona ev kredisi ödüyorum maaşımdan fazla.
kızın vardı inşallah birde oğlun olur daha da istemezsin heralde tabi yaş gençken
yapmak lazım aslnda ama işte
Amin cnmMaşallah çizgileri çiftleyen çiftleyene hanginize hayırlı olsun yazacağımı şaşırdım...topluca tebrikler :)
lilipit pofuduklar ikilenmiş sağlıkla büyüt kuzularını...
Çok geçmiş olsun canım kelle paça özellikle tırnak paça iyi geliyor diyorlar2 gün önce oğlumun kolu kırıldı kızlar çok ufaklar daha,insanın içi gdiyo kemik suları kelle paçalar öyle takılıyorz var mı böyle bişe başına gelen? Aman olmasın da bi sorayım dedm