2014 Kasım Anneleri

Eklentiler

• 05030201.jpg
    05030201.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 53
Cnm bnmde Mustafa m olacak
Kp nin adi
Aklima hep sen geliyorsun
Mustafa nasil
Sen nasılsın
çok şükür canım iyiyiz bizde...
çok feci 2 yaş sendromu yaşıyoruz..
inatçımı inatçı bir oğlum var..
ayy buraya uzun zmn oldu girmeyeli..
çok duygulandım ya...
demekki minik bir mustafa daha gelecek haa...oyy yerim severim onu

Merhaba kizlar.iyisinizdir inşallahj.ben hala tuvalet egitimine başlayamadım.
Lazımliķ aldim ama bezi cikarinca oturmuyor.kiyafetleri ustunde oturuyor.ve çiş geldiginde hiç soylemiyorr.biraz daha zamani var sanirimm.
Ikinci bebiş gelmeden biraktiririm diye düşünüyordum ama olmayacak galibaa.

Birde biberon meselesi.sabah kalktiginda ve aksam yatarken sutu biberondan iciyor.biraktiramiyorum.öneriniz varmı.
Aksam sutunu bazen aksam yemegi niyetine iciyor yemek yemiyor.

Pofff ne çok derdim varmışş:işsiz::işsiz:

çok şükür canım iyiyiz bizde...
çok feci 2 yaş sendromu yaşıyoruz..
inatçımı inatçı bir oğlum var..
ayy buraya uzun zmn oldu girmeyeli..
çok duygulandım ya...
demekki minik bir mustafa daha gelecek haa...oyy yerim severim onu

hoşgeldin canım artık pek girmiyoz buraya eskisi gibi değil
oğluşun napıyo çok yakışıklı olmuş maşallah daha da değişmiştir.
sen nasılsın varmı sende de 2.bebeiş düşüncesi falan çalışan için zor ama
ne bilim.

Merhaba kizlar.iyisinizdir inşallahj.ben hala tuvalet egitimine başlayamadım.
Lazımliķ aldim ama bezi cikarinca oturmuyor.kiyafetleri ustunde oturuyor.ve çiş geldiginde hiç soylemiyorr.biraz daha zamani var sanirimm.
Ikinci bebiş gelmeden biraktiririm diye düşünüyordum ama olmayacak galibaa.

Birde biberon meselesi.sabah kalktiginda ve aksam yatarken sutu biberondan iciyor.biraktiramiyorum.öneriniz varmı.
Aksam sutunu bazen aksam yemegi niyetine iciyor yemek yemiyor.

Pofff ne çok derdim varmışş:işsiz::işsiz:

tuvalete bizde başlamadım daha iyice havalar ısınsın olur inşallah.
benim oğlumda biberonda süt içiyo 20 aylıktı memeği bıraktık ondan mı nedir kıyamıyorum
biberonla içsin istediği kadar diyorum ondan mahrum etmiyim diyorum ama inşallah çok
geç olmadan kocaman olmadan bırakırlar bardağa geçerler emzik çok emmedi ondan yana sorunum
olmadı ama biberona da şuan karışmıyorum zamanı gelince inşallaj kendiliğinden bırakır diye umut
ediyorum bakalım.

casnım hoşbuldumn....çok şükür mustafam iyi sizler nasılsınız..
tuvalet eğitimine başlamadım..konyada hava buz gibi biraz ısınmasını bekliyorum valla çokta korkuyorum ya
Canım bizde iyiyiz.bizde tuvalet eğitimi ne başlamaya çalışıyoruz ama daha hazır değil gibi o nedenle bizde yazı bekliyoruz.cok selamlar

ne bilim.

benim oğlumda biberonda süt içiyo 20 aylıktı memeği bıraktık ondan mı nedir kıyamıyorum
biberonla içsin istediği kadar diyorum ondan mahrum etmiyim diyorum ama inşallah çok
geç olmadan kocaman olmadan bırakırlar bardağa geçerler emzik çok emmedi ondan yana sorunum
olmadı ama biberona da şuan karışmıyorum zamanı gelince inşallaj kendiliğinden bırakır diye umut
ediyorum bakalım.
Canım biberon ile ilgili uzmanların yazısını oku derim.bizde memeyi dişçiye gittiğim gün bıraktık.dr bugün emzirme demişti bende oğlum Dr iğne yaptı onun için meme yok dedim 4 ay oldu hala arada soruyor iyileştiği diye.hatta dün dış Dr nü hiç sevmiyorum iki meme yede iğne yaptı ben şimdi ne yapicam dedi.biraksam geri başlayacak essek:KK53:

selam kizlar coooook uzun zaman oldu... nasilsiniz... bizim bebisler büyüdü, yeni bebisleri olan var mi?? 2.5 yas sendromuna başladı bizim ki... 2'si ayri sendrom, 2.5 u ayri 3'u ayri 4'u ayri her yanimiz sendrom oldu vallaha...

Günaydın kizlarr.
kusma ve ishalle karşı karşıyayız.
Dün serum verdi doktor bugün yine kustu.
Ne yedirmeliyim.bana akil veeinn

Herkese Merhabalar.. Sabah ilk benim mesajimla karsilasin

Günaydın kizlarr.
Ne yedirmeliyim.bana akil veeinn

Patates haslamasi hem mide bulantisina iyi geliyr hem ishale. Bol su da icmeli tabi..

Canım biberon ile ilgili uzmanların yazısını oku derim.bizde memeyi dişçiye gittiğim gün bıraktık.dr bugün emzirme demişti bende oğlum Dr iğne yaptı onun için meme yok dedim 4 ay oldu hala arada soruyor iyileştiği diye.hatta dün dış Dr nü hiç sevmiyorum iki meme yede iğne yaptı ben şimdi ne yapicam dedi.biraksam geri başlayacak essek:KK53:

illaki zararlı derler ama herşey öyle değil mi daha süt çocukları biraz içsinler biberonla sonra
inşallah bırakırlar.benimkide 1 yıl olıcak nerdeyse bırakalı 20 aylıktı arada anne meme der
açar öper bırakır:KK43::KK43::KK43:

Günaydın kizlarr.
Ne yedirmeliyim.bana akil verinn

çok geçmiş olsun cnm salgınmış bu aralar
dikkat etmek lazım rabbim şifa versin kuzucuklar
hasta olmasın ya...

Kızlar 6 yaşına kadar çocuğun ateşi çıktığında ılık su ile banyo yaptırılacak.atesi 38.5 derece yı geçti ise.38.5 e kadar birşey yapılmayacak sadece takip edilecekmiş.banyo yaptırdıktan sonra kurulamayin diyor Dr.

Eğer çocuk donuk bir hal aldı ve arkasindan kasılmaya başladı ise nöbet geçiriyor demekmiş. Bu durumda banyo yaptirmiyoruz.agzinda birşey var ise çıkartıyoruz.Üzerini soyuyoruz ve ıslak bir bezle sarıp hastaneye goturuyoruz.nurselin mutfağında ki Dr öyle dedi.arkadaslar sağlıklı günlerimiz olsun inşallah

ne bilim.

ediyorum bakalım.

aman yok canım bende ikinci bebek düşüncesi falan...Allah isteyene versin..ben biri ile baş edemedim tam adam akıllı :KK47:
sorma teyzesi oğlum çok yakışıklı benim sarı kuzum...
eskiden 2 dk girmesek buraya oluay olurdu ya...

Canım bizde iyiyiz.bizde tuvalet eğitimi ne başlamaya çalışıyoruz ama daha hazır değil gibi o nedenle bizde yazı bekliyoruz.cok selamlar

canım hazır değilse bekle..korkabilir..
her çocuk farklı.. mustiyide hava ısınsın denicem ama zorlamıcam yani

Kızlar hafta sonu oğluşum kinetx marka spor ayakkabısı aldım.bir bakın derim çok yumuşak çok hafif çok havalı.69.99 tl

evet bende aldım bende çok beğendim ve bikaç kişi tarafından da
beğenildi şık duruyo ayakta bende tavsiye ederim..

X