tesekkuler.3.aylık olduk bıle.buda 24 kasımlıBen buraya uğramayalı gebeler olanlar doğurmuş,hatta 2.ye tur atanlar olmuş:) maşallah...berraq 9 ay ne çabuk geçmiş Arasını kucağına almışsın bile hayırlı olsun.
@ozsen8279 hayırlı olsun bebişin...
benm kı de aynı felaket asabı mutsuz kırıp doken dgıtan bı çocuk oldu.elimde sadece şefkat sabır kaldı.:):)umarım bnlarda tükenmez.2 yaiş sendromunu yasıyoruz dıbıne kadar sabiha paktunanın çocklarla doğru iletşm kıtabı bana care oldu.sende okuHerkese selam...kızlar sizinkiler de agresif mi eren gibi bu aralar herşeyi fırlatıyor kafamıza.istediğini yapmazsam sinirden yerlerde yuvarlanıyor ağlamaktan kulaklarına kadar kızarıyor...deli mi ne...aldırmıyorum görmezden geliyorum öyle yaparken hata mı ediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum...anca sıkıyorum kendimi...
Canım yanlız değilsin benim oglusta aynı.oyuncak kılıncı var hepimizi kılıçtan geçiriyor.ama çaresini buldum.ogun pikniğe gittik dağ taş dolaştı,eve geldiğinde makarna istedi yemeyen çocuk avcuyla ağzına tepti.20:30 bayıldı gittiHerkese selam...kızlar sizinkiler de agresif mi eren gibi bu aralar herşeyi fırlatıyor kafamıza.istediğini yapmazsam sinirden yerlerde yuvarlanıyor ağlamaktan kulaklarına kadar kızarıyor...deli mi ne...aldırmıyorum görmezden geliyorum öyle yaparken hata mı ediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum...anca sıkıyorum kendimi...
Ay cnm beni dusundugun icin oncelikle tesekkur ederimlilipit .merhaba nasıl gidiyor hamilelik?2 yasında bır çocuk ve karnında ki?zor demi.bnde gectım bu günlerden yanmda kımsemd de yoktu.hergun aglıyodum dıyebılırım.sen bnm gbı deglsndr umarım
Ay cnm beni dusundugun icin oncelikle tesekkur ederimlilipit .merhaba nasıl gidiyor hamilelik?2 yasında bır çocuk ve karnında ki?zor demi.bnde gectım bu günlerden yanmda kımsemd de yoktu.hergun aglıyodum dıyebılırım.sen bnm gbı deglsndr umarım
Biz agresif degiliz hic masallah:)Herkese selam...kızlar sizinkiler de agresif mi eren gibi bu aralar herşeyi fırlatıyor kafamıza.istediğini yapmazsam sinirden yerlerde yuvarlanıyor ağlamaktan kulaklarına kadar kızarıyor...deli mi ne...aldırmıyorum görmezden geliyorum öyle yaparken hata mı ediyorum ne yapmam lazım bilmiyorum...anca sıkıyorum kendimi...
Naptini cnm ogrendi mi iyiceCanım Allah kolaylık versin.bizde tuvalet eğitimini ödülle motive etmeye çalışıyoruz.oglum çok şükür iyi ama çok şımarık.Anladığım kadarıyla ikinci hamilelik ilkki gibi hecayanlı olmuyor.ama yinede istiyorum
Sende yap bi tane daha horoz yok tavuk bea:)Ben buraya uğramayalı gebeler olanlar doğurmuş,hatta 2.ye tur atanlar olmuş:) maşallah...berraq 9 ay ne çabuk geçmiş Arasını kucağına almışsın bile hayırlı olsun.
@ozsen8279 hayırlı olsun bebişin...
Aman diyimmm yoouukkk... Allah isteyene versin.Sen de ilerlettin ayları maşallah cinsiyetini söylediler miSende yap bi tane daha horoz yok tavuk bea:)
Maşallah Allah uzun sağlıklı ömürler versintesekkuler.3.aylık olduk bıle.buda 24 kasımlı
:))Canım yanlız değilsin benim oglusta aynı.oyuncak kılıncı var hepimizi kılıçtan geçiriyor.ama çaresini buldum.ogun pikniğe gittik dağ taş dolaştı,eve geldiğinde makarna istedi yemeyen çocuk avcuyla ağzına tepti.20:30 bayıldı gittienerjisini atsın usak
o kadar yoğunum kı yenı fırsat buldum yazmaya .Ay cnm beni dusundugun icin oncelikle tesekkur ederim
Senin bebegin daha kucuk oldugu icin de sen daha cok zorlanmissin
Cok sukur dort ay annemde kaldim ben, bize annem bakti, 4 aydan sonra yemek yiyip toparlabildim
Simdi iyiyim cok sukur, ama oglumu kaldirmak zorunda kaliyrm, kendimi kollayamiyrm
Bi onceki gece atesliydi, banyoya soktum, cikardik yatagina cis yapti kurularken, carsaf degistirdim falan zorladim kendimi, bebek asagi indi herhalde, durmadan tuvaletim geliyordu
Gercekten kucuk cocukla gebelik zor
Sende baya buyuttuuun:) ne kadarlik oldu simdi
Nasil gidiyor?
Kuskanclik var mi?
Bende tuvalet egitimi vermeye calisiyrm, yavas ilerliyrz, doguma kadar ogrensin istyrm,
Cnm okudugun kitabin adi nedir?o kadar yoğunum kı yenı fırsat buldum yazmaya .
aras 3 ay 1 haftalık oldu 24 kasım doğumlu.bız kasım ayını cok sevdık cocklar artarda :)
ıstemeden oldu zaten bebek ama şuan o kelımeyı kullanmak bıle kotu netıcede evlat oyle coksevıyorumm ki şimdi canımı verırım:)
hamıleyken cok zor günler gecırdım yazın o scklarda perısan oldum.kız kardeşim kpss bahane ettı ders calısıyomus bırgun yanma gelmedı abla bısyete ıhtycn var mı demedı.ama yınede poyraz bıseyden mahrum kalmadı şkrler olsun hergun parka gotrdum hemde kucaklayarak duşunebılıyo musun 7 aylık hamıle kadın bebek kucaklıyor .her gören hayrete düşüyodu.eve gelınce banyosu temzlk yemek.vs vs.ama allah yardım eıyor .bebegım kucuk doğdu bıraz ılkıne gore 2600.poyraz 3500dü.şimdı kendınden ıyı doğanların kılosuna ulaşmış maşlhhh.allah sağlık versın hepsine.sadece anne sutu alıyor.bırgun olsun gaz sorunu yasamadım mama vermedim su vermedim dr bole dedı cnku haklıymısta.poyraz mama yıyodu çokta gazlıydı her gece acıldeydık.nıye verıyosam mamayı o zamnlar acemılık işte.
cnım cok kıskanıyo bebegı poyraz yanına bırakıp tuvalete gıtsem boğar ustune oturur her fırsatta yapştırıyo yüzüne zaten.bnde kızıyorum çocuğa bole huylarım yoktu ama oldu işte çocgmla yuz göz oldum.sonra bı kıtap okudum ne hatalr yapmışım dıye duşundum ınş telafı edecem de cocgum annesinden soğumasa ıyıdr.2 yas sendromu aslında annenın sendromuymuş doğru demışler.
bzde böyle ıste babamız cok yardmcı yoksa ben çoktan kafayı yemıştım :):)
Kesinlikle ona inaniyrm bende cnmlilipit eltım bana dıyo poyraz ne kadar yaramazsa arasta bı o kadar akıllı işte .o senın allahındır dıyor.ne bıleyım kırk bn kere maşallh .ama bnden de kaynaklanıyo ya anneın karakteriyle şekıllenıyo çocuk nasıl alştrrsan ole gıder
Oooo cok olduAman diyimmm yoouukkk... Allah isteyene versin.Sen de ilerlettin ayları maşallah cinsiyetini söylediler mi
sabiha paktuna.çocuklarla doğru iletişim.Cnm okudugun kitabin adi nedir?
Bende hatali davranmaktan korkuyrm
Zor bir surec onlar icin
Bu sureci atlatmalarinda travmatik birseye sebep vermeden yardimci olmaliyiz onlara
Anneler super kahraman:) gercekten zor gunler gecirmissin bak Allah yardim ediyor ki ikinci kuzun uslu olmus :) ben hamile oldugun zamandaki endiseni hatirliyrm
Iyiki dogurdunn
Genc yasta iki oglun var, arkadas olacaklar birbirlerinee :)
Benimkide istemeden oldu
Istiyorduk ama bu kadar erken degil, oglum az daha buyusun diye hayal ediyordum
2017 yilinda hamile kalirim
Diye dusundum
Folik asit falan kullanmadim
Sutten yeni kesmistim
Birsey olmazci esimin sayesinde hamile kaldim
Ama suna inaniyrm,
Allah tarafindan boyle uygun gorulmus
Saglikla dunyaya gelir insallah:)
sağlıkla dünyaya gelsın analı babalı buyuşun cınsıyetı bellı mı.Cnm okudugun kitabin adi nedir?
Bende hatali davranmaktan korkuyrm
Zor bir surec onlar icin
Bu sureci atlatmalarinda travmatik birseye sebep vermeden yardimci olmaliyiz onlara
Anneler super kahraman:) gercekten zor gunler gecirmissin bak Allah yardim ediyor ki ikinci kuzun uslu olmus :) ben hamile oldugun zamandaki endiseni hatirliyrm
Iyiki dogurdunn
Genc yasta iki oglun var, arkadas olacaklar birbirlerinee :)
Benimkide istemeden oldu
Istiyorduk ama bu kadar erken degil, oglum az daha buyusun diye hayal ediyordum
2017 yilinda hamile kalirim
Diye dusundum
Folik asit falan kullanmadim
Sutten yeni kesmistim
Birsey olmazci esimin sayesinde hamile kaldim
Ama suna inaniyrm,
Allah tarafindan boyle uygun gorulmus
Saglikla dunyaya gelir insallah:)