2014 Kasım Anneleri

Benim oğlum da öyle kendi yemek istiyor tadını beğenmezse oyuna cevırıp heryeri batırıyor. Bana yedirtmediği için de canı ne isterse onu yiyor. İştahı güzel ama kendi sevdiği şeylere güzel. Zorlamıyorum ben de cunku kızımda o hatayı cok yaptım herseyden yesin diye zorladım oyaladım yedirdim hala yemek yemekten nefret ediyor cok seciyor ve okulda ac geziyor resmen. :KK43: tam tersi olması gerekirken oğlum döke saça da olsa yiyip kalkıyor kızıma ben yediriyorum çoğu zaman. Yemekten soğumasın da yemek yemeyi seven çocuk ilerde diğer tatlara da alışır belki ama yemek yemeyi sevmeyen cocuk asla yeni tatlara açık olmuyor. Benim iki çocuktan yaşadıgım tecrübe :KK43:
Plannera okulun adını yazmamışım kusura bakma minik dahiler.

Benim oğlum da öyle kendi yemek istiyor tadını beğenmezse oyuna cevırıp heryeri batırıyor. Bana yedirtmediği için de canı ne isterse onu yiyor. İştahı güzel ama kendi sevdiği şeylere güzel. Zorlamıyorum ben de cunku kızımda o hatayı cok yaptım herseyden yesin diye zorladım oyaladım yedirdim hala yemek yemekten nefret ediyor cok seciyor ve okulda ac geziyor resmen. :KK43: tam tersi olması gerekirken oğlum döke saça da olsa yiyip kalkıyor kızıma ben yediriyorum çoğu zaman. Yemekten soğumasın da yemek yemeyi seven çocuk ilerde diğer tatlara da alışır belki ama yemek yemeyi sevmeyen cocuk asla yeni tatlara açık olmuyor. Benim iki çocuktan yaşadıgım tecrübe :KK43:

ya ben gündüz görmüyorum ya yediğini akşam da yemeyince çok
zorluyorum üzülüyorum yemeyince napım. iştaha iyi diyolar sözde
ama ben hiç göremedim dediğim gibi hep yanı şeyleri farklı şeylere alışmamış
aslında evet yiyodu ozamanlar farklı şeyler verilseydi şuan hepsini yiyo olıcaktı.
bir çocuğa annesinin bakmaması bence çok kötü birşey yada kendi annesi bakanlar belki
böyle değildir.benim kv bişey desen yanlış anlıyo karıştırmıyo aslında biraz çingene olsam
kavgacı olsam çok güzel karışırım da işte herzaman olmuyo malesef al kendin bak ozaman
diycek karakterde biri çünkü..

1250 de çok ya abartıyor bazı okullar...Eyüp de okul sana uzak sanırım.

malesef canım ben ümraniyedeyim ben de
öyle uygun bulabilicem mi acaba..

Herkese mutlu yıllar yeni yıl hepimize
sağlık mutluluk huzur ve bol para getirsin inşallah.
artık anneler üzülmesin demek çok isterdim ama dakka 1
gol 1 oldu bile yeni yıla hiç iyi girmedik ama yinede umudu
kaybetmemek lazım bunun güzel senelerimiz olsun inşallah
demek den başka bişey bulamıyorum.:KK200:

Merhaba hanimlar 2015 kasim annesiyim size birsey soracağım. Kizim sadece baba mama ve hoppa diyor onun disinda hic heceleme kelime yok. Kitap okuyorum surekli kelimeleri tekrar ediyorum birsey vereceksem ustune bastira bastira soyluyorum. sizin onereceginiz birsey varmi. Yoksa bekleyim acilir mi dersiniz :))

Merhaba hanimlar 2015 kasim annesiyim size birsey soracağım. Kizim sadece baba mama ve hoppa diyor onun disinda hic heceleme kelime yok. Kitap okuyorum surekli kelimeleri tekrar ediyorum birsey vereceksem ustune bastira bastira soyluyorum. sizin onereceginiz birsey varmi. Yoksa bekleyim acilir mi dersiniz :))
Canım eğer birkaç kelime konuşuyor ise sorun yok demektir.Üsteleme derim.bir çok arkadaşımda aynı durumda .

Kızlar meme bırakma çalışmamız 3 gündür devam ediyor.sabır taşı denedik.simdilik çok zorlanıyor.insallah böylede devam eder

Allah kolaylık versin cnm..topik terkedilmiş gbi,herseyimizi yazardık buraya zmn nasıl da geçti.şimdi de kış hastalıklaryla mücadele,oğlum kreşten dolayı sürekli hasta,burun tıkanıklığı sinüzite ve kulak enfeksyonuna çevrmiş yapmadıgım şey kalmadı hep dolu burnu horluyo geceleri geniz etinden şüphelenyorum operasyn için de küçük..napcagımı şaşırdım ağrısı var bas ve kulakta tutuyo sürekli.calpolle idare edyorum antbyotk vermemk için.of göz göre göre elden bişe gelemeden iltihap oldu.sizlerde nasıl gdiyo hamileler arttı mı:)

Allah kolaylık versin cnm..topik terkedilmiş gbi,herseyimizi yazardık buraya zmn nasıl da geçti.şimdi de kış hastalıklaryla mücadele,oğlum kreşten dolayı sürekli hasta,burun tıkanıklığı sinüzite ve kulak enfeksyonuna çevrmiş yapmadıgım şey kalmadı hep dolu burnu horluyo geceleri geniz etinden şüphelenyorum operasyn için de küçük..napcagımı şaşırdım ağrısı var bas ve kulakta tutuyo sürekli.calpolle idare edyorum antbyotk vermemk için.of göz göre göre elden bişe gelemeden iltihap oldu.sizlerde nasıl gdiyo hamileler arttı mı:)
Canım çok geçmiş olsun.Sen yinede Dr â götür üzerine artmasına yavrunun

Meme bıraktırmaya çalışan arkadaşlar için etkili bir çözüm yazacağım.ben tesedüf buldum ama çok rahat olduğu için sizinlede paylaşım dedim

Dış Dr na gittim 20 lık dişimi çektirmek için.oglum ve kocam dışarda beklediler.dr vurduğu iğne nedeniyle emzirme dedi.
Oğlumda bunu duydu.İlk gün sabır taşıyla meme verdim meme acımış dedi.simdide isteyince Dr meme acıdı yasak dedi diyince istemiyor.sizde bir Dr yardımı kullana bilirsiniz

kızlar üst solunum yolu enfeksiyonlarında bitkisel şurup kullanıyor musunuz hemen antibiyotik vermek istemiyorum da siz neler yapıyorsunuz?

söylediklerinin hepsini biz de yaptıkk. 2 yaş 2 aylık oldu anne babadan başka bir şey demiyor. yeni yeni anne al demeye başladı hepsi bu :KK70: su bile demiyorrrr. sürahiyi gösterip istiyor. biz hala bekliyorz.

Kızlar bilgi olsun diye yazayım...
Kreş tam gün verdik 800 TL
Yarım güne 600 TL dediler.
Uyku,oyun ve etkinlik odaları ayrı ayrı...
2 yaş grubu sınıfları 12 kişiler.
Tuvalet eğitimi de veriyorlar.
Yemek olayıda iyi 2. GünDü mesela bu gün kuru fasulye ve pilav yemiş öğlen benim horoz evde ben versem yemezdi.
Bekleme salonunda sınıflar izlenebiliyor
Ortak alanlar da net ortamından izlenebiliyor.
hayırlı olsn
mükemmeeeelll
:KK43: bizim de servis dahil 850 ama saydıkların hiç yok :KK43: benim bulabildiğim en iyisi buydu. uyku ve oyun odası aynı .en çok buna takılıyorum. bizimki de 12 kişi, 2 öğretmen. izleme olayı da yok.. yemek olayı güzel evet. listeyi beğendim. ve acıktığı için mecbur yiyo. kar tatili vsden doalyı 4+2 gün yarım gitti. perşembe cuma servise bindi ama çok ağladı :KK43: bu hafta uykuyu da uyuyacak sonra alacağım. önümüzdeki hafta artık tam olur çünkü 10 güne işe başlıyorum...

Canim ben beylikduzu kolanda servet tuccar a gittim normal dogum yaptim sartlara uygunsan yapiosun ama bi sorun gorurse sezeryana alir
benim mesela bebegime kordon uc kere dolanmis
Eger kalp atisinda sorun olsaydi hemen sezeryana alirdim seni dedi
Ya canim aradan cok zaman gecmis ama 3 aylik hamileyim bende gidiyorum servt hanima memnun kaldin mi dogumundan kimseyi bulamamistim forumda

hayırlı olsn
mükemmeeeelll
:KK43: bizim de servis dahil 850 ama saydıkların hiç yok :KK43: benim bulabildiğim en iyisi buydu. uyku ve oyun odası aynı .en çok buna takılıyorum. bizimki de 12 kişi, 2 öğretmen. izleme olayı da yok.. yemek olayı güzel evet. listeyi beğendim. ve acıktığı için mecbur yiyo. kar tatili vsden doalyı 4+2 gün yarım gitti. perşembe cuma servise bindi ama çok ağladı :KK43: bu hafta uykuyu da uyuyacak sonra alacağım. önümüzdeki hafta artık tam olur çünkü 10 güne işe başlıyorum...
Allah kolaylık versin canım...inşallah memnun kalırsın.

Günaydın kızlar,kreş hastalık vs derken zmn akıp gdiyo şimdi ki gündemimiz oğlumun herkesi yabancılaması,önceden herkesin yanına giden,biyerde yemek yiyosak masaları dolaşan oğlum şimdi biri sevmeye kalksa hmn yapışıyo bana kafayı gömüyo şu son dönemde annanesine bile yaklaşmıyo bişey dediği anda ağlmya başlıyo,neye ugradıgımı şaşırıyorum hiçbiyere gidemz oldum bende fobi olştu anında tepki veriyo insanlara.asansörde baskası varsa yapışıyo bana.yabancılma genlde 2 yaşa kdr olur ama şuanda bu kdr şiddetli olması beni çk geriyo,en kısa sürede atlatrz inş tatil geliyo ve ben onun bu tepkilerinden çekndiğim için biyere gtmk istemiyorum durumun üstne gidersem daha da coşuyo.emzrmeyi bıraktktan sonra 12 ye dogru uyumya basladı uykusud olsa yorgun da olsa dalamıyo bu da 2.gerginliğim bz erken yatp erken kalkarz insanlrla iletşimimz olumludur bu çocuk neyin peşinde anlamadım walla

Ya canim aradan cok zaman gecmis ama 3 aylik hamileyim bende gidiyorum servt hanima memnun kaldin mi dogumundan kimseyi bulamamistim forumda
Evet memnun kaldim doktordan fakat hastaneyi hic begenmedim bana sarilik riskivsr deyip bebegimi emzirtmediler mama verdirdiler ilk gun sonra biraktirmak icin cok ugrastim sadece bu degil baska seylerde var testlerini orda yaptirma mumkun oldugunca kan testlerini yani ama doktordan memnunum olurda birgun ikinci olursa yine ona giderim heralde

söylediklerinin hepsini biz de yaptıkk. 2 yaş 2 aylık oldu anne babadan başka bir şey demiyor. yeni yeni anne al demeye başladı hepsi bu :KK70: su bile demiyorrrr. sürahiyi gösterip istiyor. biz hala bekliyorz.
Cnm birden konuşuyorlar
Sen merak etme eğer yapılması gerekenleri yapıyorsanız birden konuşur

Kızlar merhabanasılsınız
Bebekler nasıl?
Herkese sorularım var
Bebeğinizin yemek düzeni nasıl? İnatlaşma ve değişim var mı? (Oğlum hiçbirşey yemez oldu) çorba süt pilav makarna börek o kadar
Tuvalet eğitimi yaptınız mı
Nasıl gitti ya da gidiyor
Bende başlamak istiyorum
İngiliCe konuşuyor musunuz ya da kitap
Napmak lazım erken mı

Kızlar merhabanasılsınız
Bebekler nasıl?
Herkese sorularım var
Bebeğinizin yemek düzeni nasıl? İnatlaşma ve değişim var mı? (Oğlum hiçbirşey yemez oldu) çorba süt pilav makarna börek o kadar
Tuvalet eğitimi yaptınız mı
Nasıl gitti ya da gidiyor
Bende başlamak istiyorum
İngiliCe konuşuyor musunuz ya da kitap
Napmak lazım erken mı
Lilipit hoş geldin.
Yemek konusunda 3 öğün tablet TV telefon eşliğinde transa geçtiğinde ağzına ne bulsam tıkıyorum.hosuna gitmeyeni ağzından çıkarıyor.
İnatlasma cok fazla.adamın tarzı var
Tuvalet eğitimine başlamadım.yeni sütten kestim onu atlatalım.sıra ona geldi.
İngilizce konusunda ben onu öğretmem diye düşünüyorum.çunku telafuzların yanlış olması ilerde daha zor öğrenmesine sebep olur diye düşünüyorum.ama İngilizce şarkı dinliyoruz.
Son olarakta Niloya yı gelin olarak alıcaz harelde

Evet memnun kaldim doktordan fakat hastaneyi hic begenmedim bana sarilik riskivsr deyip bebegimi emzirtmediler mama verdirdiler ilk gun sonra biraktirmak icin cok ugrastim sadece bu degil baska seylerde var testlerini orda yaptirma mumkun oldugunca kan testlerini yani ama doktordan memnunum olurda birgun ikinci olursa yine ona giderim heralde
Cok tesekkur ederimm canimm simdii halkali kent hastanesinde bende ayni durumdayim doktor iyi ama hastane hic guzel degil

X