kocam cok yardmcı bı yapmadgı alt degısme.cocuklarıda yıkıyo.şükürler olsunKesinlikle ona inaniyrm bende cnm
Benim oglumunda masallahi var
Cok vicdanli bir cocuk
Merhametli
Vicdanla cocuk yetistirmeye calisiyrm
Sabirla, mutlaka sikintilar yasacagiz
Cunku hepsinun karakteri farkli
Ancak bize cok gorev dusuyor:)
Esin yardimxi oluyor mi
sabiha paktuna.çocuklarla doğru iletişim.
ıkısınide cok sevıyorum:)
aynen bnde esımın bısey olmaz demesiyle hamıle kalmıştım:)
sımdı ıkıncı adetı bekliyorum doğru spıral taktırmaya :)
hayat zorluklardab ıbaret allah sağlık versın hepsıne
sağlıkla dünyaya gelsın analı babalı buyuşun cınsıyetı bellı mı.
27 yaaında ıkı çocuk annesı oldum bır anda
kocam cok yardmcı bı yapmadgı alt degısme.cocuklarıda yıkıyo.şükürler olsun
O kitaba bende bakayim cnm
Cinsiyeti erkek
Bnmde iki oglum olacak
Ama ben yasliyim
O acidan bakildiginda tam zamani
Yas ilerlrdikce riskler artiyor ya
30 yasinda anne oldum
33 yasinda anne olacagim bida:)
Daha da istemiyrm insallah
Benim adet olmam 13 ay surdu
O yuzden 40 cikar cikmaz taktircam
Esime asla guvenmiyrm
Risk alamam
Onlara gore hava hos:)
Midem oyle yaniyorki
Bide hic halim yok
Kalkip ogluma corba yapicam yapamadim
Zorlaniyrm ya
Aa dogurana kadar emzırdın mıAllah kolaylık versin. Sende gençsın kız maşallah 33 daha yolun yarısı bile degıl. Spiral i poyraz doğar doğmaz dr dedi gel takalım bana tavsiye etti hemen korktum gıtmedim. Hamile kaldım poyraz 16 aylıkken ıyıde emzrdim cocugu taa doğana kadar. Şimdi de kardesnn sütünden otlanıyor bazen. :):):)<3ama yemek yemiyo kavgacı ınatcı olmuş.arası kıskanıyor
7 aya kadr emdi sonra sütüm kesildi emdiği halde. Vücut bebege konsantre oldu artk.Aa dogurana kadar emzırdın mı
Vay be buyuk başarı gerçekten
Odada buhar makinesi çalıştr.ben her türlü seyı denemiştim oksüruk gec gecen bı illet.sırtına bal sür sıcak tut.gececektırKızlar oğlum ateslenmıstı atlattık ancak oksuruge cevırdı
Cok tıkandı bu gece
Balgamlı oksurugu var
Ne önerırsınız
Çok şükür.anlayışli kocanda varmış.kimseden kimseye fayda yok.yegenlerimizi çok opuyorumo kadar yoğunum kı yenı fırsat buldum yazmaya .
aras 3 ay 1 haftalık oldu 24 kasım doğumlu.bız kasım ayını cok sevdık cocklar artarda :)
ıstemeden oldu zaten bebek ama şuan o kelımeyı kullanmak bıle kotu netıcede evlat oyle coksevıyorumm ki şimdi canımı verırım:)
hamıleyken cok zor günler gecırdım yazın o scklarda perısan oldum.kız kardeşim kpss bahane ettı ders calısıyomus bırgun yanma gelmedı abla bısyete ıhtycn var mı demedı.ama yınede poyraz bıseyden mahrum kalmadı şkrler olsun hergun parka gotrdum hemde kucaklayarak duşunebılıyo musun 7 aylık hamıle kadın bebek kucaklıyor .her gören hayrete düşüyodu.eve gelınce banyosu temzlk yemek.vs vs.ama allah yardım eıyor .bebegım kucuk doğdu bıraz ılkıne gore 2600.poyraz 3500dü.şimdı kendınden ıyı doğanların kılosuna ulaşmış maşlhhh.allah sağlık versın hepsine.sadece anne sutu alıyor.bırgun olsun gaz sorunu yasamadım mama vermedim su vermedim dr bole dedı cnku haklıymısta.poyraz mama yıyodu çokta gazlıydı her gece acıldeydık.nıye verıyosam mamayı o zamnlar acemılık işte.
cnım cok kıskanıyo bebegı poyraz yanına bırakıp tuvalete gıtsem boğar ustune oturur her fırsatta yapştırıyo yüzüne zaten.bnde kızıyorum çocuğa bole huylarım yoktu ama oldu işte çocgmla yuz göz oldum.sonra bı kıtap okudum ne hatalr yapmışım dıye duşundum ınş telafı edecem de cocgum annesinden soğumasa ıyıdr.2 yas sendromu aslında annenın sendromuymuş doğru demışler.
bzde böyle ıste babamız cok yardmcı yoksa ben çoktan kafayı yemıştım :):)
Canım ben kullandım çok faydalı.hatta katlanıyor.gittigim misafirlikte bile yanımda götürdüm.bence alEki Görüntüle 1963404
Bu tarz birsey alsam mi
Gerek var mi
Hani mutfakta is yaparken falan alsam yanima
Oglumda oyun halisina birakip isyapabiliodum
Simdi birakamam
Buyuk olan kucuk olani ..:) yalniz yakalamasin
Hangi marka aldın cnmCanım ben kullandım çok faydalı.hatta katlanıyor.gittigim misafirlikte bile yanımda götürdüm.bence al
İçimden hep erkek diye geçmişti lili hayırlı olsun hayırlısıyla doğsun...Oooo cok oldu
25 bugun bitiyor
Erkek yine
Canım ben papetto marka aldım.bununda iki çeşitli var birisi ileri geri digeride sağa sola sallıyor.bebis nasıl sallanmak isterse ondan al.birde dondi var o hembesik hemde mama sandalyesi oluyor.Hangi marka aldın cnm
Oğluşun napıo bu arada:)
Cok tesekkur ederimmm cnmCanım ben papetto marka aldım.bununda iki çeşitli var birisi ileri geri digeride sağa sola sallıyor.bebis nasıl sallanmak isterse ondan al.birde dondi var o hembesik hemde mama sandalyesi oluyor.
Oğlan canımıza okuyor. Maşallah sağlığı iyi.genel olarak iyiyiz çok şükür.
Canım ev artık çocuklara yetmiyor.kosturup çevreyi tanımak istiyorlar.evde a101 de satılan ve içinden araba çıkmasını basardığimiz süpriz yumurtadan çıkan arabalar ile oynuyoruz.tv de izlediği çizgi film karekterlerini canlandırıyoruz .a101 deki süpriz yumurtada nasıl araba olduğunu anladığı mı isteyen olur ise anlatırım.Cok tesekkur ederimmm cnm
Detayli bilgi verdigi icin
Ya ben tv konusunda cok katiydim
Hamileligin vermis oldugu etki ilede
Oglumla cok fazla ilgilenemiyrm
Cabuk sikiliyor
Evde bunaliyor
Pepe falan izliyor artik
Sizde durumlar nasil?
Evde nasil vakit geciriyorsunuz
Bebekligindeki gibi olmuyor artik oyalamak
Ornegin dun aksam hamur oynayalim diye hazirladim
Tiksiniyor dokunmuyor, kalipla sekil falan kestik
Yarim saat oyalanabildi
Yere elektrik banti ile yol ve otopark yapistirdik
Yaparken eglendi 15 dk, ama araba surmedi, ilgi duymadi,
Oyuncaklar desen hepsini ezberledi artik
Ala ala heryer oyuncak oldu
Zaten cocuklar oyuncaga xcok ilgi duymuyor
Canım ev artık çocuklara yetmiyor.kosturup çevreyi tanımak istiyorlar.evde a101 de satılan ve içinden araba çıkmasını basardığimiz süpriz yumurtadan çıkan arabalar ile oynuyoruz.tv de izlediği çizgi film karekterlerini canlandırıyoruz .a101 deki süpriz yumurtada nasıl araba olduğunu anladığı mı isteyen olur ise anlatırım.
Canım ilk önce iki elimle tartarak anlıyordum.agır olanda genelde araba veya motor oluyor.yeni yöntemim ise ortadan bir yarısına bastırıyorum.kutuya zarar vermeden formunu bozmadan hafif aralanıyor lastiği gorduysem tamamNasıl anlıyorsun merak ettim, biz onlardan almiyorduk ama arabalari severse alabiliriz çünkü benim oğlum da araba hastası daha doğrusu iş makineleri hastası exavator traktör kepçe falan oparator olacak heralde:)
Kasa, direksiyon,egzoz,tekerlek,kabin,koltuk camurluk hepsini tek tek gosterip sayıyor Devamli
Bunları da YouTube da 3d iş makineleri diye bir video var onlardan öğrendi. Sayı saymayı öğretiyor yarım saatlik bi video.
Birden ona kadar sayıyor yazıp soruyorum biliyor rakmlari.
Kısın bunaldigi için tv çok kisitlamadim ben içim rahat olmasa da.... yazın gezdirecegim parklara, arkadaşlara falan telafi edeceğiz insallah bugunleri
lilipit
Bütün oyuncakları kaldirdik tek bir kamyon ve legolar var. Öyle olunca kamyonla oynuyor baya... bütün oyuncaklar yerde yigilmis sekldeyken hiç oynamıyordu.
Şimdi oyuncakları tek tek veriyorum, birinden sıkılınca diğerini verip sıkıldığını kaldırıyorum. Her seferinde yeni oyuncak gibi mutlu oluyor bu yöntemi tavsiye ederim.
canım bu ana kucakları benim için ilk alınacaklar listesinde her zaman. tavsiye ederim evin içinde her yere tasıyabiliyorsun çocuğuEki Görüntüle 1963404
Bu tarz birsey alsam mi
Gerek var mi
Hani mutfakta is yaparken falan alsam yanima
Oglumda oyun halisina birakip isyapabiliodum
Simdi birakamam
Buyuk olan kucuk olani ..:) yalniz yakalamasin
Marka onerin var mi cnmcanım bu ana kucakları benim için ilk alınacaklar listesinde her zaman. tavsiye ederim evin içinde her yere tasıyabiliyorsun çocuğu