2014 Kasım Anneleri

kocam cok yardmcı bı yapmadgı alt degısme.cocuklarıda yıkıyo.şükürler olsun

sağlıkla dünyaya gelsın analı babalı buyuşun cınsıyetı bellı mı.
27 yaaında ıkı çocuk annesı oldum bır anda

kocam cok yardmcı bı yapmadgı alt degısme.cocuklarıda yıkıyo.şükürler olsun

O kitaba bende bakayim cnm
Cinsiyeti erkek
Bnmde iki oglum olacak
Ama ben yasliyim
O acidan bakildiginda tam zamani
Yas ilerlrdikce riskler artiyor ya
30 yasinda anne oldum
33 yasinda anne olacagim bida:)
Daha da istemiyrm insallah
Benim adet olmam 13 ay surdu
O yuzden 40 cikar cikmaz taktircam
Esime asla guvenmiyrm
Risk alamam
Onlara gore hava hos:)
Midem oyle yaniyorki
Bide hic halim yok
Kalkip ogluma corba yapicam yapamadim
Zorlaniyrm ya

Allah kolaylık versin. Sende gençsın kız maşallah 33 daha yolun yarısı bile degıl. Spiral i poyraz doğar doğmaz dr dedi gel takalım bana tavsiye etti hemen korktum gıtmedim. Hamile kaldım poyraz 16 aylıkken ıyıde emzrdim cocugu taa doğana kadar. Şimdi de kardesnn sütünden otlanıyor bazen. :):):)<3ama yemek yemiyo kavgacı ınatcı olmuş.arası kıskanıyor

Aa dogurana kadar emzırdın mı
Vay be buyuk başarı gerçekten

Kızlar oğlum ateslenmıstı atlattık ancak oksuruge cevırdı
Cok tıkandı bu gece
Balgamlı oksurugu var
Ne önerırsınız

Kızlar oğlum ateslenmıstı atlattık ancak oksuruge cevırdı
Cok tıkandı bu gece
Balgamlı oksurugu var
Ne önerırsınız
Odada buhar makinesi çalıştr.ben her türlü seyı denemiştim oksüruk gec gecen bı illet.sırtına bal sür sıcak tut.gececektır ama ateş varsa sakın yapma hararetı arttırır

Bu tarz birsey alsam mi
Gerek var mi
Hani mutfakta is yaparken falan alsam yanima
Oglumda oyun halisina birakip isyapabiliodum
Simdi birakamam
Buyuk olan kucuk olani ..:) yalniz yakalamasin

Çok şükür.anlayışli kocanda varmış.kimseden kimseye fayda yok.yegenlerimizi çok opuyorum

Eki Görüntüle 1963404

Bu tarz birsey alsam mi
Gerek var mi
Simdi birakamam
Canım ben kullandım çok faydalı.hatta katlanıyor.gittigim misafirlikte bile yanımda götürdüm.bence al

Hangi marka aldın cnm
Oğluşun napıo bu arada:)
Canım ben papetto marka aldım.bununda iki çeşitli var birisi ileri geri digeride sağa sola sallıyor.bebis nasıl sallanmak isterse ondan al.birde dondi var o hembesik hemde mama sandalyesi oluyor.
Oğlan canımıza okuyor. Maşallah sağlığı iyi.genel olarak iyiyiz çok şükür.

Cok tesekkur ederimmm cnm
Detayli bilgi verdigi icin
Ya ben tv konusunda cok katiydim
Hamileligin vermis oldugu etki ilede
Oglumla cok fazla ilgilenemiyrm
Cabuk sikiliyor
Evde bunaliyor
Pepe falan izliyor artik
Sizde durumlar nasil?
Evde nasil vakit geciriyorsunuz
Bebekligindeki gibi olmuyor artik oyalamak
Ornegin dun aksam hamur oynayalim diye hazirladim
Tiksiniyor dokunmuyor, kalipla sekil falan kestik
Yarim saat oyalanabildi
Yere elektrik banti ile yol ve otopark yapistirdik
Yaparken eglendi 15 dk, ama araba surmedi, ilgi duymadi,
Oyuncaklar desen hepsini ezberledi artik
Ala ala heryer oyuncak oldu
Zaten cocuklar oyuncaga xcok ilgi duymuyor

Canım ev artık çocuklara yetmiyor.kosturup çevreyi tanımak istiyorlar.evde a101 de satılan ve içinden araba çıkmasını basardığimiz süpriz yumurtadan çıkan arabalar ile oynuyoruz.tv de izlediği çizgi film karekterlerini canlandırıyoruz .a101 deki süpriz yumurtada nasıl araba olduğunu anladığı mı isteyen olur ise anlatırım.

Bugün oğluşum ve kocam ile alabalık çiftliği ne. Gittik eşim oltasını da götürdü.balıklardan birini oltaya takıp havuza geri attılar.oglum baya oltayla oynadı.balık yakaladım diye bir havalara girdi.sonrada yakaladığı balığı afiyetle yedi..tavsiye ederim çok eğlendi.tabi o mutlubir gün geçirip saat 20:00 da yatınca bizde mutlu olduk

Nasıl anlıyorsun merak ettim, biz onlardan almiyorduk ama arabalari severse alabiliriz çünkü benim oğlum da araba hastası daha doğrusu iş makineleri hastası exavator traktör kepçe falan oparator olacak heralde:)
Kasa, direksiyon,egzoz,tekerlek,kabin,koltuk camurluk hepsini tek tek gosterip sayıyor Devamli

Bunları da YouTube da 3d iş makineleri diye bir video var onlardan öğrendi. Sayı saymayı öğretiyor yarım saatlik bi video.
Birden ona kadar sayıyor yazıp soruyorum biliyor rakmlari.

Kısın bunaldigi için tv çok kisitlamadim ben içim rahat olmasa da.... yazın gezdirecegim parklara, arkadaşlara falan telafi edeceğiz insallah bugunleri

lilipit
Bütün oyuncakları kaldirdik tek bir kamyon ve legolar var. Öyle olunca kamyonla oynuyor baya... bütün oyuncaklar yerde yigilmis sekldeyken hiç oynamıyordu.
Şimdi oyuncakları tek tek veriyorum, birinden sıkılınca diğerini verip sıkıldığını kaldırıyorum. Her seferinde yeni oyuncak gibi mutlu oluyor bu yöntemi tavsiye ederim.

Canım ilk önce iki elimle tartarak anlıyordum.agır olanda genelde araba veya motor oluyor.yeni yöntemim ise ortadan bir yarısına bastırıyorum.kutuya zarar vermeden formunu bozmadan hafif aralanıyor lastiği gorduysem tamamcanım benim bahsettiğim sarı renk a101 de satılan dışında çukulata olmayan sürpriz yumurtalar

Eki Görüntüle 1963404

Bu tarz birsey alsam mi
Gerek var mi
Simdi birakamam
canım bu ana kucakları benim için ilk alınacaklar listesinde her zaman. tavsiye ederim evin içinde her yere tasıyabiliyorsun çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…