2014 Kasım Anneleri

kızlar selam;
adet olamadım hala adetime 1 hafta varken ilişki oldu
şuan geçiyor adetim olabilme ihtimali varmı sizce?
boşalma olmadı ama belki 1 2 kaçmış olabilir diyo eşimde
bi kaç aydır düzensiz oluyodum zaten..

kızlar selam;
adet olamadım hala adetime 1 hafta varken ilişki oldu
şuan geçiyor adetim olabilme ihtimali varmı sizce?
boşalma olmadı ama belki 1 2 kaçmış olabilir diyo eşimde
bi kaç aydır düzensiz oluyodum zaten..
Canım sanmam söylediğin gibi ise.1 hafta daha bekle yine olmaz ise test yaparsın

Kızlar sanırım ben 2014 yılını özlüyorum.o heyacanı arıyorum.
İkinci çocuğa hamile olanlar veya 2.evladını doğuran annişler ikinci hamilelik nasıl geçiyor,o tadı tekrar alabiliyor musunuz.:KK56:

Ben normal dogum istiyorum ama olmazda sezeryan olursa yapabilecek bir kadinmi senin o surecteki hal ve hareketleri nasildi canim
Ben normal istedigimi soyledim doguma az kala alttan muayene ediyor cati kontrolu heralde , bana normal yapabilirsin dedi yani illada normal yap diye bisey soylemiyor
dogum sirasindadada acilmam falan kolay ve hizli oldu sancili ve zorlayici bi surec olsaydi o durumda nasil yaklasirdi bilmiyorum acikcasi

İkinci çocuğa hamile olanlar veya 2.evladını doğuran annişler ikinci hamilelik nasıl geçiyor,o tadı tekrar alabiliyor musunuz.:KK56:
kasım 2016 da tekrar anne oldum.ıkıncı bebegımı kucağıma aldım ıyıkıde kasımda oldu yıne :))
bakımı cok zor.buyugu 2 yas sendromu ıle boğuşuyor.dıgerı daha 2 buçuk aylık sureklı emzır emzır gaz cıkr.eskı günlere tekrar dondum.zor ama sabırlıyım şefkatlıyım bu günler cok hızlı geçecek keşke dememek ıcın pişmn olmamak ıcın dört dörtlük bakmaya gayret edıyorum.hatrlarsanız ıkıncıye hamıle olduğumu duyurduğumda aldrcagımı soylemıstım ama şimdı kucağıma almışım canımı verırım bebeğime.hayat zorluklardan ibaret Allah butun bebeklerı ana babasına bağişlasın

bır düşüncem vardı hamıleyken poyrazın pabucu dama atlacak sanıyodum psklojısı bozlck sanıyodum ama ıkısını ayrı ayrı sevıyosun anne sevgısı ne kadar yüceymiş ki ömrünü onlara harcamaya dünden razısın.poyraz hamıleyken emdı benı kızlar doktorumu kestrmedı dedıkı bırak emsın bısey olmaz.sımde de kardesıyle bır emıyor tandem emzırme ıkısıde anen sutu alıyor.evt poyrazda bu kadr sutum bıle yoktu.Allah yardım edıyor degıl de nedır bu.HErkese ıyı akşamlar

kasım 2016 da tekrar anne oldum.ıkıncı bebegımı kucağıma aldım ıyıkıde kasımda oldu yıne :))
bakımı cok zor.buyugu 2 yas sendromu ıle boğuşuyor.dıgerı daha 2 buçuk aylık sureklı emzır emzır gaz cıkr.eskı günlere tekrar dondum.zor ama sabırlıyım şefkatlıyım bu günler cok hızlı geçecek keşke dememek ıcın pişmn olmamak ıcın dört dörtlük bakmaya gayret edıyorum.hatrlarsanız ıkıncıye hamıle olduğumu duyurduğumda aldrcagımı soylemıstım ama şimdı kucağıma almışım canımı verırım bebeğime.hayat zorluklardan ibaret Allah butun bebeklerı ana babasına bağişlasın
Kız hatırladım aldiricam demistin de hepimiz sana karşı çikmıştık.cok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğmuş kucağına almışsın ve çok şükür ki o pisikolojiyi atlatmışsın.ya çok sevindim.:KK200::KK68:.iyiki doğurdun kız darısıda bizim başımıza

bır düşüncem vardı hamıleyken poyrazın pabucu dama atlacak sanıyodum psklojısı bozlck sanıyodum ama ıkısını ayrı ayrı sevıyosun anne sevgısı ne kadar yüceymiş ki ömrünü onlara harcamaya dünden razısın.poyraz hamıleyken emdı benı kızlar doktorumu kestrmedı dedıkı bırak emsın bısey olmaz.sımde de kardesıyle bır emıyor tandem emzırme ıkısıde anen sutu alıyor.evt poyrazda bu kadr sutum bıle yoktu.Allah yardım edıyor degıl de nedır bu.HErkese ıyı akşamlar
Kız birden seni iki çocuğu emzirirken dusundumde maşallah.

Kız hatırladım aldiricam demistin de hepimiz sana karşı çikmıştık.cok şükür ki sağlıklı bir şekilde doğmuş kucağına almışsın ve çok şükür ki o pisikolojiyi atlatmışsın.ya çok sevindim.:KK200::KK68:.iyiki doğurdun kız darısıda bizim başımıza
evet allaha şükür kucağıma aldım yıne sezeryan ıle ama bu sefer spınal.tavsıye ederım mükemmel bır doğum gecırdım tabı doktorum sayesınde.ama bebegımın bobregınde buyume var anne karnınds anladı drum erken aldılar 37 haftaada.ıstememiştim ya üzülmüştüm Allah bu sekılde sınadı belkıde benı.yınede buna sukur dıyorum geçmezse kendılgnden amelyatı var.Allah dermansız dert vermesın.:)

Canım çok geçmiş olsun.benim ogluma da ultrason da var dedi Dr ama kendiliğinden geçti.bu nedenle canını sıkma.Dr un belirlediği tarihlerde kontrolü ihmal etmeyin yeter.Yeni bebisim adı nedir:KK15:

Benim küçük kız altı aylık oldu, Rabbim sana da versin inşaallah en hayırlı zamanda...
Heyecanlar aynı sevgi aynı, tecrübe de olunca daha rahat...

Bazen çok zor günler geçiriyorsunuz ama değer...

Artık seneye beraber oynamaya başlarlar herhalde, o zaman daha bi güzel olur umarım..

Canım çok geçmiş olsun.benim ogluma da ultrason da var dedi Dr ama kendiliğinden geçti.bu nedenle canını sıkma.Dr un belirlediği tarihlerde kontrolü ihmal etmeyin yeter.Yeni bebisim adı nedir:KK15:
Bızımkı yuksek mm si 16.daha duşmedı normale dönmedi yanı.bebegın adı aras.

Benim küçük kız altı aylık oldu, Rabbim sana da versin inşaallah en hayırlı zamanda...
Heyecanlar aynı sevgi aynı, tecrübe de olunca daha rahat...

Bazen çok zor günler geçiriyorsunuz ama değer...

Artık seneye beraber oynamaya başlarlar herhalde, o zaman daha bi güzel olur umarım..
Canım Allah ım ömürlü hayırlı evlat etsin inşallah.insanın en az iki evladı olacak.Ne mutlu sanaki iki Allahım sana bunu nasip etmiş.Yakında küçük cimcimenin dişler çıkmaya başlar:KK36:

X