- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
benimki bundandı. kızım çok kusuyordu diye yanımdan ayıramıyordum. sürekli kullandım diyebilirimMarka onerin var mi cnm
Marka onerin var mi cnm
Cnm bnmde Mustafa m olacakayyy lili hamilemisin çok sevindim canım...sağlıkla al inş kucağına cinsiyeti ne miniğin
Cok tesekkur ederim cnmbenimki bundandı. kızım çok kusuyordu diye yanımdan ayıramıyordum. sürekli kullandım diyebilirim
çok şükür canım iyiyiz bizde...Cnm bnmde Mustafa m olacak
Kp nin adi
Aklima hep sen geliyorsun
Mustafa nasil
Sen nasılsın
İsyan hoşgeldin.mustafa nasıl. Tuvalet eğitimine başladınız mı
çok şükür canım iyiyiz bizde...
çok feci 2 yaş sendromu yaşıyoruz..
inatçımı inatçı bir oğlum var..
ayy buraya uzun zmn oldu girmeyeli..
çok duygulandım ya...
demekki minik bir mustafa daha gelecek haa...oyy yerim severim onu
Merhaba kizlar.iyisinizdir inşallahj.ben hala tuvalet egitimine başlayamadım.
Lazımliķ aldim ama bezi cikarinca oturmuyor.kiyafetleri ustunde oturuyor.ve çiş geldiginde hiç soylemiyorr.biraz daha zamani var sanirimm.
Ikinci bebiş gelmeden biraktiririm diye düşünüyordum ama olmayacak galibaa.
Birde biberon meselesi.sabah kalktiginda ve aksam yatarken sutu biberondan iciyor.biraktiramiyorum.öneriniz varmı.
Aksam sutunu bazen aksam yemegi niyetine iciyor yemek yemiyor.
Pofff ne çok derdim varmışş
Canım bizde iyiyiz.bizde tuvalet eğitimi ne başlamaya çalışıyoruz ama daha hazır değil gibi o nedenle bizde yazı bekliyoruz.cok selamlarcasnım hoşbuldumn....çok şükür mustafam iyi sizler nasılsınız..
tuvalet eğitimine başlamadım..konyada hava buz gibi biraz ısınmasını bekliyorum valla çokta korkuyorum ya
Canım biberon ile ilgili uzmanların yazısını oku derim.bizde memeyi dişçiye gittiğim gün bıraktık.dr bugün emzirme demişti bende oğlum Dr iğne yaptı onun için meme yok dedim 4 ay oldu hala arada soruyor iyileştiği diye.hatta dün dış Dr nü hiç sevmiyorum iki meme yede iğne yaptı ben şimdi ne yapicam dedi.biraksam geri başlayacak essekhoşgeldin canım artık pek girmiyoz buraya eskisi gibi değil
oğluşun napıyo çok yakışıklı olmuş maşallah daha da değişmiştir.
sen nasılsın varmı sende de 2.bebeiş düşüncesi falan çalışan için zor ama
ne bilim.
tuvalete bizde başlamadım daha iyice havalar ısınsın olur inşallah.
benim oğlumda biberonda süt içiyo 20 aylıktı memeği bıraktık ondan mı nedir kıyamıyorum
biberonla içsin istediği kadar diyorum ondan mahrum etmiyim diyorum ama inşallah çok
geç olmadan kocaman olmadan bırakırlar bardağa geçerler emzik çok emmedi ondan yana sorunum
olmadı ama biberona da şuan karışmıyorum zamanı gelince inşallaj kendiliğinden bırakır diye umut
ediyorum bakalım.
Günaydın kizlarr.
kusma ve ishalle karşı karşıyayız.
Dün serum verdi doktor bugün yine kustu.
Ne yedirmeliyim.bana akil veeinn
Canım biberon ile ilgili uzmanların yazısını oku derim.bizde memeyi dişçiye gittiğim gün bıraktık.dr bugün emzirme demişti bende oğlum Dr iğne yaptı onun için meme yok dedim 4 ay oldu hala arada soruyor iyileştiği diye.hatta dün dış Dr nü hiç sevmiyorum iki meme yede iğne yaptı ben şimdi ne yapicam dedi.biraksam geri başlayacak essek
Günaydın kizlarr.
kusma ve ishalle karşı karşıyayız.
Dün serum verdi doktor bugün yine kustu.
Ne yedirmeliyim.bana akil verinn
hoşgeldin canım artık pek girmiyoz buraya eskisi gibi değil
oğluşun napıyo çok yakışıklı olmuş maşallah daha da değişmiştir.
sen nasılsın varmı sende de 2.bebeiş düşüncesi falan çalışan için zor ama
ne bilim.
tuvalete bizde başlamadım daha iyice havalar ısınsın olur inşallah.
benim oğlumda biberonda süt içiyo 20 aylıktı memeği bıraktık ondan mı nedir kıyamıyorum
biberonla içsin istediği kadar diyorum ondan mahrum etmiyim diyorum ama inşallah çok
geç olmadan kocaman olmadan bırakırlar bardağa geçerler emzik çok emmedi ondan yana sorunum
olmadı ama biberona da şuan karışmıyorum zamanı gelince inşallaj kendiliğinden bırakır diye umut
ediyorum bakalım.
Canım bizde iyiyiz.bizde tuvalet eğitimi ne başlamaya çalışıyoruz ama daha hazır değil gibi o nedenle bizde yazı bekliyoruz.cok selamlar
Kızlar hafta sonu oğluşum kinetx marka spor ayakkabısı aldım.bir bakın derim çok yumuşak çok hafif çok havalı.69.99 tl