Günaydın kızlar bu kreş olayı tam bi hastalık kapma yuvası,oğlum 1 ay içinde 2 kere antbyotik kullandı uykusz geceler 2 gün önce antbyotiği btmişti bu gece yne geniz akıntısı basladı uyumadı napcağımı şaşırdım acayp gerldim hem uyumayışına hem de bu çareszce hastalık belirtlerini görnce.ne giydirceğimi nasıl önlem alcağımı şaşırdım artk.denemediğm şey kalmadı.ilaca da o kdr karşıyken bi anda bi sürü şey kullandm.o hasta olunca hç keyfim kalmıyo.burnunun tıkanmaması gerek,aspiratörle çeknce kanıyo serum fzyolojk de tam sökmüyo.sümkürmeyi öğrense rahatlar belki ama o da 4 yaşında fln olurmş demekki dedkleri kdr var kreşin ilk yılı çok hasta olurlar dye.allahım dermansz dert vermesin tabi.bağışıklık kazansın inşallah.sizler nasılsınız?
Canım benim oğlumda kreşe gidiyor dediğin gibi 1aydır çeşit çeşit hastaşık geçirdi çok moralim bozuk ama bu yıl bu şekilde devam etcek malesef ben antibiyotik kullanmıyorum sadece üst solunum yolları için ilaç veriyor dr okadar sürekli burnuna serım sıkıp sümkürtüyorum öğrendi benimki, birde bağışıklığına güçlendirmek için atiseri ekolojik market diye bir siteden keçiboynuzu özü, urmu dut pekmezi çörek otu yağ aldım düzenli kullanıyorım biraz fayda gördük gibi öksürük geçmiyor bunları verince rahatlıyor bira, sende dene istersen onun dışında yapcak bişey yok malesef:-(Günaydın kızlar bu kreş olayı tam bi hastalık kapma yuvası,oğlum 1 ay içinde 2 kere antbyotik kullandı uykusz geceler 2 gün önce antbyotiği btmişti bu gece yne geniz akıntısı basladı uyumadı napcağımı şaşırdım acayp gerldim hem uyumayışına hem de bu çareszce hastalık belirtlerini görnce.ne giydirceğimi nasıl önlem alcağımı şaşırdm artk.denemediğm şey kalmadı.ilaca da o kdr karşıyken bi anda bi sürü şey kullandm.o hasta olunca hç keyfim kalmıyo.burnunun tıkanmaması gerek,aspiratörle çeknce kanıyo serum fzyolojk de tam sökmüyo.sümkürmeyi öğrense rahatlar belki ama o da 4 yaşında fln olurmş demekki dedkleri kdr var kreşin ilk yılı çok hasta olurlar dye.allahım dermansz dert vermesin tabi.bağışıklık kazansın inşallah.sizler nasılsınız?
Kızlar 2yaş aşısını yaptırdınızmı ateş oluyormu bugün yaptırcam ben de
Kızlar 2yaş aşısını yaptırdınızmı ateş oluyormu bugün yaptırcam ben de
yapmaz beybiKızlar 2yaş aşısını yaptırdınızmı ateş oluyormu bugün yaptırcam ben de
Amin tşk ederimHadi yaa hayırlısı canımm vardır bi hikmeti rabbim sabır versin kızını sana bağışlasın çokk geçmiş olsun
Tşk ederim.kanama olduğu akşam Dr a gittik bebekle ilgili problem görünmüyo dedi.15gün sonra gel dedi tabi buarada kanama devam etti az az.çok hafif kasık ağrısı vardı Dr u aradım söyleedim şiddetli olmadğı sürece bişey olmaz dedi.pazartsie de parça geldi akşam muayene olamadım ertesi güngittik ultrasona girdim bebek yok dedi.hadi ya geçmiş olsun canım.
sen farketmedin mi yani düşmüş derken
her şerde vardır bi hayır üzülme hayırlısı böyleymiş
rabbim kızını sana bağışlasın..
Amin carputi veren de allah alan da.7haftalıktı daha.kanama başladığı gün kalp atışını duymuştum.allah kimseye yaşatmasın ana rahmine düştüğü an evlat oluyor ister istemez üzülüyo insan.ne denir ki işte Rabbim kızını size bağışlasın kaç haftalıktı
Tşk ederim.kanama olduğu akşam Dr a gittik bebekle ilgili problem görünmüyo dedi.15gün sonra gel dedi tabi buarada kanama devam etti az az.çok hafif kasık ağrısı vardı Dr u aradım söyleedim şiddetli olmadğı sürece bişey olmaz dedi.pazartsie de parça geldi akşam muayene olamadım ertesi güngittik ultrasona girdim bebek yok dedi.
Valla ben ilçedeyim kızımda Dr a merkeze doçent e gidiyorduk bi daha hamile kalırsam yine ona gidicem burdakiler 5para etmez.bi de 1de sıra alıyorsun taa 6da muayene oluyorsunuz hamileliğin problemsiz geçerse şanslısın dr bakar doğumu yaparsın ama benim ki gibi problemli olursa bi de üstüne adetinin şu tarihlerinde ilişki olsun beklemeye gerek yok diyornasıl anlamaz doktor yaa düşen bebek yada düşmek üzere olan
bebek anlaşılmaz mı yani ultrasonda falan ayrıca bu kadar kolaymı düşük yapmak
yani ağrı çok şiddetli olur derler hep.üzüldüm canm hayırlsı olsun cnm yiycek ekmeği yokmuş
demek ki bi daha olur inşallah..
Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim iyi anlıyorum seni Rabbim böyle uygun görmüş ondan gelen hep kabulümüz evlatlarımızın ömrü uzun olsun inşallahAmin carputi veren de allah alan da.7haftalıktı daha.kanama başladığı gün kalp atışını duymuştum.allah kimseye yaşatmasın ana rahmine düştüğü an evlat oluyor ister istemez üzülüyo insan.
geçmiş olsun cnm ne kadar oldu kreşe gideli
benim kv de kreşe çok karşı ama ben vericem diyorum
kış geçince düşünüyorum bizimkide hastalansa dilinden kurtulamam:)
napalım canım alışana kadar mecburuz yapcak bişey rabbim kuzulara şifa versin..[/QUOTE
Çok teşekkrler ağustosta başlamıştı kreşe,belirtileri hissettgm anda keçiboynuzu özü karaturp bal ıhlamur kuşburnu herseyi denedm kusma ve ishal yoğunlşnca mecbur antbyotik verdi ..
Burnunu temizlemyi öğretmem lazım,kbb doktoru 4 yaşında yapablrler demşti üstne düşmedm deneyim o zmn.çk geçmiş olsun size de.Canım benim oğlumda kreşe gidiyor dediğin gibi 1aydır çeşit çeşit hastaşık geçirdi çok moralim bozuk ama bu yıl bu şekilde devam etcek malesef ben antibiyotik kullanmıyorum sadece üst solunum yolları için ilaç veriyor dr okadar sürekli burnuna serım sıkıp sümkürtüyorum öğrendi benimki, birde bağışıklığına güçlendirmek için atiseri ekolojik market diye bir siteden keçiboynuzu özü, urmu dut pekmezi çörek otu yağ aldım düzenli kullanıyorım biraz fayda gördük gibi öksürük geçmiyor bunları verince rahatlıyor bira, sende dene istersen onun dışında yapcak bişey yok malesef:-(
Senin ilk bebeğini kaybettiğini bilmiyordum. Üzüldüm evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasını allahım.ben tek çocuğum o yüzden 3çocuk istiyorum allahtan sağlıkla sıhhatle.Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim iyi anlıyorum seni Rabbim böyle uygun görmüş ondan gelen hep kabulümüz evlatlarımızın ömrü uzun olsun inşallah
Senin ilk bebeğini kaybettiğini bilmiyordum. Üzüldüm evlatlarımızı kardeşsiz bırakmasını allahım.ben tek çocuğum o yüzden 3çocuk istiyorum allahtan sağlıkla sıhhatle.Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybetmiştim iyi anlıyorum seni Rabbim böyle uygun görmüş ondan gelen hep kabulümüz evlatlarımızın ömrü uzun olsun inşallah
Luul çok geçmiş olsun Allah kızına hayırlı uzun ömürler versin...İyi akşamlar kızlar dün kızımın doğum günüydü.kızımın d. Gününde bebeğim düşmüş karışık duygular içindeyim
38 haftalık olmuşsunuz maşallah...patates ve kaşar çok etkili olmuştu bizde kilo için eren 1 ay erken doğduğu halde 3400 Dü ben de varil gibisezeryandan sonra normal deneyeceğim inşallahBenim bebiş yine minik olduğu için kilo aldırmaya çalışıom
İnşallah sorunsuz olur herşey kalbini ferah tut arkadaşımmerhaba kızlar nasılsınız? aralık annesi olacaktım ama kısmet yine kasim ayinaymış. yeni doktordan geldim bebegin sol bobreginde genişleme oldugunu söyledi çok korkuyorum el karar çocuk dogunca birsürü testten tahlilden gececek. heyecanim sevincim istiraba dönüştü resmen. strese girip iki cocugu etjilemk de istemiyorm fakt kendimi düşünmekten alikoyamiyorum. 37.hafta da sezeryan ile alcklar çocuğu. bize bi dua edin.allah razi olsun herkesten.
Sen nerelerdesin hacı teyze :)Biz dün yaptırdık aşımızı,ateş olmadı,hiçbir problem yaşamadık.