ayy hic korkma ya arkadas yeni verdi o kadar memnun ki alisana kadar cocugu kucagindan indirmemis ogretmenleri suan bir hafta oldu ve aglamadan ayriliyor annesinden Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin İnsallah iyi dusun iyi olur dert etme. İnsan basta strese giriyor bende okuldan arada erken gelip kapi dinlediğimi bilirim. haber vermeden geliyordum bos saatte falan insan guvenemiyor haliyle canini emanet ediyorsun. Seninki kres birde kamera gountuleri vardir istersen git hergun izle hizlica sikinti varsa alirsin dert etme yani.Evet o konuda çok haklısın Allah hepimize güç ve bol sabır versin...ben ocak da başlıyorum eşim kabul etse ah bir gün durmam başlarım.kreş için 2 yerle görüşme yapıcaz müsait zaman olunca.endişelerim de var bazı hırçın çocuklar oluyor ya durduk yere vurmaya meyilli bayram da böyle birşey yaşadık.senin mıncır nasıl bakıcısı devam ediyor galiba
Bende ocak da başlıyorum. Biz de halen devam ediyoruz araştırmaya.Tülay ile yüz yüze görüştüm ben (y.pınar daki)daha kayıt almaya yeni yeni başlayacaklardı.sen hangi şubesiyle görüştün?2 yer daha var telde görüştüm onlarla yüz yüze görüşüp ortama bakınca yazarım sana bu tarafları da düşünüyorsan.Biraz uzak kaldm forumdan. Hayırlı olsun başladın değil mi? Ne yaptın eren paşayı, hangi kreşe verdin? Ben de şubatta başlayacağım inşallah. Şimdiden araştırıyorum. Bi kreş baya kafama yattı. Adı tülay. Sizin orda yeşilpınarda da şube açmışlar hatta. Çok köklü bi kreşmiş. Bakalım göreceğiz inşallah.
Evet kamera kayıtlarının izlemek iyi fikirayy hic korkma ya arkadas yeni verdi o kadar memnun ki alisana kadar cocugu kucagindan indirmemis ogretmenleri suan bir hafta oldu ve aglamadan ayriliyor annesinden Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin İnsallah iyi dusun iyi olur dert etme. İnsan basta strese giriyor bende okuldan arada erken gelip kapi dinlediğimi bilirim. haber vermeden geliyordum bos saatte falan insan guvenemiyor haliyle canini emanet ediyorsun. Seninki kres birde kamera gountuleri vardir istersen git hergun izle hizlica sikinti varsa alirsin dert etme yani.
Hayal etmek bile zor değil mi[/QUOTE
Ewet gerçekten zor ama allah yardım eder.nasip böyleymiş biz ilkinde biraz bekledim hemen olmadı bu da bir kerede oldu nasipmiş şükür
Allah iyilerle karşılaştırsın zor bakıcı ya da kreşe vermek ben okul öncesi öğrt. Çocuğum olduktan sonra herşeye daha çok dikkat eder oldum sonuçta çocuklarını emanet ediyorlar akılları sınıfta kalmasın diye.ayy hic korkma ya arkadas yeni verdi o kadar memnun ki alisana kadar cocugu kucagindan indirmemis ogretmenleri suan bir hafta oldu ve aglamadan ayriliyor annesinden Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin İnsallah iyi dusun iyi olur dert etme. İnsan basta strese giriyor bende okuldan arada erken gelip kapi dinlediğimi bilirim. haber vermeden geliyordum bos saatte falan insan guvenemiyor haliyle canini emanet ediyorsun. Seninki kres birde kamera gountuleri vardir istersen git hergun izle hizlica sikinti varsa alirsin dert etme yani.
Dahasi da var
ayni fikirdeyim bende öğretmenim. annelik cocuga bakis acini degistiriyor. Daha merhametli oluyorsun. Hepsi ana kuzusu yaa kiyamam yavrucuklarimaAllah iyilerle karşılaştırsın zor bakıcı ya da kreşe vermek ben okul öncesi öğrt. Çocuğum olduktan sonra herşeye daha çok dikkat eder oldum sonuçta çocuklarını emanet ediyorlar akılları sınıfta kalmasın diye.
Yok hocam ben malum kağıthane de oturuyorum. Şişli şubesi ile görüştüm yani merkez şube ile. Çalışan hanım da bana yakınmış. Servis beni 7 de alıyor, sizi de o saatte alırız mesela dedi. Fiyat da 900 dedi. 5 tam gün için. Servis ve 3 öğün dahil. Akşam da 6 buçuk 7 gibi geliyor sanırım. Yeri perpa nın arka sokağında. 40 yıl geçmişi olan bir okulmuş. Ben de gidip göreceğim inşallah. Sizin ordaki 3 yaşından küçük almayacakmış dediler ama belki tolerans vardır bilmiyorum. Bezi bırakmadınız daha değil mi?Bende ocak da başlıyorum. Biz de halen devam ediyoruz araştırmaya.Tülay ile yüz yüze görüştüm ben (y.pınar daki)daha kayıt almaya yeni yeni başlayacaklardı.sen hangi şubesiyle görüştün?2 yer daha var telde görüştüm onlarla yüz yüze görüşüp ortama bakınca yazarım sana bu tarafları da düşünüyorsan.
Ben burdakiyle görüştüm canım yeni açtıkları için henüz kayıt almıyorlarDı yaş sınırı için net birşey yok dediler ama 2 yaş içinde olmaz diye kesin birşey söylenmedi.yarım gün için bana 500 dediler.servis de dahil 900 çok iyi demişler.bir arkadaş s.gazi de verecek çocuğunu 1200 istemişler kaçırma derim cano :) beze devam daha yaza erteledik wc işini.Yok hocam ben malum kağıthane de oturuyorum. Şişli şubesi ile görüştüm yani merkez şube ile. Çalışan hanım da bana yakınmış. Servis beni 7 de alıyor, sizi de o saatte alırız mesela dedi. Fiyat da 900 dedi. 5 tam gün için. Servis ve 3 öğün dahil. Akşam da 6 buçuk 7 gibi geliyor sanırım. Yeri perpa nın arka sokağında. 40 yıl geçmişi olan bir okulmuş. Ben de gidip göreceğim inşallah. Sizin ordaki 3 yaşından küçük almayacakmış dediler ama belki tolerans vardır bilmiyorum. Bezi bırakmadınız daha değil mi?
O nasıl bişeydi ya hafta sonu:)Günaydın herkese.iyi hafta sonları çocuklarınızla
Ben biliyorum canim bu kitap var bizde ilk okurken agzim acik kaldi ama dogruluguna inaniyorum.Kızlar böyle birşey buldum inanirsiniz inanmazsınız size kalmış
Ibrahim Hakki Hazretleri ve Marifetname den ALINTI ;
1-Erkeğe yaraşan cima’ı hanımının rızâsı ile yapmasıdır. Erkek zamanını gözetlemeli, yasak zamanlarda eşine yanaşmamalıdır.Eşinin rıza ve muhabbeti ile cima’ edenden meydana gelen çocuk akıllı olur.
2-Ayın (hilâlin göründüğü hicri ayın) birinci cuma günü cima’ ederse, ondan olan çocuk çok güzel olur.
3-Gündüz öğle den önce ederse, çocuk hakim ve kerim olur.
4-Pazartesi gecesi ederse, Kur’an-ı hıfzeden olur.
5-Salı gecesi yaparsa, çocuğu cömerd ve merhametli olur.
6-Perşembe gecesi ederse, çocuğu âlim ve ilmiyle âmil olur.
7-Cum’a gecesi ederse çocuğu âbid ve arif olur.
8-Cum’a günü namazdan önce ederse, çocuğu said(mutlu) olup, şehid olarak ölür.
9-Eşinin rızası olmadan, zorla cima’ edenin çocuğu ahmak olur.
10-Süt emzirmekte iken hanımına cima’ ederse çocuğuna za rar gelir.
11-Ayın ilk veya onbeşinci veya son gecesi cima’ ederse çocuğu akılsız olur
12-Pazar gecesi ederse, çocuk eşkiya olur.
13-Çar şamba gecesi ederse, çocuğu katil ve kavgacı olur.
14-Gündüz öğ leden sonra ederse çocuğu, gözü şaşı olur.
15-Ramazan bayram gecesi ederse, çocuk anasına babasına âsi olur.
16-Kurban bayramı gecesi ederse, çocuğu altı veya dört parmaklı olur.
17-Ayakta yaparsa, çocuğu yatağına işer.
18-Baldızının muhabbetiyle eşiyle cima’ edenin çocuğu hünsa (çift cinsel organlı) olur.
19-Cima ederken konuşursa, çocuğu dilsiz olur.
20-Cima anında kadının rahmine bakarsa, çocuğu kör olur.
21-Meyve ağacı altında ederse, çocuğu zâlim olur.
22-Taharetsiz ederse, çocuğu bahil (ahmak) olur.
23-Yorgansız yıldızlar altında ederse, çocuğu münafık olur.
24-Bir kimsenin yanında cima ederse, çocuğu hırsız olur.
25-Berât gecesi ederse çocuk kötü huy lu olur.
26-Yola çıkacağı gece ederse çocuk müsrif olur.
27-İnzali halinde ikisinin düşünce ve hayâlinde ne suret bu lunursa, çocuk ona yakın bir surette olur.
28-Cima halinde iken gözleri hangi renge bakarsa, çocuk o renge yakın olur.
29-Erkeğin suyu erken gelip de çok olursa, çocuk öncelikle oğlan olup, ekseriya amcasına benzer.
30-Eğer erkeğin suyu erken gelir de kadının ki çok olursa çabuk akma sebebiyle çocuk yine oğlan,fakat kadınınkinin çokluğu dolayısıyla çocuk dayısına benzer.
31-Eğer kadının suyu daha evvel gelir ve fakat erkeğin suyu daha bol olursa o zaman çabuk(evvel) akması sebebiyle çocuk kız olur, lakin erkeğin suyunun çokluğu sebebiyle kız halasına benzer.
32-Eğer kadının suyu erkekten evvel gelir ve onunkinden çok olursa doğan çocuk yine kız olur ve fakat daha çok teyzesine benzer.
33-Cima hayız ve nifas günlerinde yapılırsa çocuk cüzzam olur.Aybaşı günlerinde cima haramdır.
34-Erkek ve kadının birleşik menileri rahmin dört ağzından yalnız birisine girerse çocuk bir, eğer iki ağza girerse iki, üçüne girerse üç, dördüne girerse dört çocuk doğar.
Ay valla özlemiştim topiğimizi. Doğum yapanlar var galiba .ben yine bir Kasım annesi adayı olarak doğumdan sonra nasıl geçecek merak ediyorumdüşündükler uyuyasım geliyorYeni doğum yapanlar bir günü nasıl geçiriyorsunuz hem bebiş hem 1 numaralarla
Hadi yaa öyleyse şişli bölgesi olmasına rağmen fiyat iyi yani. Kuaförüm de 5 gün için bakıcıya 1000 veriyor. Bi gidip görmeli. İnşallah size de uyar. Ben daha gitmeden baya ısındım bu kreşe. :) Hayırlısı cümlemiz içinBen burdakiyle görüştüm canım yeni açtıkları için henüz kayıt almıyorlarDı yaş sınırı için net birşey yok dediler ama 2 yaş içinde olmaz diye kesin birşey söylenmedi.yarım gün için bana 500 dediler.servis de dahil 900 çok iyi demişler.bir arkadaş s.gazi de verecek çocuğunu 1200 istemişler kaçırma derim cano :) beze devam daha yaza erteledik wc işini.
Ay valla özlemiştim topiğimizi. Doğum yapanlar var galiba .ben yine bir Kasım annesi adayı olarak doğumdan sonra nasıl geçecek merak ediyorumdüşündükler uyuyasım geliyor
Sut alerjisi bizde de vardi bizim hic kakamizda kan olmadi sadece 14 aylik olincaya kadar kustu asiri sekilde 1 yasinda ogrendik alerjisini ama doktor buyuk bolimunu atlamisiniz dedi yinede diyete girdik ve kusma bitti ve yendik cok sukur sutu sevmio hala ama dier urunleri tuketio.. Kakasinda kan dizanteridende olur bi kaka tahlili yaptir istersn